Nova vest
Košarka

Utorak, 25.03.2014.

08:24

ABA: Suspendovani Tejić i Čekovski

Košarkaši Crvene zvezde i MZT Skoplja Marko Tejić i Gjorgji Čekovski kažnjeni su sa po jednom utakmicom neigranja zbog incidenta na meču dva tima u subotu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U mirnom meču u kojem nije bilo nikakvih tenzija, pomenuti incident se dogodio iznenada. Čekovski je laktom potkačio Tejića, a mladi igrač Zvezde odgovorio je šamarom. Srećom, ostali igrači sprečili su veći sukob.

Trener ’crveno-belih’ Dejan Radonjić neće moći da računa na Tejića za meč poslednjeg kola regionalnog takmičenja, u kojem Zvezda sledećeg ponedeljka gostuje Ciboni. Tejić je takođe kažnjen sa 500 evra, a klub sa 200 evra zbog njegove isključujuće greške.

Identična kazna izrečena je Čekovskom, koji neće moći da igra na meču sa Radničkim koji je na programu u subotu.

Posle meča između Crvene zvezde i MZT Skoplja Radonjić je istakao da ništa ne može da zameri Tejiću, zato što je njegov igrač bio udaren. Povodom incidenta se oglasio i prvi čovek Zvezde Nebojša Čović, koji je rekao da je Tejić trebalo jače da udari Čekovskog.

Crvena zvezda je još ranije obezbedila prvo mesto na tabeli ABA lige pred ’fajnal for’, a ko će joj biti protivnik u polufinalu biće poznato posle mečeva poslednjeg kola. Potencijalni protivnici su joj Partizan i Cibona, a sve će razrešiti poslednje kolo, kada ’crveno-beli’ gostuju Vukovima, a šampion Srbije dočekuje Cedevitu.

Pre meča sa Cibonom, košarkaši Zvezde u sredu od 19.30 dočekuju Budiveljnik u revanšu četvrtfinala Evrokupa, uz direktan prenos na televiziji B92. Posle prvog meča, ’crveno-beli’ imaju zaostatak od tri poena u odnosu na Ukrajince.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu