Nova vest
Košarka

Utorak, 09.04.2013.

20:02

Mitrović: Pobeda imperativ

Košarkaš Metalca Dragan Mitrović veruje u pobedu njegovog tima protiv direktnog konkurenta za četvrto mesto u Superligi, ekipe Mega Vizure.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Bek Valjevaca se nada da će njegova ekipa podići nivo igre u odbrani i odigrati mnogo hrabrije, kao i uz podršku sa tribina doći do značajne pobede.

“Sigurno nas očekuje veoma teška utakmica protiv Mega Vizure, ekipe koja nas je dva puta pobedila u košarkaškoj ligi Srbije i koja sigurno ima ambicije da dođe do četvrtog mesta i Jadrana“, istakao je Mitrović.

Metalac u sredu od 19.30h dočekuje zemunski tim posle tri minimalna poraza na startu Superlige.

Klub je doveo sjajna pojačanja pred start prvenstva i ambicije su sigurno bile velike. Ipak, ovi porazi su nas udaljili od borbe za četvrto mesto, ali se nadam da nas to nije obeshrabrilo i da ćemo u narednim utakmicama i pored dobre igre početi da ostvarujemo i pobede“, zaključio je košarkaš Metalca.

Posle neopozive ostavke Milovana Stepandića, kako stvari stoje, ekipu će u narednom meču voditi dosadašnji pomoćnici Vladimir Mišković i Lazar Gojković.

Metalac posle tri odigrana kola ne zna za trijumf, dok Mega Vizura ima dve pobede i jedan poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

14 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu