NLB: Hemofarm nemoćan u Podgorici

Košarkaši Hemofarma ubedljivo su poraženi u Podgorici od Budućnosti sa 83:68 (20:19, 20:19, 28:15, 15:15) u meču 23. kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 06.03.2010.

21:28

Default images

Vršački košarkaši parirali su rivalu tokom prvog poluvremena, ali su igrači Budućnosti, predvođeni trijkama Gorana Jeretina, u prvih pet minuta trećeg perioda napravili seriju 19:2 i rešili meč. Jeretin je duel završio sa 21 poenom, dok je u ekipi Hemofarma najbolji bio Milan Mačvan sa 22 poena i pet skokova.

Pored Jeretina, dvocifren broj poena za Podgoričane su ubacili još Simonović (11) i Nemanja Gordić 10. Odličan je bio i Čedomir Vitkovac koji je većinu od svojih devet poena ubacio u trenucima kada je Budućnost pravila odlučujuću seriju. Bivši igrač Partizana imao je i pet skokova.

Jedini zapaženi Vrščanin uz Mačvana bio je Borisov koji je postigao 14 poena. Hemofarm nije uspeo da pobedi u Podgorici već šesti uzastopni put. Tim Željka Lukajića je i dalje treći na tabeli sa 14 pobeda i devet poraza, ali im ovom pobedom sada pridružila i Budućnost. Ova dva tima će se uz Olimpiju i Zagreb boriti za dva mesta na fajnal foru, jer će prva dva mesta verovatno zauzeti Cibona i Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

16 h

Podeli: