Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.01.2014.

22:10

EL: Drugi poraz Olimpijakosa u nizu

Košarkaši Olimpijakosa do pre nedelju dana su uz Real bili jedini neporaženi tim u Evroligi, a sada su zabeležili i drugi poraz zaredom u elitnom takmičenju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Posle Armanija, bolja od Pirejaca bila je Barselona, koja je slavila u „Dvorani mira i prijateljstva“ sa 81:72.

Katalonci su do trećeg trijumfa u grupi E Top16 faze Evrolige došli zahvaljujući mnogo boljoj igri u drugom poluvremenu, posle izjednačene igre u prvom.

Najzaslužniji za pobedu Barselone bio je Huan Karlos Navaro sa 21 poenom, dok je Bred Oleson dodao 14 poena. Njih dvojica su jedini imali dvocifren učinak, a još osmorica igrača upisala su se u strelce u redovima katalonskog kluba.

Na drugoj strani, Vasilis Spanulis i Jorgos Printezis upisali su po 17 poena.

Preostali mečevi trećeg kola grupe E igraju se u petak, a sastaju se Unikaha i Fenerbahče, Panatinaikos i Anadolu Efes, odnosno Emporio Armani i Laboral Kuča.

Grupa E, treće kolo
četvrtak, 16. januar
Olimpijakos – Barselona 72:81
petak, 17. januar
Unikaha – Fenerbahče 19.00
Emporio Armani – Laboral Kuča 20.30
Panatinaikos – Anadolu Efes 20.45

Tabela: Barselona 3/0, Panatinaikos 2/0, Olimpijakos 1/2, Laboral Kuča 1/1, Unikaha 1/1, Fenerbahče 0/2, Anadolu Efes 0/2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

14 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu