Nova vest
Košarka

Utorak, 12.07.2011.

23:03

Durent takođe razmišlja o Evropi

Zvezda Oklahome Kevin Durent, izjavio je da je u zavisnosti od “lokauta” i u njegovom slučaju moguće da će zaigrati u inostranstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sve izvesniji “lokaut” koji bi mogao da potraje, naveo je brojne igrače da razmišljaju o igranju košarke, zaradi novca ili održavanju forme na drugim mestima...

I dok se Deron Vilijams već odlučio za Tursku, mediji spekulišu o mogućim angažmanima Vejda, Brajanta, Džejmsa...

Zvezda Okalhome Kevin Durent ili popularni “Durantula” izjavio je u jednoj radio emisiji u SAD, da je igranje košarke van SAD opcija o kojoj i on razmišlja, ali da će on “malo sporije doneti tu odluku”:

Videćemo, voleo bih da probam nešto novo. Naravno, moja prva opcija je igranje u NBA ligi, ali ako “lokaut” potraje, onda ćemo videti”, rekao je Durent koji se ipak nada da će dogovor izmedju dve strane biti postignut pre početka nove sezone.

Ipak, u slučaju da se ponovi 1999.godina, mnogi već imaju spremno rešenje: “ Ako ne bude košarke, imaću spremno rešenje. Ja ću ipak, malo sporije gledati na sve. Vidite, Di Vila (Deron Vilijams prim.aut), on je bio najhrabriji i najodlučniji, nije želeo da sačeka rasplet. I verujem da će njegovim stopama mnogi” rekao je Durent i praktično otvorio prostor za nove spekulacije, jer je ostavio mogućnost igranja u Evropi tokom “lokauta”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu