Nova vest
Košarka

Petak, 23.09.2011.

18:43

Parker: "Sam ću platiti osiguranje"

Plejmejker Francuske i zvezda San Antonijo Sparsa Toni Parker izjavio je da će u narednih nekoliko dana znati hoće li obući dres Asvela ili ne.

Izvor: B92, kosarka24.com

Autor:B92, kosarka24.com

Default images

U intervjuu za "L’ Ekip" Parker je rekao da će sam platiti osiguranje NBA ligi ukoliko za vreme lok-aut zaigra za tim iz Vilerbana.

"U narednih nekoliko dana videću se sa svojim advokatima i znaćemo koliko je realno da se vratim u Evropu. Osiguravajuće kompanije trenutno srećne zato što nijedan NBA igrač nije povređen tokom EP, pa ne bi trebalo da je polisa previsoka".

"Nadam se da će cena za moj nastup u Evropi biti pristojna. U svakom slučaju, sam ću platiti troškove osiguranja ukoliko budem zaigrao za Asvel", dodao je Parker.

Košarkaš San Antonija na Evropskom šampionatu u Litvaniji imao je 22.1 poen, 3.5 skoka i 4.4 asistencije po meču, a 'trikolori' su sa njim na čelu osvojili srebrnu medalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu