Nova vest
Košarka

Utorak, 11.02.2014.

14:22

EK: Zvezda kroz oluju do Baskije

Košarkaše Crvene zvezde zadesili su problemi na putu za Bilbao na meč Evrokupa, pošto su zbog oluje sleteli u Madrid i do krajnje destinacije će ići autobusom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ekspedicija ‘crveno-belih’ je u Bilbao trebalo da doputuje oko 12.30, preko Frankfurta, ali u planirano vreme nisu uspeli da slete u Bilbao zbog veoma lošeg vremena. Oluja u Bilbau je bila toliko jaka da je avion dva puta bezuspešno pokušavao da sleti, pa je na kraju morao da bude preusmeren na madridski aerodrom.

Iz tog razloga ‘crveno-beli’ su primorani da iz Madrida do Bilbaa putuju autobusom, a za to će im biti potrebno pet sati.

Utakmica petog kola druge faze Evrokupa igra se u sredu od 20.30, uz direktan prenos na televiziji B92.

S obzirom na to da je aviokompanija obezbedila autobus primorani smo da putujemo zajedno sa ostalim putnicima iz aviona. To znači da će svaki igrač imati samo po jedno sedište, što će vožnju od čak pet sati za tako visoke momke kao što su košarkaši učiniti još napornijom. Rukovodstvo kluba činilo je velike napore da nam obezbedi poseban autobus, u tome su uspeli, ali bismo morali da čekamo još najmanje tri sata što nam nije odgovaralo. Po planu je trebalo da odavno budemo u hotelskim sobama u Bilbau i da se odmaramo, a mi ćemo doputovati tek u večernjim satima. Zadesio nas je veliki peh, ali šta je tu je”, rekao je tim menadžer ‘crveno-belih’ Nebojša Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu