Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.03.2014.

08:25

Bertans: Kao da nisam pauzirao

Košarkaš Partizana Davis Bertans rekao je da će se na meču sa Makabijem ponašati kao da iza njega nije nije duga pauza zbog povrede kolena.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crno-beli’ od 20.45 dočekuju ‘ponos Izraela’ u okviru desetog kola Top16 faze Evrolige, a Bertans će se na toj utakmici vratiti u tim prvi put od juna prošle godine.

Bertans je na poslednjem treningu pred duel sa Makabijem rekao da je uzbuđen zbog povratka i da veruje da njegov tim može da iznenadi Izraelce.

Mnogo je dobar osećaj zbog povrataka. Misliću na ovu utakmicu kao da nisam pauzirao nijedna dan. Uzbuđen sam, ali to je normalno pre svake utakmice, spremili smo se, dobro smo trenirali i verujem da možemo da idemo na pobedu“, rekao je Bertans.

Letonski košarkaš je istakao da će se on i saigrači sigurno boriti, kao i da ne zna da li će se Tarens Kinzi u četvrtak uveče naći na parketu „Arene“.

Od mog povratka sve je bilo pozitivno, atmosfera je odlična u ekipi, svi smo spremni. Mislimo utakmicu po utakmicu, posle toga se spremamo za meč u Podgorici, u ponedeljak“, istakao je Bertans.

Pred duel sa šampionom Srbije Makabi se nalazi na trećem mestu grupe F sa sedam pobeda i tri poraza, dok je Partizan na sedmoj poziciji sa skorom 2/8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu