Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.04.2010.

17:46

Stević: "Tamiš kao opomena"

Košarkaš Crvene zvezde Oliver Stević rekao je da poraz od Tamiša u Superligi Srbije treba da bude opomena svima u timu.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

"Dobru igru i pobedu u Železniku poništili smo porazom od Tamiša. Jučerašnji rezultat je opomena za sve nas da pristup u narednim mečevima mora biti na nivou utakmice protiv FMP-a jer samo tako možemo da ostvarimo zacrtani cilj a to je plasman u polufinale", rekao je Stević.

Pobeda u prvom kolu nad ekipom FMP-a najavila je bolje partije Crvene zvezde u nastavku sezone. Međutim, usledio je neuspeh već u narednom kolu od tima iz Pančeva. Prva prilika za ispravljanje blede slike biće u subotu. U Beograd stiže čačanski superligaš koji će pokušati ono što je ekipi Tamiša pošlo za rukom.

"U goste nam dolazi ekipa Borca. Videli smo kako je Tamiš bio motivisan i slično možemo očekivati i od Borca. Meč protiv Tamiša mora da nam bude u podsvesti da ne bismo ponovili bledo izdanje. Maksimalna koncentracija je osnov za pobedu. Pozvao bih i navijače da dođu i podrže ovaj mladi tim. Očekuje nas još dosta važnih utakmica i njihova pomoć nam je potrebna. Sa njima je sve lakše", zaključio je Stević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu