Nova vest
Košarka

Sreda, 29.06.2011.

21:49

Teodosić sa Krstićem u CSKA

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić nalazi se na korak od prelaska u moskovski CSKA, piše španski ‘Mundodeportivo’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako je za Teodosića bila zainteresovana Barselona, CSKA je prema pisanju tog lista već platio 1,3 miliona evra obeštećenja Olimpijakosu.

Ukoliko dođe do ovog transfera CSKA će u svojim redovima imati verovatno dva najbolja igrača srpske reprezentacije, pošto je ranije ovog meseca ugovor već potpisao Nenad Krstić.

Vest je za ‘Novosti’ potvrdio i agent Miloša Teodosića Nikos Locos.

“Tačno je da su Moskovljani poslali zvaničnu ponudu. Očekujem da u narednih par dana Olimpijakos donese odluku. Verujem da će biti pozitivna i da ćemo moći da se koncentrišemo na potpisivanje Miloševog ugovora sa CSKA. Nije nikakva tajna da smo razgovarali sa čelnicima Barselone, koji ipak nisu poslali konkretnu ponudu, za razliku od ruskog šampiona. CSKA je daleko jasniji i konkretniji.”

Olimpijakos sada ima nedelju dana da donese odluku, a prema ugovoru ima mogućnost da izjednači ponudu ruskog kluba. Međutim, malo je verovatno da će se to dogoditi zbog finansijske situacije u pirejskim ‘crveno-belima’, ali i celoj Grčkoj.

24-godišnji plejmejker je u Olimpijakos prešao 2007. godine, a igrajući za crveno-bele iz Atine izrastao je u jednog od najboljih košarkaša Evrope. Dva puta bio je MVP finala grčkog Kupa, bio je i najbolji igrač Evrolige 2010. godine, kao i evropski igrač godine u izboru FIBA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu