Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.11.2012.

22:57

Bamberg siguran pred Partizan

Nemački šampion Bamberg ostvario je laku pobedu u nacionalnom prvenstvu, neposredno pred gostovanje Partizanu u Evroligi u petak.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Brose Baskets je rutinski savladao Frankfurt sa 76:67, i ostvario šestu pobedu u sedam odigranih kola.

Sledećeg rivala Partizana predvodio je Slovak Anton Gravel sa 19 poena i 4 asistencije, dok je Boštjan Nahbar imao 14 poena i 6 skokova. 14 poena ubacio je i Kejsi Džakobsen.

Probleme Bambergu pravio je samo američki bek Kuantes Robertson sa 11 poena, 9 skokova i 4 asistencije, a Frankfurtu nije pomogla ni konstantna rotacija deset igrača.

Frankfurt se držao do poluvremena, da bi Bamberg u drugih 20 minuta pojačao tempo i osigurao trijumf protiv poslednjeplasiranog tima Nemačke.

Brose je bio skoro perfektan sa linije za slobodna bacanja (24 od 27), dok su gosti imali samo četiri penala na celoj utakmici.

Brose Baskets Bamberg: Gravel 19p, 2sk, 4as; Jakobsen 14p, 3sk, 3as; Nahbar 14p, 6sk, 3as; Gipson 10p, 1sk, 2as; nojman 8p, 3sk; Ford 6p, 5sk

Partizan će u petom kolu Evrolige ugostiti Brose Baskets Bamberg u petak od 20.45 časova u Pioniru. Nemci imaju jednu pobedu, dok Partizan čeka prvi trijumf u sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu