Košarka 63

Utorak, 01.04.2014.

12:40

"Pobeda, makar i sa poenom razlike"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da bi bio zadovoljan pobedom i sa poenom razlike protiv Uniksa u polufinalu Evrokupa.

"Pobeda, makar i sa poenom razlike" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Don Quijote

pre 10 godina

Polufinale EK je bio jedan od zacrtanih ciljeva na pocetku sezone. Prema tome, nema nikakvog pritiska, sve preko ovoga je ogroman uspeh. Samo opusteno i sipaj! Uniks jeste jak, ali ako ga je pobedio Ostende moze i Zvezda.
Volim te Zvezdo!

Putnik iz autobusa

pre 10 godina

Radonja je u Pioniru hteo da brani +15 protiv Pao-a pa je Zvezda prosla kako je prosla. Pobeda sa jednim poenom razlike ne znaci nikakvu prednost.
Ako Zvezda u napadu bude igrala kao protiv Budiveljnika i Cibone tesko da ce tu moci nesto da se uradi. Cak ni vrhunska odbrana ne verujem da ce dati rezultat ukoliko napad bude ocajan.
Iskren da budem smatram da je Radonja najslabija karika. Njemu ce zavrsetak ABA lige i domaceg prvenstva odrediti dalju sudbinu.
Realno gledano Zvezda nema sta da izgubi u sredu. Daleko veci pritisak je na Uniksu. Njima je ovaj trofej ulaznica za Euroligu. I zato kosarkasi Zvezde treba da se opuste i igraju. Pa sta urade.

jasta

pre 10 godina

svidjaju mi se optimisticni komentari! zvezda ima dobar tim za ovo takmicenje. ocekujem da ce kao i uvek najveci teret u odbrani i napadu podneti dzordan i pipen a pod kosem rodman i longli da zaustave kajmakoglua. ako krene sut harpera i kukoca moze se napraviti dobra razlika pred revans.

Gelmi MC

pre 10 godina

Ma vi se samo borite,verujem daće te pobediti mada biće teška utakmica toga smo svesni.:)Ali borite se pa šta bude.:)Polufinale Eurocupa,osvajači Aba lige,Srpske lige,Srpskog kupa.:)Ja prezadovoljan,a mislim da su i svi tako da bez pritiska odraditi posao pa zašto ne možda udjemo i u finale,a u finalu nema favoritaa...:D CZBG

Gorannxx

pre 10 godina

Tokom utakmice igraci i navijaci CZ ne smeju ni jedan trenutak da pomisle na DV. To bi moglo potpuno da ih izbaci iz ravnoteze, i da ih, ne daj boze, dovede do poraza. Zato 24 h pre utakmice ne sanjajte i ne spominjite DV, ako mislite da pobedite.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Hvala Nebojsi Covicu koji je svojim predanim radom za samo dve godine omogucio, nama Zvezdasima da igramo polufinale Evropskog kupa. Zvezda igra istorijske utakmice, jer od raspada Jugoslavije, ne racunajuci vaterpolo, nijedan klub sa ovih prostora nije stigao do finala nekog evropskog takmicenja (ne racunajuci Mash, i danasnji Eurocelendz, a bivsi evropski Kup Radivoja Koraca, trece po jacini takmicenje u kosarci). Dakle, sport na ovim prostorima ne moze da se poredi sa onim sportom za vreme bivse SFRJ. Zato, ova dva polufinala u kojima Zvezda igra jesu mozda sansa da se klupski sport na ovim prostorima vrati tamo gde pripada. I sto se tice ove serije nepobedivosti Uniksa, reci cu samo :" 1991. godine Bajern iz Minhena je na svom stadionu imao 43 utakmice bez poraza, a onda mu je u goste dosla velika Crvena zvezda". MOlim da mi se komentar objavi, svaki peti komentar mi prodje, a postoje komentari koji uopste ne zasluzuju da prodju cenzuru, gde se spominju pudlice, svinje i ostale zivotinje i gde se gleda samo kako da se na najprizemniji nacin opljune ppo protivniku. Hvala.

bbking

pre 10 godina

Previse straha prije utakmice. Jeste Uniks jaka ekipa, ali mi smo ove sezone igrali EL, osvojili ABA, valjda i to mora da se ceni, i da se ne osporava. Uz dobru podrsku, i jaku odbranu mozemo do pobede.

#Finale EK Uniks v?

pre 10 godina

Mozda CZT pobedi u 1. utakmici, ali u RUS ce biti, najblaze receno, pakao za CZT! Ocekujem, posle 2 tekme, 20+ razlike za Uniks.
Vi mozete samo da gledate i placete.

Beli anđeo

pre 10 godina

Eee davno beše..bio jedan STRAŠAN BAYERN, i pitali smo se da li ćemo ga proći, ekipa je ostavila srce na teren i VELIKI je pao.
Tako i sutra, bez straha i napred!!!
ZVEZDA!!!!!!!

ParaVrti

pre 10 godina

Taman htedoh da kazem - kakav bre Uniks, vestacki privatni klub bez tradicije i navijaca, a onda se setih FMP-a i Covica (Zamislite sta je tom coveku poslo za rukom da uradi.. I da li je to planski radjeno sa Zvezdom zadnjih 10ak godina?!) Svejedno, najveci problem jeste Kajmakoglu, a boga mi i Zizis. Iskusni igraci koji mogu da izadju na kraj sa atmosferom i vaznoscu utakmice. Amerikanci se mogu zatvoriti, a kad vidi atmosferu onaj crnac njihov ima da pobeli ko Majkl Dzekson! Samo agresivno!!

general Božo

pre 10 godina

Evo šta sam ja smislio, a mogu sebe svrstati u vrhunske stratege: U prvih 5-6 minuta treba povrediti celu njihovu prvu petorku, po mogućstvu tako da se ne oporave ni za revanš, pa onda demonstrirati silu nad rezervnom petorkom i slaviti do duboko u noć!

igor

pre 10 godina

Ne bih da provociram, ali svaki poraz ispod 10 ralike za zvezdu je veliki uspeh. Uniks cele godine gazi sve u ULEB kupu. Ovo im je jedina sansa da igraju Evroligu sledece sezone, jer kod Rusa CSKA ima stalnu A licencu, a ostali kako se snadju.
S druge strane zvezdu samo mec protiv Cibone deli od ucesca u Evroligi tako da je rasterecena po tom pitanju.

Moderator navija za fmp

pre 10 godina

Bez zelje da provociram, mislim da ce zvezda sutra pobediti ubedljivo, izmedju 5 i 15 razlike, ali da ce u revansu izgubiti jos ubedljivije...

Mirko

pre 10 godina

Uniks jeste jaka ekipa,imaju Gaudloka koji nerealno sutira,trojicu Grka,tu je Ejdson i par Rusa,ali mislim da uz podrsku za tribina i smirenost mozemo do dobrog rezultata pa onda sta nam Bog da u Rusiji.Podrska Radonjicu i igracima!
(Dacha, 1. april 2014 12:52)

Jeste, ali ovo malo što sam ih pogledao, vidim da niko na njima nije igrao iole pristojnu odbranu, a da ne pričam o ovome što Zvezda radi u odbrani. Mislim da je tu naša šansa.
Ako nas proradi šut i odbranu odigramo standardno dobro, imaćemo šanse.
Za tamo ne znam, ali ovde možemo da dobijemo i dobićemo sigurno. Razlika u koševima će najverovatnije odlučiti i to će biti borba...

Oypa 7

pre 10 godina

Uniks jeste jak ali ni priblizno kao pre 6-7 god. kad su za njih igrali braca Lavrinovic, Stombergas,Dusko Savanovic par Amera i par Rusa, tad su bili prvi favoriti za osvajanje i zaustavljeni su u 1/2, mozda ce i sada nesto slicno da se desi, narocito ako zvezda igra rastereceno kao sto je bio slucaj u EL.

blaf

pre 10 godina

Тражимо срце на терену и дајемо безрезервну подршку. Што не може нико можеш ти. Вјерујемо у Вас.

Pancevac

pre 10 godina

Jedva cekam utakmicu,jedva!!!Nadam se pobedi i sjajnoj atmosferi!Mislim da ce da bude tvrda utakmica i nesto verujem da ce Blazic konacno da se probudi i odigra bolje nego u poslednje vreme i prelomi na nasu stranu,mada ne bih se bunio ni da odigra slabo,a Djenka da sipa i sam sve resi!Ajmoooo bre 30 000 i novi rekord! :)))

Goran

pre 10 godina

Ko ima kratku pamet,podsećam,prošle godine su nas razbili u Kazanju.Ako ih dobijemo samo sa jednim poenom ništa od finala.Zvezdo odvaljuj...

dejavu

pre 10 godina

Zvezda je do sada već uradila puno,ali dolazi veoma težak protivnik.Igra protiv Budiveljnika sigurno neće biti dovoljna,a videćemo da li i koliko Zvezdin tim može bolje.
Lično mislim da ne treba postavljati prevelika očekivanja.

Divos

pre 10 godina

Уникс је одлична екипа, попуњени су на свим позицијама. Имају 4 Амера, од којих 2 опасних, Гуделок и Еидсон, одлични шутери, ипак Звезда има решења за Амере. Али снага Уникса су тројица сјајних Грка, центар Вајукас (Vougioukas, нисам сигуран како се правилно изговара, а нисам сигурна и да ли и сами Грци знају), бек Зисис, и посебно Кајмакоглу, овај задњи један одличан и невероватно захвалан играч, може играти поз. 3 и 4, има шут, сјајан у скоку, још бољи у одбрани, овај играч је увек много кориснији него што то статистика говори (нешто попут Марковића), и он је Дејану главна брига.
Ако би гледали квалитет по поз. предност је на страни Уникас, али предност Звезде и то велика је на клупи, Радоњић је много бољи стручњак од Тринкијерија, поред тога Италијан има неко своје поимање кошарке, и своје фикс идеје (рецимо за ЕП је урадиоп апослутно неразумну селекцију Грчке, па је крах био логичан исход), некад му прође, али се често и оклизне.
За пролаз Звезде рецепт је једноставан, агресивна одбрана на Америма, лимитирати сјајне Грке, и фанатична борбеност. Уникс има импресиван скор (19-1), и јесу велики фаворити, али моја прогноза је, гледаћемо Звезду у финалу ЕК.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ja zaista mislim da je ekipa Uniksa jaka, ali da je toliko jaka koliko se to moze procitati i nije bas... Ako CZ odigra kako zna, moze da se pobedi sa pristojnom razlikom. Ne vidim zasto bi se nasi igraci trebali plasiti trojice grka? Msm da smo favoriti u prvom mecu. Sada ce biti lakse jer pritisak ne postoji da se nesto juri. Jednostavno treba iskoristiti publiku. Ne pobedjuje uvek jaci. A nadam se da Katic ne moze da ponovi utakmicu iz pakla i sut 1/11... Samo da kazem da karata nema ni za leka u NS. Ponovo ce biti spektakularno.

Neutralac

pre 10 godina

I sta onda u Rusiji da branite 1 poen, takticki da odigrate nereseno? Aj bolan Radonja imacete 20 hiljada grla, imate dobre igrace, odbrana mora biti zategnuta svih 40 minuta, napad kvalitetan i uz malo srece mozete napraviti i vise od pobede sa 1 poenon razlike. Uniks je bas mocan, ali nisu njega bogovi napravili, sta je ovo svaki dan slusam kao da igra Zvezda - Clasic Bulls. Ako bude jaka odbrana, napad negdje 8/10, i dobra grmljavina sa tribina, moglo bi biti svasta. Zelim vam srecu

Zlatko

pre 10 godina

Ljubomora je strasna,igrati polufinale nekog takmicenja je veliki uspeh. Sad sto se to nekom ne svidja to je njegova licna stvar.
Napred Zvezdo i zgazi ih sveee.

Batko

pre 10 godina

Realno u 2 tekme nemamo šanse. Da je jedna, pa nešto "na prepad", ali ovako teško..
Samo da nas ne odvale, a "lopatari" će iovako da prozivaju

walther

pre 10 godina

@dacha najveci ce problem biti bas njega zaustaviti jer po meni covjek igranestvarnu kosarku sto se europe tice. Sa druge strane neka se smjenjuju Lazic i Blazic i sta drugo nego se nadati da nece bas ovako svaku pogadjati. Sto se tice centara tu trebamo traziti nasu sansu pa cak napadanjem Nelsona ledjima upravo preko Gudloka.
https://www.youtube.com/watch?v=ojWVwJUw3XQ za Uniks
https://www.youtube.com/watch?v=ethEtnnKbEw za LA
COVJEK JE MASINA

Milos

pre 10 godina

vise vere treba da imaju!! kao da nismo igrali euroligu ove godine i nismo prvi u ABA ligi.. oni dolaze nama na noge.. meni bi zadovoljila pobeda od 13 do 15 razlike:)

uslo u krv i gotovo

pre 10 godina

cestitke za sada,tebi i Covicu oprastamo eventualnu eliminaciju iz EK iako se potajno nadam da idemo do samog kraja,ali vam nema oprastanja ako kiksnete 27.04.NEK GRMI JAKO ZVEZDA SAMPION

ogi-cg

pre 10 godina

samo srce na parket kao i dosad pa sto god da bude,vec ste dosta napravili.bravo zvezdo,bravo dejo.sad kad nema buducnosti do kraja navija 80 % crne gore za zvezdu.

Dacha

pre 10 godina

Uniks jeste jaka ekipa,imaju Gaudloka koji nerealno sutira,trojicu Grka,tu je Ejdson i par Rusa,ali mislim da uz podrsku za tribina i smirenost mozemo do dobrog rezultata pa onda sta nam Bog da u Rusiji.Podrska Radonjicu i igracima!

Dacha

pre 10 godina

Uniks jeste jaka ekipa,imaju Gaudloka koji nerealno sutira,trojicu Grka,tu je Ejdson i par Rusa,ali mislim da uz podrsku za tribina i smirenost mozemo do dobrog rezultata pa onda sta nam Bog da u Rusiji.Podrska Radonjicu i igracima!

Neutralac

pre 10 godina

I sta onda u Rusiji da branite 1 poen, takticki da odigrate nereseno? Aj bolan Radonja imacete 20 hiljada grla, imate dobre igrace, odbrana mora biti zategnuta svih 40 minuta, napad kvalitetan i uz malo srece mozete napraviti i vise od pobede sa 1 poenon razlike. Uniks je bas mocan, ali nisu njega bogovi napravili, sta je ovo svaki dan slusam kao da igra Zvezda - Clasic Bulls. Ako bude jaka odbrana, napad negdje 8/10, i dobra grmljavina sa tribina, moglo bi biti svasta. Zelim vam srecu

Milos

pre 10 godina

vise vere treba da imaju!! kao da nismo igrali euroligu ove godine i nismo prvi u ABA ligi.. oni dolaze nama na noge.. meni bi zadovoljila pobeda od 13 do 15 razlike:)

ogi-cg

pre 10 godina

samo srce na parket kao i dosad pa sto god da bude,vec ste dosta napravili.bravo zvezdo,bravo dejo.sad kad nema buducnosti do kraja navija 80 % crne gore za zvezdu.

Zlatko

pre 10 godina

Ljubomora je strasna,igrati polufinale nekog takmicenja je veliki uspeh. Sad sto se to nekom ne svidja to je njegova licna stvar.
Napred Zvezdo i zgazi ih sveee.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ja zaista mislim da je ekipa Uniksa jaka, ali da je toliko jaka koliko se to moze procitati i nije bas... Ako CZ odigra kako zna, moze da se pobedi sa pristojnom razlikom. Ne vidim zasto bi se nasi igraci trebali plasiti trojice grka? Msm da smo favoriti u prvom mecu. Sada ce biti lakse jer pritisak ne postoji da se nesto juri. Jednostavno treba iskoristiti publiku. Ne pobedjuje uvek jaci. A nadam se da Katic ne moze da ponovi utakmicu iz pakla i sut 1/11... Samo da kazem da karata nema ni za leka u NS. Ponovo ce biti spektakularno.

Divos

pre 10 godina

Уникс је одлична екипа, попуњени су на свим позицијама. Имају 4 Амера, од којих 2 опасних, Гуделок и Еидсон, одлични шутери, ипак Звезда има решења за Амере. Али снага Уникса су тројица сјајних Грка, центар Вајукас (Vougioukas, нисам сигуран како се правилно изговара, а нисам сигурна и да ли и сами Грци знају), бек Зисис, и посебно Кајмакоглу, овај задњи један одличан и невероватно захвалан играч, може играти поз. 3 и 4, има шут, сјајан у скоку, још бољи у одбрани, овај играч је увек много кориснији него што то статистика говори (нешто попут Марковића), и он је Дејану главна брига.
Ако би гледали квалитет по поз. предност је на страни Уникас, али предност Звезде и то велика је на клупи, Радоњић је много бољи стручњак од Тринкијерија, поред тога Италијан има неко своје поимање кошарке, и своје фикс идеје (рецимо за ЕП је урадиоп апослутно неразумну селекцију Грчке, па је крах био логичан исход), некад му прође, али се често и оклизне.
За пролаз Звезде рецепт је једноставан, агресивна одбрана на Америма, лимитирати сјајне Грке, и фанатична борбеност. Уникс има импресиван скор (19-1), и јесу велики фаворити, али моја прогноза је, гледаћемо Звезду у финалу ЕК.

uslo u krv i gotovo

pre 10 godina

cestitke za sada,tebi i Covicu oprastamo eventualnu eliminaciju iz EK iako se potajno nadam da idemo do samog kraja,ali vam nema oprastanja ako kiksnete 27.04.NEK GRMI JAKO ZVEZDA SAMPION

Batko

pre 10 godina

Realno u 2 tekme nemamo šanse. Da je jedna, pa nešto "na prepad", ali ovako teško..
Samo da nas ne odvale, a "lopatari" će iovako da prozivaju

blaf

pre 10 godina

Тражимо срце на терену и дајемо безрезервну подршку. Што не може нико можеш ти. Вјерујемо у Вас.

Beli anđeo

pre 10 godina

Eee davno beše..bio jedan STRAŠAN BAYERN, i pitali smo se da li ćemo ga proći, ekipa je ostavila srce na teren i VELIKI je pao.
Tako i sutra, bez straha i napred!!!
ZVEZDA!!!!!!!

Pancevac

pre 10 godina

Jedva cekam utakmicu,jedva!!!Nadam se pobedi i sjajnoj atmosferi!Mislim da ce da bude tvrda utakmica i nesto verujem da ce Blazic konacno da se probudi i odigra bolje nego u poslednje vreme i prelomi na nasu stranu,mada ne bih se bunio ni da odigra slabo,a Djenka da sipa i sam sve resi!Ajmoooo bre 30 000 i novi rekord! :)))

dejavu

pre 10 godina

Zvezda je do sada već uradila puno,ali dolazi veoma težak protivnik.Igra protiv Budiveljnika sigurno neće biti dovoljna,a videćemo da li i koliko Zvezdin tim može bolje.
Lično mislim da ne treba postavljati prevelika očekivanja.

Oypa 7

pre 10 godina

Uniks jeste jak ali ni priblizno kao pre 6-7 god. kad su za njih igrali braca Lavrinovic, Stombergas,Dusko Savanovic par Amera i par Rusa, tad su bili prvi favoriti za osvajanje i zaustavljeni su u 1/2, mozda ce i sada nesto slicno da se desi, narocito ako zvezda igra rastereceno kao sto je bio slucaj u EL.

Goran

pre 10 godina

Ko ima kratku pamet,podsećam,prošle godine su nas razbili u Kazanju.Ako ih dobijemo samo sa jednim poenom ništa od finala.Zvezdo odvaljuj...

general Božo

pre 10 godina

Evo šta sam ja smislio, a mogu sebe svrstati u vrhunske stratege: U prvih 5-6 minuta treba povrediti celu njihovu prvu petorku, po mogućstvu tako da se ne oporave ni za revanš, pa onda demonstrirati silu nad rezervnom petorkom i slaviti do duboko u noć!

walther

pre 10 godina

@dacha najveci ce problem biti bas njega zaustaviti jer po meni covjek igranestvarnu kosarku sto se europe tice. Sa druge strane neka se smjenjuju Lazic i Blazic i sta drugo nego se nadati da nece bas ovako svaku pogadjati. Sto se tice centara tu trebamo traziti nasu sansu pa cak napadanjem Nelsona ledjima upravo preko Gudloka.
https://www.youtube.com/watch?v=ojWVwJUw3XQ za Uniks
https://www.youtube.com/watch?v=ethEtnnKbEw za LA
COVJEK JE MASINA

bbking

pre 10 godina

Previse straha prije utakmice. Jeste Uniks jaka ekipa, ali mi smo ove sezone igrali EL, osvojili ABA, valjda i to mora da se ceni, i da se ne osporava. Uz dobru podrsku, i jaku odbranu mozemo do pobede.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Hvala Nebojsi Covicu koji je svojim predanim radom za samo dve godine omogucio, nama Zvezdasima da igramo polufinale Evropskog kupa. Zvezda igra istorijske utakmice, jer od raspada Jugoslavije, ne racunajuci vaterpolo, nijedan klub sa ovih prostora nije stigao do finala nekog evropskog takmicenja (ne racunajuci Mash, i danasnji Eurocelendz, a bivsi evropski Kup Radivoja Koraca, trece po jacini takmicenje u kosarci). Dakle, sport na ovim prostorima ne moze da se poredi sa onim sportom za vreme bivse SFRJ. Zato, ova dva polufinala u kojima Zvezda igra jesu mozda sansa da se klupski sport na ovim prostorima vrati tamo gde pripada. I sto se tice ove serije nepobedivosti Uniksa, reci cu samo :" 1991. godine Bajern iz Minhena je na svom stadionu imao 43 utakmice bez poraza, a onda mu je u goste dosla velika Crvena zvezda". MOlim da mi se komentar objavi, svaki peti komentar mi prodje, a postoje komentari koji uopste ne zasluzuju da prodju cenzuru, gde se spominju pudlice, svinje i ostale zivotinje i gde se gleda samo kako da se na najprizemniji nacin opljune ppo protivniku. Hvala.

Mirko

pre 10 godina

Uniks jeste jaka ekipa,imaju Gaudloka koji nerealno sutira,trojicu Grka,tu je Ejdson i par Rusa,ali mislim da uz podrsku za tribina i smirenost mozemo do dobrog rezultata pa onda sta nam Bog da u Rusiji.Podrska Radonjicu i igracima!
(Dacha, 1. april 2014 12:52)

Jeste, ali ovo malo što sam ih pogledao, vidim da niko na njima nije igrao iole pristojnu odbranu, a da ne pričam o ovome što Zvezda radi u odbrani. Mislim da je tu naša šansa.
Ako nas proradi šut i odbranu odigramo standardno dobro, imaćemo šanse.
Za tamo ne znam, ali ovde možemo da dobijemo i dobićemo sigurno. Razlika u koševima će najverovatnije odlučiti i to će biti borba...

Putnik iz autobusa

pre 10 godina

Radonja je u Pioniru hteo da brani +15 protiv Pao-a pa je Zvezda prosla kako je prosla. Pobeda sa jednim poenom razlike ne znaci nikakvu prednost.
Ako Zvezda u napadu bude igrala kao protiv Budiveljnika i Cibone tesko da ce tu moci nesto da se uradi. Cak ni vrhunska odbrana ne verujem da ce dati rezultat ukoliko napad bude ocajan.
Iskren da budem smatram da je Radonja najslabija karika. Njemu ce zavrsetak ABA lige i domaceg prvenstva odrediti dalju sudbinu.
Realno gledano Zvezda nema sta da izgubi u sredu. Daleko veci pritisak je na Uniksu. Njima je ovaj trofej ulaznica za Euroligu. I zato kosarkasi Zvezde treba da se opuste i igraju. Pa sta urade.

igor

pre 10 godina

Ne bih da provociram, ali svaki poraz ispod 10 ralike za zvezdu je veliki uspeh. Uniks cele godine gazi sve u ULEB kupu. Ovo im je jedina sansa da igraju Evroligu sledece sezone, jer kod Rusa CSKA ima stalnu A licencu, a ostali kako se snadju.
S druge strane zvezdu samo mec protiv Cibone deli od ucesca u Evroligi tako da je rasterecena po tom pitanju.

Moderator navija za fmp

pre 10 godina

Bez zelje da provociram, mislim da ce zvezda sutra pobediti ubedljivo, izmedju 5 i 15 razlike, ali da ce u revansu izgubiti jos ubedljivije...

Gelmi MC

pre 10 godina

Ma vi se samo borite,verujem daće te pobediti mada biće teška utakmica toga smo svesni.:)Ali borite se pa šta bude.:)Polufinale Eurocupa,osvajači Aba lige,Srpske lige,Srpskog kupa.:)Ja prezadovoljan,a mislim da su i svi tako da bez pritiska odraditi posao pa zašto ne možda udjemo i u finale,a u finalu nema favoritaa...:D CZBG

Don Quijote

pre 10 godina

Polufinale EK je bio jedan od zacrtanih ciljeva na pocetku sezone. Prema tome, nema nikakvog pritiska, sve preko ovoga je ogroman uspeh. Samo opusteno i sipaj! Uniks jeste jak, ali ako ga je pobedio Ostende moze i Zvezda.
Volim te Zvezdo!

ParaVrti

pre 10 godina

Taman htedoh da kazem - kakav bre Uniks, vestacki privatni klub bez tradicije i navijaca, a onda se setih FMP-a i Covica (Zamislite sta je tom coveku poslo za rukom da uradi.. I da li je to planski radjeno sa Zvezdom zadnjih 10ak godina?!) Svejedno, najveci problem jeste Kajmakoglu, a boga mi i Zizis. Iskusni igraci koji mogu da izadju na kraj sa atmosferom i vaznoscu utakmice. Amerikanci se mogu zatvoriti, a kad vidi atmosferu onaj crnac njihov ima da pobeli ko Majkl Dzekson! Samo agresivno!!

jasta

pre 10 godina

svidjaju mi se optimisticni komentari! zvezda ima dobar tim za ovo takmicenje. ocekujem da ce kao i uvek najveci teret u odbrani i napadu podneti dzordan i pipen a pod kosem rodman i longli da zaustave kajmakoglua. ako krene sut harpera i kukoca moze se napraviti dobra razlika pred revans.

Gorannxx

pre 10 godina

Tokom utakmice igraci i navijaci CZ ne smeju ni jedan trenutak da pomisle na DV. To bi moglo potpuno da ih izbaci iz ravnoteze, i da ih, ne daj boze, dovede do poraza. Zato 24 h pre utakmice ne sanjajte i ne spominjite DV, ako mislite da pobedite.

#Finale EK Uniks v?

pre 10 godina

Mozda CZT pobedi u 1. utakmici, ali u RUS ce biti, najblaze receno, pakao za CZT! Ocekujem, posle 2 tekme, 20+ razlike za Uniks.
Vi mozete samo da gledate i placete.

ParaVrti

pre 10 godina

Taman htedoh da kazem - kakav bre Uniks, vestacki privatni klub bez tradicije i navijaca, a onda se setih FMP-a i Covica (Zamislite sta je tom coveku poslo za rukom da uradi.. I da li je to planski radjeno sa Zvezdom zadnjih 10ak godina?!) Svejedno, najveci problem jeste Kajmakoglu, a boga mi i Zizis. Iskusni igraci koji mogu da izadju na kraj sa atmosferom i vaznoscu utakmice. Amerikanci se mogu zatvoriti, a kad vidi atmosferu onaj crnac njihov ima da pobeli ko Majkl Dzekson! Samo agresivno!!

Moderator navija za fmp

pre 10 godina

Bez zelje da provociram, mislim da ce zvezda sutra pobediti ubedljivo, izmedju 5 i 15 razlike, ali da ce u revansu izgubiti jos ubedljivije...

#Finale EK Uniks v?

pre 10 godina

Mozda CZT pobedi u 1. utakmici, ali u RUS ce biti, najblaze receno, pakao za CZT! Ocekujem, posle 2 tekme, 20+ razlike za Uniks.
Vi mozete samo da gledate i placete.

Dacha

pre 10 godina

Uniks jeste jaka ekipa,imaju Gaudloka koji nerealno sutira,trojicu Grka,tu je Ejdson i par Rusa,ali mislim da uz podrsku za tribina i smirenost mozemo do dobrog rezultata pa onda sta nam Bog da u Rusiji.Podrska Radonjicu i igracima!

Batko

pre 10 godina

Realno u 2 tekme nemamo šanse. Da je jedna, pa nešto "na prepad", ali ovako teško..
Samo da nas ne odvale, a "lopatari" će iovako da prozivaju

Gorannxx

pre 10 godina

Tokom utakmice igraci i navijaci CZ ne smeju ni jedan trenutak da pomisle na DV. To bi moglo potpuno da ih izbaci iz ravnoteze, i da ih, ne daj boze, dovede do poraza. Zato 24 h pre utakmice ne sanjajte i ne spominjite DV, ako mislite da pobedite.

Zlatko

pre 10 godina

Ljubomora je strasna,igrati polufinale nekog takmicenja je veliki uspeh. Sad sto se to nekom ne svidja to je njegova licna stvar.
Napred Zvezdo i zgazi ih sveee.

ogi-cg

pre 10 godina

samo srce na parket kao i dosad pa sto god da bude,vec ste dosta napravili.bravo zvezdo,bravo dejo.sad kad nema buducnosti do kraja navija 80 % crne gore za zvezdu.

general Božo

pre 10 godina

Evo šta sam ja smislio, a mogu sebe svrstati u vrhunske stratege: U prvih 5-6 minuta treba povrediti celu njihovu prvu petorku, po mogućstvu tako da se ne oporave ni za revanš, pa onda demonstrirati silu nad rezervnom petorkom i slaviti do duboko u noć!

jasta

pre 10 godina

svidjaju mi se optimisticni komentari! zvezda ima dobar tim za ovo takmicenje. ocekujem da ce kao i uvek najveci teret u odbrani i napadu podneti dzordan i pipen a pod kosem rodman i longli da zaustave kajmakoglua. ako krene sut harpera i kukoca moze se napraviti dobra razlika pred revans.

Milos

pre 10 godina

vise vere treba da imaju!! kao da nismo igrali euroligu ove godine i nismo prvi u ABA ligi.. oni dolaze nama na noge.. meni bi zadovoljila pobeda od 13 do 15 razlike:)

uslo u krv i gotovo

pre 10 godina

cestitke za sada,tebi i Covicu oprastamo eventualnu eliminaciju iz EK iako se potajno nadam da idemo do samog kraja,ali vam nema oprastanja ako kiksnete 27.04.NEK GRMI JAKO ZVEZDA SAMPION

Divos

pre 10 godina

Уникс је одлична екипа, попуњени су на свим позицијама. Имају 4 Амера, од којих 2 опасних, Гуделок и Еидсон, одлични шутери, ипак Звезда има решења за Амере. Али снага Уникса су тројица сјајних Грка, центар Вајукас (Vougioukas, нисам сигуран како се правилно изговара, а нисам сигурна и да ли и сами Грци знају), бек Зисис, и посебно Кајмакоглу, овај задњи један одличан и невероватно захвалан играч, може играти поз. 3 и 4, има шут, сјајан у скоку, још бољи у одбрани, овај играч је увек много кориснији него што то статистика говори (нешто попут Марковића), и он је Дејану главна брига.
Ако би гледали квалитет по поз. предност је на страни Уникас, али предност Звезде и то велика је на клупи, Радоњић је много бољи стручњак од Тринкијерија, поред тога Италијан има неко своје поимање кошарке, и своје фикс идеје (рецимо за ЕП је урадиоп апослутно неразумну селекцију Грчке, па је крах био логичан исход), некад му прође, али се често и оклизне.
За пролаз Звезде рецепт је једноставан, агресивна одбрана на Америма, лимитирати сјајне Грке, и фанатична борбеност. Уникс има импресиван скор (19-1), и јесу велики фаворити, али моја прогноза је, гледаћемо Звезду у финалу ЕК.

Neutralac

pre 10 godina

I sta onda u Rusiji da branite 1 poen, takticki da odigrate nereseno? Aj bolan Radonja imacete 20 hiljada grla, imate dobre igrace, odbrana mora biti zategnuta svih 40 minuta, napad kvalitetan i uz malo srece mozete napraviti i vise od pobede sa 1 poenon razlike. Uniks je bas mocan, ali nisu njega bogovi napravili, sta je ovo svaki dan slusam kao da igra Zvezda - Clasic Bulls. Ako bude jaka odbrana, napad negdje 8/10, i dobra grmljavina sa tribina, moglo bi biti svasta. Zelim vam srecu

igor

pre 10 godina

Ne bih da provociram, ali svaki poraz ispod 10 ralike za zvezdu je veliki uspeh. Uniks cele godine gazi sve u ULEB kupu. Ovo im je jedina sansa da igraju Evroligu sledece sezone, jer kod Rusa CSKA ima stalnu A licencu, a ostali kako se snadju.
S druge strane zvezdu samo mec protiv Cibone deli od ucesca u Evroligi tako da je rasterecena po tom pitanju.

Oypa 7

pre 10 godina

Uniks jeste jak ali ni priblizno kao pre 6-7 god. kad su za njih igrali braca Lavrinovic, Stombergas,Dusko Savanovic par Amera i par Rusa, tad su bili prvi favoriti za osvajanje i zaustavljeni su u 1/2, mozda ce i sada nesto slicno da se desi, narocito ako zvezda igra rastereceno kao sto je bio slucaj u EL.

Pancevac

pre 10 godina

Jedva cekam utakmicu,jedva!!!Nadam se pobedi i sjajnoj atmosferi!Mislim da ce da bude tvrda utakmica i nesto verujem da ce Blazic konacno da se probudi i odigra bolje nego u poslednje vreme i prelomi na nasu stranu,mada ne bih se bunio ni da odigra slabo,a Djenka da sipa i sam sve resi!Ajmoooo bre 30 000 i novi rekord! :)))

Putnik iz autobusa

pre 10 godina

Radonja je u Pioniru hteo da brani +15 protiv Pao-a pa je Zvezda prosla kako je prosla. Pobeda sa jednim poenom razlike ne znaci nikakvu prednost.
Ako Zvezda u napadu bude igrala kao protiv Budiveljnika i Cibone tesko da ce tu moci nesto da se uradi. Cak ni vrhunska odbrana ne verujem da ce dati rezultat ukoliko napad bude ocajan.
Iskren da budem smatram da je Radonja najslabija karika. Njemu ce zavrsetak ABA lige i domaceg prvenstva odrediti dalju sudbinu.
Realno gledano Zvezda nema sta da izgubi u sredu. Daleko veci pritisak je na Uniksu. Njima je ovaj trofej ulaznica za Euroligu. I zato kosarkasi Zvezde treba da se opuste i igraju. Pa sta urade.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ja zaista mislim da je ekipa Uniksa jaka, ali da je toliko jaka koliko se to moze procitati i nije bas... Ako CZ odigra kako zna, moze da se pobedi sa pristojnom razlikom. Ne vidim zasto bi se nasi igraci trebali plasiti trojice grka? Msm da smo favoriti u prvom mecu. Sada ce biti lakse jer pritisak ne postoji da se nesto juri. Jednostavno treba iskoristiti publiku. Ne pobedjuje uvek jaci. A nadam se da Katic ne moze da ponovi utakmicu iz pakla i sut 1/11... Samo da kazem da karata nema ni za leka u NS. Ponovo ce biti spektakularno.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Hvala Nebojsi Covicu koji je svojim predanim radom za samo dve godine omogucio, nama Zvezdasima da igramo polufinale Evropskog kupa. Zvezda igra istorijske utakmice, jer od raspada Jugoslavije, ne racunajuci vaterpolo, nijedan klub sa ovih prostora nije stigao do finala nekog evropskog takmicenja (ne racunajuci Mash, i danasnji Eurocelendz, a bivsi evropski Kup Radivoja Koraca, trece po jacini takmicenje u kosarci). Dakle, sport na ovim prostorima ne moze da se poredi sa onim sportom za vreme bivse SFRJ. Zato, ova dva polufinala u kojima Zvezda igra jesu mozda sansa da se klupski sport na ovim prostorima vrati tamo gde pripada. I sto se tice ove serije nepobedivosti Uniksa, reci cu samo :" 1991. godine Bajern iz Minhena je na svom stadionu imao 43 utakmice bez poraza, a onda mu je u goste dosla velika Crvena zvezda". MOlim da mi se komentar objavi, svaki peti komentar mi prodje, a postoje komentari koji uopste ne zasluzuju da prodju cenzuru, gde se spominju pudlice, svinje i ostale zivotinje i gde se gleda samo kako da se na najprizemniji nacin opljune ppo protivniku. Hvala.

blaf

pre 10 godina

Тражимо срце на терену и дајемо безрезервну подршку. Што не може нико можеш ти. Вјерујемо у Вас.

Goran

pre 10 godina

Ko ima kratku pamet,podsećam,prošle godine su nas razbili u Kazanju.Ako ih dobijemo samo sa jednim poenom ništa od finala.Zvezdo odvaljuj...

bbking

pre 10 godina

Previse straha prije utakmice. Jeste Uniks jaka ekipa, ali mi smo ove sezone igrali EL, osvojili ABA, valjda i to mora da se ceni, i da se ne osporava. Uz dobru podrsku, i jaku odbranu mozemo do pobede.

Beli anđeo

pre 10 godina

Eee davno beše..bio jedan STRAŠAN BAYERN, i pitali smo se da li ćemo ga proći, ekipa je ostavila srce na teren i VELIKI je pao.
Tako i sutra, bez straha i napred!!!
ZVEZDA!!!!!!!

walther

pre 10 godina

@dacha najveci ce problem biti bas njega zaustaviti jer po meni covjek igranestvarnu kosarku sto se europe tice. Sa druge strane neka se smjenjuju Lazic i Blazic i sta drugo nego se nadati da nece bas ovako svaku pogadjati. Sto se tice centara tu trebamo traziti nasu sansu pa cak napadanjem Nelsona ledjima upravo preko Gudloka.
https://www.youtube.com/watch?v=ojWVwJUw3XQ za Uniks
https://www.youtube.com/watch?v=ethEtnnKbEw za LA
COVJEK JE MASINA

Mirko

pre 10 godina

Uniks jeste jaka ekipa,imaju Gaudloka koji nerealno sutira,trojicu Grka,tu je Ejdson i par Rusa,ali mislim da uz podrsku za tribina i smirenost mozemo do dobrog rezultata pa onda sta nam Bog da u Rusiji.Podrska Radonjicu i igracima!
(Dacha, 1. april 2014 12:52)

Jeste, ali ovo malo što sam ih pogledao, vidim da niko na njima nije igrao iole pristojnu odbranu, a da ne pričam o ovome što Zvezda radi u odbrani. Mislim da je tu naša šansa.
Ako nas proradi šut i odbranu odigramo standardno dobro, imaćemo šanse.
Za tamo ne znam, ali ovde možemo da dobijemo i dobićemo sigurno. Razlika u koševima će najverovatnije odlučiti i to će biti borba...

dejavu

pre 10 godina

Zvezda je do sada već uradila puno,ali dolazi veoma težak protivnik.Igra protiv Budiveljnika sigurno neće biti dovoljna,a videćemo da li i koliko Zvezdin tim može bolje.
Lično mislim da ne treba postavljati prevelika očekivanja.

Gelmi MC

pre 10 godina

Ma vi se samo borite,verujem daće te pobediti mada biće teška utakmica toga smo svesni.:)Ali borite se pa šta bude.:)Polufinale Eurocupa,osvajači Aba lige,Srpske lige,Srpskog kupa.:)Ja prezadovoljan,a mislim da su i svi tako da bez pritiska odraditi posao pa zašto ne možda udjemo i u finale,a u finalu nema favoritaa...:D CZBG

Don Quijote

pre 10 godina

Polufinale EK je bio jedan od zacrtanih ciljeva na pocetku sezone. Prema tome, nema nikakvog pritiska, sve preko ovoga je ogroman uspeh. Samo opusteno i sipaj! Uniks jeste jak, ali ako ga je pobedio Ostende moze i Zvezda.
Volim te Zvezdo!