Nova vest
Košarka

Petak, 14.03.2014.

10:56

Solnok ne želi u Pionir u nedelju

Mađarski Solnok zatražio je od ABA lige odlaganje meča sa Partizanom NIS u 24. kolu u nedelju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Solnok želi da odloži meč zbog obaveza u Evročelendžu protiv Tartu Roka, kojem gostuje u Estoniji u utorak, u majstorici za Fajnal-for.

Direktor takmičenja Josip Bilić potvrdio je za B92 da će tokom dana on doneti odluku, ali da je teško odložiti meč zbog obaveza Partizana u Evroligi.

Bilić je rekao da će pokušati da pronađe rešenje da se utakmica između Partizana i Solnoka odigra u predviđenom terminu, u nedelju od 17 časova.

"Partizan želi da se utakmica odigra, ideja je 12:00 u nedelju. Pregovaraju klubovi i liga, želimo da se pronađe rešenje", rekla je za B92 portparolka Partizana NIS Sonja Savić.

Ukoliko ABA liga ne pronađe alternativno rešenje, a Solnok odbije da dođe u Beograd u nedelju, Partizan bi meč mogao da dobije službenim rezultatom 20:0. Međutim, crno-beli bez obzira na to žele da pronađu rešenje i da se meč odigra.

Partizanu je ovaj meč jedan od ključnih za plasman na Fajnal-for ABA lige. Crno-beli su u četvrtak igrali u Mosvki, a već u četvrtak dočekuju Makabi Tel Aviv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu