Gordon i Viljanova u Detroitu

Košarkaški klub Detroit Pistons pojačaće se za sledeću sezonu NBA lige potpisivanjem petogodišnjih ugovora sa Benom Gordonom i Čarlijem Viljanovom,

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 02.07.2009.

10:52

Default images

izvestila je agencija Asošiejted Pres pozivajući se na neimenovan izvor. Gordon će u Detroit stići iz Čikaga gde je bio najbolji strelac, dok je Viljanova nastupao za Milvoki. Nekadašnji saigrači za Univerziteta Konektikat tako će, kada i zvanično potpišu ugovore sa Detroitom, ponovo biti ujedinjeni u jednom timu.

Mediji u SAD navode da Detroit namerava da se pojača i proslavljenim plejmejkerom Džejsonom Kidom kako bi ponovo bio kandidat za osvajanje šampionske titule. Kid je, ipak, u neformalnim pregovorima i sa sadašnjim timom, ali i sa Njujorkom.

Viljanovu je, inače, u svom timu želela i uprava Klivlenda, koji je već dogovorio dolazak Šekila O'Nila.

Klivlend bi, takođe, rado doveo i Hjustonovog Rona Artesta, koji je frustriran činjenicom da su dve preostale velike zvezde tima, Jao Ming i Trejsi Mekgrejdi, teže povređene.

Finalista NBA lige Orlando pokušaće da nadoknade odlazak Turčina Hida Turkoglua i centra Marćina Gortata, koji je prošle sezone bio zamena Dvajtu Hauardu.

Turkoglu je blizu Portlanda, a generalni menadžer Hjustona Deril Mori toliko je 'zagrizao' za Gortata da je navijače svog tima zamolio da Poljaku preko društvenih sajtova poput Fejsbuka i Tvitera šalju što više poruka i dozovu ga u Teksas.

Ugovori, ipak, neće moći da se potpisuju do 8. jula do kada će se ograničiti budžet timova za sledeću sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: