Nova vest
Košarka

Utorak, 01.04.2014.

12:40

"Pobeda, makar i sa poenom razlike"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da bi bio zadovoljan pobedom i sa poenom razlike protiv Uniksa u polufinalu Evrokupa.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Prvi meč polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa, u rasprodatoj Beogradskoj KOMBANK Areni, igra se u sredu od 19.30 sati uz direktan prenos na TVB92.

"Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat, a videćemo šta će biti", rekao je Radonjić.

"Kad se igra protiv ovakvog protivnika, bio bi zadovoljan pobedom od jednog poena razlike. Naša prednost je što smo već igrali u ambijentu kakav nas očekuje i to nam daje za pravo da se nadamo da će sutra biti dobro. Možda psihološki ulazimo lakše u meč, ali ne i rasterećeno", izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u Beogradskoj KOMBANK areni.

Ekipa Uniksa je u Evrokupu doživela samo jedan poraz, od Ostendea, ostvarila je 19 pobeda i svakako je jedan od najvećih favorita za trofej.

"Uniks je klub koji godinama pravi dobre rezultate, dolaze u sjajnoj formi, moramo da budemo spremni i odigramo svih 40 minuta na viskom nivou, kako bi njihov kvalitet sveli na najmanju moguću meru. Svesni smo da neće biti lako, ali naša želja je ogromna i daćemo sve od sebe da igra bude adekvatna ambijentu", naveo je trener crveno-belih.

Radonjić je prokomentarisao "prazne minute" u igri crveno-belih na poslednjih nekoliko utakmica.

"Ne slažem se da u poslednje vreme igramo slabije. Postoji ogromna razlika u odnosu na početak sezone, u pozitivnom smislu", bio je jasan Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu