Petak, 08.06.2012.

19:57

Trijumf Zvezde u prepunom Pioniru

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 68:56 (21:15, 21:13, 14:20, 12:8) u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa Superlige pred svojim navijačima.

Izvor:

Trijumf Zvezde u prepunom Pioniru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

180 Komentari

Sortiraj po:

figuar

pre 11 godina

ne pratim vašu ligu ali piše tu da je zvezda nakon 2,5 godine napokon dobila partizan to govori koja je dominacija partizana u srbiji ali

Cibona je trenutno daleko najjači klub u regiji, morate samo vidjeti kako je u finalu prvenstva Hrvatske pojela Cedevitu u gostima 2 puta po 15, 20 razlike a prije toga još 2 puta je pobjedila Cedevitu u doigravanju prvenstva i na kraju postala šampion Hrvatske i to onu Cedevitu koja je isprašila Partizan u ABA ligi
(CibonaZg, 9. jun 2012 00:00)
Cibona najjaci tim u regiji?!kojoj Zagrebackoj??Ko je petostruki osvajac regionalnog takmicenja??Igra li Cibona top 16,top 8,ili mozda F4,ili sluzi za kos razliku??purgeri prvo izbrojte u sebi do 007,iskulirajte malo,pa onda razmislite dobro sta da kazete.

Неприлагођен

pre 11 godina

vojislav
Нуси ти мене схватио шта сам хтео да кажем...прочитај поново...
А Лејмбир јесте био прљав играч.Човек задатка је нешто друго!
Поздрав

Vojislav

pre 11 godina

@neprilagodjen

jedno je biti ljubitelj,a drugo poznavalac iste,a onaj ko poredi ZVEZDU sa tadasnjim Pistonsima,ili nije gledao to finale,ili nema elementarno znanje o kosarci. Necu da trosim reci o tome koliko to nema veze,nije vredno truda. Zvezda je pobedila zbog borbenosti i katastrofalne igre Partizana,tu filozofije nema,a igra Detroita u tom finalu je bila spoj taktike i inteligencije igraca,cega danas nema. Denis Rodman je bio tada nesto drugo, Lejmbir je bio covek od zadatka, a te price o prljavstini su alibi za potpunu takticku pobedu nad Lejkersima cuvenog Dejlija. Inace,te godine je NBA stigao kod nas na TV ekrane...

shone025

pre 11 godina

Braco,Zvezda je pobedila i to je sve sto mogu da kaze za sinocnu utakmicu. Svi nesto velicaju Pesica,a njegovo vodjenje ekipe je bilo katastrofalno. Igraci,cijom zaslugom je napravljena razlika u prvo poluvremenu,Nedovic i Covic,su presedeli celo drugo poluvreme. Umesto njih smo gledali Bojana Popovica i Vuka kako se raspadaju po terenu. A za igru Mileta tek nemam reci. Ne moguce da jedan Uros NIkolic nema mesta u rotaciji pored njega,koji sa gore navedenim "organizatora igre" trenutno predstavlja najvecu rupu u Zvezdi. Samo smo imali srecu da je partizan odigrao najgoru utakmicu u sezoni.Sinoc je trebalo da bude 30 razlike,i to lagano,samo da je Pesic izrotirao navedene igrace,a na dusu mu ide ide poraz u prvoj utakmici,koju je takodje iz istih razloga izgubio.Zelim tituli vise od svega,i smatram da imamo tim za to,ali sa ovakim vodjenjem je sigurno necemo osvojiti,jer je Nedovic jedini igrac pored Tomasa,koji od spoljne linije moze da da kos,a Covic je trenutno za Bojana i Vuka RASEL VESTBRUK.
P.S. Milutinovica necu ni da spominjem,on ne zna gde udara,al' i tu mislim da Pesic pravi gresku sto ga dugo drzi u igri,jer je on jos mlad,brzo izgori u zelji,i treba mu da sedne par puta na klupu,da malo "ohladi glavu"...

Sasa The Sasa

pre 11 godina

Navlace sudije celu utakmicu za Partizan,sviraju faule kad su Zvezdasi udaljeni metar,6 puta sviraju aut a loptu cisto se vidi izbacuju Raduljica,Bozic i ostali,ali dzabe nije im pomoglo.Eh sramote da vam treba toliko pomoci samo da bi odrzali korak.
(Ratko D, 8. jun 2012 22:52)

Ovo vec prevrsava svaku meru. Hteo sam da vam iskreno cestitam ovde na pobedi, ali ovakvi licemerni i zaslepljeni komentari su me upravo odvratili od toga.

Vi posle sinjocnjeg meca vise ni rec ne biste smeli da izustite o sudijama. Nikad vise !!! Mislio sam da je pustanje sudija da igrate ragbi/rukomet preterano i u prvom mecu, ali posle ovog sinoc, ja ne znam sta da ocekujem. Pritisak se polako gradio cele polusezone, i eto, napokon vidimo Pesicev uticaj... I ne govorim o uticaju na igru. Naivno sam mislio da do toga nece doci.

Naravno, izgubili bismo u svakom slucaju, jer smo ocajno sutriali i igrali. I to je razlika izmedju vas i nas. Mi ne okrivljujemo sudjenje za poraz, iako bismo mogli da se uhvatimo toga, poput vas, koji to cinite i kad vas deremo sa 30 razlike.

Ova serija je daleko od zavrsene. Bice sladje uzeti titulu pred vasim navijacima u cetvrtoj utakmici.

Dragan LZ

pre 11 godina

Idite bre na vesti vaseg proslavljenog trenera Vlade pa komentarisiti kukanje,manite se Zv ezde!Strasno koji su kompleksasi navijaci Igokee.....

Zeljko

pre 11 godina

Nista strasno sto smo izgubili, ali na 2 min do kraja i 3 razlike, Mile Ilic ocigledno izbacuje loptu u aut i sudije daju loptu fmp-u, koji zatim pravi seriju 5-0 i resava mec.

Неприлагођен

pre 11 godina

И шта кажете,звезда не игра кошарку него рагби???
Сетићемо се две титуле детроит пистонса са краја осамдесетих...
Играли су убедљиво најпрљавију кошарку у најјачој лиги на свету(Денис Родман је био мало дете ,веровали ви или не???),Бил Лејмбир убедљиво најпрљавији играч,паЏон Сели...
и ником то није сметало за дивно чудо...
Подсећање за праве љубитеље кошарке,а за клинце мала лекција коју треба да изгуглају...

NickyBoy

pre 11 godina

Zvezda je zaslužila pobedu, bila je motivisanija i želela da sruši kompleks Partizana, ali da bi to konačno uspela, biće im potrebno još mnogo puta da pobede, što je moguće jedino ako na klupi Parzizana ostane Vlada Jovanović. Ono što je definitino napravilo razliku u ovom meču, to su upravo treneri - Pešić je doktor za Jovanovića, hteli mi grobari to da priznamo ili ne. Na kraju serije biće 3:1 za nas, ali ova pobeda Zvezde govori da kod nas nešto ozbiljno ne štima i da nismo više onaj sastav od ranije.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Boze, hvala ti sto sam Delija!
(milan, 8. jun 2012 20:44)
Ha,ha,ha ovo radovanje mi izgleda kao neko ko je rođen 29 Februara,pa slavi rođendan svake prestupne godine.Sad je vaš dan,iskoristite ga,snimite neki dokumentarac,jer čeka vas opet dugi post!
VOLIM GA KO OKA DVA!

ackoniskikartel

pre 11 godina

Na šta smo mi spali ejjjjjj ! Od F4 u Parizu do poraza od novokomponovane bliznakinje one stare komšike ! Strašno,ne mogu da se otmem utisku da nas je dobio tim koji bi od one generacije,recimo sa Gistom bio počišćen sa 30 i kusur.Mnogo je da pričam o generaciji iz Pariza,to bi pa tek bila smejurija,a ovo danas je žalosno.

pera

pre 11 godina

drago mi je da su se zvezdini navijaci vratili kosarci, uz dobro navijanje pobeda je sladja i vama i nama, zasluzena pobeda, bice zanimljivo, pozdrav od grobara

filip

pre 11 godina

zivim za to da nam petar popovic da kos za titulu, pa da umrem od smijeha !!! i treba da nam uzmu titulu jer sad je najbezbolnije, ne zavisi evroliga, a ovako nemotivisano nikad nismo igrali, i ne treba da bude pun pionir osim u inat zveqzdi. mora dule da se vrati pa da se opet gine po terenu, i da raduljica nikad vise ne kroci u partizan !

del potro

pre 11 godina

Svaka čast na pobedi.
Nije mi jasno što se delije ili cigani raduju pobedi. Ova ekipa nije Crvena zvezda. Ekipa u kojoj su igrali Duci, Moka, Kapičić, ... je u blokadi.
(Nebojša, 8. jun 2012 23:44)

Tako je. A još manje je jasno zašto se prozivaju navijači tradicionalne CZ od strane "grobara" jer je stara Zvezda "u blokadi" a sa ovom je sve na pošetku.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Malo više respekta prema timu koji vas je dobio šest puta ove sezone.Sve zavisi od Partizana i tu nema nikakve priče.Partizanu je bitno da se ne zaleće i dovoljno mu je da reši domaći teren i da bez neke euforije udje u sledeću utakmicu.Jednostavno,po zakonu verovatnoće je jednom moralo da se izgubi,tako da glavu gore,borba i dobijamo ovo.

четник

pre 11 godina

Разбисмо их у свим битним деловима игре, Пешић је доктор кошарке. Идемо Делије до коначне победе#!!!

Grobari Pljevlja

pre 11 godina

E jesu jadni ovi zvezdasi.isto kao i sa fudbalom.dobiju jednu utakmicu posle dvije godine i odmah su sampioni.kad izgube nikud ih.razglasili pobjedu ko da je titula njihova,a dobili posle dvije godine.hej vratite se na svoje mjesto.ovako los partizan ne moze da se ponovi.sut za tri 3/24,pa izgubili bi od treceligasa.ali sta cete ,morate se i vi necemu nadati,titula u fudbalu daleko 5,u kosarci 11godina i tako u nedogled,i stvara se situacija euforije

afrogipsy

pre 11 godina

Cestitam pre svega Kariju, jer je od prosecnih igraca napravio solidan tim, koji kad odigra odbranu borbeno i koncentrisano moze da pobedi i bolju ekipu od ove partizanove. Tomas me odusevio po ko zna koji put ove god. ( ubedljibo najbolji igrac na parketu ). Voleo bih da Nedovic provodi malo vise vremena na parketu jer je zaluzio igrom u posl . nekoliko utakmica. Ne verujem da su Vuk Radivojevic, Bojan Popovic i Lazic bolji od njega, a igraju vise. Ni vise nije tako los. Ako poradimo malo na napadu u trenucima kad stisnu zonu i kad se lomi rezultat, mozemo mozda i do titule. Sudije su danas bile nepristrasne ( kao i u prosloj utakmici ) uz nekoliko gresaka na obe strane, sto je i normalno.

Shevchenko

pre 11 godina

zalite se na ponasanje Pesica a zaboravljate kakav je Dusko Vujosevic bio. Pa on se sudijama na glavu peo, psovao sve redom i to svaku utakmicu...

vlajzi

pre 11 godina

neko rece da me boli poraz... pa boli me naravno. ali zamislite, ne daj Boze, da je situacija obrnuta, pa da je Partizan dobio zvezdu posle 15 poraza??? Brrrrrr... obesio bih se na prvu vrbu kraj Morave, vec kod devetog poraza. a vama nije dobro od slavlja... o.O i o cemu ja dalje da pricam s vama? o cemu???

molestant

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!
(Kol, 9. jun 2012 00:34)

joooj....oce neko drugi da mu objasni ili ja da lopta nije vlastito ime, da se ne znaju , ne pise baaas tako i da nije toliko strasno zavrsuti bar osnovnu skolu !! prvo u skolicu pa tek onda TV, kosarka, zvezda itd..uzas

max

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!
(Kol, 9. jun 2012 00:34)

Mole se navijaci sa suprotne strane brda da prvo nauce padeze i pravopis, pa tek nakon toga da ostavljaju komentare. Hvala.

Vuja

pre 11 godina

Vidi ovog sa nikom Cibona Zg ,a u prijatelju ala tebi nije dobro,pa tu Cedavitu je i Zvezda drala,nema razloga da se toliko hvališ.Uopšte kvalitet košarke naših timova opada,nemamo kvalitetnih igrača,a što je najgori neprave se kvalitetni igrači,sve trenere mladjih kategorija treba najuriti,jer upropašćuju talente,što te trener može upropasti to ne može niko,svi jure rezultat umesto da prave igrače ,e zato smo tu gde smo.

Sve čestitke mojoj Zvezdi zasluženoj je pobedilo ,ovo sam želeo da vidim od zvezde da ginu na terenu,pa ako izgube nema im šta ko zameriti.

Još jednom se pokazalo ko je Pešić,mnogi su ga osporavili,ali je čovek pokazao da ima znanje,sa ovakvim timom Zvezde da pobedi Partizan,svaka mu čast,a vi grobari lepo se zahvalite Vladi Jovanovicu na porazu.

To je razlika izmedju svetskog trenera ,i trenera ametera koji je iz kadeta seo da vodi prvi tim.

Razanka Stip MKD

pre 11 godina

@nisam siguran, ali ucinilo mi se da u jednom momentu ovaj Denda rece "nismo mogli bolje"!ok, partizanovac covek, radio je to i nas Milojko Pantic, ali necu bre to da slusam kada je zvezda domacin! ja sam za to da kada je partizan domacin neka komentarise partizanovac, ali kada je zvezda dajte nekog zvezdasa!
u principu losa utakmica, ovakav partizan, sa ovako losim sutem, smo trebali da razbijemo 20 razlike, ali i mi smo napadacki limitirana ekipa
((necu sarenca i dendu), 8. jun 2012 23
Evo samo za tebe sledece utakmica,specijalno prenosi Gojko Andrijasevic...

Dragan LZ

pre 11 godina

Sta reci na ovo sve!Nadam se da ce nasa reakcija,da se pretvoriti u dominaciju,kao u stara dobra vremena!Zvezda je zivot,sve drugo su sitnice.....

eee

pre 11 godina

Potraži navijanje GROBARA protiv PAO-a, Makabija, Barse... Valjda ćeš sam shvatiti koliko ste smešni u odnosu na NAS !! Radujte se, vreme slavlja kratko traje jer ŠAMPION se vraća na tron!
(Black Bunny, 8. jun 2012 22:36)
Ne pali se! Pogledaj Delije, protiv Reala, Paoka... Naravno na basketu... I sve ce ti biti jasno...

my way

pre 11 godina

Kratka, ali briljantna rola Nedovica i u napadu i u odbrani! Tomas i on su nam dobili ovu utakmicu. Vidi se da mnogo vise zelimo titulu i to je ono sto ce nam je nadam se i doneti!

Hairlija

pre 11 godina

Partizan je ove godine u svemu promasio! Nije proizveo nijednog igraca, guraju pozajmljene igrace, strucni stab i trener su tanki i sirovi! Titula im moze lako izmaci

CibonaZg

pre 11 godina

ne pratim vašu ligu ali piše tu da je zvezda nakon 2,5 godine napokon dobila partizan to govori koja je dominacija partizana u srbiji ali

Cibona je trenutno daleko najjači klub u regiji, morate samo vidjeti kako je u finalu prvenstva Hrvatske pojela Cedevitu u gostima 2 puta po 15, 20 razlike a prije toga još 2 puta je pobjedila Cedevitu u doigravanju prvenstva i na kraju postala šampion Hrvatske i to onu Cedevitu koja je isprašila Partizan u ABA ligi

vlajzi

pre 11 godina

(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)A jesi li ti onaj od juče i što voli Partizan i što se raduje što će Federer da razbije deklarisanog zvezdaša Đokovića i što će naveče da uživa u pobedi Partizana? (pivljanin, 08. jun 2012 22:45)

aaahahahaha... o cemu ti pricas prijatelju? kakav Djokovic, kakav Federer... jesi siguran ti da nemas podstanare u glavi? tenis niti pratin, niti me zanima. volim samo sportove gde nam zvezda uzima titulu svake prestupne godine i redje: fudbal, kosarka, vaterpolo isl.

Kol

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!

Wllaxy

pre 11 godina

@ Vlajzi

Ala volim kad se ti kao smejes i nije ti nista a ovamo bi najradije pojeo m00da od muke!!!
Kazu da se pametan poznaje i po tome sto zna kada da prestane da prica ali ti pricas li prica...

@vajzi

pre 11 godina

Hahaha brate samo se ti tesi sad se vidi da poraz bas bas boli,a to da zvezda ne postoji...pa sa tobom se ne slaze pun pionir i rezultat.Zvezda postoji u svima nama koji smo verovali u nju kad je bilo najteze.NAPRED ZVEZDO DO POBEDE!!!

Velika pobeda čekana godinama

pre 11 godina

Ako se ovako nameštaju utakmice, bataljujem secanje. Mnogo mi sumnjivo ponašanje šampiona, trenera, sudija i svih redom. Ragbi na stranu ali zvezdaši na jednoj strani ginu a ovi sa druge strane laganica, kao pod sedativima. Batine, povrede, zar je to košarka? Ako na ovo pristaneš, onda ne kukaj.

rondo

pre 11 godina

Extraaaaaaaa.... Nadskocili smo ih i nismo im dali vazduha breeee.... Mnogo su zeleli pobedu , ali smo ih vise nego zasluzeno dobili... Na kraju su morali da skinu gace e ... Nikada nisam video Karija ovakvog... Sve je napusavao , cak i Nebojsu Ilica ccc ... Svaka cast za fotke ... :) Mozemo do TITULE ... :D

MOLEBAN

pre 11 godina

Kari, ko boga Te molim - drži Popoviće što više na klupi, ako može non-stop, i nikad, al stvarno NIKAD nemoj da ih držiš na terenu kad se lomi rezultat, posebno u finišu utakmice!!! Danas smo samo zato dobili, jer njih nije bilo na kraju, a da su igrali pukli bi kao i do sada! Obadvojica su zalutala, ne samo u košarku ili Zvezdu, već pre svega - u sport!

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Sta je grobari, cutite? Kari vam postavi zonski presing a vi kao pogubljeni pioniri.. Delije svaka cast, uz Zvezdu do kraja!
(Zvezda je zivot, 8. jun 2012 22:32)

Xaxaxxaaa...e,jeste komedija...Petar Popovic iKari su mi ulepsali vece...umirem od smeha gledajuci ih !!
Cestitk na pobedi...Valjda su vam sudije KONACNO DOBRE??!!!
"Kako su brzo ugasli zanosi,ocvale srece..." kako rece J.Ducic!!

TIGER

pre 11 godina

Ja sam rekao da nece biti bas tako lako... Ovakve timove poput ovog FMP-a smo dobijali glatko sa po 20 razlike u srecna vremena...
Ali koliko tim moze pasti promenom trenera za dve sezone ovo je najbolji pokazatelj... Stedeti na treneru, koji ti dovede 6 playa za dve sezone i da mu nijedan ne odgovara SASVIM POGRESNO...
Kako god zasluzeno smo izgubili od FMP-a, mada nam nije prvi put da gubimo od njih...

KODAR78

pre 11 godina

Grobari su dzentlameni i gospoda,nisu nam krive sudije i tako to zvezda je zasluzeno pobedila, odlucio Partizanov los sut sa spoljne linije narocito za tri poena 4-17, idemo dalje igra se do tri pobede i pre ove serije prognozirao sam 3-1 za Partizan u seriji.Ocekuje se jos veci pritisak od strane zvezde sa svih strana ali sam siguran da ce Partizan naci resenje za sve to i to tamo dole na terenu.Naraucenje je da treba biti dostojanstven i u pobedi i u porazu u tome je velicina kluba i njihovih navijaca.

STEFAN*P.F.C*

pre 11 godina

Srcana,borbena,viteska utakmica oba tima,pravi Beogradski derbi,sta god ko pricao,Zvezda i Partizan nam pruzaju mnogo srece,tuge i uzbudjenja...!!!
Cestitam na pobedi,a ovo sto nasi skacu na sudije,zna se zasto svi to rade.!

vlajzi

pre 11 godina

ajde bre, Partizan je intitucija evropske kosarke, evropski sampion, 10struki uzastopni prvak Srbije, visestruki sampion jadranske lige, 932 dana tj. 15 pobeda zaredom u derbiju, pobede nad najbogatijim evropskim ekipama, utakmice protiv NBA ligasa na americkoj turneki, A licenca evrolige uskoro, najbolji evropski igraci u istoriji ove igre su zapravo Partizanovi igraci, najveci i najprepoznatljiviji brend Srbije (uz Novaka Djokovica)...
A Cz Bgd Diva? Ne postoji na kosarkaskoj mapi evrope.
I sto li ja uopste polemisem sa njima? za njih je vecerasnja pobeda jedan od najvecih uspeha u dvogodisnjoj istoriji, a za nas jedan od beznacajnih poraza.

Dzoni

pre 11 godina

Najgore izdanje Partizana u poslednjih 5 godina. Nesto ozbiljno ne funkcionise kada se toliko puta napad zavrsava usiljenim sutem za 3 u poslednjoj sekundi.
Zelim vise da se osvrnem na navijanje. U utorak nije bilo ni blizu grobara, koliko je danas bilo zvezdinih navijaca. Podele unutar grobara su dovele do kamerne atmosfere od nekada najglasnije publike na svetu. Ja svaku utakmicu ostanem bez glasa, ali vodje deluju bas kao da su dosli da odrade ono sto ih SD placa. Stvarno sramota. Zabranjeni objasne svaki put kada dodju na utakmicu. Peva se sve vreme, a ne da se dozvoli da se i na tv-u cuje kako cigani pljuju po Macvanu celu utakmicu. Zar je potrebno i mi da cekamo po 10 godina na titulu da bi navijali za svoj klub. Strasno. Sledecu tekmu ako ne vidim punu dvoranu, sledece sezone cu da gledam Evroligu iz fotelje. Bolje i to nego da se na ostalih 50 utakmica nerviram zbog praznog Pionira jer pozeri idu samo na Evroligu.
Cestitke Zvezdi na pobedi, nisu bili bolji, mi smo bili mnogo gori.

Nebojša

pre 11 godina

Svaka čast na pobedi.
Nije mi jasno što se delije ili cigani raduju pobedi. Ova ekipa nije Crvena zvezda. Ekipa u kojoj su igrali Duci, Moka, Kapičić, ... je u blokadi.

ackoniskikartel

pre 11 godina

I ćorava koka ubode neko zrno.Ovo je najgora tekma Partizana ove sezone uz onu sa Cedevotom u Zagrebu.Uglavnom,svako može da dobije Partizan jednom,dva puta,ali tri puta u seriji nema šanse u to sam ubeđen.A o likovanju navijača Crvene zvezde Diva i navijanju na to ću im samo reći da pogledaju svoje navijanje na snimku kod rezultata 58:55,stvarno je bilo predavanje :-) smrt fašizmu-Živeo Partizan.

kine

pre 11 godina

Ovo je najslabija utakmica Partizana u polednjih 10 godina.Svetislav Pesic je od svojih igraca izvukao vise od maksimuma.Objektivno samo je Tomas ekstra igrac.Izgubili smo zahvaljujuci Vladi Jovanovicu covek ne zna osnovne stvari u kosarci.Na agresivnu igru zvezde on igra sa svih pet igraca pod kosem gde su nas izbusili kao sir.Taktika se sprovodi i menja u mnogo kracem intervalu pogotovo kada je rezultat los.Tek u trecoj cetvrtini presao je na zonu donekle se poravio rezultat, a kod tri bezuspesna napada kod rezultata 53:56 nije trzio tajm aut.I to malo nade za preokret je propalo. Stekao sam takav utisak da sam ja vodio Partizan da bi utakmica bila neizvesna do zadnjeg sekunda

bobcha

pre 11 godina

Sad je sudjenje bilo ok. Jel da?
(vvllada, 8. jun 2012 22:29)

El nije bilo mozda kradje u korist Zvezde? 3 lopte izbacuju igraci Partizana i sve tri dodeljene Parizanu. Pa faul Andrije Milovanovic uz aut liniju. Jel to faul bio?

UrosBg

pre 11 godina

Cestitke Zvezdi na igri i pobedi, i vise nego zasluzeno. Partizan gotovo bez ikakve sanse da pobedi u ovoj utakmici sem onih par minuta u zadnjoj cetvrtini. Trener Pesic je odradio odlican posao u samoj pripremi utakmice, mada ni njegovi igraci nisu sve ispostovali. Ovo je dobro za finalnu seriju, i nadam se da cemo gledati svih 5 utakmica.

http://hoopsuniverse.net

igor pravicni

pre 11 godina

Neshvatam kako je dozvoljeno Pesicu da se celu utakmicu seta po terenu sto to nije radio u evropi. Sudjene je bilo korektno ne aludiram na to ali gledajte utakmice i vidite gde je Pesic ko sudija da je a ne trener. I onda se buni na sudije kad god izgubi

Bojan

pre 11 godina

Bitno je samo da su igrači videli da mogu da dobiju Partizan, sad će sve ići mnogo lakše!!! Idemo brejk i onda proslava titule pred 6000 Delija!!!! Bravo Kari doktore, još dve utakmice i onda ćemo se zajedno smejati!!!!

Dellboy

pre 11 godina

Zasluzena pobeda Zvezde a to je jednom moralo da se desi.Kao veliki partizanovac iskrene cestitke na pobedi Zvezde a nama partizanovcima ostaje briga i pitanje zasto smo tako smuseni,bezidejni u napadu,prakticno igramo bez pleja i centara, kao da ih na terenu nema. Mislim da ovo godine pokazujemo najslabije partije u poslednjih 10tak godina a cinjenica je da nemamo bas tako kvalitetan sastav a ruku na srce i tako kvalitetno vodjenje sa klupe kao prethodnih godina. Nismo mi potcenili Zvezdu vec smatram da smo mi partizanovci precenili nas tim. Poruka moderatorima koji mi nisu objavili komentar na tekst za koji je naslov glasio "Moze li Zvezda konacno da pobedi Partizan?", ovo je demokratska zemlja a smatram da je takav ovaj sajt i da svako moze da iznese svoje misljenje, jer poenta komentara je bas to, zar ne? Ja sam samo izneo misljenje da je takav naslov tendeciozan jer predstavlja ugao gledanja samo ednog dela navijaca, jer partizanovac nikako sebi i drugima ne bi postavio takvo pitanje kako je naslov glasio!!! Zar je to bilo toliko strasno pa da se ne objavi? Niko nije vredjan ili omaalovazen a da li se to svidja moderatorima ili ne je onda druga stvar i kosi se sa onim sto sam na pocetku ovog komentaa rekao vezano za (ne)objavljivanje mog komentara i slobodu misljenja!!

Mirko

pre 11 godina

E falim te Bože! Napokon da i mi otresemo Partizan ove godine. Maler je razbijen, sad krećemo od početka, biće gusto ali ako budemo još napredovali kako smo i do sada biće nešto ne nas.. Na nešto drugo je rano. Napred Zvezdo! Ovo je Zvezdin dan, prvo Nole onda Jeremić, a na kraju Zvezda! Bravo majstori najbolji ste!

(necu sarenca i dendu)

pre 11 godina

nisam siguran, ali ucinilo mi se da u jednom momentu ovaj Denda rece "nismo mogli bolje"!ok, partizanovac covek, radio je to i nas Milojko Pantic, ali necu bre to da slusam kada je zvezda domacin! ja sam za to da kada je partizan domacin neka komentarise partizanovac, ali kada je zvezda dajte nekog zvezdasa!
u principu losa utakmica, ovakav partizan, sa ovako losim sutem, smo trebali da razbijemo 20 razlike, ali i mi smo napadacki limitirana ekipa

Milan

pre 11 godina

E moj Vlade, šta si dočekao. Da te jedna očajna ekipa pobedi. To samo znači da i mi nismo bolji. I još nešto. Da li će neki sudija da sankcioniše Pešićevo konstanto ulaženje u teren kada Partizan napada?

guru

pre 11 godina

A mogao je ovaj komentator sa rts-a da navija malo vise za partizan, hoce da pukne sto je Zvezda pobedila.Za sledecu utakmicu gasim to i muzikica.

Black Bunny

pre 11 godina

Lekcija iz navijanja...
(Koja, 8. jun 2012 20:37)

Potraži navijanje GROBARA protiv PAO-a, Makabija, Barse... Valjda ćeš sam shvatiti koliko ste smešni u odnosu na NAS !! Radujte se, vreme slavlja kratko traje jer ŠAMPION se vraća na tron!

gami84@gmail.com

pre 11 godina

Ocajno smo odigrali i to nas je kostalo pobede.Vlada covek najveca neznalica u istoriji ovog sporta, sutiramo 3 napada trojku na +3 za Zvezdu .O Boze. A i ovaj Pesa nek udje da igra covek aman .. Dajte im treba pola tima da nam povrede ..Svaka cast vise su zeleli pobedu, na kraju zasluzeno i slavili al je ono stvarno sramota ..

Igor s grobar

pre 11 godina

I kad dode dan taj tuzni dan kad izgubi nas Partizan I kada nebudes prvi ti i kada se cuju zvizduci i tada cu Partizane da te volim ja.

yugo

pre 11 godina

Partizan je igrao nedopustljivo lose u svim segmentima igre.Tako neigra sampionski tim ,tako igraju diletanti kosarke.Cestitam zvezdi na pobedi posle toliko godina zasluzili su je ,svojom borbenoscu .

ennzo5

pre 11 godina

Navijac sam Prtizana,ali mislim da ce ove godina Zvezda uzeti titulu.Ovo je najgora ekipa Prtizana u zadnjih 30 godina.Jbg i normalno je i da komisje svakih 10tak godina dodju na svoje,zato ne trerba tragicno shvatiti i ako osvoje prvenstvo.Onog Macvana i Jamesa bi gurnuo sa zgrade da ispadne da je bio nesretan slucaj.

Vlado odlazi

pre 11 godina

Vlado odlazi! Dosta je bilo! Nesposoban si. Iz sezone u sezonu ti unistavas Partizan. Dule bi svaku tekmu resio sa 30 razlike. Treba da te je sramota. Bices zapamcen kao neko ko je ukaljao sve ono sto je Partizan radio poslednjih 10 godina. Toki i Danilovic neka se dobro zamisle kuda ide Partizan sa tobom, i da pod hitno dovedu respektabilnog domaceg trenera, a skauting da dovedu do perfekcije. Jer ovo lutanje odkad je otisao nas Dule je zalosno. Idemo dalje, napred Partizan!

Ratko D

pre 11 godina

Navlace sudije celu utakmicu za Partizan,sviraju faule kad su Zvezdasi udaljeni metar,6 puta sviraju aut a loptu cisto se vidi izbacuju Raduljica,Bozic i ostali,ali dzabe nije im pomoglo.Eh sramote da vam treba toliko pomoci samo da bi odrzali korak.

manee

pre 11 godina

vlajz i kompanijo grobarska ovo je tek pocetak zvezdine domiacije,(i to bez pomoci sudija posto su oni na vasoj strani) i pocnite polako da se navikavate na ovakve poraze u buducnosti

vlajzi

pre 11 godina

alo grobari, pitanje je bilo pre utakmice : 'da li zvezda moze da dobije partizan veceras?' vi nasrnuli na vest kao nikad pre : ne ne ne i ne.. a ja lagano smekerski odgovorio : 'da' i klimao sam glavom potvrdno ;)inace za ovaj pakao u pioniru zahvaljujem mojoj braci! steta sto mi je bg daleko i sto se nema para na svakoj da dolazim.. poz za ljude koji bodre pravi klub, pravi srpski klub! (pix, 08. jun 2012 21:02)

smekeru, pitanje je bilo 'Da li zvezda moze KONACNO da dobije Partizan?'
a pod 'konacno' se misli na 'posle 316 utakmica'.
a ti vec deset godina klimas glavom smekerski i konacno imas sansu da budes u pravu. isto tako, corava kokoska kljuca po dvoristu, i kad tad ubode neko zrno.
mada, ruku na srce, corava kokoska cesce pronadje zrno, nego sto zvezda pobedjuje u vecitom treningu. ja vam predlazem da snimite disk 'dan kada smo pobedili 10strukog uzastopnog sampiona'. islo bi kao alva! hahahahah

pivljanin

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.
(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)

A jesi li ti onaj od juče i što voli Partizan i što se raduje što će Federer da razbije deklarisanog zvezdaša Đokovića i što će naveče da uživa u pobedi Partizana?

banbus

pre 11 godina

Ako neko misli da je Pesic nesto napravio od ovog tima Zvezde grdno se vara. Samo je ucinak velikog trenerskog maga Vlade Jovanovica ucino da Partizan bude losiji cak i od ove ocajne Zvezde.

BoleBosko

pre 11 godina

Cestitam CZ na zasluzenoj pobedi! Partizan koliko se ja secam nije imao ovako losu ekipu koja je ocigledno lose vodjena. Bukvalno ne postoji igrac sa solidnim a da ne pomenemo dobrim sutem! Sporo,bezvoljno be ikakve kreativnosti. Kao i sto sam napisao za Dijaru, Bozovicu i Kecmane hvala za sve al mislim da je vreme da se kaze zbogom!!! Generalno kosarka polako nam ide stopama fudbala!!! Nazalost

Tolle

pre 11 godina

Iskrene cestitke Crvenoj Zvezdi.Nemam pojma kako smo uopste bili u igri do dva minuta pre kraja, s obzirom da u poslednjih 15 godina nismo odigrali ovako losu utakmicu, a da je ovo, uz pun Pionir svojih navijaca, Zvezdin maksimum nad maksimumima.Ponasanje Petra Popovica po meni sasvim ok, nije nista lose biti pod adrenalinom nakon dobrog poena i napraviti grimasu.Sa druge strane, Pesic tipican primer Zvezdinog igraca/trenera/navijaca.Pored stalnog ulaska na teren, upalo mi je u oci i kad je sudija dosudio korake, a Pesic digao galamu pa dojurio do Nese Ilica i podizao ga sa stolice u fazonu "sta cekas, buni se".Jos jednom cestitke....

Misa Po

pre 11 godina

@Vlajzi
Radis li ti nesto drugo u zivotu, sem sto pljujes po Zvezdi, a ne po svom klubu, koji je veceras potpuno zasluzeno izgubio? Mozda da odes da pecas ribu, evo pozajmicu ti stap...

spajzi

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.
(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)

Ko sve ovde prica o znanju...

Vojislav

pre 11 godina

Kakve sudije bre, dali smo 56 poena za utakmicu, sta hocete... sramota ... ko moze d se pobedi sa datih 56 poena i onakvim bezvoljnim timom...

normalno

pre 11 godina

dosadilo je vise gledati kako svih ovih godina partizan pobedjuje, malo da se i zvezdasi raduju, gle kako su veseli ,pobedili su partizan ,ali od danas ce opet brojati posne dane pobeda nad partizanom.

Delija momak u najbolje doba...

pre 11 godina

Koliko je sad ?! 42-28 a ? E jesmo kao LA Lejkersi ! Gubimo sad ali na kraju bum...
(Nikola U, 8. jun 2012 21:00)

E ako ste vi Lejkersi onda smo mi Oklahoma... Pesic: Mi dademo kos a oni skidaju gace

uzas uzas od suta

pre 11 godina

E pa sad grobari znate kako zvezda igra cele sezone kad im sut ne ide, mada opet svojom gluposcu (15 izgubljene lopte) ste opet mogli da pobedite.

Vasa igra veceras ravna nuli, uzas. Ja ne pamtim da je zvezda imala ovoliko izgubljenih lopti (Popovici po 3), a Milutinovic opet ne moze da pogodi za 3 poena covek stoji kao duh nikoga oko njega i covek ne moze da pogodi, NEVEROVATNO

Partizan poslednja cetvrtina postigao veikih 8 poena, to je malo za sampiona + samo su podsetili na sebe u trecoj cetvrtini kada su stali u zonu i to je sve.

A moj klub, jedva je uspeo da sacuva prednost koju je stekao dominantnom igrom u prvom poluvremenu. Opet ista boljka, sut van 6,70m i slobodna bacanja, Pesicu nemoj ni 'leba ni vode da im das na treninzima dok ne pocnu da pogadjaju. Nije mi jasno da profesionalci mogu ovoliko da promasuju, a svaki dan sutiraju na kos milion puta. Resite ljudi to, pa stvarno nema vise smisla.

Partizan je favorit i dalje ali ni zvezda nije bez sansi, ja ipak ocekujem da zvezda slavi na kraju

Coa

pre 11 godina

Strasno koliko lose igra Partizan, sut za 3 poena 3/23... Svaka cast Zvezdi ali vise Partizan igra lose nego sto Zvezda igra dobro. Ne bi me cudilo da zvezda osvoji, makar tad ne bi gledali ovog Jovanovica, definitivno nije za Partizan a i antipatican je skroz.

ma nemoj

pre 11 godina

Evo a Ragbiju o kome pricaju grobari upravo igraci Partizana to pokazuju kako se igra...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Trance, 8. jun 2012 20:07)

Pokazali su par puta Subotic i Petar Popovic, koji umesto da se guraju ledjima na low postu, oni ramenom udaraju protivnika. I ja bi tako odgurnuo i Skorcijanitisa. ''Cudno'' samo da sudije ne sviraju faul za to. Dosudili su JEDNOM Suboticu i odmah su svi skackali kao devojcice na divinoj klupi.

zozon

pre 11 godina

Čestitke na pobedi u viteškoj borbi Crvenoj Zvezdi Beograd nad Partizanom i baš mi je drago da je i navijanje bilo sportski i fer.Možemo mi kad hoćemo da budemo civilizovani tako da je taj detalj možda najupečatljiviju.Grobar starije generacije koji ceni viteštvo.

paklena pomorandza

pre 11 godina

Kad bi mi falio jedan igrac za basket ni tad ne bih zvao Popovica "plejmejkera".Covek pogubljen nacisto...
A Denda me uvek nasmeje kad prica o nekom igracu i onda usledi krupan kadar na njega,a Denda kaze:"Evo ga" :)

Barcaboy

pre 11 godina

Cestitke Zvezdasima,Napokon su pobedili,ZASLUZENO!! Mozda su zasluzili i ranije ali nekako im pobeda uvek pobegla na kraju meca..Cestitke jos jednom.Sto se tice Partizana - Jovanovic je poprilicno los trener..Ono sto ja vidim jeste,on pokusava da uradi ono sto je Vujosevic radio,medjutim on nije doneo skoro nista novo igri partizana..tako da ono ! Ali bice zanimljivo do kraja!

.

pre 11 godina

Cestitke Partizanu na tituli.Ako nista drugo bar smo vam jos jednom odrzali javni cas navijanja i pokazali da su Delije broj 1 u navijackom svetu.Nazalost na parketu igraci Zvezde nisu ni delic onoga sto su zvezdasi u srcu i na tribini.Ova pobeda veceras meni ne znaci nista jer se iz aviona vidi koliko smo losi i da titulu cak ni teoretski ne bi mogli da osvojimo.Eventualno ako nekim cudom napravimo brejk pa onda u Pionir dodje 25 000 Delija,srusi krov,penje se na semafor itd pa vas ugazimo jos jednom ali brejk u gostima je cista fantastika.Da se razumemo i Partizan je jedna prosecna i slabasna ekipa ali je Zvezda bar duplo gora jer izuzev Nedovica Zvezda nema vise nijednog coveka u ekipi koji se moze nazvati kosarkasem a kamoli dobrim igracem.Zato komsije vi lepo uzmite i ovu stotu titulu zaredom a od nas ucite kako se voli i bodri klub,pa kad se jednog dana otarasimo Popovica,Milutinovica,Covica,Lesica itd itd ima i mi zvezdasi da se radujemo trofeju.Pozdrav

Delija UE

pre 11 godina

Zvezda odlicna. Jako u odbrani, odlicna u skoku. Partizan nemocan. Kazu komsije da igramo ragbi, pa dobro ako je tako, onda jos da pocnemo da gepekujemo sudije, da dajemo trojke iz auta, da se ciste blokade nad nasim igracima sviraju kao fauli... i bicemo kao Partizan. Izgleda da po njima samo Partizan sme da igra cvrstu odbranu. Pa gledate li ljudi zavrsnicu NBA lige, kako cvrste odbrane igraju ekipe, a sta ce se suditi zavisi od sudijskog kriterijuma, tj. nekad vise faulova za iste situacije, nekad manje. Ko se bolje prilagodi sudijskom kriterijumu taj je i u prednosti. Partizan je favorit naravno i dalje, a od Zvezde ocekujem samo da se bori, pa sta Bog da.

Trance

pre 11 godina

Jel moze jos vise da se "vuce" za FMP? Kakvo je ovo rvanje? Sramotno sudjenje u korist FMP-a!
(Nikola, 8. jun 2012 20:39)

Kad god Partizan gubi odma se pronalaze razlozi u rvanju kojeg ovde nema u sudijama, izgleda da je iz Zvezda kriva sto Dzejms ovako gubi lopte...Ajde kukajte jos malo ocekujem da sudija zestoko vuce na vasu stranu u drugom poluvremenu.

Heroes

pre 11 godina

A evo i grobari kukaju na svoje sudije xaxax ma da Sudije nam dozvolile ovakvu zonu pa vam secemo loptu nepravda bre...Dopustite Danilovicu da isamara sudiju na poluvremenu.

mirko

pre 11 godina

Partizan igra katastrofalno, i ovakvom igrom se na može dobiti niko pa ni Zvezda. Na kraju prošle utakmice komentarisao sam igru Partizanovih plej igrača, i dobio minuse, nažalost bio sam apsolutno u pravu Pera Božić nije spreman, a u slaboj je formi promašuje sve, a do sada je prodao nekoliko lopti. Partizan ima mlade igrače, ali naš trener forsira najlošijeg od njih Bešovića, a bekovi ne mogu dobiti šansu. Voleo bih da je ovo samo loš dan, ali izgleda da stariji igrači Partizana, koje Jovanović uporno forsira više ne mogu odigrati ni osrednje.

vlado odlazi

pre 11 godina

Vlado odlazi,ti si bruka Partizana,Toso i Danilovicu preispitajte se,umesto na bolje iz godine u godinu sve slabiji i slabiji smo da nas cak i ovakav fmp prasi....Dule vrati se

srb

pre 11 godina

prosli put ste mi lupali minuse,evo da vidim koliko vas sad ima strucnjaka koji misle da treba da se produzi ugovor sa Dzejmsom(ni suta,prodora,a ni odbrane) a Jaramaz i Miljenovic koji su dali cergarima zajedno 50 poena u Pioniru treba da se "kale" a ovaj je bolji samo zato sto je crnac...isto nisam mislio da ce nam ovoliko faliti Katic...

pix

pre 11 godina

alo grobari, pitanje je bilo pre utakmice : 'da li zvezda moze da dobije partizan veceras?' vi nasrnuli na vest kao nikad pre : ne ne ne i ne.. a ja lagano smekerski odgovorio : 'da' i klimao sam glavom potvrdno ;)
inace za ovaj pakao u pioniru zahvaljujem mojoj braci! steta sto mi je bg daleko i sto se nema para na svakoj da dolazim.. poz za ljude koji bodre pravi klub, pravi srpski klub!

Vlajzi

pre 11 godina

Partizanovi igraci kao po ibicaju, tuku protivnike na terenu, ali ako im to ne podje za rukom onda ce na poluvremenu Danilovic da malo namlati sudije! Sve u svemu, Partizan je najbolji... ali u boksu!

Joker

pre 11 godina

(vlajzi, 08. jun 2012 20:41)

Ne odgovara vam tuca ne odgovara vam kad ste zasticeni ko beli medvedi od sudija kao veceras , Jel smo mozda mi krivi sto promasujete bacanja?

Ragbi je mala maca

pre 11 godina

Ovo je užas i sramota srpske košarke. Hoće li neko ovo da spreči ili ko ima interes da se igra ova rugoba od košarke. Potpuno druga pravila za protivnike pa šta je tu cilj?

vladica

pre 11 godina

Svi kosarkasi Partizana igraju kriminalno lose,ovaj James je totalni promasaj,Bozic se vuce po terenu,Besic dobar u skoku,ali zato u napadu nema pojima,ali je najveci krivac trener Vlada Jovanovic,koji nema veze o formi i koncetraciji svojih igraca,sto je nedopustivo...

Danilo

pre 11 godina

Zvezda borbenija,Džejms negde odlutao,a da l' će da se vrati-niko ne zna.
P.S.Sudjenje nikad ne komentarišem pa neću ni sada.Voleo bih samo da i Partizan kao domaćin ima ovakvo.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Divljačka igra zvezde u odbrani sa puno faulova od kojih se pola nije sviralo,ali i pored toga to nije opravdanje za najlošije poluvreme Partizana u sezoni,slično kao protiv Cedevite u Izraelu! Ali sam siguran i da ovakav tim Partizana (najlošiji u zadnji 10 godina)može pobediti zvezdu u seriji ako ne 3:0 onda sa bar 3:1!
VOLIM GA KO OKA DVA!

nekle

pre 11 godina

Neverovatno, nikako da kao narod pogodimo ritam himne.
Ne mozemo da otpevamo tekst himne u skladu sa muzikom, pa to ti je.
Sve nesto ubrzano.
I to je redovna pojava i na stadionima i u halama.
Ajde barem do pocetka kvalifikacija za brazil 2014 da naucimo da se ne brza sa tekstom...
Partizanovac sam, nek pobedi bolji veceras.

pfc

pre 11 godina

kad bi nama dopustili da igramo odbranu kao vama otkinuli bi vas 30 razlike...ovo je neverovatno,pokusavaju kao hemofarm,svaki pravi faul pa ne moze da svira svakome a kad svira nekome onda skaci sudiji za oci i masi kao skretnicar...

vlajzi

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.

M&M

pre 11 godina

ma ljudi dajte ima li iko iko normalan u ovom partizanu da otjera ovu bijedu od nesposobnog trenera,ako ima normalnih nvijaca organizujte se i spasite sto se spasit da inace crno nam se pise.

cukce

pre 11 godina

Vas grobare iritira zbog ponasanja (kad da kos ponasa se kao da je dao go u fudbalu) a mene nervira zato sto je drvo i sto vola ne moze da ubode!

Heroes

pre 11 godina

A evo i grobari kukaju na svoje sudije xaxax ma da Sudije nam dozvolile ovakvu zonu pa vam secemo loptu nepravda bre...Dopustite Danilovicu da isamara sudiju na poluvremenu.

Vojislav

pre 11 godina

Kakve sudije bre, dali smo 56 poena za utakmicu, sta hocete... sramota ... ko moze d se pobedi sa datih 56 poena i onakvim bezvoljnim timom...

pix

pre 11 godina

alo grobari, pitanje je bilo pre utakmice : 'da li zvezda moze da dobije partizan veceras?' vi nasrnuli na vest kao nikad pre : ne ne ne i ne.. a ja lagano smekerski odgovorio : 'da' i klimao sam glavom potvrdno ;)
inace za ovaj pakao u pioniru zahvaljujem mojoj braci! steta sto mi je bg daleko i sto se nema para na svakoj da dolazim.. poz za ljude koji bodre pravi klub, pravi srpski klub!

nekle

pre 11 godina

Neverovatno, nikako da kao narod pogodimo ritam himne.
Ne mozemo da otpevamo tekst himne u skladu sa muzikom, pa to ti je.
Sve nesto ubrzano.
I to je redovna pojava i na stadionima i u halama.
Ajde barem do pocetka kvalifikacija za brazil 2014 da naucimo da se ne brza sa tekstom...
Partizanovac sam, nek pobedi bolji veceras.

yugo

pre 11 godina

Partizan je igrao nedopustljivo lose u svim segmentima igre.Tako neigra sampionski tim ,tako igraju diletanti kosarke.Cestitam zvezdi na pobedi posle toliko godina zasluzili su je ,svojom borbenoscu .

zozon

pre 11 godina

Čestitke na pobedi u viteškoj borbi Crvenoj Zvezdi Beograd nad Partizanom i baš mi je drago da je i navijanje bilo sportski i fer.Možemo mi kad hoćemo da budemo civilizovani tako da je taj detalj možda najupečatljiviju.Grobar starije generacije koji ceni viteštvo.

guru

pre 11 godina

A mogao je ovaj komentator sa rts-a da navija malo vise za partizan, hoce da pukne sto je Zvezda pobedila.Za sledecu utakmicu gasim to i muzikica.

Delija momak u najbolje doba...

pre 11 godina

Koliko je sad ?! 42-28 a ? E jesmo kao LA Lejkersi ! Gubimo sad ali na kraju bum...
(Nikola U, 8. jun 2012 21:00)

E ako ste vi Lejkersi onda smo mi Oklahoma... Pesic: Mi dademo kos a oni skidaju gace

Misa Po

pre 11 godina

@Vlajzi
Radis li ti nesto drugo u zivotu, sem sto pljujes po Zvezdi, a ne po svom klubu, koji je veceras potpuno zasluzeno izgubio? Mozda da odes da pecas ribu, evo pozajmicu ti stap...

Barcaboy

pre 11 godina

Cestitke Zvezdasima,Napokon su pobedili,ZASLUZENO!! Mozda su zasluzili i ranije ali nekako im pobeda uvek pobegla na kraju meca..Cestitke jos jednom.Sto se tice Partizana - Jovanovic je poprilicno los trener..Ono sto ja vidim jeste,on pokusava da uradi ono sto je Vujosevic radio,medjutim on nije doneo skoro nista novo igri partizana..tako da ono ! Ali bice zanimljivo do kraja!

cukce

pre 11 godina

Vas grobare iritira zbog ponasanja (kad da kos ponasa se kao da je dao go u fudbalu) a mene nervira zato sto je drvo i sto vola ne moze da ubode!

uzas uzas od suta

pre 11 godina

E pa sad grobari znate kako zvezda igra cele sezone kad im sut ne ide, mada opet svojom gluposcu (15 izgubljene lopte) ste opet mogli da pobedite.

Vasa igra veceras ravna nuli, uzas. Ja ne pamtim da je zvezda imala ovoliko izgubljenih lopti (Popovici po 3), a Milutinovic opet ne moze da pogodi za 3 poena covek stoji kao duh nikoga oko njega i covek ne moze da pogodi, NEVEROVATNO

Partizan poslednja cetvrtina postigao veikih 8 poena, to je malo za sampiona + samo su podsetili na sebe u trecoj cetvrtini kada su stali u zonu i to je sve.

A moj klub, jedva je uspeo da sacuva prednost koju je stekao dominantnom igrom u prvom poluvremenu. Opet ista boljka, sut van 6,70m i slobodna bacanja, Pesicu nemoj ni 'leba ni vode da im das na treninzima dok ne pocnu da pogadjaju. Nije mi jasno da profesionalci mogu ovoliko da promasuju, a svaki dan sutiraju na kos milion puta. Resite ljudi to, pa stvarno nema vise smisla.

Partizan je favorit i dalje ali ni zvezda nije bez sansi, ja ipak ocekujem da zvezda slavi na kraju

vlajzi

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.

Black Bunny

pre 11 godina

Lekcija iz navijanja...
(Koja, 8. jun 2012 20:37)

Potraži navijanje GROBARA protiv PAO-a, Makabija, Barse... Valjda ćeš sam shvatiti koliko ste smešni u odnosu na NAS !! Radujte se, vreme slavlja kratko traje jer ŠAMPION se vraća na tron!

pfc

pre 11 godina

kad bi nama dopustili da igramo odbranu kao vama otkinuli bi vas 30 razlike...ovo je neverovatno,pokusavaju kao hemofarm,svaki pravi faul pa ne moze da svira svakome a kad svira nekome onda skaci sudiji za oci i masi kao skretnicar...

Delija UE

pre 11 godina

Zvezda odlicna. Jako u odbrani, odlicna u skoku. Partizan nemocan. Kazu komsije da igramo ragbi, pa dobro ako je tako, onda jos da pocnemo da gepekujemo sudije, da dajemo trojke iz auta, da se ciste blokade nad nasim igracima sviraju kao fauli... i bicemo kao Partizan. Izgleda da po njima samo Partizan sme da igra cvrstu odbranu. Pa gledate li ljudi zavrsnicu NBA lige, kako cvrste odbrane igraju ekipe, a sta ce se suditi zavisi od sudijskog kriterijuma, tj. nekad vise faulova za iste situacije, nekad manje. Ko se bolje prilagodi sudijskom kriterijumu taj je i u prednosti. Partizan je favorit naravno i dalje, a od Zvezde ocekujem samo da se bori, pa sta Bog da.

bobcha

pre 11 godina

Sad je sudjenje bilo ok. Jel da?
(vvllada, 8. jun 2012 22:29)

El nije bilo mozda kradje u korist Zvezde? 3 lopte izbacuju igraci Partizana i sve tri dodeljene Parizanu. Pa faul Andrije Milovanovic uz aut liniju. Jel to faul bio?

pivljanin

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.
(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)

A jesi li ti onaj od juče i što voli Partizan i što se raduje što će Federer da razbije deklarisanog zvezdaša Đokovića i što će naveče da uživa u pobedi Partizana?

ennzo5

pre 11 godina

Navijac sam Prtizana,ali mislim da ce ove godina Zvezda uzeti titulu.Ovo je najgora ekipa Prtizana u zadnjih 30 godina.Jbg i normalno je i da komisje svakih 10tak godina dodju na svoje,zato ne trerba tragicno shvatiti i ako osvoje prvenstvo.Onog Macvana i Jamesa bi gurnuo sa zgrade da ispadne da je bio nesretan slucaj.

(necu sarenca i dendu)

pre 11 godina

nisam siguran, ali ucinilo mi se da u jednom momentu ovaj Denda rece "nismo mogli bolje"!ok, partizanovac covek, radio je to i nas Milojko Pantic, ali necu bre to da slusam kada je zvezda domacin! ja sam za to da kada je partizan domacin neka komentarise partizanovac, ali kada je zvezda dajte nekog zvezdasa!
u principu losa utakmica, ovakav partizan, sa ovako losim sutem, smo trebali da razbijemo 20 razlike, ali i mi smo napadacki limitirana ekipa

Vlajzi

pre 11 godina

Partizanovi igraci kao po ibicaju, tuku protivnike na terenu, ali ako im to ne podje za rukom onda ce na poluvremenu Danilovic da malo namlati sudije! Sve u svemu, Partizan je najbolji... ali u boksu!

Trance

pre 11 godina

Jel moze jos vise da se "vuce" za FMP? Kakvo je ovo rvanje? Sramotno sudjenje u korist FMP-a!
(Nikola, 8. jun 2012 20:39)

Kad god Partizan gubi odma se pronalaze razlozi u rvanju kojeg ovde nema u sudijama, izgleda da je iz Zvezda kriva sto Dzejms ovako gubi lopte...Ajde kukajte jos malo ocekujem da sudija zestoko vuce na vasu stranu u drugom poluvremenu.

spajzi

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.
(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)

Ko sve ovde prica o znanju...

Coa

pre 11 godina

Strasno koliko lose igra Partizan, sut za 3 poena 3/23... Svaka cast Zvezdi ali vise Partizan igra lose nego sto Zvezda igra dobro. Ne bi me cudilo da zvezda osvoji, makar tad ne bi gledali ovog Jovanovica, definitivno nije za Partizan a i antipatican je skroz.

Hairlija

pre 11 godina

Partizan je ove godine u svemu promasio! Nije proizveo nijednog igraca, guraju pozajmljene igrace, strucni stab i trener su tanki i sirovi! Titula im moze lako izmaci

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Boze, hvala ti sto sam Delija!
(milan, 8. jun 2012 20:44)
Ha,ha,ha ovo radovanje mi izgleda kao neko ko je rođen 29 Februara,pa slavi rođendan svake prestupne godine.Sad je vaš dan,iskoristite ga,snimite neki dokumentarac,jer čeka vas opet dugi post!
VOLIM GA KO OKA DVA!

gami84@gmail.com

pre 11 godina

Ocajno smo odigrali i to nas je kostalo pobede.Vlada covek najveca neznalica u istoriji ovog sporta, sutiramo 3 napada trojku na +3 za Zvezdu .O Boze. A i ovaj Pesa nek udje da igra covek aman .. Dajte im treba pola tima da nam povrede ..Svaka cast vise su zeleli pobedu, na kraju zasluzeno i slavili al je ono stvarno sramota ..

vlajzi

pre 11 godina

ajde bre, Partizan je intitucija evropske kosarke, evropski sampion, 10struki uzastopni prvak Srbije, visestruki sampion jadranske lige, 932 dana tj. 15 pobeda zaredom u derbiju, pobede nad najbogatijim evropskim ekipama, utakmice protiv NBA ligasa na americkoj turneki, A licenca evrolige uskoro, najbolji evropski igraci u istoriji ove igre su zapravo Partizanovi igraci, najveci i najprepoznatljiviji brend Srbije (uz Novaka Djokovica)...
A Cz Bgd Diva? Ne postoji na kosarkaskoj mapi evrope.
I sto li ja uopste polemisem sa njima? za njih je vecerasnja pobeda jedan od najvecih uspeha u dvogodisnjoj istoriji, a za nas jedan od beznacajnih poraza.

Dzoni

pre 11 godina

Najgore izdanje Partizana u poslednjih 5 godina. Nesto ozbiljno ne funkcionise kada se toliko puta napad zavrsava usiljenim sutem za 3 u poslednjoj sekundi.
Zelim vise da se osvrnem na navijanje. U utorak nije bilo ni blizu grobara, koliko je danas bilo zvezdinih navijaca. Podele unutar grobara su dovele do kamerne atmosfere od nekada najglasnije publike na svetu. Ja svaku utakmicu ostanem bez glasa, ali vodje deluju bas kao da su dosli da odrade ono sto ih SD placa. Stvarno sramota. Zabranjeni objasne svaki put kada dodju na utakmicu. Peva se sve vreme, a ne da se dozvoli da se i na tv-u cuje kako cigani pljuju po Macvanu celu utakmicu. Zar je potrebno i mi da cekamo po 10 godina na titulu da bi navijali za svoj klub. Strasno. Sledecu tekmu ako ne vidim punu dvoranu, sledece sezone cu da gledam Evroligu iz fotelje. Bolje i to nego da se na ostalih 50 utakmica nerviram zbog praznog Pionira jer pozeri idu samo na Evroligu.
Cestitke Zvezdi na pobedi, nisu bili bolji, mi smo bili mnogo gori.

MOLEBAN

pre 11 godina

Kari, ko boga Te molim - drži Popoviće što više na klupi, ako može non-stop, i nikad, al stvarno NIKAD nemoj da ih držiš na terenu kad se lomi rezultat, posebno u finišu utakmice!!! Danas smo samo zato dobili, jer njih nije bilo na kraju, a da su igrali pukli bi kao i do sada! Obadvojica su zalutala, ne samo u košarku ili Zvezdu, već pre svega - u sport!

.

pre 11 godina

Cestitke Partizanu na tituli.Ako nista drugo bar smo vam jos jednom odrzali javni cas navijanja i pokazali da su Delije broj 1 u navijackom svetu.Nazalost na parketu igraci Zvezde nisu ni delic onoga sto su zvezdasi u srcu i na tribini.Ova pobeda veceras meni ne znaci nista jer se iz aviona vidi koliko smo losi i da titulu cak ni teoretski ne bi mogli da osvojimo.Eventualno ako nekim cudom napravimo brejk pa onda u Pionir dodje 25 000 Delija,srusi krov,penje se na semafor itd pa vas ugazimo jos jednom ali brejk u gostima je cista fantastika.Da se razumemo i Partizan je jedna prosecna i slabasna ekipa ali je Zvezda bar duplo gora jer izuzev Nedovica Zvezda nema vise nijednog coveka u ekipi koji se moze nazvati kosarkasem a kamoli dobrim igracem.Zato komsije vi lepo uzmite i ovu stotu titulu zaredom a od nas ucite kako se voli i bodri klub,pa kad se jednog dana otarasimo Popovica,Milutinovica,Covica,Lesica itd itd ima i mi zvezdasi da se radujemo trofeju.Pozdrav

Mirko

pre 11 godina

E falim te Bože! Napokon da i mi otresemo Partizan ove godine. Maler je razbijen, sad krećemo od početka, biće gusto ali ako budemo još napredovali kako smo i do sada biće nešto ne nas.. Na nešto drugo je rano. Napred Zvezdo! Ovo je Zvezdin dan, prvo Nole onda Jeremić, a na kraju Zvezda! Bravo majstori najbolji ste!

manee

pre 11 godina

vlajz i kompanijo grobarska ovo je tek pocetak zvezdine domiacije,(i to bez pomoci sudija posto su oni na vasoj strani) i pocnite polako da se navikavate na ovakve poraze u buducnosti

pera

pre 11 godina

drago mi je da su se zvezdini navijaci vratili kosarci, uz dobro navijanje pobeda je sladja i vama i nama, zasluzena pobeda, bice zanimljivo, pozdrav od grobara

paklena pomorandza

pre 11 godina

Kad bi mi falio jedan igrac za basket ni tad ne bih zvao Popovica "plejmejkera".Covek pogubljen nacisto...
A Denda me uvek nasmeje kad prica o nekom igracu i onda usledi krupan kadar na njega,a Denda kaze:"Evo ga" :)

@vajzi

pre 11 godina

Hahaha brate samo se ti tesi sad se vidi da poraz bas bas boli,a to da zvezda ne postoji...pa sa tobom se ne slaze pun pionir i rezultat.Zvezda postoji u svima nama koji smo verovali u nju kad je bilo najteze.NAPRED ZVEZDO DO POBEDE!!!

Bojan

pre 11 godina

Bitno je samo da su igrači videli da mogu da dobiju Partizan, sad će sve ići mnogo lakše!!! Idemo brejk i onda proslava titule pred 6000 Delija!!!! Bravo Kari doktore, još dve utakmice i onda ćemo se zajedno smejati!!!!

Milan

pre 11 godina

E moj Vlade, šta si dočekao. Da te jedna očajna ekipa pobedi. To samo znači da i mi nismo bolji. I još nešto. Da li će neki sudija da sankcioniše Pešićevo konstanto ulaženje u teren kada Partizan napada?

Joker

pre 11 godina

(vlajzi, 08. jun 2012 20:41)

Ne odgovara vam tuca ne odgovara vam kad ste zasticeni ko beli medvedi od sudija kao veceras , Jel smo mozda mi krivi sto promasujete bacanja?

banbus

pre 11 godina

Ako neko misli da je Pesic nesto napravio od ovog tima Zvezde grdno se vara. Samo je ucinak velikog trenerskog maga Vlade Jovanovica ucino da Partizan bude losiji cak i od ove ocajne Zvezde.

Ratko D

pre 11 godina

Navlace sudije celu utakmicu za Partizan,sviraju faule kad su Zvezdasi udaljeni metar,6 puta sviraju aut a loptu cisto se vidi izbacuju Raduljica,Bozic i ostali,ali dzabe nije im pomoglo.Eh sramote da vam treba toliko pomoci samo da bi odrzali korak.

srb

pre 11 godina

prosli put ste mi lupali minuse,evo da vidim koliko vas sad ima strucnjaka koji misle da treba da se produzi ugovor sa Dzejmsom(ni suta,prodora,a ni odbrane) a Jaramaz i Miljenovic koji su dali cergarima zajedno 50 poena u Pioniru treba da se "kale" a ovaj je bolji samo zato sto je crnac...isto nisam mislio da ce nam ovoliko faliti Katic...

ackoniskikartel

pre 11 godina

I ćorava koka ubode neko zrno.Ovo je najgora tekma Partizana ove sezone uz onu sa Cedevotom u Zagrebu.Uglavnom,svako može da dobije Partizan jednom,dva puta,ali tri puta u seriji nema šanse u to sam ubeđen.A o likovanju navijača Crvene zvezde Diva i navijanju na to ću im samo reći da pogledaju svoje navijanje na snimku kod rezultata 58:55,stvarno je bilo predavanje :-) smrt fašizmu-Živeo Partizan.

vlado odlazi

pre 11 godina

Vlado odlazi,ti si bruka Partizana,Toso i Danilovicu preispitajte se,umesto na bolje iz godine u godinu sve slabiji i slabiji smo da nas cak i ovakav fmp prasi....Dule vrati se

Shevchenko

pre 11 godina

zalite se na ponasanje Pesica a zaboravljate kakav je Dusko Vujosevic bio. Pa on se sudijama na glavu peo, psovao sve redom i to svaku utakmicu...

M&M

pre 11 godina

ma ljudi dajte ima li iko iko normalan u ovom partizanu da otjera ovu bijedu od nesposobnog trenera,ako ima normalnih nvijaca organizujte se i spasite sto se spasit da inace crno nam se pise.

Vlado odlazi

pre 11 godina

Vlado odlazi! Dosta je bilo! Nesposoban si. Iz sezone u sezonu ti unistavas Partizan. Dule bi svaku tekmu resio sa 30 razlike. Treba da te je sramota. Bices zapamcen kao neko ko je ukaljao sve ono sto je Partizan radio poslednjih 10 godina. Toki i Danilovic neka se dobro zamisle kuda ide Partizan sa tobom, i da pod hitno dovedu respektabilnog domaceg trenera, a skauting da dovedu do perfekcije. Jer ovo lutanje odkad je otisao nas Dule je zalosno. Idemo dalje, napred Partizan!

kine

pre 11 godina

Ovo je najslabija utakmica Partizana u polednjih 10 godina.Svetislav Pesic je od svojih igraca izvukao vise od maksimuma.Objektivno samo je Tomas ekstra igrac.Izgubili smo zahvaljujuci Vladi Jovanovicu covek ne zna osnovne stvari u kosarci.Na agresivnu igru zvezde on igra sa svih pet igraca pod kosem gde su nas izbusili kao sir.Taktika se sprovodi i menja u mnogo kracem intervalu pogotovo kada je rezultat los.Tek u trecoj cetvrtini presao je na zonu donekle se poravio rezultat, a kod tri bezuspesna napada kod rezultata 53:56 nije trzio tajm aut.I to malo nade za preokret je propalo. Stekao sam takav utisak da sam ja vodio Partizan da bi utakmica bila neizvesna do zadnjeg sekunda

vladica

pre 11 godina

Svi kosarkasi Partizana igraju kriminalno lose,ovaj James je totalni promasaj,Bozic se vuce po terenu,Besic dobar u skoku,ali zato u napadu nema pojima,ali je najveci krivac trener Vlada Jovanovic,koji nema veze o formi i koncetraciji svojih igraca,sto je nedopustivo...

ma nemoj

pre 11 godina

Evo a Ragbiju o kome pricaju grobari upravo igraci Partizana to pokazuju kako se igra...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Trance, 8. jun 2012 20:07)

Pokazali su par puta Subotic i Petar Popovic, koji umesto da se guraju ledjima na low postu, oni ramenom udaraju protivnika. I ja bi tako odgurnuo i Skorcijanitisa. ''Cudno'' samo da sudije ne sviraju faul za to. Dosudili su JEDNOM Suboticu i odmah su svi skackali kao devojcice na divinoj klupi.

KODAR78

pre 11 godina

Grobari su dzentlameni i gospoda,nisu nam krive sudije i tako to zvezda je zasluzeno pobedila, odlucio Partizanov los sut sa spoljne linije narocito za tri poena 4-17, idemo dalje igra se do tri pobede i pre ove serije prognozirao sam 3-1 za Partizan u seriji.Ocekuje se jos veci pritisak od strane zvezde sa svih strana ali sam siguran da ce Partizan naci resenje za sve to i to tamo dole na terenu.Naraucenje je da treba biti dostojanstven i u pobedi i u porazu u tome je velicina kluba i njihovih navijaca.

Nebojša

pre 11 godina

Svaka čast na pobedi.
Nije mi jasno što se delije ili cigani raduju pobedi. Ova ekipa nije Crvena zvezda. Ekipa u kojoj su igrali Duci, Moka, Kapičić, ... je u blokadi.

vlajzi

pre 11 godina

alo grobari, pitanje je bilo pre utakmice : 'da li zvezda moze da dobije partizan veceras?' vi nasrnuli na vest kao nikad pre : ne ne ne i ne.. a ja lagano smekerski odgovorio : 'da' i klimao sam glavom potvrdno ;)inace za ovaj pakao u pioniru zahvaljujem mojoj braci! steta sto mi je bg daleko i sto se nema para na svakoj da dolazim.. poz za ljude koji bodre pravi klub, pravi srpski klub! (pix, 08. jun 2012 21:02)

smekeru, pitanje je bilo 'Da li zvezda moze KONACNO da dobije Partizan?'
a pod 'konacno' se misli na 'posle 316 utakmica'.
a ti vec deset godina klimas glavom smekerski i konacno imas sansu da budes u pravu. isto tako, corava kokoska kljuca po dvoristu, i kad tad ubode neko zrno.
mada, ruku na srce, corava kokoska cesce pronadje zrno, nego sto zvezda pobedjuje u vecitom treningu. ja vam predlazem da snimite disk 'dan kada smo pobedili 10strukog uzastopnog sampiona'. islo bi kao alva! hahahahah

mirko

pre 11 godina

Partizan igra katastrofalno, i ovakvom igrom se na može dobiti niko pa ni Zvezda. Na kraju prošle utakmice komentarisao sam igru Partizanovih plej igrača, i dobio minuse, nažalost bio sam apsolutno u pravu Pera Božić nije spreman, a u slaboj je formi promašuje sve, a do sada je prodao nekoliko lopti. Partizan ima mlade igrače, ali naš trener forsira najlošijeg od njih Bešovića, a bekovi ne mogu dobiti šansu. Voleo bih da je ovo samo loš dan, ali izgleda da stariji igrači Partizana, koje Jovanović uporno forsira više ne mogu odigrati ni osrednje.

Igor s grobar

pre 11 godina

I kad dode dan taj tuzni dan kad izgubi nas Partizan I kada nebudes prvi ti i kada se cuju zvizduci i tada cu Partizane da te volim ja.

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Sta je grobari, cutite? Kari vam postavi zonski presing a vi kao pogubljeni pioniri.. Delije svaka cast, uz Zvezdu do kraja!
(Zvezda je zivot, 8. jun 2012 22:32)

Xaxaxxaaa...e,jeste komedija...Petar Popovic iKari su mi ulepsali vece...umirem od smeha gledajuci ih !!
Cestitk na pobedi...Valjda su vam sudije KONACNO DOBRE??!!!
"Kako su brzo ugasli zanosi,ocvale srece..." kako rece J.Ducic!!

Wllaxy

pre 11 godina

@ Vlajzi

Ala volim kad se ti kao smejes i nije ti nista a ovamo bi najradije pojeo m00da od muke!!!
Kazu da se pametan poznaje i po tome sto zna kada da prestane da prica ali ti pricas li prica...

Dellboy

pre 11 godina

Zasluzena pobeda Zvezde a to je jednom moralo da se desi.Kao veliki partizanovac iskrene cestitke na pobedi Zvezde a nama partizanovcima ostaje briga i pitanje zasto smo tako smuseni,bezidejni u napadu,prakticno igramo bez pleja i centara, kao da ih na terenu nema. Mislim da ovo godine pokazujemo najslabije partije u poslednjih 10tak godina a cinjenica je da nemamo bas tako kvalitetan sastav a ruku na srce i tako kvalitetno vodjenje sa klupe kao prethodnih godina. Nismo mi potcenili Zvezdu vec smatram da smo mi partizanovci precenili nas tim. Poruka moderatorima koji mi nisu objavili komentar na tekst za koji je naslov glasio "Moze li Zvezda konacno da pobedi Partizan?", ovo je demokratska zemlja a smatram da je takav ovaj sajt i da svako moze da iznese svoje misljenje, jer poenta komentara je bas to, zar ne? Ja sam samo izneo misljenje da je takav naslov tendeciozan jer predstavlja ugao gledanja samo ednog dela navijaca, jer partizanovac nikako sebi i drugima ne bi postavio takvo pitanje kako je naslov glasio!!! Zar je to bilo toliko strasno pa da se ne objavi? Niko nije vredjan ili omaalovazen a da li se to svidja moderatorima ili ne je onda druga stvar i kosi se sa onim sto sam na pocetku ovog komentaa rekao vezano za (ne)objavljivanje mog komentara i slobodu misljenja!!

eee

pre 11 godina

Potraži navijanje GROBARA protiv PAO-a, Makabija, Barse... Valjda ćeš sam shvatiti koliko ste smešni u odnosu na NAS !! Radujte se, vreme slavlja kratko traje jer ŠAMPION se vraća na tron!
(Black Bunny, 8. jun 2012 22:36)
Ne pali se! Pogledaj Delije, protiv Reala, Paoka... Naravno na basketu... I sve ce ti biti jasno...

четник

pre 11 godina

Разбисмо их у свим битним деловима игре, Пешић је доктор кошарке. Идемо Делије до коначне победе#!!!

STEFAN*P.F.C*

pre 11 godina

Srcana,borbena,viteska utakmica oba tima,pravi Beogradski derbi,sta god ko pricao,Zvezda i Partizan nam pruzaju mnogo srece,tuge i uzbudjenja...!!!
Cestitam na pobedi,a ovo sto nasi skacu na sudije,zna se zasto svi to rade.!

vlajzi

pre 11 godina

(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)A jesi li ti onaj od juče i što voli Partizan i što se raduje što će Federer da razbije deklarisanog zvezdaša Đokovića i što će naveče da uživa u pobedi Partizana? (pivljanin, 08. jun 2012 22:45)

aaahahahaha... o cemu ti pricas prijatelju? kakav Djokovic, kakav Federer... jesi siguran ti da nemas podstanare u glavi? tenis niti pratin, niti me zanima. volim samo sportove gde nam zvezda uzima titulu svake prestupne godine i redje: fudbal, kosarka, vaterpolo isl.

Dragan LZ

pre 11 godina

Idite bre na vesti vaseg proslavljenog trenera Vlade pa komentarisiti kukanje,manite se Zv ezde!Strasno koji su kompleksasi navijaci Igokee.....

max

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!
(Kol, 9. jun 2012 00:34)

Mole se navijaci sa suprotne strane brda da prvo nauce padeze i pravopis, pa tek nakon toga da ostavljaju komentare. Hvala.

afrogipsy

pre 11 godina

Cestitam pre svega Kariju, jer je od prosecnih igraca napravio solidan tim, koji kad odigra odbranu borbeno i koncentrisano moze da pobedi i bolju ekipu od ove partizanove. Tomas me odusevio po ko zna koji put ove god. ( ubedljibo najbolji igrac na parketu ). Voleo bih da Nedovic provodi malo vise vremena na parketu jer je zaluzio igrom u posl . nekoliko utakmica. Ne verujem da su Vuk Radivojevic, Bojan Popovic i Lazic bolji od njega, a igraju vise. Ni vise nije tako los. Ako poradimo malo na napadu u trenucima kad stisnu zonu i kad se lomi rezultat, mozemo mozda i do titule. Sudije su danas bile nepristrasne ( kao i u prosloj utakmici ) uz nekoliko gresaka na obe strane, sto je i normalno.

normalno

pre 11 godina

dosadilo je vise gledati kako svih ovih godina partizan pobedjuje, malo da se i zvezdasi raduju, gle kako su veseli ,pobedili su partizan ,ali od danas ce opet brojati posne dane pobeda nad partizanom.

filip

pre 11 godina

zivim za to da nam petar popovic da kos za titulu, pa da umrem od smijeha !!! i treba da nam uzmu titulu jer sad je najbezbolnije, ne zavisi evroliga, a ovako nemotivisano nikad nismo igrali, i ne treba da bude pun pionir osim u inat zveqzdi. mora dule da se vrati pa da se opet gine po terenu, i da raduljica nikad vise ne kroci u partizan !

rondo

pre 11 godina

Extraaaaaaaa.... Nadskocili smo ih i nismo im dali vazduha breeee.... Mnogo su zeleli pobedu , ali smo ih vise nego zasluzeno dobili... Na kraju su morali da skinu gace e ... Nikada nisam video Karija ovakvog... Sve je napusavao , cak i Nebojsu Ilica ccc ... Svaka cast za fotke ... :) Mozemo do TITULE ... :D

del potro

pre 11 godina

Svaka čast na pobedi.
Nije mi jasno što se delije ili cigani raduju pobedi. Ova ekipa nije Crvena zvezda. Ekipa u kojoj su igrali Duci, Moka, Kapičić, ... je u blokadi.
(Nebojša, 8. jun 2012 23:44)

Tako je. A još manje je jasno zašto se prozivaju navijači tradicionalne CZ od strane "grobara" jer je stara Zvezda "u blokadi" a sa ovom je sve na pošetku.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Na šta smo mi spali ejjjjjj ! Od F4 u Parizu do poraza od novokomponovane bliznakinje one stare komšike ! Strašno,ne mogu da se otmem utisku da nas je dobio tim koji bi od one generacije,recimo sa Gistom bio počišćen sa 30 i kusur.Mnogo je da pričam o generaciji iz Pariza,to bi pa tek bila smejurija,a ovo danas je žalosno.

NickyBoy

pre 11 godina

Zvezda je zaslužila pobedu, bila je motivisanija i želela da sruši kompleks Partizana, ali da bi to konačno uspela, biće im potrebno još mnogo puta da pobede, što je moguće jedino ako na klupi Parzizana ostane Vlada Jovanović. Ono što je definitino napravilo razliku u ovom meču, to su upravo treneri - Pešić je doktor za Jovanovića, hteli mi grobari to da priznamo ili ne. Na kraju serije biće 3:1 za nas, ali ova pobeda Zvezde govori da kod nas nešto ozbiljno ne štima i da nismo više onaj sastav od ranije.

Zeljko

pre 11 godina

Nista strasno sto smo izgubili, ali na 2 min do kraja i 3 razlike, Mile Ilic ocigledno izbacuje loptu u aut i sudije daju loptu fmp-u, koji zatim pravi seriju 5-0 i resava mec.

igor pravicni

pre 11 godina

Neshvatam kako je dozvoljeno Pesicu da se celu utakmicu seta po terenu sto to nije radio u evropi. Sudjene je bilo korektno ne aludiram na to ali gledajte utakmice i vidite gde je Pesic ko sudija da je a ne trener. I onda se buni na sudije kad god izgubi

Kol

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!

ackoniskikartel

pre 11 godina

Malo više respekta prema timu koji vas je dobio šest puta ove sezone.Sve zavisi od Partizana i tu nema nikakve priče.Partizanu je bitno da se ne zaleće i dovoljno mu je da reši domaći teren i da bez neke euforije udje u sledeću utakmicu.Jednostavno,po zakonu verovatnoće je jednom moralo da se izgubi,tako da glavu gore,borba i dobijamo ovo.

BoleBosko

pre 11 godina

Cestitam CZ na zasluzenoj pobedi! Partizan koliko se ja secam nije imao ovako losu ekipu koja je ocigledno lose vodjena. Bukvalno ne postoji igrac sa solidnim a da ne pomenemo dobrim sutem! Sporo,bezvoljno be ikakve kreativnosti. Kao i sto sam napisao za Dijaru, Bozovicu i Kecmane hvala za sve al mislim da je vreme da se kaze zbogom!!! Generalno kosarka polako nam ide stopama fudbala!!! Nazalost

Vuja

pre 11 godina

Vidi ovog sa nikom Cibona Zg ,a u prijatelju ala tebi nije dobro,pa tu Cedavitu je i Zvezda drala,nema razloga da se toliko hvališ.Uopšte kvalitet košarke naših timova opada,nemamo kvalitetnih igrača,a što je najgori neprave se kvalitetni igrači,sve trenere mladjih kategorija treba najuriti,jer upropašćuju talente,što te trener može upropasti to ne može niko,svi jure rezultat umesto da prave igrače ,e zato smo tu gde smo.

Sve čestitke mojoj Zvezdi zasluženoj je pobedilo ,ovo sam želeo da vidim od zvezde da ginu na terenu,pa ako izgube nema im šta ko zameriti.

Još jednom se pokazalo ko je Pešić,mnogi su ga osporavili,ali je čovek pokazao da ima znanje,sa ovakvim timom Zvezde da pobedi Partizan,svaka mu čast,a vi grobari lepo se zahvalite Vladi Jovanovicu na porazu.

To je razlika izmedju svetskog trenera ,i trenera ametera koji je iz kadeta seo da vodi prvi tim.

molestant

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!
(Kol, 9. jun 2012 00:34)

joooj....oce neko drugi da mu objasni ili ja da lopta nije vlastito ime, da se ne znaju , ne pise baaas tako i da nije toliko strasno zavrsuti bar osnovnu skolu !! prvo u skolicu pa tek onda TV, kosarka, zvezda itd..uzas

vlajzi

pre 11 godina

neko rece da me boli poraz... pa boli me naravno. ali zamislite, ne daj Boze, da je situacija obrnuta, pa da je Partizan dobio zvezdu posle 15 poraza??? Brrrrrr... obesio bih se na prvu vrbu kraj Morave, vec kod devetog poraza. a vama nije dobro od slavlja... o.O i o cemu ja dalje da pricam s vama? o cemu???

Sasa The Sasa

pre 11 godina

Navlace sudije celu utakmicu za Partizan,sviraju faule kad su Zvezdasi udaljeni metar,6 puta sviraju aut a loptu cisto se vidi izbacuju Raduljica,Bozic i ostali,ali dzabe nije im pomoglo.Eh sramote da vam treba toliko pomoci samo da bi odrzali korak.
(Ratko D, 8. jun 2012 22:52)

Ovo vec prevrsava svaku meru. Hteo sam da vam iskreno cestitam ovde na pobedi, ali ovakvi licemerni i zaslepljeni komentari su me upravo odvratili od toga.

Vi posle sinjocnjeg meca vise ni rec ne biste smeli da izustite o sudijama. Nikad vise !!! Mislio sam da je pustanje sudija da igrate ragbi/rukomet preterano i u prvom mecu, ali posle ovog sinoc, ja ne znam sta da ocekujem. Pritisak se polako gradio cele polusezone, i eto, napokon vidimo Pesicev uticaj... I ne govorim o uticaju na igru. Naivno sam mislio da do toga nece doci.

Naravno, izgubili bismo u svakom slucaju, jer smo ocajno sutriali i igrali. I to je razlika izmedju vas i nas. Mi ne okrivljujemo sudjenje za poraz, iako bismo mogli da se uhvatimo toga, poput vas, koji to cinite i kad vas deremo sa 30 razlike.

Ova serija je daleko od zavrsene. Bice sladje uzeti titulu pred vasim navijacima u cetvrtoj utakmici.

CibonaZg

pre 11 godina

ne pratim vašu ligu ali piše tu da je zvezda nakon 2,5 godine napokon dobila partizan to govori koja je dominacija partizana u srbiji ali

Cibona je trenutno daleko najjači klub u regiji, morate samo vidjeti kako je u finalu prvenstva Hrvatske pojela Cedevitu u gostima 2 puta po 15, 20 razlike a prije toga još 2 puta je pobjedila Cedevitu u doigravanju prvenstva i na kraju postala šampion Hrvatske i to onu Cedevitu koja je isprašila Partizan u ABA ligi

Grobari Pljevlja

pre 11 godina

E jesu jadni ovi zvezdasi.isto kao i sa fudbalom.dobiju jednu utakmicu posle dvije godine i odmah su sampioni.kad izgube nikud ih.razglasili pobjedu ko da je titula njihova,a dobili posle dvije godine.hej vratite se na svoje mjesto.ovako los partizan ne moze da se ponovi.sut za tri 3/24,pa izgubili bi od treceligasa.ali sta cete ,morate se i vi necemu nadati,titula u fudbalu daleko 5,u kosarci 11godina i tako u nedogled,i stvara se situacija euforije

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Divljačka igra zvezde u odbrani sa puno faulova od kojih se pola nije sviralo,ali i pored toga to nije opravdanje za najlošije poluvreme Partizana u sezoni,slično kao protiv Cedevite u Izraelu! Ali sam siguran i da ovakav tim Partizana (najlošiji u zadnji 10 godina)može pobediti zvezdu u seriji ako ne 3:0 onda sa bar 3:1!
VOLIM GA KO OKA DVA!

TIGER

pre 11 godina

Ja sam rekao da nece biti bas tako lako... Ovakve timove poput ovog FMP-a smo dobijali glatko sa po 20 razlike u srecna vremena...
Ali koliko tim moze pasti promenom trenera za dve sezone ovo je najbolji pokazatelj... Stedeti na treneru, koji ti dovede 6 playa za dve sezone i da mu nijedan ne odgovara SASVIM POGRESNO...
Kako god zasluzeno smo izgubili od FMP-a, mada nam nije prvi put da gubimo od njih...

Velika pobeda čekana godinama

pre 11 godina

Ako se ovako nameštaju utakmice, bataljujem secanje. Mnogo mi sumnjivo ponašanje šampiona, trenera, sudija i svih redom. Ragbi na stranu ali zvezdaši na jednoj strani ginu a ovi sa druge strane laganica, kao pod sedativima. Batine, povrede, zar je to košarka? Ako na ovo pristaneš, onda ne kukaj.

UrosBg

pre 11 godina

Cestitke Zvezdi na igri i pobedi, i vise nego zasluzeno. Partizan gotovo bez ikakve sanse da pobedi u ovoj utakmici sem onih par minuta u zadnjoj cetvrtini. Trener Pesic je odradio odlican posao u samoj pripremi utakmice, mada ni njegovi igraci nisu sve ispostovali. Ovo je dobro za finalnu seriju, i nadam se da cemo gledati svih 5 utakmica.

http://hoopsuniverse.net

my way

pre 11 godina

Kratka, ali briljantna rola Nedovica i u napadu i u odbrani! Tomas i on su nam dobili ovu utakmicu. Vidi se da mnogo vise zelimo titulu i to je ono sto ce nam je nadam se i doneti!

Неприлагођен

pre 11 godina

И шта кажете,звезда не игра кошарку него рагби???
Сетићемо се две титуле детроит пистонса са краја осамдесетих...
Играли су убедљиво најпрљавију кошарку у најјачој лиги на свету(Денис Родман је био мало дете ,веровали ви или не???),Бил Лејмбир убедљиво најпрљавији играч,паЏон Сели...
и ником то није сметало за дивно чудо...
Подсећање за праве љубитеље кошарке,а за клинце мала лекција коју треба да изгуглају...

shone025

pre 11 godina

Braco,Zvezda je pobedila i to je sve sto mogu da kaze za sinocnu utakmicu. Svi nesto velicaju Pesica,a njegovo vodjenje ekipe je bilo katastrofalno. Igraci,cijom zaslugom je napravljena razlika u prvo poluvremenu,Nedovic i Covic,su presedeli celo drugo poluvreme. Umesto njih smo gledali Bojana Popovica i Vuka kako se raspadaju po terenu. A za igru Mileta tek nemam reci. Ne moguce da jedan Uros NIkolic nema mesta u rotaciji pored njega,koji sa gore navedenim "organizatora igre" trenutno predstavlja najvecu rupu u Zvezdi. Samo smo imali srecu da je partizan odigrao najgoru utakmicu u sezoni.Sinoc je trebalo da bude 30 razlike,i to lagano,samo da je Pesic izrotirao navedene igrace,a na dusu mu ide ide poraz u prvoj utakmici,koju je takodje iz istih razloga izgubio.Zelim tituli vise od svega,i smatram da imamo tim za to,ali sa ovakim vodjenjem je sigurno necemo osvojiti,jer je Nedovic jedini igrac pored Tomasa,koji od spoljne linije moze da da kos,a Covic je trenutno za Bojana i Vuka RASEL VESTBRUK.
P.S. Milutinovica necu ni da spominjem,on ne zna gde udara,al' i tu mislim da Pesic pravi gresku sto ga dugo drzi u igri,jer je on jos mlad,brzo izgori u zelji,i treba mu da sedne par puta na klupu,da malo "ohladi glavu"...

Tolle

pre 11 godina

Iskrene cestitke Crvenoj Zvezdi.Nemam pojma kako smo uopste bili u igri do dva minuta pre kraja, s obzirom da u poslednjih 15 godina nismo odigrali ovako losu utakmicu, a da je ovo, uz pun Pionir svojih navijaca, Zvezdin maksimum nad maksimumima.Ponasanje Petra Popovica po meni sasvim ok, nije nista lose biti pod adrenalinom nakon dobrog poena i napraviti grimasu.Sa druge strane, Pesic tipican primer Zvezdinog igraca/trenera/navijaca.Pored stalnog ulaska na teren, upalo mi je u oci i kad je sudija dosudio korake, a Pesic digao galamu pa dojurio do Nese Ilica i podizao ga sa stolice u fazonu "sta cekas, buni se".Jos jednom cestitke....

Ragbi je mala maca

pre 11 godina

Ovo je užas i sramota srpske košarke. Hoće li neko ovo da spreči ili ko ima interes da se igra ova rugoba od košarke. Potpuno druga pravila za protivnike pa šta je tu cilj?

Dragan LZ

pre 11 godina

Sta reci na ovo sve!Nadam se da ce nasa reakcija,da se pretvoriti u dominaciju,kao u stara dobra vremena!Zvezda je zivot,sve drugo su sitnice.....

Danilo

pre 11 godina

Zvezda borbenija,Džejms negde odlutao,a da l' će da se vrati-niko ne zna.
P.S.Sudjenje nikad ne komentarišem pa neću ni sada.Voleo bih samo da i Partizan kao domaćin ima ovakvo.

Vojislav

pre 11 godina

@neprilagodjen

jedno je biti ljubitelj,a drugo poznavalac iste,a onaj ko poredi ZVEZDU sa tadasnjim Pistonsima,ili nije gledao to finale,ili nema elementarno znanje o kosarci. Necu da trosim reci o tome koliko to nema veze,nije vredno truda. Zvezda je pobedila zbog borbenosti i katastrofalne igre Partizana,tu filozofije nema,a igra Detroita u tom finalu je bila spoj taktike i inteligencije igraca,cega danas nema. Denis Rodman je bio tada nesto drugo, Lejmbir je bio covek od zadatka, a te price o prljavstini su alibi za potpunu takticku pobedu nad Lejkersima cuvenog Dejlija. Inace,te godine je NBA stigao kod nas na TV ekrane...

Razanka Stip MKD

pre 11 godina

@nisam siguran, ali ucinilo mi se da u jednom momentu ovaj Denda rece "nismo mogli bolje"!ok, partizanovac covek, radio je to i nas Milojko Pantic, ali necu bre to da slusam kada je zvezda domacin! ja sam za to da kada je partizan domacin neka komentarise partizanovac, ali kada je zvezda dajte nekog zvezdasa!
u principu losa utakmica, ovakav partizan, sa ovako losim sutem, smo trebali da razbijemo 20 razlike, ali i mi smo napadacki limitirana ekipa
((necu sarenca i dendu), 8. jun 2012 23
Evo samo za tebe sledece utakmica,specijalno prenosi Gojko Andrijasevic...

figuar

pre 11 godina

ne pratim vašu ligu ali piše tu da je zvezda nakon 2,5 godine napokon dobila partizan to govori koja je dominacija partizana u srbiji ali

Cibona je trenutno daleko najjači klub u regiji, morate samo vidjeti kako je u finalu prvenstva Hrvatske pojela Cedevitu u gostima 2 puta po 15, 20 razlike a prije toga još 2 puta je pobjedila Cedevitu u doigravanju prvenstva i na kraju postala šampion Hrvatske i to onu Cedevitu koja je isprašila Partizan u ABA ligi
(CibonaZg, 9. jun 2012 00:00)
Cibona najjaci tim u regiji?!kojoj Zagrebackoj??Ko je petostruki osvajac regionalnog takmicenja??Igra li Cibona top 16,top 8,ili mozda F4,ili sluzi za kos razliku??purgeri prvo izbrojte u sebi do 007,iskulirajte malo,pa onda razmislite dobro sta da kazete.

Неприлагођен

pre 11 godina

vojislav
Нуси ти мене схватио шта сам хтео да кажем...прочитај поново...
А Лејмбир јесте био прљав играч.Човек задатка је нешто друго!
Поздрав

vlajzi

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.

Black Bunny

pre 11 godina

Lekcija iz navijanja...
(Koja, 8. jun 2012 20:37)

Potraži navijanje GROBARA protiv PAO-a, Makabija, Barse... Valjda ćeš sam shvatiti koliko ste smešni u odnosu na NAS !! Radujte se, vreme slavlja kratko traje jer ŠAMPION se vraća na tron!

pfc

pre 11 godina

kad bi nama dopustili da igramo odbranu kao vama otkinuli bi vas 30 razlike...ovo je neverovatno,pokusavaju kao hemofarm,svaki pravi faul pa ne moze da svira svakome a kad svira nekome onda skaci sudiji za oci i masi kao skretnicar...

pix

pre 11 godina

alo grobari, pitanje je bilo pre utakmice : 'da li zvezda moze da dobije partizan veceras?' vi nasrnuli na vest kao nikad pre : ne ne ne i ne.. a ja lagano smekerski odgovorio : 'da' i klimao sam glavom potvrdno ;)
inace za ovaj pakao u pioniru zahvaljujem mojoj braci! steta sto mi je bg daleko i sto se nema para na svakoj da dolazim.. poz za ljude koji bodre pravi klub, pravi srpski klub!

Heroes

pre 11 godina

A evo i grobari kukaju na svoje sudije xaxax ma da Sudije nam dozvolile ovakvu zonu pa vam secemo loptu nepravda bre...Dopustite Danilovicu da isamara sudiju na poluvremenu.

.

pre 11 godina

Cestitke Partizanu na tituli.Ako nista drugo bar smo vam jos jednom odrzali javni cas navijanja i pokazali da su Delije broj 1 u navijackom svetu.Nazalost na parketu igraci Zvezde nisu ni delic onoga sto su zvezdasi u srcu i na tribini.Ova pobeda veceras meni ne znaci nista jer se iz aviona vidi koliko smo losi i da titulu cak ni teoretski ne bi mogli da osvojimo.Eventualno ako nekim cudom napravimo brejk pa onda u Pionir dodje 25 000 Delija,srusi krov,penje se na semafor itd pa vas ugazimo jos jednom ali brejk u gostima je cista fantastika.Da se razumemo i Partizan je jedna prosecna i slabasna ekipa ali je Zvezda bar duplo gora jer izuzev Nedovica Zvezda nema vise nijednog coveka u ekipi koji se moze nazvati kosarkasem a kamoli dobrim igracem.Zato komsije vi lepo uzmite i ovu stotu titulu zaredom a od nas ucite kako se voli i bodri klub,pa kad se jednog dana otarasimo Popovica,Milutinovica,Covica,Lesica itd itd ima i mi zvezdasi da se radujemo trofeju.Pozdrav

vlajzi

pre 11 godina

ajde bre, Partizan je intitucija evropske kosarke, evropski sampion, 10struki uzastopni prvak Srbije, visestruki sampion jadranske lige, 932 dana tj. 15 pobeda zaredom u derbiju, pobede nad najbogatijim evropskim ekipama, utakmice protiv NBA ligasa na americkoj turneki, A licenca evrolige uskoro, najbolji evropski igraci u istoriji ove igre su zapravo Partizanovi igraci, najveci i najprepoznatljiviji brend Srbije (uz Novaka Djokovica)...
A Cz Bgd Diva? Ne postoji na kosarkaskoj mapi evrope.
I sto li ja uopste polemisem sa njima? za njih je vecerasnja pobeda jedan od najvecih uspeha u dvogodisnjoj istoriji, a za nas jedan od beznacajnih poraza.

ma nemoj

pre 11 godina

Evo a Ragbiju o kome pricaju grobari upravo igraci Partizana to pokazuju kako se igra...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Trance, 8. jun 2012 20:07)

Pokazali su par puta Subotic i Petar Popovic, koji umesto da se guraju ledjima na low postu, oni ramenom udaraju protivnika. I ja bi tako odgurnuo i Skorcijanitisa. ''Cudno'' samo da sudije ne sviraju faul za to. Dosudili su JEDNOM Suboticu i odmah su svi skackali kao devojcice na divinoj klupi.

gami84@gmail.com

pre 11 godina

Ocajno smo odigrali i to nas je kostalo pobede.Vlada covek najveca neznalica u istoriji ovog sporta, sutiramo 3 napada trojku na +3 za Zvezdu .O Boze. A i ovaj Pesa nek udje da igra covek aman .. Dajte im treba pola tima da nam povrede ..Svaka cast vise su zeleli pobedu, na kraju zasluzeno i slavili al je ono stvarno sramota ..

CibonaZg

pre 11 godina

ne pratim vašu ligu ali piše tu da je zvezda nakon 2,5 godine napokon dobila partizan to govori koja je dominacija partizana u srbiji ali

Cibona je trenutno daleko najjači klub u regiji, morate samo vidjeti kako je u finalu prvenstva Hrvatske pojela Cedevitu u gostima 2 puta po 15, 20 razlike a prije toga još 2 puta je pobjedila Cedevitu u doigravanju prvenstva i na kraju postala šampion Hrvatske i to onu Cedevitu koja je isprašila Partizan u ABA ligi

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Divljačka igra zvezde u odbrani sa puno faulova od kojih se pola nije sviralo,ali i pored toga to nije opravdanje za najlošije poluvreme Partizana u sezoni,slično kao protiv Cedevite u Izraelu! Ali sam siguran i da ovakav tim Partizana (najlošiji u zadnji 10 godina)može pobediti zvezdu u seriji ako ne 3:0 onda sa bar 3:1!
VOLIM GA KO OKA DVA!

vlajzi

pre 11 godina

(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)A jesi li ti onaj od juče i što voli Partizan i što se raduje što će Federer da razbije deklarisanog zvezdaša Đokovića i što će naveče da uživa u pobedi Partizana? (pivljanin, 08. jun 2012 22:45)

aaahahahaha... o cemu ti pricas prijatelju? kakav Djokovic, kakav Federer... jesi siguran ti da nemas podstanare u glavi? tenis niti pratin, niti me zanima. volim samo sportove gde nam zvezda uzima titulu svake prestupne godine i redje: fudbal, kosarka, vaterpolo isl.

Milan

pre 11 godina

E moj Vlade, šta si dočekao. Da te jedna očajna ekipa pobedi. To samo znači da i mi nismo bolji. I još nešto. Da li će neki sudija da sankcioniše Pešićevo konstanto ulaženje u teren kada Partizan napada?

vlajzi

pre 11 godina

alo grobari, pitanje je bilo pre utakmice : 'da li zvezda moze da dobije partizan veceras?' vi nasrnuli na vest kao nikad pre : ne ne ne i ne.. a ja lagano smekerski odgovorio : 'da' i klimao sam glavom potvrdno ;)inace za ovaj pakao u pioniru zahvaljujem mojoj braci! steta sto mi je bg daleko i sto se nema para na svakoj da dolazim.. poz za ljude koji bodre pravi klub, pravi srpski klub! (pix, 08. jun 2012 21:02)

smekeru, pitanje je bilo 'Da li zvezda moze KONACNO da dobije Partizan?'
a pod 'konacno' se misli na 'posle 316 utakmica'.
a ti vec deset godina klimas glavom smekerski i konacno imas sansu da budes u pravu. isto tako, corava kokoska kljuca po dvoristu, i kad tad ubode neko zrno.
mada, ruku na srce, corava kokoska cesce pronadje zrno, nego sto zvezda pobedjuje u vecitom treningu. ja vam predlazem da snimite disk 'dan kada smo pobedili 10strukog uzastopnog sampiona'. islo bi kao alva! hahahahah

normalno

pre 11 godina

dosadilo je vise gledati kako svih ovih godina partizan pobedjuje, malo da se i zvezdasi raduju, gle kako su veseli ,pobedili su partizan ,ali od danas ce opet brojati posne dane pobeda nad partizanom.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Boze, hvala ti sto sam Delija!
(milan, 8. jun 2012 20:44)
Ha,ha,ha ovo radovanje mi izgleda kao neko ko je rođen 29 Februara,pa slavi rođendan svake prestupne godine.Sad je vaš dan,iskoristite ga,snimite neki dokumentarac,jer čeka vas opet dugi post!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Delija momak u najbolje doba...

pre 11 godina

Koliko je sad ?! 42-28 a ? E jesmo kao LA Lejkersi ! Gubimo sad ali na kraju bum...
(Nikola U, 8. jun 2012 21:00)

E ako ste vi Lejkersi onda smo mi Oklahoma... Pesic: Mi dademo kos a oni skidaju gace

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Sta je grobari, cutite? Kari vam postavi zonski presing a vi kao pogubljeni pioniri.. Delije svaka cast, uz Zvezdu do kraja!
(Zvezda je zivot, 8. jun 2012 22:32)

Xaxaxxaaa...e,jeste komedija...Petar Popovic iKari su mi ulepsali vece...umirem od smeha gledajuci ih !!
Cestitk na pobedi...Valjda su vam sudije KONACNO DOBRE??!!!
"Kako su brzo ugasli zanosi,ocvale srece..." kako rece J.Ducic!!

Nebojša

pre 11 godina

Svaka čast na pobedi.
Nije mi jasno što se delije ili cigani raduju pobedi. Ova ekipa nije Crvena zvezda. Ekipa u kojoj su igrali Duci, Moka, Kapičić, ... je u blokadi.

Kol

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!

Ragbi je mala maca

pre 11 godina

Ovo je užas i sramota srpske košarke. Hoće li neko ovo da spreči ili ko ima interes da se igra ova rugoba od košarke. Potpuno druga pravila za protivnike pa šta je tu cilj?

guru

pre 11 godina

A mogao je ovaj komentator sa rts-a da navija malo vise za partizan, hoce da pukne sto je Zvezda pobedila.Za sledecu utakmicu gasim to i muzikica.

Igor s grobar

pre 11 godina

I kad dode dan taj tuzni dan kad izgubi nas Partizan I kada nebudes prvi ti i kada se cuju zvizduci i tada cu Partizane da te volim ja.

ennzo5

pre 11 godina

Navijac sam Prtizana,ali mislim da ce ove godina Zvezda uzeti titulu.Ovo je najgora ekipa Prtizana u zadnjih 30 godina.Jbg i normalno je i da komisje svakih 10tak godina dodju na svoje,zato ne trerba tragicno shvatiti i ako osvoje prvenstvo.Onog Macvana i Jamesa bi gurnuo sa zgrade da ispadne da je bio nesretan slucaj.

Danilo

pre 11 godina

Zvezda borbenija,Džejms negde odlutao,a da l' će da se vrati-niko ne zna.
P.S.Sudjenje nikad ne komentarišem pa neću ni sada.Voleo bih samo da i Partizan kao domaćin ima ovakvo.

banbus

pre 11 godina

Ako neko misli da je Pesic nesto napravio od ovog tima Zvezde grdno se vara. Samo je ucinak velikog trenerskog maga Vlade Jovanovica ucino da Partizan bude losiji cak i od ove ocajne Zvezde.

cukce

pre 11 godina

Vas grobare iritira zbog ponasanja (kad da kos ponasa se kao da je dao go u fudbalu) a mene nervira zato sto je drvo i sto vola ne moze da ubode!

TIGER

pre 11 godina

Ja sam rekao da nece biti bas tako lako... Ovakve timove poput ovog FMP-a smo dobijali glatko sa po 20 razlike u srecna vremena...
Ali koliko tim moze pasti promenom trenera za dve sezone ovo je najbolji pokazatelj... Stedeti na treneru, koji ti dovede 6 playa za dve sezone i da mu nijedan ne odgovara SASVIM POGRESNO...
Kako god zasluzeno smo izgubili od FMP-a, mada nam nije prvi put da gubimo od njih...

ackoniskikartel

pre 11 godina

I ćorava koka ubode neko zrno.Ovo je najgora tekma Partizana ove sezone uz onu sa Cedevotom u Zagrebu.Uglavnom,svako može da dobije Partizan jednom,dva puta,ali tri puta u seriji nema šanse u to sam ubeđen.A o likovanju navijača Crvene zvezde Diva i navijanju na to ću im samo reći da pogledaju svoje navijanje na snimku kod rezultata 58:55,stvarno je bilo predavanje :-) smrt fašizmu-Živeo Partizan.

uzas uzas od suta

pre 11 godina

E pa sad grobari znate kako zvezda igra cele sezone kad im sut ne ide, mada opet svojom gluposcu (15 izgubljene lopte) ste opet mogli da pobedite.

Vasa igra veceras ravna nuli, uzas. Ja ne pamtim da je zvezda imala ovoliko izgubljenih lopti (Popovici po 3), a Milutinovic opet ne moze da pogodi za 3 poena covek stoji kao duh nikoga oko njega i covek ne moze da pogodi, NEVEROVATNO

Partizan poslednja cetvrtina postigao veikih 8 poena, to je malo za sampiona + samo su podsetili na sebe u trecoj cetvrtini kada su stali u zonu i to je sve.

A moj klub, jedva je uspeo da sacuva prednost koju je stekao dominantnom igrom u prvom poluvremenu. Opet ista boljka, sut van 6,70m i slobodna bacanja, Pesicu nemoj ni 'leba ni vode da im das na treninzima dok ne pocnu da pogadjaju. Nije mi jasno da profesionalci mogu ovoliko da promasuju, a svaki dan sutiraju na kos milion puta. Resite ljudi to, pa stvarno nema vise smisla.

Partizan je favorit i dalje ali ni zvezda nije bez sansi, ja ipak ocekujem da zvezda slavi na kraju

Velika pobeda čekana godinama

pre 11 godina

Ako se ovako nameštaju utakmice, bataljujem secanje. Mnogo mi sumnjivo ponašanje šampiona, trenera, sudija i svih redom. Ragbi na stranu ali zvezdaši na jednoj strani ginu a ovi sa druge strane laganica, kao pod sedativima. Batine, povrede, zar je to košarka? Ako na ovo pristaneš, onda ne kukaj.

Zeljko

pre 11 godina

Nista strasno sto smo izgubili, ali na 2 min do kraja i 3 razlike, Mile Ilic ocigledno izbacuje loptu u aut i sudije daju loptu fmp-u, koji zatim pravi seriju 5-0 i resava mec.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Na šta smo mi spali ejjjjjj ! Od F4 u Parizu do poraza od novokomponovane bliznakinje one stare komšike ! Strašno,ne mogu da se otmem utisku da nas je dobio tim koji bi od one generacije,recimo sa Gistom bio počišćen sa 30 i kusur.Mnogo je da pričam o generaciji iz Pariza,to bi pa tek bila smejurija,a ovo danas je žalosno.

nekle

pre 11 godina

Neverovatno, nikako da kao narod pogodimo ritam himne.
Ne mozemo da otpevamo tekst himne u skladu sa muzikom, pa to ti je.
Sve nesto ubrzano.
I to je redovna pojava i na stadionima i u halama.
Ajde barem do pocetka kvalifikacija za brazil 2014 da naucimo da se ne brza sa tekstom...
Partizanovac sam, nek pobedi bolji veceras.

bobcha

pre 11 godina

Sad je sudjenje bilo ok. Jel da?
(vvllada, 8. jun 2012 22:29)

El nije bilo mozda kradje u korist Zvezde? 3 lopte izbacuju igraci Partizana i sve tri dodeljene Parizanu. Pa faul Andrije Milovanovic uz aut liniju. Jel to faul bio?

@vajzi

pre 11 godina

Hahaha brate samo se ti tesi sad se vidi da poraz bas bas boli,a to da zvezda ne postoji...pa sa tobom se ne slaze pun pionir i rezultat.Zvezda postoji u svima nama koji smo verovali u nju kad je bilo najteze.NAPRED ZVEZDO DO POBEDE!!!

Misa Po

pre 11 godina

@Vlajzi
Radis li ti nesto drugo u zivotu, sem sto pljujes po Zvezdi, a ne po svom klubu, koji je veceras potpuno zasluzeno izgubio? Mozda da odes da pecas ribu, evo pozajmicu ti stap...

manee

pre 11 godina

vlajz i kompanijo grobarska ovo je tek pocetak zvezdine domiacije,(i to bez pomoci sudija posto su oni na vasoj strani) i pocnite polako da se navikavate na ovakve poraze u buducnosti

igor pravicni

pre 11 godina

Neshvatam kako je dozvoljeno Pesicu da se celu utakmicu seta po terenu sto to nije radio u evropi. Sudjene je bilo korektno ne aludiram na to ali gledajte utakmice i vidite gde je Pesic ko sudija da je a ne trener. I onda se buni na sudije kad god izgubi

Mirko

pre 11 godina

E falim te Bože! Napokon da i mi otresemo Partizan ove godine. Maler je razbijen, sad krećemo od početka, biće gusto ali ako budemo još napredovali kako smo i do sada biće nešto ne nas.. Na nešto drugo je rano. Napred Zvezdo! Ovo je Zvezdin dan, prvo Nole onda Jeremić, a na kraju Zvezda! Bravo majstori najbolji ste!

vlajzi

pre 11 godina

neko rece da me boli poraz... pa boli me naravno. ali zamislite, ne daj Boze, da je situacija obrnuta, pa da je Partizan dobio zvezdu posle 15 poraza??? Brrrrrr... obesio bih se na prvu vrbu kraj Morave, vec kod devetog poraza. a vama nije dobro od slavlja... o.O i o cemu ja dalje da pricam s vama? o cemu???

ackoniskikartel

pre 11 godina

Malo više respekta prema timu koji vas je dobio šest puta ove sezone.Sve zavisi od Partizana i tu nema nikakve priče.Partizanu je bitno da se ne zaleće i dovoljno mu je da reši domaći teren i da bez neke euforije udje u sledeću utakmicu.Jednostavno,po zakonu verovatnoće je jednom moralo da se izgubi,tako da glavu gore,borba i dobijamo ovo.

Vlado odlazi

pre 11 godina

Vlado odlazi! Dosta je bilo! Nesposoban si. Iz sezone u sezonu ti unistavas Partizan. Dule bi svaku tekmu resio sa 30 razlike. Treba da te je sramota. Bices zapamcen kao neko ko je ukaljao sve ono sto je Partizan radio poslednjih 10 godina. Toki i Danilovic neka se dobro zamisle kuda ide Partizan sa tobom, i da pod hitno dovedu respektabilnog domaceg trenera, a skauting da dovedu do perfekcije. Jer ovo lutanje odkad je otisao nas Dule je zalosno. Idemo dalje, napred Partizan!

KODAR78

pre 11 godina

Grobari su dzentlameni i gospoda,nisu nam krive sudije i tako to zvezda je zasluzeno pobedila, odlucio Partizanov los sut sa spoljne linije narocito za tri poena 4-17, idemo dalje igra se do tri pobede i pre ove serije prognozirao sam 3-1 za Partizan u seriji.Ocekuje se jos veci pritisak od strane zvezde sa svih strana ali sam siguran da ce Partizan naci resenje za sve to i to tamo dole na terenu.Naraucenje je da treba biti dostojanstven i u pobedi i u porazu u tome je velicina kluba i njihovih navijaca.

zozon

pre 11 godina

Čestitke na pobedi u viteškoj borbi Crvenoj Zvezdi Beograd nad Partizanom i baš mi je drago da je i navijanje bilo sportski i fer.Možemo mi kad hoćemo da budemo civilizovani tako da je taj detalj možda najupečatljiviju.Grobar starije generacije koji ceni viteštvo.

MOLEBAN

pre 11 godina

Kari, ko boga Te molim - drži Popoviće što više na klupi, ako može non-stop, i nikad, al stvarno NIKAD nemoj da ih držiš na terenu kad se lomi rezultat, posebno u finišu utakmice!!! Danas smo samo zato dobili, jer njih nije bilo na kraju, a da su igrali pukli bi kao i do sada! Obadvojica su zalutala, ne samo u košarku ili Zvezdu, već pre svega - u sport!

yugo

pre 11 godina

Partizan je igrao nedopustljivo lose u svim segmentima igre.Tako neigra sampionski tim ,tako igraju diletanti kosarke.Cestitam zvezdi na pobedi posle toliko godina zasluzili su je ,svojom borbenoscu .

Ratko D

pre 11 godina

Navlace sudije celu utakmicu za Partizan,sviraju faule kad su Zvezdasi udaljeni metar,6 puta sviraju aut a loptu cisto se vidi izbacuju Raduljica,Bozic i ostali,ali dzabe nije im pomoglo.Eh sramote da vam treba toliko pomoci samo da bi odrzali korak.

kine

pre 11 godina

Ovo je najslabija utakmica Partizana u polednjih 10 godina.Svetislav Pesic je od svojih igraca izvukao vise od maksimuma.Objektivno samo je Tomas ekstra igrac.Izgubili smo zahvaljujuci Vladi Jovanovicu covek ne zna osnovne stvari u kosarci.Na agresivnu igru zvezde on igra sa svih pet igraca pod kosem gde su nas izbusili kao sir.Taktika se sprovodi i menja u mnogo kracem intervalu pogotovo kada je rezultat los.Tek u trecoj cetvrtini presao je na zonu donekle se poravio rezultat, a kod tri bezuspesna napada kod rezultata 53:56 nije trzio tajm aut.I to malo nade za preokret je propalo. Stekao sam takav utisak da sam ja vodio Partizan da bi utakmica bila neizvesna do zadnjeg sekunda

Bojan

pre 11 godina

Bitno je samo da su igrači videli da mogu da dobiju Partizan, sad će sve ići mnogo lakše!!! Idemo brejk i onda proslava titule pred 6000 Delija!!!! Bravo Kari doktore, još dve utakmice i onda ćemo se zajedno smejati!!!!

Vlajzi

pre 11 godina

Partizanovi igraci kao po ibicaju, tuku protivnike na terenu, ali ako im to ne podje za rukom onda ce na poluvremenu Danilovic da malo namlati sudije! Sve u svemu, Partizan je najbolji... ali u boksu!

Grobari Pljevlja

pre 11 godina

E jesu jadni ovi zvezdasi.isto kao i sa fudbalom.dobiju jednu utakmicu posle dvije godine i odmah su sampioni.kad izgube nikud ih.razglasili pobjedu ko da je titula njihova,a dobili posle dvije godine.hej vratite se na svoje mjesto.ovako los partizan ne moze da se ponovi.sut za tri 3/24,pa izgubili bi od treceligasa.ali sta cete ,morate se i vi necemu nadati,titula u fudbalu daleko 5,u kosarci 11godina i tako u nedogled,i stvara se situacija euforije

Sasa The Sasa

pre 11 godina

Navlace sudije celu utakmicu za Partizan,sviraju faule kad su Zvezdasi udaljeni metar,6 puta sviraju aut a loptu cisto se vidi izbacuju Raduljica,Bozic i ostali,ali dzabe nije im pomoglo.Eh sramote da vam treba toliko pomoci samo da bi odrzali korak.
(Ratko D, 8. jun 2012 22:52)

Ovo vec prevrsava svaku meru. Hteo sam da vam iskreno cestitam ovde na pobedi, ali ovakvi licemerni i zaslepljeni komentari su me upravo odvratili od toga.

Vi posle sinjocnjeg meca vise ni rec ne biste smeli da izustite o sudijama. Nikad vise !!! Mislio sam da je pustanje sudija da igrate ragbi/rukomet preterano i u prvom mecu, ali posle ovog sinoc, ja ne znam sta da ocekujem. Pritisak se polako gradio cele polusezone, i eto, napokon vidimo Pesicev uticaj... I ne govorim o uticaju na igru. Naivno sam mislio da do toga nece doci.

Naravno, izgubili bismo u svakom slucaju, jer smo ocajno sutriali i igrali. I to je razlika izmedju vas i nas. Mi ne okrivljujemo sudjenje za poraz, iako bismo mogli da se uhvatimo toga, poput vas, koji to cinite i kad vas deremo sa 30 razlike.

Ova serija je daleko od zavrsene. Bice sladje uzeti titulu pred vasim navijacima u cetvrtoj utakmici.

четник

pre 11 godina

Разбисмо их у свим битним деловима игре, Пешић је доктор кошарке. Идемо Делије до коначне победе#!!!

del potro

pre 11 godina

Svaka čast na pobedi.
Nije mi jasno što se delije ili cigani raduju pobedi. Ova ekipa nije Crvena zvezda. Ekipa u kojoj su igrali Duci, Moka, Kapičić, ... je u blokadi.
(Nebojša, 8. jun 2012 23:44)

Tako je. A još manje je jasno zašto se prozivaju navijači tradicionalne CZ od strane "grobara" jer je stara Zvezda "u blokadi" a sa ovom je sve na pošetku.

Barcaboy

pre 11 godina

Cestitke Zvezdasima,Napokon su pobedili,ZASLUZENO!! Mozda su zasluzili i ranije ali nekako im pobeda uvek pobegla na kraju meca..Cestitke jos jednom.Sto se tice Partizana - Jovanovic je poprilicno los trener..Ono sto ja vidim jeste,on pokusava da uradi ono sto je Vujosevic radio,medjutim on nije doneo skoro nista novo igri partizana..tako da ono ! Ali bice zanimljivo do kraja!

Tolle

pre 11 godina

Iskrene cestitke Crvenoj Zvezdi.Nemam pojma kako smo uopste bili u igri do dva minuta pre kraja, s obzirom da u poslednjih 15 godina nismo odigrali ovako losu utakmicu, a da je ovo, uz pun Pionir svojih navijaca, Zvezdin maksimum nad maksimumima.Ponasanje Petra Popovica po meni sasvim ok, nije nista lose biti pod adrenalinom nakon dobrog poena i napraviti grimasu.Sa druge strane, Pesic tipican primer Zvezdinog igraca/trenera/navijaca.Pored stalnog ulaska na teren, upalo mi je u oci i kad je sudija dosudio korake, a Pesic digao galamu pa dojurio do Nese Ilica i podizao ga sa stolice u fazonu "sta cekas, buni se".Jos jednom cestitke....

filip

pre 11 godina

zivim za to da nam petar popovic da kos za titulu, pa da umrem od smijeha !!! i treba da nam uzmu titulu jer sad je najbezbolnije, ne zavisi evroliga, a ovako nemotivisano nikad nismo igrali, i ne treba da bude pun pionir osim u inat zveqzdi. mora dule da se vrati pa da se opet gine po terenu, i da raduljica nikad vise ne kroci u partizan !

Trance

pre 11 godina

Jel moze jos vise da se "vuce" za FMP? Kakvo je ovo rvanje? Sramotno sudjenje u korist FMP-a!
(Nikola, 8. jun 2012 20:39)

Kad god Partizan gubi odma se pronalaze razlozi u rvanju kojeg ovde nema u sudijama, izgleda da je iz Zvezda kriva sto Dzejms ovako gubi lopte...Ajde kukajte jos malo ocekujem da sudija zestoko vuce na vasu stranu u drugom poluvremenu.

Dzoni

pre 11 godina

Najgore izdanje Partizana u poslednjih 5 godina. Nesto ozbiljno ne funkcionise kada se toliko puta napad zavrsava usiljenim sutem za 3 u poslednjoj sekundi.
Zelim vise da se osvrnem na navijanje. U utorak nije bilo ni blizu grobara, koliko je danas bilo zvezdinih navijaca. Podele unutar grobara su dovele do kamerne atmosfere od nekada najglasnije publike na svetu. Ja svaku utakmicu ostanem bez glasa, ali vodje deluju bas kao da su dosli da odrade ono sto ih SD placa. Stvarno sramota. Zabranjeni objasne svaki put kada dodju na utakmicu. Peva se sve vreme, a ne da se dozvoli da se i na tv-u cuje kako cigani pljuju po Macvanu celu utakmicu. Zar je potrebno i mi da cekamo po 10 godina na titulu da bi navijali za svoj klub. Strasno. Sledecu tekmu ako ne vidim punu dvoranu, sledece sezone cu da gledam Evroligu iz fotelje. Bolje i to nego da se na ostalih 50 utakmica nerviram zbog praznog Pionira jer pozeri idu samo na Evroligu.
Cestitke Zvezdi na pobedi, nisu bili bolji, mi smo bili mnogo gori.

max

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!
(Kol, 9. jun 2012 00:34)

Mole se navijaci sa suprotne strane brda da prvo nauce padeze i pravopis, pa tek nakon toga da ostavljaju komentare. Hvala.

Hairlija

pre 11 godina

Partizan je ove godine u svemu promasio! Nije proizveo nijednog igraca, guraju pozajmljene igrace, strucni stab i trener su tanki i sirovi! Titula im moze lako izmaci

eee

pre 11 godina

Potraži navijanje GROBARA protiv PAO-a, Makabija, Barse... Valjda ćeš sam shvatiti koliko ste smešni u odnosu na NAS !! Radujte se, vreme slavlja kratko traje jer ŠAMPION se vraća na tron!
(Black Bunny, 8. jun 2012 22:36)
Ne pali se! Pogledaj Delije, protiv Reala, Paoka... Naravno na basketu... I sve ce ti biti jasno...

Dragan LZ

pre 11 godina

Idite bre na vesti vaseg proslavljenog trenera Vlade pa komentarisiti kukanje,manite se Zv ezde!Strasno koji su kompleksasi navijaci Igokee.....

shone025

pre 11 godina

Braco,Zvezda je pobedila i to je sve sto mogu da kaze za sinocnu utakmicu. Svi nesto velicaju Pesica,a njegovo vodjenje ekipe je bilo katastrofalno. Igraci,cijom zaslugom je napravljena razlika u prvo poluvremenu,Nedovic i Covic,su presedeli celo drugo poluvreme. Umesto njih smo gledali Bojana Popovica i Vuka kako se raspadaju po terenu. A za igru Mileta tek nemam reci. Ne moguce da jedan Uros NIkolic nema mesta u rotaciji pored njega,koji sa gore navedenim "organizatora igre" trenutno predstavlja najvecu rupu u Zvezdi. Samo smo imali srecu da je partizan odigrao najgoru utakmicu u sezoni.Sinoc je trebalo da bude 30 razlike,i to lagano,samo da je Pesic izrotirao navedene igrace,a na dusu mu ide ide poraz u prvoj utakmici,koju je takodje iz istih razloga izgubio.Zelim tituli vise od svega,i smatram da imamo tim za to,ali sa ovakim vodjenjem je sigurno necemo osvojiti,jer je Nedovic jedini igrac pored Tomasa,koji od spoljne linije moze da da kos,a Covic je trenutno za Bojana i Vuka RASEL VESTBRUK.
P.S. Milutinovica necu ni da spominjem,on ne zna gde udara,al' i tu mislim da Pesic pravi gresku sto ga dugo drzi u igri,jer je on jos mlad,brzo izgori u zelji,i treba mu da sedne par puta na klupu,da malo "ohladi glavu"...

spajzi

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.
(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)

Ko sve ovde prica o znanju...

rondo

pre 11 godina

Extraaaaaaaa.... Nadskocili smo ih i nismo im dali vazduha breeee.... Mnogo su zeleli pobedu , ali smo ih vise nego zasluzeno dobili... Na kraju su morali da skinu gace e ... Nikada nisam video Karija ovakvog... Sve je napusavao , cak i Nebojsu Ilica ccc ... Svaka cast za fotke ... :) Mozemo do TITULE ... :D

srb

pre 11 godina

prosli put ste mi lupali minuse,evo da vidim koliko vas sad ima strucnjaka koji misle da treba da se produzi ugovor sa Dzejmsom(ni suta,prodora,a ni odbrane) a Jaramaz i Miljenovic koji su dali cergarima zajedno 50 poena u Pioniru treba da se "kale" a ovaj je bolji samo zato sto je crnac...isto nisam mislio da ce nam ovoliko faliti Katic...

vlado odlazi

pre 11 godina

Vlado odlazi,ti si bruka Partizana,Toso i Danilovicu preispitajte se,umesto na bolje iz godine u godinu sve slabiji i slabiji smo da nas cak i ovakav fmp prasi....Dule vrati se

Delija UE

pre 11 godina

Zvezda odlicna. Jako u odbrani, odlicna u skoku. Partizan nemocan. Kazu komsije da igramo ragbi, pa dobro ako je tako, onda jos da pocnemo da gepekujemo sudije, da dajemo trojke iz auta, da se ciste blokade nad nasim igracima sviraju kao fauli... i bicemo kao Partizan. Izgleda da po njima samo Partizan sme da igra cvrstu odbranu. Pa gledate li ljudi zavrsnicu NBA lige, kako cvrste odbrane igraju ekipe, a sta ce se suditi zavisi od sudijskog kriterijuma, tj. nekad vise faulova za iste situacije, nekad manje. Ko se bolje prilagodi sudijskom kriterijumu taj je i u prednosti. Partizan je favorit naravno i dalje, a od Zvezde ocekujem samo da se bori, pa sta Bog da.

pivljanin

pre 11 godina

hahahahaha... gledam utakmicu i umorem od smeha. igraci zvezdane su debelo zalutali u svet kosarke. pa da je ovo rukometna utakmica vec bi 3-4 igraca zvezde imala po 3 iskljucenja za 2 min. razumem ja da oni manjak kosarkaskog znanja pokusavaju da nadoknade agresicnoscu. ali Kari je trebao da ih nauci da agresivnost i agresija nije isto. svaka vucibatina ume da mlatara rukama i da bije, ali kosarku ne zna svako. ova zvezda je urnebesna komedija, hvala bogu sto su usli u finale da uzivamo u ovom cirkusu.
(vlajzi, 8. jun 2012 20:41)

A jesi li ti onaj od juče i što voli Partizan i što se raduje što će Federer da razbije deklarisanog zvezdaša Đokovića i što će naveče da uživa u pobedi Partizana?

molestant

pre 11 godina

HAHAHAHA jeste smesan ovaj Partizan oni nemaju pojma da igraju, oni prvo neznaju Loptu da vodu a drugo neznaju da bacaju. Jedini koji vredi to je Raduljica a ono treba poslati u San Marino da igraju !!!!!!!!!
(Kol, 9. jun 2012 00:34)

joooj....oce neko drugi da mu objasni ili ja da lopta nije vlastito ime, da se ne znaju , ne pise baaas tako i da nije toliko strasno zavrsuti bar osnovnu skolu !! prvo u skolicu pa tek onda TV, kosarka, zvezda itd..uzas

Joker

pre 11 godina

(vlajzi, 08. jun 2012 20:41)

Ne odgovara vam tuca ne odgovara vam kad ste zasticeni ko beli medvedi od sudija kao veceras , Jel smo mozda mi krivi sto promasujete bacanja?

Coa

pre 11 godina

Strasno koliko lose igra Partizan, sut za 3 poena 3/23... Svaka cast Zvezdi ali vise Partizan igra lose nego sto Zvezda igra dobro. Ne bi me cudilo da zvezda osvoji, makar tad ne bi gledali ovog Jovanovica, definitivno nije za Partizan a i antipatican je skroz.

Dragan LZ

pre 11 godina

Sta reci na ovo sve!Nadam se da ce nasa reakcija,da se pretvoriti u dominaciju,kao u stara dobra vremena!Zvezda je zivot,sve drugo su sitnice.....

(necu sarenca i dendu)

pre 11 godina

nisam siguran, ali ucinilo mi se da u jednom momentu ovaj Denda rece "nismo mogli bolje"!ok, partizanovac covek, radio je to i nas Milojko Pantic, ali necu bre to da slusam kada je zvezda domacin! ja sam za to da kada je partizan domacin neka komentarise partizanovac, ali kada je zvezda dajte nekog zvezdasa!
u principu losa utakmica, ovakav partizan, sa ovako losim sutem, smo trebali da razbijemo 20 razlike, ali i mi smo napadacki limitirana ekipa

Wllaxy

pre 11 godina

@ Vlajzi

Ala volim kad se ti kao smejes i nije ti nista a ovamo bi najradije pojeo m00da od muke!!!
Kazu da se pametan poznaje i po tome sto zna kada da prestane da prica ali ti pricas li prica...

NickyBoy

pre 11 godina

Zvezda je zaslužila pobedu, bila je motivisanija i želela da sruši kompleks Partizana, ali da bi to konačno uspela, biće im potrebno još mnogo puta da pobede, što je moguće jedino ako na klupi Parzizana ostane Vlada Jovanović. Ono što je definitino napravilo razliku u ovom meču, to su upravo treneri - Pešić je doktor za Jovanovića, hteli mi grobari to da priznamo ili ne. Na kraju serije biće 3:1 za nas, ali ova pobeda Zvezde govori da kod nas nešto ozbiljno ne štima i da nismo više onaj sastav od ranije.

Razanka Stip MKD

pre 11 godina

@nisam siguran, ali ucinilo mi se da u jednom momentu ovaj Denda rece "nismo mogli bolje"!ok, partizanovac covek, radio je to i nas Milojko Pantic, ali necu bre to da slusam kada je zvezda domacin! ja sam za to da kada je partizan domacin neka komentarise partizanovac, ali kada je zvezda dajte nekog zvezdasa!
u principu losa utakmica, ovakav partizan, sa ovako losim sutem, smo trebali da razbijemo 20 razlike, ali i mi smo napadacki limitirana ekipa
((necu sarenca i dendu), 8. jun 2012 23
Evo samo za tebe sledece utakmica,specijalno prenosi Gojko Andrijasevic...

mirko

pre 11 godina

Partizan igra katastrofalno, i ovakvom igrom se na može dobiti niko pa ni Zvezda. Na kraju prošle utakmice komentarisao sam igru Partizanovih plej igrača, i dobio minuse, nažalost bio sam apsolutno u pravu Pera Božić nije spreman, a u slaboj je formi promašuje sve, a do sada je prodao nekoliko lopti. Partizan ima mlade igrače, ali naš trener forsira najlošijeg od njih Bešovića, a bekovi ne mogu dobiti šansu. Voleo bih da je ovo samo loš dan, ali izgleda da stariji igrači Partizana, koje Jovanović uporno forsira više ne mogu odigrati ni osrednje.

Vojislav

pre 11 godina

Kakve sudije bre, dali smo 56 poena za utakmicu, sta hocete... sramota ... ko moze d se pobedi sa datih 56 poena i onakvim bezvoljnim timom...

UrosBg

pre 11 godina

Cestitke Zvezdi na igri i pobedi, i vise nego zasluzeno. Partizan gotovo bez ikakve sanse da pobedi u ovoj utakmici sem onih par minuta u zadnjoj cetvrtini. Trener Pesic je odradio odlican posao u samoj pripremi utakmice, mada ni njegovi igraci nisu sve ispostovali. Ovo je dobro za finalnu seriju, i nadam se da cemo gledati svih 5 utakmica.

http://hoopsuniverse.net

Shevchenko

pre 11 godina

zalite se na ponasanje Pesica a zaboravljate kakav je Dusko Vujosevic bio. Pa on se sudijama na glavu peo, psovao sve redom i to svaku utakmicu...

Неприлагођен

pre 11 godina

И шта кажете,звезда не игра кошарку него рагби???
Сетићемо се две титуле детроит пистонса са краја осамдесетих...
Играли су убедљиво најпрљавију кошарку у најјачој лиги на свету(Денис Родман је био мало дете ,веровали ви или не???),Бил Лејмбир убедљиво најпрљавији играч,паЏон Сели...
и ником то није сметало за дивно чудо...
Подсећање за праве љубитеље кошарке,а за клинце мала лекција коју треба да изгуглају...

STEFAN*P.F.C*

pre 11 godina

Srcana,borbena,viteska utakmica oba tima,pravi Beogradski derbi,sta god ko pricao,Zvezda i Partizan nam pruzaju mnogo srece,tuge i uzbudjenja...!!!
Cestitam na pobedi,a ovo sto nasi skacu na sudije,zna se zasto svi to rade.!

BoleBosko

pre 11 godina

Cestitam CZ na zasluzenoj pobedi! Partizan koliko se ja secam nije imao ovako losu ekipu koja je ocigledno lose vodjena. Bukvalno ne postoji igrac sa solidnim a da ne pomenemo dobrim sutem! Sporo,bezvoljno be ikakve kreativnosti. Kao i sto sam napisao za Dijaru, Bozovicu i Kecmane hvala za sve al mislim da je vreme da se kaze zbogom!!! Generalno kosarka polako nam ide stopama fudbala!!! Nazalost

Dellboy

pre 11 godina

Zasluzena pobeda Zvezde a to je jednom moralo da se desi.Kao veliki partizanovac iskrene cestitke na pobedi Zvezde a nama partizanovcima ostaje briga i pitanje zasto smo tako smuseni,bezidejni u napadu,prakticno igramo bez pleja i centara, kao da ih na terenu nema. Mislim da ovo godine pokazujemo najslabije partije u poslednjih 10tak godina a cinjenica je da nemamo bas tako kvalitetan sastav a ruku na srce i tako kvalitetno vodjenje sa klupe kao prethodnih godina. Nismo mi potcenili Zvezdu vec smatram da smo mi partizanovci precenili nas tim. Poruka moderatorima koji mi nisu objavili komentar na tekst za koji je naslov glasio "Moze li Zvezda konacno da pobedi Partizan?", ovo je demokratska zemlja a smatram da je takav ovaj sajt i da svako moze da iznese svoje misljenje, jer poenta komentara je bas to, zar ne? Ja sam samo izneo misljenje da je takav naslov tendeciozan jer predstavlja ugao gledanja samo ednog dela navijaca, jer partizanovac nikako sebi i drugima ne bi postavio takvo pitanje kako je naslov glasio!!! Zar je to bilo toliko strasno pa da se ne objavi? Niko nije vredjan ili omaalovazen a da li se to svidja moderatorima ili ne je onda druga stvar i kosi se sa onim sto sam na pocetku ovog komentaa rekao vezano za (ne)objavljivanje mog komentara i slobodu misljenja!!

my way

pre 11 godina

Kratka, ali briljantna rola Nedovica i u napadu i u odbrani! Tomas i on su nam dobili ovu utakmicu. Vidi se da mnogo vise zelimo titulu i to je ono sto ce nam je nadam se i doneti!

M&M

pre 11 godina

ma ljudi dajte ima li iko iko normalan u ovom partizanu da otjera ovu bijedu od nesposobnog trenera,ako ima normalnih nvijaca organizujte se i spasite sto se spasit da inace crno nam se pise.

paklena pomorandza

pre 11 godina

Kad bi mi falio jedan igrac za basket ni tad ne bih zvao Popovica "plejmejkera".Covek pogubljen nacisto...
A Denda me uvek nasmeje kad prica o nekom igracu i onda usledi krupan kadar na njega,a Denda kaze:"Evo ga" :)

Vuja

pre 11 godina

Vidi ovog sa nikom Cibona Zg ,a u prijatelju ala tebi nije dobro,pa tu Cedavitu je i Zvezda drala,nema razloga da se toliko hvališ.Uopšte kvalitet košarke naših timova opada,nemamo kvalitetnih igrača,a što je najgori neprave se kvalitetni igrači,sve trenere mladjih kategorija treba najuriti,jer upropašćuju talente,što te trener može upropasti to ne može niko,svi jure rezultat umesto da prave igrače ,e zato smo tu gde smo.

Sve čestitke mojoj Zvezdi zasluženoj je pobedilo ,ovo sam želeo da vidim od zvezde da ginu na terenu,pa ako izgube nema im šta ko zameriti.

Još jednom se pokazalo ko je Pešić,mnogi su ga osporavili,ali je čovek pokazao da ima znanje,sa ovakvim timom Zvezde da pobedi Partizan,svaka mu čast,a vi grobari lepo se zahvalite Vladi Jovanovicu na porazu.

To je razlika izmedju svetskog trenera ,i trenera ametera koji je iz kadeta seo da vodi prvi tim.

pera

pre 11 godina

drago mi je da su se zvezdini navijaci vratili kosarci, uz dobro navijanje pobeda je sladja i vama i nama, zasluzena pobeda, bice zanimljivo, pozdrav od grobara

Vojislav

pre 11 godina

@neprilagodjen

jedno je biti ljubitelj,a drugo poznavalac iste,a onaj ko poredi ZVEZDU sa tadasnjim Pistonsima,ili nije gledao to finale,ili nema elementarno znanje o kosarci. Necu da trosim reci o tome koliko to nema veze,nije vredno truda. Zvezda je pobedila zbog borbenosti i katastrofalne igre Partizana,tu filozofije nema,a igra Detroita u tom finalu je bila spoj taktike i inteligencije igraca,cega danas nema. Denis Rodman je bio tada nesto drugo, Lejmbir je bio covek od zadatka, a te price o prljavstini su alibi za potpunu takticku pobedu nad Lejkersima cuvenog Dejlija. Inace,te godine je NBA stigao kod nas na TV ekrane...

vladica

pre 11 godina

Svi kosarkasi Partizana igraju kriminalno lose,ovaj James je totalni promasaj,Bozic se vuce po terenu,Besic dobar u skoku,ali zato u napadu nema pojima,ali je najveci krivac trener Vlada Jovanovic,koji nema veze o formi i koncetraciji svojih igraca,sto je nedopustivo...

afrogipsy

pre 11 godina

Cestitam pre svega Kariju, jer je od prosecnih igraca napravio solidan tim, koji kad odigra odbranu borbeno i koncentrisano moze da pobedi i bolju ekipu od ove partizanove. Tomas me odusevio po ko zna koji put ove god. ( ubedljibo najbolji igrac na parketu ). Voleo bih da Nedovic provodi malo vise vremena na parketu jer je zaluzio igrom u posl . nekoliko utakmica. Ne verujem da su Vuk Radivojevic, Bojan Popovic i Lazic bolji od njega, a igraju vise. Ni vise nije tako los. Ako poradimo malo na napadu u trenucima kad stisnu zonu i kad se lomi rezultat, mozemo mozda i do titule. Sudije su danas bile nepristrasne ( kao i u prosloj utakmici ) uz nekoliko gresaka na obe strane, sto je i normalno.

Неприлагођен

pre 11 godina

vojislav
Нуси ти мене схватио шта сам хтео да кажем...прочитај поново...
А Лејмбир јесте био прљав играч.Човек задатка је нешто друго!
Поздрав

figuar

pre 11 godina

ne pratim vašu ligu ali piše tu da je zvezda nakon 2,5 godine napokon dobila partizan to govori koja je dominacija partizana u srbiji ali

Cibona je trenutno daleko najjači klub u regiji, morate samo vidjeti kako je u finalu prvenstva Hrvatske pojela Cedevitu u gostima 2 puta po 15, 20 razlike a prije toga još 2 puta je pobjedila Cedevitu u doigravanju prvenstva i na kraju postala šampion Hrvatske i to onu Cedevitu koja je isprašila Partizan u ABA ligi
(CibonaZg, 9. jun 2012 00:00)
Cibona najjaci tim u regiji?!kojoj Zagrebackoj??Ko je petostruki osvajac regionalnog takmicenja??Igra li Cibona top 16,top 8,ili mozda F4,ili sluzi za kos razliku??purgeri prvo izbrojte u sebi do 007,iskulirajte malo,pa onda razmislite dobro sta da kazete.