Endru Bajnam u Indijani

Problematični centar Endru Bajnam pokušaće treći put u poslednjih godinu dana da se skrasi, potpisao je ugovor do kraja sezone sa Indijana Pejsersima.

Izvor: N A

Subota, 01.02.2014.

18:49

Default images

Iako je u početku odbijao da igra za veteranski minimalac (1,4-1,8 mil. $), pretpostavlja se da je Bajnam sa pristao na cifru koja je ostala Pejsersima u "seleri kepu".

Tokom profesionalne karijere, Bajnam je nastupao sedam sezona za Los Anđeles Lejkerse, sa kojima je osvojio dva šampionska prstena.

Nakon Lejkersa, potpisao je ugovor sa Filadelfijom prošle sezone, ali nije igrao zbog povrede kolena. Početkom ove sezone, Bajnam je doveden u Klivlend Kavalirse da pojača konkurenciju na poziciji pet, međutim, nije zadovoljio ukus tima iz Ohaja koji ga je otpustio i zbog stvaranja loše atmosfere u svlačionici.

"Nisam se dvoumio nijednog trenutka oko prelaska u Indijanu. Biću rezerva Roju Hibertu i radujem se što ću biti deo tima koji juri šampionsku titulu", izjavio je Bajnam na promociji u lideru Istočne konferencije.

Zadovoljstvo angažovanjem Bajnama iskazao je i Leri Bird, koji se nada da će Bajnam doprineti timu svojim iskustvom u osvanjanju titule, kao i da se nada da će pametno iskoristiti svoje minute na parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: