Nova vest
Košarka

Utorak, 09.04.2013.

18:28

Jevtović: Biće teško Partizanu

Košarkaš Slobode Nikola Jevtović rekao je da će on i njegovi saigrači pružiti maksimum protiv Partizana u četvrtom kolu Superlige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jevtović je, takođe, dodao da nijedna ekipa iz Užica neće lako otići sa pobedom.

Ne želim da pretim, ali niko neće tek tako lako odneti bodove iz Užica. Očekuje nas, sigurno, jedna veoma teška utakmica. Partizan je u sjajnoj formi i, posle Zvezde, glavni je favorit za osvajanje domaćeg šampionata. Učeni smo da poštujemo sve ekipe, ali ne i da se plašimo. Izaći ćemo na teren i pružiti svoj maksimum, a ko bude bolji neka i pobedi“, rekao je Jevtović.

Jevtović je istakao da za utakmicu sa Partizanom vlada veliko interesovanje u Užicu i da bi sva mesta sigurno bila popunjena da hala prima i 10.000 ljudi.

On je dodao da se njegov klub neće zasititi samim plasmanom u Superligu, već da želi da ostvari veće ciljeve.

Učinili smo veliki uspeh samim tim što smo ušli u Superligu, ali nećemo da se zasitimo s tim i ostanemo na tome. Treniramo još jače ka ostvarenju većih ciljeva i svaka utakmica u Superligi za nas je jedno iskustvo više“, naglasio je Jevtović.

Sloboda je u prošlom kolu pobedila valjevski Metalac i tako došla do prve pobede u takmičenju.

Sve ekipe su se znatno pojačale, ali našoj ekipi je pružena šansa da svi igrači koji su igrali do sada i dobijali minutažu nastave sa igrama i u Superligi. Osvarili smo prvenac istorijske pobede za ovaj klub nad ekipom Metalca, koja je predvođena sjajnim Bojanom Bakićem, Slavkom Vranješom i Vladimirom Dašićem i mislim da smo dali svoj maksimum i zasluženo slavili“, rekao je Jevtović.

Utakmica između Slobode i Partizana igra se u sredu od 19.30 u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu