Nova vest
Košarka

Sreda, 26.01.2011.

09:57

Marinović pojačanje Partizana mt:s?

Bek berlinske Albe i nekadašnji košarkaš FMP i Crvene zvezde Marko Marinović mogao bi da postane član Partizana mt:s.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prema pisanju “Večernjih novosti”, Marinović bi mogao da bude pojačanje “crno-belih” na poziciji plejmejkera posle povrede i propalog dolaska Miloša Vujanića.

Marinović ovesezone u Evrokupu ima učinak od 8.9 poena, 3.3 skoka i 3.1 asistencije po meču. On bi za Partizan mogao da igra tek od četvrtfinala Evrolige pa bi predstavljao pojačanje za završnicu NLB lige i domaćeg šampionata.

Klub iz Humske je već bio dogovorio saradnju sa Milošem Vujanićem, ali dan pre povratka u Partizan iskusni bek je polomio nogu. Trener Vlada Jovanović je priznao da Partizan ima problem u organizaciji igre, a posle povrede Vujanića “crno-beli” su kontaktirali Vuleta Avdalovića, koji nije dobio dozvolu francuskog Šolea da se preseli u Beograd.

Marinović je ponikao u Borcu iz Čačka, potom se preselio u FMP, a igrao je još za Đironu i Menorku. Ove sezone u Bundes ligi prosečno postiže 8.3 poena, uz 1.5 skokova i 3.1 asistenciju.

Partizan je u sezoni 2010-11. već promenio dvojicu plejmejkera, Bojana Popovića i Olivera Lafajeta, a ni aktuelni organizator igre Kurtis Džerals ne blista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu