Četvrtak, 20.09.2012.

12:18

Stanković: Vikali 'Dejane, ustašo'

Fudbaler Intera Dejan Staković kaže da nikada neće zaboraviti utakmicu sa Partizanom kada je igrao u Laciju.

Izvor: B92

Stankoviæ: Vikali 'Dejane, ustašo' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Velja

pre 11 godina

Samo bih podsetio gospodina Stankovica da je pre utakmice rekao da ocekuje da ce navijaci Crvene Zvezde svim srcem navijati za Lacio........Mihajlovic je imao fer i korektan komentar....zreo.....i nije istina da je vredjan od strane navijaca Partizana......uvrede na racun Stankovica su bila reakcija na sramno ocekivanje da ce Zvezdasi navijati za klub iz druge zemlje protiv "svog" kluba,pa makar se taj klub zvao Partizan.Znam da je bio "frizak",ali takva nezrela izjava mu nije trebala i nije mi jasno sta je ocekivao posle toga.Aplauze sigurno ne.

Dr.Sjekira

pre 11 godina

Bio sam na ovoj utakmici na istoku blizu juga. Govorili su svasta,dejane ustaso... ali i mama ti je ku..va sinisaaa. Iako sam partizanovac, ne podrzavam to, bilo je jako ruzno. Pamtim moment kad Dejan proslavljao gol,i LIK 2 reda ispod mene ga je gadjao svezjem kljuceva, verovatno svi kljucevi od kuce,i promasio dejana, onda se dejan sageo i digao kljuceve i bacio ih nazad u prve redove publike da ih vrati, taj ko je uhvatio, bacio tamo do nekog a onda ovaj do nekog i taj do tog vlasnika kljuceva koji ih je bacio na dejana, tako da je dobio kljuceve nazad i vratio ih u dzep. Svakakvih likova ima :D

Dil

pre 11 godina

(Magare u Bec, magare iz Beca, 20. septembar 2012 20:00)

Bio sam na utakmici na severu, i ne secam se da su Dekiju vikali bilo sta, secam se zvizduka njemu i to je to, ne sumnjam da je istina to sto govori da je skandirano, ali to je verovatno bilo sporadicno, u svakom slucaju kratko je trajalo, cim se ne secam, a i on je usao kao rezerva, samim tim krace je bio na tapetu, dok je Miha konstantno bio prozivan sa u vezi supruge, cemu se naravno vecina nije prikljucivala, verovatno klinci i tako to...

nucky thompson

pre 11 godina

Ja nikada necu zaboraviti utakmicu Srbije u Sarajevu i odgovora Stankovica novinarki na BH televiziji. Novinarka ga je pitala da komentarise "sta on misli o tome sto Srbi iz RS navijaju za Srbiju a ne za BH" (usput i ja sam bio medju tih 300 Srba i bodrio Srbiju), kapiten Stankovic nije imao hrabrasti da odgovori, nago je polu placljivim glasom izjavio " kako je on tada, za vrijeme rata bio mali i da nista ne zna o tome"...Stankovicu, hoces respekt? E pa od mene ga nikad neces dobiti!!! Molim objavite mi komentar.

bjeka zvezdas

pre 11 godina

Partizani, pa zar vi stvarno verujete u tu vasu pricu da ste uvek nadigrali protivnike, a izgubili? Pa, dal je moguce citav zivot vam je - da smo ovo, da smo ono..

Petar Krunic

pre 11 godina

Stadardan igrac uvek,kod Eriksona,Zakeronija,Mancinija,Maurinja,Ranijerija,Gasperinija,Stramoncinija.Nije poceo utakmicu finala protiv Bajerna jer je vikend pre utakmice namestio 2 gola direktnom konkurentu za mesto u timu Tiago Moti.Odbio je ponudu jednog Juvea zbog cega su par godina kasnije navijaci protestvovali svuda i na svim mestima kada je trebao da predje kod njih.Nevolega ni navijaci Milana i Rome ali ga svi postuju,Stramoncini je izjavio da je mnogo dobar fudbaler koji mu trenutno nedostaje,jos bolji covek koji mu je mnogo pomogao zadnjih meseci.Krv i znoj na terenu a van njega ni jedna ruzna rec za nikog,(GOL NA MAKSIMIRU)!!!!LAVORDZIJE PPPPSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTT !

drago

pre 11 godina

Nema problema, bit ce ustasa i ovaj put. I taj ce im zabiti. Livaja se zove, evo bas igra protiv Rubina a tek mu je 19.
Bas jucer rece Gasperini, koji ga je lani trenirao u Interu, kako je momak novi Rooney.
A zar im nisu ustase bili i predsjednici? Neki od tih su cak i nama bili predsjednici

Magare u Bec, magare iz Beca

pre 11 godina

1. Sinisi Mihajlovicu nije skandirano: "Sinisa, ustaso!". Imao je tek poneki zvizduk
2. Tebi jeste, ti si bio zvezda(s) veceri

Razlog za ovo je sto je "gospodin" hteo da bude veliki Ganci pa je pre utakmice rekao da ce ispod dresa Lacija da nosi Zvezdin dres. Izgleda da je odustao od toga, pa je obukao samo neku Zvezdinu majicu. Tako nesto Sinisa nije uradio i nije ni imao ovakav tretman od grobara. U reprezentaciji - 0. Zasto bi ga grobari postovali? On je tipican primerak vaseg mentaliteta.

Doktor

pre 11 godina

Vezbao si kako da se radujes? Svaka cast...sa tolikom inteleigencijom drugo nisi ni mogao...a sto ne kazes za koga si navijao dok nisi presao u zvezdu, dok si igrao za Teleotik? Sto ne kazes koliko si srecan bio kada si zabio zvezdi gol i castio celo drustvo uz tamburase i Partizanove pesme? Bio sam na utakmici sa Lacijom i da nije bilo sudije koji u prvom poluvremenu nije dosudio dva cista penala nad Kezmanom sada bi cutao. Svaka cast za karijeru koju si napravio igrajuci u italijanskoj ligi ali isto tako si bio jedna bzv u reprezentaciji..

Gnjavim

pre 11 godina

u jednom momentu je igrac PFCa posle centarsuta da li Bjekovica sa linije mesto da loptu ubaci glavom u gol vratio je na peterac

Ne mislim na situaciju na snimku, nego na jednu drugu kad je ,da li Bjekovic centrirao skoro sa mesta gde se izvodi desni korner, a nije bio prekid... Sad sam pogledo snimak, pa da ne bude zabune...

Mr.Dule

pre 11 godina

Glupo je komentarisati fudbalera koji traje 15 godina u seriji A.Jesam Zvezdas ali isto bih rekao i za Jovetica koji je bio Partizanovac.Sami su gradili svoju karijeru i reci sad da su bili nepotrebni reprezentaciji je suludo,pre ce biti da ona nije bila potrebna njima.Samo kod nas se ljudi ovako lose ophode prema ovakvim velicinama.

Objektivno!

pre 11 godina

Al ne stvarno, toliko nebitan lik u istoriji srpskog fudbala, koga uopšte zanima šta ima da kaže?! Iz Zvezde ga se ne sećam, ali se zato dobro sećam koliko nam je unazadio reprezentaciju tim "moranjem" da igra u njoj, kao i kum mu! Da su se penzionisali kad je trebalo, Srbija sada ne bi bila 40 i neka na rang listi!

Dil

pre 11 godina

"Sa igrom iz prvog poluvremena te utakmice, osvojili bi 'skudeto"
Uvek sam se pitao sta je bilo na poluvremenu te utakmice, Partizan je bio dominantan prvih 45 minuta, imali su igru, sanse, inicijativu, vodjstvo, iako je sudija prvo poluvreme seko igru, navlacio na Lacio koji je cini mi se izjednacio pri kraju poluvremena, i onda u drugom poluvremenu ne bolja igra Lacija nego drastican pad u igri PFCa, neki "grc" u igri, kao da nije hteo da da gol, secam se u jednom momentu je igrac PFCa posle centarsuta da li Bjekovica sa linije mesto da loptu ubaci glavom u gol vratio je na peterac, i tek kad je Lacio poveo sa 3-1, i osigurao prolaz poceli su da igraju opet tecno i odmah smanjili rezultat...

fortissimo

pre 11 godina

Potpuno razumem zašto se plasira ovakva potpuno nebitna vest a večeras Partizan igra svoju utakmicu u LE? U stvari, jasno je, o Zvezdi nema šta da se piše pa vade nešto od pre deset godina. I koga to uopšte interesuje? Možete da pišete kako je Boban nogom šutnuo policajca pred raspad SFRJ, i to je vest od pre 20 godina. Partizan igra večeras a vi gledajte, samo to možete. Tuga.

Nenad

pre 11 godina

Auuu grobari ovaj covek gde god vas je sreo malu decu vam je pravio, nabio vam je komplekse za vek vekove!!! Kad se setim onog kupa i tri laka komada koja vam je spakovao :))) JEDAN JE STANKOVIC DEJAN!!!

Gabriel Principle

pre 11 godina

Jedan od najgorih kapitena reprezentacija koje sam gledao. Za to nije on kriv, nego onaj koji mu je kapitensku traku i dao. Covjek prosto nije bio vodja i ni u jednom trenutku nije bio ni najbolji reprezentativac nas.
Klupska karijera mu je bila odlicna.
Kao covjek ne znam kakav je. Sve ovo je dio fudbalskog ponasanja. I njegovo provociranje i skandiranje navijaca. Zvezdasi sad Stojkovica nazivaju Mustafom i pjevaju mu svasta. Isti djavo.

zoran

pre 11 godina

Zvezdashi...nema vam Krcuna, Bugarchica, Don Miljana i pukli ste nachisto. Nema vishe proteziranja, anmeshtanja, guranja, kradje na sve strane, pa vam je neshto nezgoddno. Ne brinite, ovo je tek pochetak postavljanja crveno-belog sportskog drushtva na pravo, odgovorajuce mesto.

prorok

pre 11 godina

Sto vise citam ja manje razumem! Pre par nedelja citao sam kako Stankovic nije licenciran za Evropu, a sad u odjavnoj recenici pise da nece igrati zbog povrede protiv Partizana!

aman

pre 11 godina

Ajde što ste grobari, ali jel uvek morate da lažete? Ovaj tvrdi da nisu vređali Dekija, a zviždali su mu gore nego Dinamu koju godinu ranije. Bio sam na utakmici, užasni ste bili. Ovaj drugi kaže da je Negro hvalio navijače. Ne, rekao je da im je lakše bilo protiv Zvezde nego protiv Partizana, jer su u Humskoj morali da jure rezultat.

baneG

pre 11 godina

Ma bre sramota vise ljudi,od tad je proslo 15-ak godina i nista se nije promenilo...GROBAR sam al dosta vise..ovoliko mrznje u jednom narodu,UZAS !!!

Uros

pre 11 godina

Eh kako sam plakao od srece kad je Krle dao gol...atmosfera na stadionu...nezaboravno...ne mogu da verujem da je proslo vec 15 godina skoro...

Kako smo samo lep fudbal igrali tada....

Joca Briselac

pre 11 godina

Sto se mene tice FK PARTIZAN je mogao da bude osnovan u sred Tirane,opet bi navijao za njega !!!!!!!!!!!!!!!!!

Naravno da je Stankovicu proradio kompleks isto kao i Teodosicu protiv nas u kosarci i da ne nabrajam sve cigane jos

Na lecenje

pre 11 godina

Nikakav igrač,ispušena muštikla,ništa nije pružio u karijeri,uvek se švercovao,naravno da ne bi igrao protiv Partizana ni bez ovih povreda tako da ih je smešno navoditi kao razlog,trener Intera je jasno naglasio da ne računa na njega.
(Sima, 20. septembar 2012 14:02)

Ti si najtvrdji primer grobarskog kompleksasa koji je zbog svoje mrznje i ljubomore izgubio svaki pojam o realnom svetu. Uopste ne zelim da polemisem sa tobom o Stankovicu kao igracu jer iz tvog komentara se moze zakljuciti da si ili oboleo od zlobe ili nemas apsolutno blage veze sa fudbalom, samo zelim da ti kazem da ne lupas gluposti sto se tice toga sta je izjavio trener Intera, da ti kazem da nije lepo lagati i da te jos malo razbolim, ovo je izjava Stramaccionia (trenera Intera) od pre dva dana: "He's having an operation because he's part of Inter's plans. We'll wait for him because he's very important to us, both Stankovic the man and Stankovic the footballer." Idi na Google Translate ako ne znas engleski. I da, opasno ste smorili sa time da nikad nije igrao u reprezentaciji, od njega smo u reprezentaciji videli i krv i znoj i suze iako mu ona nije sluzila za licnu afirmaciju kao vecini, a to sto su ga trenirali Djorici, Pizoni, Petkovici i ostali i sto su mu menadzeri postavljali saigrace to je vec nesto drugo, mada se opet ne slazem da je slabo igrao, ali opet kazem ne zelim da ulazim u polemiku sa zlobnim ljudima ili onima koji nemaju blage veze sa fudbalom. Brz oporavak legendo!

Mirko

pre 11 godina

Te iste veceri je Zvezda prvi put gostovala Ciboni u Zagrebu posle rata i pobedila.Kakvo vece za sve zvezdase, Deki daje gol a Cibona pada u sred Zagreba:)

apokalipsa

pre 11 godina

,,strasan igrac,a jos strasniji patriota,, i on i vidic,za inostrane klubove ginuli su davali su sve,a kad je Srbija bila u pitanju,ni onim da mrdnu.

Milan

pre 11 godina

Bio je i ostao 0 od fudbalera. Jedino sto je forsiran zato sto jneigrao u zvezdu i nista vise. Cim sam video njega u sastavu odmah smo imali 10 igraca na terenu.

Goran 1965 Verona

pre 11 godina

Za Vasu informaciju, i da nije povredjen ne bi mogao da gira, jer gA Inter nije uopste stavi o na listu UEFA za Evro ligu Evrope.

Dejan

pre 11 godina

Za mene je D.Stankovic uvek bio nula od fudbalera i nista vise...
Za reprezentaciju nikada nije ni trebao da igra!
Toliko o tome - dovidjenja!!!

Sima

pre 11 godina

Nikakav igrač,ispušena muštikla,ništa nije pružio u karijeri,uvek se švercovao,naravno da ne bi igrao protiv Partizana ni bez ovih povreda tako da ih je smešno navoditi kao razlog,trener Intera je jasno naglasio da ne računa na njega.A ovaj penal je jedna od najvećih kradja u istoriji savremenog fudbala.

nickx

pre 11 godina

Sta god da su ti vikali na toj utakmici, nisi to zasluzio, mada si provocirao od samog pocetka ali sada nije vazno. Bitno je da ti niko od gorbara nije zvizdao dok si igrao za reprezentaciju. Ako sada imaju navodni razlog sto zvizde Stojketu, zasto su to nekada cinili Savi Milosevicu? Eh, da nam je sada Sava... ((?), 20. septembar 2012 13:05)

I vi grobari ste mu zvizdali...Ne izmisljaj.

zoran

pre 11 godina

Ma , ljudi...zashto se svadjate..najvaznije od svega je da Partizan igra vecheras LE a Zvezdashi mali fudbal na Adi pa na kupanje...i tako, evo vec 5 godina, 5 godina (shesta se smeshi) tuge, tuge.....koga briga za Stankovica...??? U reprezentaciji je bio najveca NULA...na njegovom mestu bi cutao, ali ni sada ne zna kada i shta treba da kaze.

wtf?

pre 11 godina

Dejan je legenda našeg fudbala, iako sam Grobar, mnogo sam se iznervirao kad sam čuo da mu pevaju "Dejane, Ustašo", i bilo mi je drago što nam je dao gol i utišao one idiote... Normalno da mu je bilo krivo kad je čuo budale, jer je to što su pevali bilo previše za PFC-CZV rivalstvo... Tako da opravdavam reakciju...

Darko

pre 11 godina

Što nikad nije bio tako siguran i imao veliku želju da postigne gol dok je igrao za reprezentaciju pa da nas sve usreći, ovako ispada da je njemu i mnogima njemu sličnih draža pobeda stranog kluba nad domaćim, istina je da je on za to plaćen, za razliku od igranja za reprenzentaciju gde se igra za sve opšte dobro, pa mi zbog toga ovi drugi stvarno nisu jasni

nickx

pre 11 godina

Ako neko ima 'amneziju' da vas podsetim da je tada dotični pre utakmice javno pozivao navijace zvezde da dodju na stadion partizana i podrze - bodre Lacio ! (Aca, 20. septembar 2012 12:46)

Ne izmisljaj..

Veljko Cosic grobar

pre 11 godina

Najveca sramota u citavoj situaciji je to sto nam se Boksic smejao, niko ne moze da ponizi Srbe kao sto mi to cinimo sami sebi...

vaske

pre 11 godina

Ovaj "majstor" Deki je nevidjena ljiga od coveka. Faca mu to govori. Govorio je kako ce pobediti Partizan uz pomoc Zvezdinih navijaca, sto znaci Zvezdasi su toliko kvarni da ce navijati za strani tim koji igra protiv naseg. To je vrhunac gluposti, pokvarenosti i licemerja. Ne bih navijao za strani tim koji igra protiv naseg ni za sta na svetu. To samo pokazuje kulturu naseih fudbalera, a pozitivni komentari o Deajnu na kulturu nasih navijaca. Kakvi navijaci takav nam i fudbal.

Marko

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.
(ja, 20. septembar 2012 12:48)

Sta pricas,pevao ceo stadion Dejane ustaso a Sinisi zena ti je k.... Sinisa.. :-)

ljubitelj sporta

pre 11 godina

Da se nesto razumemo prijatelju, sjajna karijera je iza tebe, to niko ne moze da ospori! KLUPSKA!!! Ne pamte se tvoja raskos iz igara za reprezentaciju. To sto si na tekmi o kojoj pricas prosao kako si prosao je posledica tvog 'trazenja ... djavola'. Da, gledao sam tu utakmicu licno i ne zna sto ti to treba da je sada pominjes, ali bio si tada i pre i za vreme utakmice toliko iritantan da...hmhm. Tako, uzivaj u slavi koju si stekao igrajuci klupske utakmice i "batali se corava posla'. Aj zdravo!

laufer

pre 11 godina

Bio sam na utakmici...ne opravdam takvo skandiranje Grobara prama Dejanu,ali mogi da razumem! Taj isti Dejan je na moje oči posle datog gola podigao dres Lazija ispod koga je nosio zvezdinu maicu! Još bih podsetio da mu je prvobitna ideja bila da zo bude zvezdin dres?! No na preporuku trenera Eriksona je od toga odustao.Ovo ja dobra poruka i za Stamenkovića pred večerašnju utakmicu koji ima slične namere!

(?)

pre 11 godina

Sta god da su ti vikali na toj utakmici, nisi to zasluzio, mada si provocirao od samog pocetka ali sada nije vazno. Bitno je da ti niko od gorbara nije zvizdao dok si igrao za reprezentaciju. Ako sada imaju navodni razlog sto zvizde Stojketu, zasto su to nekada cinili Savi Milosevicu? Eh, da nam je sada Sava...

Marko

pre 11 godina

kada je dao gol nama Partizanu digao je dres i ispod je bila majca crvene zvezde hteo je dres da obuće zvezdin ispod dresa Lacija i tako da proslavi eventualno gol (kojeg je i dao) ali ga je Erikson odvratio od te namere pa je ipak na kraju imao zvezdinu majci ispod dresa ... i nije provocirao ma ne !

Marko

pre 11 godina

Secam se kada su na sos-u pitali Paola Negra nakon utakmice sa zvezdom da uporedi atmosferu posto je igrao i protiv partizana,kaze iskreno mnogo je bila ludja atmosfera protiv partizana..
Kada se setim kakva je to bila atmosfera a pogotovo ludnice nakon prvog gola.. Daj boze da se vrati ta atmosfera na jna..

ackoniškikartel

pre 11 godina

Najednostavniji odgovor na intervju Stankovića i komentare komunjara bi bio ! Kleknite,otkopčajte i obavite posao kako treba ! Pozdrav :-*

parking

pre 11 godina

E mnogo bitna stvar.
Mante se ljudi corava posla, gledajte fudbal i uzivajte u potezima i golovima.
Sta se lozite i palite oko ovako nebitnih stvari.

nick

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.Uostalom, zasto je toliko zeleo da igra? Neka objasni prvo to, jer covek jednostavno mrzi Partizan. A ja kao partizanovac, ne mrzim Zvezdu, jer bez nje ni moj Partizan ne bi bio ono sto jeste. (ja, 20. septembar 2012 12:48)

Sta lazes da ga nisu vredjali?I zasto bi mrzeo nesto sto je uvek pobedjivao?

Stefan Herceg-Novi

pre 11 godina

Deki legendo neka si im ga ti dao na njihovom pasnjaku nebrojeno puta,a njihovi maniri,navijacka neoriginalnost i nemoc su poodavno poznati...

stara garda

pre 11 godina

E moj Deki već sam rekao, za mnoge Partizanove navijače je Robi i kao Hrvat veći Srbin od njih. Isto tako su i njega, to je reč iz vokabulara od davnašnjeg predsednika JSD valjda...

drakus

pre 11 godina

ne znam sta je sa tobom Dejane,pre par meseci si i sam priznao da si se nekorektno ponasao i da bi ispravio to da ti je sadasnja pamet...ja kao grobar sam te uvek gotivio i branio te,pa i od napada tvojih "saplemenika" kad tvrde da nisi nikad dobro igrao za reprezentaciju...zaboravio si takodje i da si u telepotiku napravio prve fudbalse korake,a pominjes neko porodiliste...

dzoni

pre 11 godina

Pusti to Dejane,pa oni ,,grobari" se vredjaju medjusobno,pevajuci,ovi sa juga vredjaju navijace sa istoka pa im oni repliciraju,onda kad se istok malo primiri opet ovi sa juga ali onda gospodu na zapadu i tako u nedogled

sasa

pre 11 godina

Kao juce da je bilo,a proslo je 14 godina...

Kako smo nekad igradli i ginuli za klub

"Sa igrom iz prvog poluvremena te utakmice, osvojili bi 'skudeto" -svaka cast za ovu izjavu

ja

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.
Uostalom, zasto je toliko zeleo da igra? Neka objasni prvo to, jer covek jednostavno mrzi Partizan. A ja kao partizanovac, ne mrzim Zvezdu, jer bez nje ni moj Partizan ne bi bio ono sto jeste.

quebec

pre 11 godina

Oni su vredjali i njihovog boga Vujosevica, samo sto to svi zaboravljaju kao i Djordjevica ,koji im je doneo evropsku titulu. Sta vise reci? I onda kao oni nama nesto spocitavaju kako treba da se ponasamo..

Aca

pre 11 godina

Ako neko ima 'amneziju' da vas podsetim da je tada dotični pre utakmice javno pozivao navijace zvezde da dodju na stadion partizana i podrze - bodre Lacio !

sasa

pre 11 godina

Kao juce da je bilo,a proslo je 14 godina...

Kako smo nekad igradli i ginuli za klub

"Sa igrom iz prvog poluvremena te utakmice, osvojili bi 'skudeto" -svaka cast za ovu izjavu

Aca

pre 11 godina

Ako neko ima 'amneziju' da vas podsetim da je tada dotični pre utakmice javno pozivao navijace zvezde da dodju na stadion partizana i podrze - bodre Lacio !

Veljko Cosic grobar

pre 11 godina

Najveca sramota u citavoj situaciji je to sto nam se Boksic smejao, niko ne moze da ponizi Srbe kao sto mi to cinimo sami sebi...

Marko

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.
(ja, 20. septembar 2012 12:48)

Sta pricas,pevao ceo stadion Dejane ustaso a Sinisi zena ti je k.... Sinisa.. :-)

dzoni

pre 11 godina

Pusti to Dejane,pa oni ,,grobari" se vredjaju medjusobno,pevajuci,ovi sa juga vredjaju navijace sa istoka pa im oni repliciraju,onda kad se istok malo primiri opet ovi sa juga ali onda gospodu na zapadu i tako u nedogled

nick

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.Uostalom, zasto je toliko zeleo da igra? Neka objasni prvo to, jer covek jednostavno mrzi Partizan. A ja kao partizanovac, ne mrzim Zvezdu, jer bez nje ni moj Partizan ne bi bio ono sto jeste. (ja, 20. septembar 2012 12:48)

Sta lazes da ga nisu vredjali?I zasto bi mrzeo nesto sto je uvek pobedjivao?

quebec

pre 11 godina

Oni su vredjali i njihovog boga Vujosevica, samo sto to svi zaboravljaju kao i Djordjevica ,koji im je doneo evropsku titulu. Sta vise reci? I onda kao oni nama nesto spocitavaju kako treba da se ponasamo..

(?)

pre 11 godina

Sta god da su ti vikali na toj utakmici, nisi to zasluzio, mada si provocirao od samog pocetka ali sada nije vazno. Bitno je da ti niko od gorbara nije zvizdao dok si igrao za reprezentaciju. Ako sada imaju navodni razlog sto zvizde Stojketu, zasto su to nekada cinili Savi Milosevicu? Eh, da nam je sada Sava...

Marko

pre 11 godina

Secam se kada su na sos-u pitali Paola Negra nakon utakmice sa zvezdom da uporedi atmosferu posto je igrao i protiv partizana,kaze iskreno mnogo je bila ludja atmosfera protiv partizana..
Kada se setim kakva je to bila atmosfera a pogotovo ludnice nakon prvog gola.. Daj boze da se vrati ta atmosfera na jna..

Stefan Herceg-Novi

pre 11 godina

Deki legendo neka si im ga ti dao na njihovom pasnjaku nebrojeno puta,a njihovi maniri,navijacka neoriginalnost i nemoc su poodavno poznati...

Marko

pre 11 godina

kada je dao gol nama Partizanu digao je dres i ispod je bila majca crvene zvezde hteo je dres da obuće zvezdin ispod dresa Lacija i tako da proslavi eventualno gol (kojeg je i dao) ali ga je Erikson odvratio od te namere pa je ipak na kraju imao zvezdinu majci ispod dresa ... i nije provocirao ma ne !

stara garda

pre 11 godina

E moj Deki već sam rekao, za mnoge Partizanove navijače je Robi i kao Hrvat veći Srbin od njih. Isto tako su i njega, to je reč iz vokabulara od davnašnjeg predsednika JSD valjda...

apokalipsa

pre 11 godina

,,strasan igrac,a jos strasniji patriota,, i on i vidic,za inostrane klubove ginuli su davali su sve,a kad je Srbija bila u pitanju,ni onim da mrdnu.

drakus

pre 11 godina

ne znam sta je sa tobom Dejane,pre par meseci si i sam priznao da si se nekorektno ponasao i da bi ispravio to da ti je sadasnja pamet...ja kao grobar sam te uvek gotivio i branio te,pa i od napada tvojih "saplemenika" kad tvrde da nisi nikad dobro igrao za reprezentaciju...zaboravio si takodje i da si u telepotiku napravio prve fudbalse korake,a pominjes neko porodiliste...

wtf?

pre 11 godina

Dejan je legenda našeg fudbala, iako sam Grobar, mnogo sam se iznervirao kad sam čuo da mu pevaju "Dejane, Ustašo", i bilo mi je drago što nam je dao gol i utišao one idiote... Normalno da mu je bilo krivo kad je čuo budale, jer je to što su pevali bilo previše za PFC-CZV rivalstvo... Tako da opravdavam reakciju...

zoran

pre 11 godina

Ma , ljudi...zashto se svadjate..najvaznije od svega je da Partizan igra vecheras LE a Zvezdashi mali fudbal na Adi pa na kupanje...i tako, evo vec 5 godina, 5 godina (shesta se smeshi) tuge, tuge.....koga briga za Stankovica...??? U reprezentaciji je bio najveca NULA...na njegovom mestu bi cutao, ali ni sada ne zna kada i shta treba da kaze.

Mirko

pre 11 godina

Te iste veceri je Zvezda prvi put gostovala Ciboni u Zagrebu posle rata i pobedila.Kakvo vece za sve zvezdase, Deki daje gol a Cibona pada u sred Zagreba:)

Dejan

pre 11 godina

Za mene je D.Stankovic uvek bio nula od fudbalera i nista vise...
Za reprezentaciju nikada nije ni trebao da igra!
Toliko o tome - dovidjenja!!!

parking

pre 11 godina

E mnogo bitna stvar.
Mante se ljudi corava posla, gledajte fudbal i uzivajte u potezima i golovima.
Sta se lozite i palite oko ovako nebitnih stvari.

ja

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.
Uostalom, zasto je toliko zeleo da igra? Neka objasni prvo to, jer covek jednostavno mrzi Partizan. A ja kao partizanovac, ne mrzim Zvezdu, jer bez nje ni moj Partizan ne bi bio ono sto jeste.

ljubitelj sporta

pre 11 godina

Da se nesto razumemo prijatelju, sjajna karijera je iza tebe, to niko ne moze da ospori! KLUPSKA!!! Ne pamte se tvoja raskos iz igara za reprezentaciju. To sto si na tekmi o kojoj pricas prosao kako si prosao je posledica tvog 'trazenja ... djavola'. Da, gledao sam tu utakmicu licno i ne zna sto ti to treba da je sada pominjes, ali bio si tada i pre i za vreme utakmice toliko iritantan da...hmhm. Tako, uzivaj u slavi koju si stekao igrajuci klupske utakmice i "batali se corava posla'. Aj zdravo!

nickx

pre 11 godina

Ako neko ima 'amneziju' da vas podsetim da je tada dotični pre utakmice javno pozivao navijace zvezde da dodju na stadion partizana i podrze - bodre Lacio ! (Aca, 20. septembar 2012 12:46)

Ne izmisljaj..

nickx

pre 11 godina

Sta god da su ti vikali na toj utakmici, nisi to zasluzio, mada si provocirao od samog pocetka ali sada nije vazno. Bitno je da ti niko od gorbara nije zvizdao dok si igrao za reprezentaciju. Ako sada imaju navodni razlog sto zvizde Stojketu, zasto su to nekada cinili Savi Milosevicu? Eh, da nam je sada Sava... ((?), 20. septembar 2012 13:05)

I vi grobari ste mu zvizdali...Ne izmisljaj.

Sima

pre 11 godina

Nikakav igrač,ispušena muštikla,ništa nije pružio u karijeri,uvek se švercovao,naravno da ne bi igrao protiv Partizana ni bez ovih povreda tako da ih je smešno navoditi kao razlog,trener Intera je jasno naglasio da ne računa na njega.A ovaj penal je jedna od najvećih kradja u istoriji savremenog fudbala.

laufer

pre 11 godina

Bio sam na utakmici...ne opravdam takvo skandiranje Grobara prama Dejanu,ali mogi da razumem! Taj isti Dejan je na moje oči posle datog gola podigao dres Lazija ispod koga je nosio zvezdinu maicu! Još bih podsetio da mu je prvobitna ideja bila da zo bude zvezdin dres?! No na preporuku trenera Eriksona je od toga odustao.Ovo ja dobra poruka i za Stamenkovića pred večerašnju utakmicu koji ima slične namere!

Joca Briselac

pre 11 godina

Sto se mene tice FK PARTIZAN je mogao da bude osnovan u sred Tirane,opet bi navijao za njega !!!!!!!!!!!!!!!!!

Naravno da je Stankovicu proradio kompleks isto kao i Teodosicu protiv nas u kosarci i da ne nabrajam sve cigane jos

Goran 1965 Verona

pre 11 godina

Za Vasu informaciju, i da nije povredjen ne bi mogao da gira, jer gA Inter nije uopste stavi o na listu UEFA za Evro ligu Evrope.

ackoniškikartel

pre 11 godina

Najednostavniji odgovor na intervju Stankovića i komentare komunjara bi bio ! Kleknite,otkopčajte i obavite posao kako treba ! Pozdrav :-*

vaske

pre 11 godina

Ovaj "majstor" Deki je nevidjena ljiga od coveka. Faca mu to govori. Govorio je kako ce pobediti Partizan uz pomoc Zvezdinih navijaca, sto znaci Zvezdasi su toliko kvarni da ce navijati za strani tim koji igra protiv naseg. To je vrhunac gluposti, pokvarenosti i licemerja. Ne bih navijao za strani tim koji igra protiv naseg ni za sta na svetu. To samo pokazuje kulturu naseih fudbalera, a pozitivni komentari o Deajnu na kulturu nasih navijaca. Kakvi navijaci takav nam i fudbal.

Darko

pre 11 godina

Što nikad nije bio tako siguran i imao veliku želju da postigne gol dok je igrao za reprezentaciju pa da nas sve usreći, ovako ispada da je njemu i mnogima njemu sličnih draža pobeda stranog kluba nad domaćim, istina je da je on za to plaćen, za razliku od igranja za reprenzentaciju gde se igra za sve opšte dobro, pa mi zbog toga ovi drugi stvarno nisu jasni

Milan

pre 11 godina

Bio je i ostao 0 od fudbalera. Jedino sto je forsiran zato sto jneigrao u zvezdu i nista vise. Cim sam video njega u sastavu odmah smo imali 10 igraca na terenu.

Nenad

pre 11 godina

Auuu grobari ovaj covek gde god vas je sreo malu decu vam je pravio, nabio vam je komplekse za vek vekove!!! Kad se setim onog kupa i tri laka komada koja vam je spakovao :))) JEDAN JE STANKOVIC DEJAN!!!

Petar Krunic

pre 11 godina

Stadardan igrac uvek,kod Eriksona,Zakeronija,Mancinija,Maurinja,Ranijerija,Gasperinija,Stramoncinija.Nije poceo utakmicu finala protiv Bajerna jer je vikend pre utakmice namestio 2 gola direktnom konkurentu za mesto u timu Tiago Moti.Odbio je ponudu jednog Juvea zbog cega su par godina kasnije navijaci protestvovali svuda i na svim mestima kada je trebao da predje kod njih.Nevolega ni navijaci Milana i Rome ali ga svi postuju,Stramoncini je izjavio da je mnogo dobar fudbaler koji mu trenutno nedostaje,jos bolji covek koji mu je mnogo pomogao zadnjih meseci.Krv i znoj na terenu a van njega ni jedna ruzna rec za nikog,(GOL NA MAKSIMIRU)!!!!LAVORDZIJE PPPPSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTT !

fortissimo

pre 11 godina

Potpuno razumem zašto se plasira ovakva potpuno nebitna vest a večeras Partizan igra svoju utakmicu u LE? U stvari, jasno je, o Zvezdi nema šta da se piše pa vade nešto od pre deset godina. I koga to uopšte interesuje? Možete da pišete kako je Boban nogom šutnuo policajca pred raspad SFRJ, i to je vest od pre 20 godina. Partizan igra večeras a vi gledajte, samo to možete. Tuga.

Doktor

pre 11 godina

Vezbao si kako da se radujes? Svaka cast...sa tolikom inteleigencijom drugo nisi ni mogao...a sto ne kazes za koga si navijao dok nisi presao u zvezdu, dok si igrao za Teleotik? Sto ne kazes koliko si srecan bio kada si zabio zvezdi gol i castio celo drustvo uz tamburase i Partizanove pesme? Bio sam na utakmici sa Lacijom i da nije bilo sudije koji u prvom poluvremenu nije dosudio dva cista penala nad Kezmanom sada bi cutao. Svaka cast za karijeru koju si napravio igrajuci u italijanskoj ligi ali isto tako si bio jedna bzv u reprezentaciji..

Na lecenje

pre 11 godina

Nikakav igrač,ispušena muštikla,ništa nije pružio u karijeri,uvek se švercovao,naravno da ne bi igrao protiv Partizana ni bez ovih povreda tako da ih je smešno navoditi kao razlog,trener Intera je jasno naglasio da ne računa na njega.
(Sima, 20. septembar 2012 14:02)

Ti si najtvrdji primer grobarskog kompleksasa koji je zbog svoje mrznje i ljubomore izgubio svaki pojam o realnom svetu. Uopste ne zelim da polemisem sa tobom o Stankovicu kao igracu jer iz tvog komentara se moze zakljuciti da si ili oboleo od zlobe ili nemas apsolutno blage veze sa fudbalom, samo zelim da ti kazem da ne lupas gluposti sto se tice toga sta je izjavio trener Intera, da ti kazem da nije lepo lagati i da te jos malo razbolim, ovo je izjava Stramaccionia (trenera Intera) od pre dva dana: "He's having an operation because he's part of Inter's plans. We'll wait for him because he's very important to us, both Stankovic the man and Stankovic the footballer." Idi na Google Translate ako ne znas engleski. I da, opasno ste smorili sa time da nikad nije igrao u reprezentaciji, od njega smo u reprezentaciji videli i krv i znoj i suze iako mu ona nije sluzila za licnu afirmaciju kao vecini, a to sto su ga trenirali Djorici, Pizoni, Petkovici i ostali i sto su mu menadzeri postavljali saigrace to je vec nesto drugo, mada se opet ne slazem da je slabo igrao, ali opet kazem ne zelim da ulazim u polemiku sa zlobnim ljudima ili onima koji nemaju blage veze sa fudbalom. Brz oporavak legendo!

Mr.Dule

pre 11 godina

Glupo je komentarisati fudbalera koji traje 15 godina u seriji A.Jesam Zvezdas ali isto bih rekao i za Jovetica koji je bio Partizanovac.Sami su gradili svoju karijeru i reci sad da su bili nepotrebni reprezentaciji je suludo,pre ce biti da ona nije bila potrebna njima.Samo kod nas se ljudi ovako lose ophode prema ovakvim velicinama.

Gabriel Principle

pre 11 godina

Jedan od najgorih kapitena reprezentacija koje sam gledao. Za to nije on kriv, nego onaj koji mu je kapitensku traku i dao. Covjek prosto nije bio vodja i ni u jednom trenutku nije bio ni najbolji reprezentativac nas.
Klupska karijera mu je bila odlicna.
Kao covjek ne znam kakav je. Sve ovo je dio fudbalskog ponasanja. I njegovo provociranje i skandiranje navijaca. Zvezdasi sad Stojkovica nazivaju Mustafom i pjevaju mu svasta. Isti djavo.

baneG

pre 11 godina

Ma bre sramota vise ljudi,od tad je proslo 15-ak godina i nista se nije promenilo...GROBAR sam al dosta vise..ovoliko mrznje u jednom narodu,UZAS !!!

nucky thompson

pre 11 godina

Ja nikada necu zaboraviti utakmicu Srbije u Sarajevu i odgovora Stankovica novinarki na BH televiziji. Novinarka ga je pitala da komentarise "sta on misli o tome sto Srbi iz RS navijaju za Srbiju a ne za BH" (usput i ja sam bio medju tih 300 Srba i bodrio Srbiju), kapiten Stankovic nije imao hrabrasti da odgovori, nago je polu placljivim glasom izjavio " kako je on tada, za vrijeme rata bio mali i da nista ne zna o tome"...Stankovicu, hoces respekt? E pa od mene ga nikad neces dobiti!!! Molim objavite mi komentar.

Magare u Bec, magare iz Beca

pre 11 godina

1. Sinisi Mihajlovicu nije skandirano: "Sinisa, ustaso!". Imao je tek poneki zvizduk
2. Tebi jeste, ti si bio zvezda(s) veceri

Razlog za ovo je sto je "gospodin" hteo da bude veliki Ganci pa je pre utakmice rekao da ce ispod dresa Lacija da nosi Zvezdin dres. Izgleda da je odustao od toga, pa je obukao samo neku Zvezdinu majicu. Tako nesto Sinisa nije uradio i nije ni imao ovakav tretman od grobara. U reprezentaciji - 0. Zasto bi ga grobari postovali? On je tipican primerak vaseg mentaliteta.

Objektivno!

pre 11 godina

Al ne stvarno, toliko nebitan lik u istoriji srpskog fudbala, koga uopšte zanima šta ima da kaže?! Iz Zvezde ga se ne sećam, ali se zato dobro sećam koliko nam je unazadio reprezentaciju tim "moranjem" da igra u njoj, kao i kum mu! Da su se penzionisali kad je trebalo, Srbija sada ne bi bila 40 i neka na rang listi!

drago

pre 11 godina

Nema problema, bit ce ustasa i ovaj put. I taj ce im zabiti. Livaja se zove, evo bas igra protiv Rubina a tek mu je 19.
Bas jucer rece Gasperini, koji ga je lani trenirao u Interu, kako je momak novi Rooney.
A zar im nisu ustase bili i predsjednici? Neki od tih su cak i nama bili predsjednici

Uros

pre 11 godina

Eh kako sam plakao od srece kad je Krle dao gol...atmosfera na stadionu...nezaboravno...ne mogu da verujem da je proslo vec 15 godina skoro...

Kako smo samo lep fudbal igrali tada....

aman

pre 11 godina

Ajde što ste grobari, ali jel uvek morate da lažete? Ovaj tvrdi da nisu vređali Dekija, a zviždali su mu gore nego Dinamu koju godinu ranije. Bio sam na utakmici, užasni ste bili. Ovaj drugi kaže da je Negro hvalio navijače. Ne, rekao je da im je lakše bilo protiv Zvezde nego protiv Partizana, jer su u Humskoj morali da jure rezultat.

prorok

pre 11 godina

Sto vise citam ja manje razumem! Pre par nedelja citao sam kako Stankovic nije licenciran za Evropu, a sad u odjavnoj recenici pise da nece igrati zbog povrede protiv Partizana!

Dr.Sjekira

pre 11 godina

Bio sam na ovoj utakmici na istoku blizu juga. Govorili su svasta,dejane ustaso... ali i mama ti je ku..va sinisaaa. Iako sam partizanovac, ne podrzavam to, bilo je jako ruzno. Pamtim moment kad Dejan proslavljao gol,i LIK 2 reda ispod mene ga je gadjao svezjem kljuceva, verovatno svi kljucevi od kuce,i promasio dejana, onda se dejan sageo i digao kljuceve i bacio ih nazad u prve redove publike da ih vrati, taj ko je uhvatio, bacio tamo do nekog a onda ovaj do nekog i taj do tog vlasnika kljuceva koji ih je bacio na dejana, tako da je dobio kljuceve nazad i vratio ih u dzep. Svakakvih likova ima :D

Dil

pre 11 godina

"Sa igrom iz prvog poluvremena te utakmice, osvojili bi 'skudeto"
Uvek sam se pitao sta je bilo na poluvremenu te utakmice, Partizan je bio dominantan prvih 45 minuta, imali su igru, sanse, inicijativu, vodjstvo, iako je sudija prvo poluvreme seko igru, navlacio na Lacio koji je cini mi se izjednacio pri kraju poluvremena, i onda u drugom poluvremenu ne bolja igra Lacija nego drastican pad u igri PFCa, neki "grc" u igri, kao da nije hteo da da gol, secam se u jednom momentu je igrac PFCa posle centarsuta da li Bjekovica sa linije mesto da loptu ubaci glavom u gol vratio je na peterac, i tek kad je Lacio poveo sa 3-1, i osigurao prolaz poceli su da igraju opet tecno i odmah smanjili rezultat...

bjeka zvezdas

pre 11 godina

Partizani, pa zar vi stvarno verujete u tu vasu pricu da ste uvek nadigrali protivnike, a izgubili? Pa, dal je moguce citav zivot vam je - da smo ovo, da smo ono..

zoran

pre 11 godina

Zvezdashi...nema vam Krcuna, Bugarchica, Don Miljana i pukli ste nachisto. Nema vishe proteziranja, anmeshtanja, guranja, kradje na sve strane, pa vam je neshto nezgoddno. Ne brinite, ovo je tek pochetak postavljanja crveno-belog sportskog drushtva na pravo, odgovorajuce mesto.

Gnjavim

pre 11 godina

u jednom momentu je igrac PFCa posle centarsuta da li Bjekovica sa linije mesto da loptu ubaci glavom u gol vratio je na peterac

Ne mislim na situaciju na snimku, nego na jednu drugu kad je ,da li Bjekovic centrirao skoro sa mesta gde se izvodi desni korner, a nije bio prekid... Sad sam pogledo snimak, pa da ne bude zabune...

Velja

pre 11 godina

Samo bih podsetio gospodina Stankovica da je pre utakmice rekao da ocekuje da ce navijaci Crvene Zvezde svim srcem navijati za Lacio........Mihajlovic je imao fer i korektan komentar....zreo.....i nije istina da je vredjan od strane navijaca Partizana......uvrede na racun Stankovica su bila reakcija na sramno ocekivanje da ce Zvezdasi navijati za klub iz druge zemlje protiv "svog" kluba,pa makar se taj klub zvao Partizan.Znam da je bio "frizak",ali takva nezrela izjava mu nije trebala i nije mi jasno sta je ocekivao posle toga.Aplauze sigurno ne.

Dil

pre 11 godina

(Magare u Bec, magare iz Beca, 20. septembar 2012 20:00)

Bio sam na utakmici na severu, i ne secam se da su Dekiju vikali bilo sta, secam se zvizduka njemu i to je to, ne sumnjam da je istina to sto govori da je skandirano, ali to je verovatno bilo sporadicno, u svakom slucaju kratko je trajalo, cim se ne secam, a i on je usao kao rezerva, samim tim krace je bio na tapetu, dok je Miha konstantno bio prozivan sa u vezi supruge, cemu se naravno vecina nije prikljucivala, verovatno klinci i tako to...

Marko

pre 11 godina

Secam se kada su na sos-u pitali Paola Negra nakon utakmice sa zvezdom da uporedi atmosferu posto je igrao i protiv partizana,kaze iskreno mnogo je bila ludja atmosfera protiv partizana..
Kada se setim kakva je to bila atmosfera a pogotovo ludnice nakon prvog gola.. Daj boze da se vrati ta atmosfera na jna..

ja

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.
Uostalom, zasto je toliko zeleo da igra? Neka objasni prvo to, jer covek jednostavno mrzi Partizan. A ja kao partizanovac, ne mrzim Zvezdu, jer bez nje ni moj Partizan ne bi bio ono sto jeste.

Aca

pre 11 godina

Ako neko ima 'amneziju' da vas podsetim da je tada dotični pre utakmice javno pozivao navijace zvezde da dodju na stadion partizana i podrze - bodre Lacio !

Sima

pre 11 godina

Nikakav igrač,ispušena muštikla,ništa nije pružio u karijeri,uvek se švercovao,naravno da ne bi igrao protiv Partizana ni bez ovih povreda tako da ih je smešno navoditi kao razlog,trener Intera je jasno naglasio da ne računa na njega.A ovaj penal je jedna od najvećih kradja u istoriji savremenog fudbala.

Dejan

pre 11 godina

Za mene je D.Stankovic uvek bio nula od fudbalera i nista vise...
Za reprezentaciju nikada nije ni trebao da igra!
Toliko o tome - dovidjenja!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 11 godina

Deki legendo neka si im ga ti dao na njihovom pasnjaku nebrojeno puta,a njihovi maniri,navijacka neoriginalnost i nemoc su poodavno poznati...

stara garda

pre 11 godina

E moj Deki već sam rekao, za mnoge Partizanove navijače je Robi i kao Hrvat veći Srbin od njih. Isto tako su i njega, to je reč iz vokabulara od davnašnjeg predsednika JSD valjda...

Milan

pre 11 godina

Bio je i ostao 0 od fudbalera. Jedino sto je forsiran zato sto jneigrao u zvezdu i nista vise. Cim sam video njega u sastavu odmah smo imali 10 igraca na terenu.

nick

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.Uostalom, zasto je toliko zeleo da igra? Neka objasni prvo to, jer covek jednostavno mrzi Partizan. A ja kao partizanovac, ne mrzim Zvezdu, jer bez nje ni moj Partizan ne bi bio ono sto jeste. (ja, 20. septembar 2012 12:48)

Sta lazes da ga nisu vredjali?I zasto bi mrzeo nesto sto je uvek pobedjivao?

apokalipsa

pre 11 godina

,,strasan igrac,a jos strasniji patriota,, i on i vidic,za inostrane klubove ginuli su davali su sve,a kad je Srbija bila u pitanju,ni onim da mrdnu.

Joca Briselac

pre 11 godina

Sto se mene tice FK PARTIZAN je mogao da bude osnovan u sred Tirane,opet bi navijao za njega !!!!!!!!!!!!!!!!!

Naravno da je Stankovicu proradio kompleks isto kao i Teodosicu protiv nas u kosarci i da ne nabrajam sve cigane jos

drakus

pre 11 godina

ne znam sta je sa tobom Dejane,pre par meseci si i sam priznao da si se nekorektno ponasao i da bi ispravio to da ti je sadasnja pamet...ja kao grobar sam te uvek gotivio i branio te,pa i od napada tvojih "saplemenika" kad tvrde da nisi nikad dobro igrao za reprezentaciju...zaboravio si takodje i da si u telepotiku napravio prve fudbalse korake,a pominjes neko porodiliste...

laufer

pre 11 godina

Bio sam na utakmici...ne opravdam takvo skandiranje Grobara prama Dejanu,ali mogi da razumem! Taj isti Dejan je na moje oči posle datog gola podigao dres Lazija ispod koga je nosio zvezdinu maicu! Još bih podsetio da mu je prvobitna ideja bila da zo bude zvezdin dres?! No na preporuku trenera Eriksona je od toga odustao.Ovo ja dobra poruka i za Stamenkovića pred večerašnju utakmicu koji ima slične namere!

quebec

pre 11 godina

Oni su vredjali i njihovog boga Vujosevica, samo sto to svi zaboravljaju kao i Djordjevica ,koji im je doneo evropsku titulu. Sta vise reci? I onda kao oni nama nesto spocitavaju kako treba da se ponasamo..

zoran

pre 11 godina

Ma , ljudi...zashto se svadjate..najvaznije od svega je da Partizan igra vecheras LE a Zvezdashi mali fudbal na Adi pa na kupanje...i tako, evo vec 5 godina, 5 godina (shesta se smeshi) tuge, tuge.....koga briga za Stankovica...??? U reprezentaciji je bio najveca NULA...na njegovom mestu bi cutao, ali ni sada ne zna kada i shta treba da kaze.

dzoni

pre 11 godina

Pusti to Dejane,pa oni ,,grobari" se vredjaju medjusobno,pevajuci,ovi sa juga vredjaju navijace sa istoka pa im oni repliciraju,onda kad se istok malo primiri opet ovi sa juga ali onda gospodu na zapadu i tako u nedogled

Marko

pre 11 godina

kada je dao gol nama Partizanu digao je dres i ispod je bila majca crvene zvezde hteo je dres da obuće zvezdin ispod dresa Lacija i tako da proslavi eventualno gol (kojeg je i dao) ali ga je Erikson odvratio od te namere pa je ipak na kraju imao zvezdinu majci ispod dresa ... i nije provocirao ma ne !

ackoniškikartel

pre 11 godina

Najednostavniji odgovor na intervju Stankovića i komentare komunjara bi bio ! Kleknite,otkopčajte i obavite posao kako treba ! Pozdrav :-*

nucky thompson

pre 11 godina

Ja nikada necu zaboraviti utakmicu Srbije u Sarajevu i odgovora Stankovica novinarki na BH televiziji. Novinarka ga je pitala da komentarise "sta on misli o tome sto Srbi iz RS navijaju za Srbiju a ne za BH" (usput i ja sam bio medju tih 300 Srba i bodrio Srbiju), kapiten Stankovic nije imao hrabrasti da odgovori, nago je polu placljivim glasom izjavio " kako je on tada, za vrijeme rata bio mali i da nista ne zna o tome"...Stankovicu, hoces respekt? E pa od mene ga nikad neces dobiti!!! Molim objavite mi komentar.

ljubitelj sporta

pre 11 godina

Da se nesto razumemo prijatelju, sjajna karijera je iza tebe, to niko ne moze da ospori! KLUPSKA!!! Ne pamte se tvoja raskos iz igara za reprezentaciju. To sto si na tekmi o kojoj pricas prosao kako si prosao je posledica tvog 'trazenja ... djavola'. Da, gledao sam tu utakmicu licno i ne zna sto ti to treba da je sada pominjes, ali bio si tada i pre i za vreme utakmice toliko iritantan da...hmhm. Tako, uzivaj u slavi koju si stekao igrajuci klupske utakmice i "batali se corava posla'. Aj zdravo!

vaske

pre 11 godina

Ovaj "majstor" Deki je nevidjena ljiga od coveka. Faca mu to govori. Govorio je kako ce pobediti Partizan uz pomoc Zvezdinih navijaca, sto znaci Zvezdasi su toliko kvarni da ce navijati za strani tim koji igra protiv naseg. To je vrhunac gluposti, pokvarenosti i licemerja. Ne bih navijao za strani tim koji igra protiv naseg ni za sta na svetu. To samo pokazuje kulturu naseih fudbalera, a pozitivni komentari o Deajnu na kulturu nasih navijaca. Kakvi navijaci takav nam i fudbal.

nickx

pre 11 godina

Ako neko ima 'amneziju' da vas podsetim da je tada dotični pre utakmice javno pozivao navijace zvezde da dodju na stadion partizana i podrze - bodre Lacio ! (Aca, 20. septembar 2012 12:46)

Ne izmisljaj..

Mirko

pre 11 godina

Te iste veceri je Zvezda prvi put gostovala Ciboni u Zagrebu posle rata i pobedila.Kakvo vece za sve zvezdase, Deki daje gol a Cibona pada u sred Zagreba:)

Veljko Cosic grobar

pre 11 godina

Najveca sramota u citavoj situaciji je to sto nam se Boksic smejao, niko ne moze da ponizi Srbe kao sto mi to cinimo sami sebi...

nickx

pre 11 godina

Sta god da su ti vikali na toj utakmici, nisi to zasluzio, mada si provocirao od samog pocetka ali sada nije vazno. Bitno je da ti niko od gorbara nije zvizdao dok si igrao za reprezentaciju. Ako sada imaju navodni razlog sto zvizde Stojketu, zasto su to nekada cinili Savi Milosevicu? Eh, da nam je sada Sava... ((?), 20. septembar 2012 13:05)

I vi grobari ste mu zvizdali...Ne izmisljaj.

wtf?

pre 11 godina

Dejan je legenda našeg fudbala, iako sam Grobar, mnogo sam se iznervirao kad sam čuo da mu pevaju "Dejane, Ustašo", i bilo mi je drago što nam je dao gol i utišao one idiote... Normalno da mu je bilo krivo kad je čuo budale, jer je to što su pevali bilo previše za PFC-CZV rivalstvo... Tako da opravdavam reakciju...

Marko

pre 11 godina

Licno sam bio na toj utakmici i 100% sam siguran i odlicno se secam da ga niko nije vredjao.
(ja, 20. septembar 2012 12:48)

Sta pricas,pevao ceo stadion Dejane ustaso a Sinisi zena ti je k.... Sinisa.. :-)

Gabriel Principle

pre 11 godina

Jedan od najgorih kapitena reprezentacija koje sam gledao. Za to nije on kriv, nego onaj koji mu je kapitensku traku i dao. Covjek prosto nije bio vodja i ni u jednom trenutku nije bio ni najbolji reprezentativac nas.
Klupska karijera mu je bila odlicna.
Kao covjek ne znam kakav je. Sve ovo je dio fudbalskog ponasanja. I njegovo provociranje i skandiranje navijaca. Zvezdasi sad Stojkovica nazivaju Mustafom i pjevaju mu svasta. Isti djavo.

Magare u Bec, magare iz Beca

pre 11 godina

1. Sinisi Mihajlovicu nije skandirano: "Sinisa, ustaso!". Imao je tek poneki zvizduk
2. Tebi jeste, ti si bio zvezda(s) veceri

Razlog za ovo je sto je "gospodin" hteo da bude veliki Ganci pa je pre utakmice rekao da ce ispod dresa Lacija da nosi Zvezdin dres. Izgleda da je odustao od toga, pa je obukao samo neku Zvezdinu majicu. Tako nesto Sinisa nije uradio i nije ni imao ovakav tretman od grobara. U reprezentaciji - 0. Zasto bi ga grobari postovali? On je tipican primerak vaseg mentaliteta.

(?)

pre 11 godina

Sta god da su ti vikali na toj utakmici, nisi to zasluzio, mada si provocirao od samog pocetka ali sada nije vazno. Bitno je da ti niko od gorbara nije zvizdao dok si igrao za reprezentaciju. Ako sada imaju navodni razlog sto zvizde Stojketu, zasto su to nekada cinili Savi Milosevicu? Eh, da nam je sada Sava...

Darko

pre 11 godina

Što nikad nije bio tako siguran i imao veliku želju da postigne gol dok je igrao za reprezentaciju pa da nas sve usreći, ovako ispada da je njemu i mnogima njemu sličnih draža pobeda stranog kluba nad domaćim, istina je da je on za to plaćen, za razliku od igranja za reprenzentaciju gde se igra za sve opšte dobro, pa mi zbog toga ovi drugi stvarno nisu jasni

Doktor

pre 11 godina

Vezbao si kako da se radujes? Svaka cast...sa tolikom inteleigencijom drugo nisi ni mogao...a sto ne kazes za koga si navijao dok nisi presao u zvezdu, dok si igrao za Teleotik? Sto ne kazes koliko si srecan bio kada si zabio zvezdi gol i castio celo drustvo uz tamburase i Partizanove pesme? Bio sam na utakmici sa Lacijom i da nije bilo sudije koji u prvom poluvremenu nije dosudio dva cista penala nad Kezmanom sada bi cutao. Svaka cast za karijeru koju si napravio igrajuci u italijanskoj ligi ali isto tako si bio jedna bzv u reprezentaciji..

Objektivno!

pre 11 godina

Al ne stvarno, toliko nebitan lik u istoriji srpskog fudbala, koga uopšte zanima šta ima da kaže?! Iz Zvezde ga se ne sećam, ali se zato dobro sećam koliko nam je unazadio reprezentaciju tim "moranjem" da igra u njoj, kao i kum mu! Da su se penzionisali kad je trebalo, Srbija sada ne bi bila 40 i neka na rang listi!

zoran

pre 11 godina

Zvezdashi...nema vam Krcuna, Bugarchica, Don Miljana i pukli ste nachisto. Nema vishe proteziranja, anmeshtanja, guranja, kradje na sve strane, pa vam je neshto nezgoddno. Ne brinite, ovo je tek pochetak postavljanja crveno-belog sportskog drushtva na pravo, odgovorajuce mesto.

Nenad

pre 11 godina

Auuu grobari ovaj covek gde god vas je sreo malu decu vam je pravio, nabio vam je komplekse za vek vekove!!! Kad se setim onog kupa i tri laka komada koja vam je spakovao :))) JEDAN JE STANKOVIC DEJAN!!!

Goran 1965 Verona

pre 11 godina

Za Vasu informaciju, i da nije povredjen ne bi mogao da gira, jer gA Inter nije uopste stavi o na listu UEFA za Evro ligu Evrope.

fortissimo

pre 11 godina

Potpuno razumem zašto se plasira ovakva potpuno nebitna vest a večeras Partizan igra svoju utakmicu u LE? U stvari, jasno je, o Zvezdi nema šta da se piše pa vade nešto od pre deset godina. I koga to uopšte interesuje? Možete da pišete kako je Boban nogom šutnuo policajca pred raspad SFRJ, i to je vest od pre 20 godina. Partizan igra večeras a vi gledajte, samo to možete. Tuga.

sasa

pre 11 godina

Kao juce da je bilo,a proslo je 14 godina...

Kako smo nekad igradli i ginuli za klub

"Sa igrom iz prvog poluvremena te utakmice, osvojili bi 'skudeto" -svaka cast za ovu izjavu

parking

pre 11 godina

E mnogo bitna stvar.
Mante se ljudi corava posla, gledajte fudbal i uzivajte u potezima i golovima.
Sta se lozite i palite oko ovako nebitnih stvari.

Na lecenje

pre 11 godina

Nikakav igrač,ispušena muštikla,ništa nije pružio u karijeri,uvek se švercovao,naravno da ne bi igrao protiv Partizana ni bez ovih povreda tako da ih je smešno navoditi kao razlog,trener Intera je jasno naglasio da ne računa na njega.
(Sima, 20. septembar 2012 14:02)

Ti si najtvrdji primer grobarskog kompleksasa koji je zbog svoje mrznje i ljubomore izgubio svaki pojam o realnom svetu. Uopste ne zelim da polemisem sa tobom o Stankovicu kao igracu jer iz tvog komentara se moze zakljuciti da si ili oboleo od zlobe ili nemas apsolutno blage veze sa fudbalom, samo zelim da ti kazem da ne lupas gluposti sto se tice toga sta je izjavio trener Intera, da ti kazem da nije lepo lagati i da te jos malo razbolim, ovo je izjava Stramaccionia (trenera Intera) od pre dva dana: "He's having an operation because he's part of Inter's plans. We'll wait for him because he's very important to us, both Stankovic the man and Stankovic the footballer." Idi na Google Translate ako ne znas engleski. I da, opasno ste smorili sa time da nikad nije igrao u reprezentaciji, od njega smo u reprezentaciji videli i krv i znoj i suze iako mu ona nije sluzila za licnu afirmaciju kao vecini, a to sto su ga trenirali Djorici, Pizoni, Petkovici i ostali i sto su mu menadzeri postavljali saigrace to je vec nesto drugo, mada se opet ne slazem da je slabo igrao, ali opet kazem ne zelim da ulazim u polemiku sa zlobnim ljudima ili onima koji nemaju blage veze sa fudbalom. Brz oporavak legendo!

bjeka zvezdas

pre 11 godina

Partizani, pa zar vi stvarno verujete u tu vasu pricu da ste uvek nadigrali protivnike, a izgubili? Pa, dal je moguce citav zivot vam je - da smo ovo, da smo ono..

aman

pre 11 godina

Ajde što ste grobari, ali jel uvek morate da lažete? Ovaj tvrdi da nisu vređali Dekija, a zviždali su mu gore nego Dinamu koju godinu ranije. Bio sam na utakmici, užasni ste bili. Ovaj drugi kaže da je Negro hvalio navijače. Ne, rekao je da im je lakše bilo protiv Zvezde nego protiv Partizana, jer su u Humskoj morali da jure rezultat.

Uros

pre 11 godina

Eh kako sam plakao od srece kad je Krle dao gol...atmosfera na stadionu...nezaboravno...ne mogu da verujem da je proslo vec 15 godina skoro...

Kako smo samo lep fudbal igrali tada....

Dil

pre 11 godina

"Sa igrom iz prvog poluvremena te utakmice, osvojili bi 'skudeto"
Uvek sam se pitao sta je bilo na poluvremenu te utakmice, Partizan je bio dominantan prvih 45 minuta, imali su igru, sanse, inicijativu, vodjstvo, iako je sudija prvo poluvreme seko igru, navlacio na Lacio koji je cini mi se izjednacio pri kraju poluvremena, i onda u drugom poluvremenu ne bolja igra Lacija nego drastican pad u igri PFCa, neki "grc" u igri, kao da nije hteo da da gol, secam se u jednom momentu je igrac PFCa posle centarsuta da li Bjekovica sa linije mesto da loptu ubaci glavom u gol vratio je na peterac, i tek kad je Lacio poveo sa 3-1, i osigurao prolaz poceli su da igraju opet tecno i odmah smanjili rezultat...

Petar Krunic

pre 11 godina

Stadardan igrac uvek,kod Eriksona,Zakeronija,Mancinija,Maurinja,Ranijerija,Gasperinija,Stramoncinija.Nije poceo utakmicu finala protiv Bajerna jer je vikend pre utakmice namestio 2 gola direktnom konkurentu za mesto u timu Tiago Moti.Odbio je ponudu jednog Juvea zbog cega su par godina kasnije navijaci protestvovali svuda i na svim mestima kada je trebao da predje kod njih.Nevolega ni navijaci Milana i Rome ali ga svi postuju,Stramoncini je izjavio da je mnogo dobar fudbaler koji mu trenutno nedostaje,jos bolji covek koji mu je mnogo pomogao zadnjih meseci.Krv i znoj na terenu a van njega ni jedna ruzna rec za nikog,(GOL NA MAKSIMIRU)!!!!LAVORDZIJE PPPPSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTT !

baneG

pre 11 godina

Ma bre sramota vise ljudi,od tad je proslo 15-ak godina i nista se nije promenilo...GROBAR sam al dosta vise..ovoliko mrznje u jednom narodu,UZAS !!!

prorok

pre 11 godina

Sto vise citam ja manje razumem! Pre par nedelja citao sam kako Stankovic nije licenciran za Evropu, a sad u odjavnoj recenici pise da nece igrati zbog povrede protiv Partizana!

Mr.Dule

pre 11 godina

Glupo je komentarisati fudbalera koji traje 15 godina u seriji A.Jesam Zvezdas ali isto bih rekao i za Jovetica koji je bio Partizanovac.Sami su gradili svoju karijeru i reci sad da su bili nepotrebni reprezentaciji je suludo,pre ce biti da ona nije bila potrebna njima.Samo kod nas se ljudi ovako lose ophode prema ovakvim velicinama.

Dil

pre 11 godina

(Magare u Bec, magare iz Beca, 20. septembar 2012 20:00)

Bio sam na utakmici na severu, i ne secam se da su Dekiju vikali bilo sta, secam se zvizduka njemu i to je to, ne sumnjam da je istina to sto govori da je skandirano, ali to je verovatno bilo sporadicno, u svakom slucaju kratko je trajalo, cim se ne secam, a i on je usao kao rezerva, samim tim krace je bio na tapetu, dok je Miha konstantno bio prozivan sa u vezi supruge, cemu se naravno vecina nije prikljucivala, verovatno klinci i tako to...

Gnjavim

pre 11 godina

u jednom momentu je igrac PFCa posle centarsuta da li Bjekovica sa linije mesto da loptu ubaci glavom u gol vratio je na peterac

Ne mislim na situaciju na snimku, nego na jednu drugu kad je ,da li Bjekovic centrirao skoro sa mesta gde se izvodi desni korner, a nije bio prekid... Sad sam pogledo snimak, pa da ne bude zabune...

drago

pre 11 godina

Nema problema, bit ce ustasa i ovaj put. I taj ce im zabiti. Livaja se zove, evo bas igra protiv Rubina a tek mu je 19.
Bas jucer rece Gasperini, koji ga je lani trenirao u Interu, kako je momak novi Rooney.
A zar im nisu ustase bili i predsjednici? Neki od tih su cak i nama bili predsjednici

Velja

pre 11 godina

Samo bih podsetio gospodina Stankovica da je pre utakmice rekao da ocekuje da ce navijaci Crvene Zvezde svim srcem navijati za Lacio........Mihajlovic je imao fer i korektan komentar....zreo.....i nije istina da je vredjan od strane navijaca Partizana......uvrede na racun Stankovica su bila reakcija na sramno ocekivanje da ce Zvezdasi navijati za klub iz druge zemlje protiv "svog" kluba,pa makar se taj klub zvao Partizan.Znam da je bio "frizak",ali takva nezrela izjava mu nije trebala i nije mi jasno sta je ocekivao posle toga.Aplauze sigurno ne.

Dr.Sjekira

pre 11 godina

Bio sam na ovoj utakmici na istoku blizu juga. Govorili su svasta,dejane ustaso... ali i mama ti je ku..va sinisaaa. Iako sam partizanovac, ne podrzavam to, bilo je jako ruzno. Pamtim moment kad Dejan proslavljao gol,i LIK 2 reda ispod mene ga je gadjao svezjem kljuceva, verovatno svi kljucevi od kuce,i promasio dejana, onda se dejan sageo i digao kljuceve i bacio ih nazad u prve redove publike da ih vrati, taj ko je uhvatio, bacio tamo do nekog a onda ovaj do nekog i taj do tog vlasnika kljuceva koji ih je bacio na dejana, tako da je dobio kljuceve nazad i vratio ih u dzep. Svakakvih likova ima :D