Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.04.2011.

20:22

Parker u Asvelu u slučaju lokauta?

Plejmejker San Antonio Sparsa, Toni Parker mogao bi da se vrati u i igra u Francuskoj ukoliko u NBA ligi nastupi “lokaut” sledeće sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Njujork dejli njuz” je pre nekoliko dana pisao da se liga sprema za “lokaut”, a da je prvi potez otkazivanje tradicionalne Letnje lige.

Pred početak plejofa, Parker je istakao da je spreman da igra u domovini ukoliko se situacija u NBA ne poboljša sledeće sezone.

Problem je naravno neslaganje Unije profesionalnih košarkaša i vlasnika klubova NBA lige oko cene zarada.

Ukoliko oni ne postignu dogovor, sezona će biti otkazana, a Parker bi verovatno postao član Asvela, čiji je suvlasnik i podpredsednik od 2009. godine.

“Već sam stekao slavu i osvojio titule. Ukoliko neslaganje potraje, mislim da ću se vratiti u Francusku gde će fanovi moći da me vidi iz blizine. Mogao bih i da se pridružim nekom velikom evroligaškom timu, ali ne želim. Ukoliko dođe do lokauta, sigurno ću igrati u Vilerbanu”, izjavio je Parker za “La Parizijen”.

Parker je već deset godina član San Antonio Sparsa sa kojima je produžio ugovor do 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu