Nova vest
Košarka

Utorak, 10.12.2013.

14:40

Ristović za B92: Pratimo Novaka

Direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović u izjavi za B92 kazao je da je košarkaš Vršca Jovan Novak igrač koji je interesantan crveno-belima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 19 godina sa reprezentacijom Srbije trenutno je lider MVP liste u KLS, a u proseku ima 21,5 poena.

"Reč je o interesantnom igraču koji je pružao dobre partije u Vršcu i nacionalnom timu. Dobili smo informacije da je veliki Zvezdaš i kao takav je sigurno interesantan igrač“, rekao je Ristović.

Iz KK Vršac rečeno nam je da u klubu nemaju informacija o bilo kakvom zvaničnom interesovanju Zvezde za njihovog pleja.

Trener Partizana NIS Duško Vujošević izjavio je da se Crvena zvezda Telekom uključila u trku za Jovanom Novakom i da se crveno-beli ponašaju “komotno“.

Ristović je rekao da je Zvezdi trenutno primarna pozicija četvorke i dodao je:

"Zna se da smo posle povrede Mitrovića deficitarni na poziciji četvorke i da tu tražimo rešenje. Međutim, za sada nema nikakvih konkretnih imena na vidiku, a nismo imali ni mnogo vremena da se bavimo time jer smo u žestokom ritmu mečeva i bili smo koncentrisani na duel sa Panatinaikosom i ostale obaveze“, naveo je Ristović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu