Četvrtak, 17.05.2012.

09:20

Krkić bez reči o reprezentacijama

Poslednjih dana pojavile su se informacije da bi Bojan Krkić mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije, a dok on nije dostupan za javnost, njegov otac jeste.

Izvor: JT

Krkiæ bez reèi o reprezentacijama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Borko

pre 11 godina

Dosao,ne dosao,nece se mnogo toga promeniti.Ceo koncept naseg fudbala i fudbalkog saveza je truo i mator.Ja licno nisam za tamo neke polovnjake koji nisu ni tamo ni ovde.Divim se ljudima kao sto je Bane Ivanovica,jedino tri takva bi nam trebala za novi zivot.Srpski fudbal je u velikoj agoniji i samo korenite promene bi to resile.Sto se tice srpskog jezika,pa ni Mihajlovicevi sinovi ne znaju ni reci srpskog.Kada je bila njegova oprostajna utakmica nesto su ih pitali za televiziju a oni nisu imali pojma.Mozda ih je do sada nesto i naucio,jer je proslo puno vremena.Mada sumnjam.A on nam je sada selektor uz to se nesto i nateze oko poreza.O tome pisem.Da on duguje Srbiji,duguje.Imena igraca one generacije Zvezde nikada nece izbledeti,uz to su se prodali za ogromne sume,i kao selektor nece raditi za dzaba.Postoje jos mnoge kocke za uklopiti...

Srki Kanada

pre 11 godina

Krkic je odabro da igra za Spaniju, i tu je kraj svake price,a ovo sto prica njegov otac je zamajavnje javnosti, jer je on kada je prvi put bilo govora o Srbiji direktno rekao da je bojanova zemlja Spanija.
Nasuprot majci koja je Katalonka i koja je u jednom izjavila da posto ne moze da igra za Kataloniju, da bi ona volela da igra za Srbiju.
Druge strane decko uopste ne zna jezik, a i kao igrac i nema neki kvalitet, jer nije ga za dzabe Gvardiola posalo u Romu. Mi imamo tandem Markovic-Lazovic i na njemu treba da gradimo nas napad.
(igor vr, 17. maj 2012 15:30)
Pa nisu znali ni kuzmanovic ni subotic pricati, a ti da kazes da nema kvalitet, odma se vidi da ga nisi NIKAD gledao. Jednostavno, ne postoji bolji napadac koji bi mogo zaigrat za nasu repku. I njegova pozajmica je najskuplja sto se ikad potpisala. Ne lupaj

bro

pre 11 godina

Mi Srbi smo stvarno pacijenti. Ako sada covek hoce da igra za Srbiju, ako se dogovori sa savezom i dovoljno je dobar i selektor ga hoce onda u cemu je problem? Da li zna srpski, madjarski ili spanski potpuno je nebitno pogotovo sto je srpskoga porekla. Igrao je za Spaniju pa sta? A ocekivati da zna srpski sa obzirom da je rodjen i odrastao u Spaniji i sto mu je majka Spanjolka je malo preterano ako iko zna bilo sta o tome.
Na kraju svi znamo kako su igrali ovi sto pevaju himnu i sto su patriote poput Zigica, Panetle, Jovanovica i sl. Igrajte fudbal a pevanje himne je u krajnjoj liniji nebitno. Pitajte Kuzmanovica, Subotica....

Миле

pre 11 godina

Какав је фудбалер овај Кркић?
Од како је у Роми нисам га гледао. Док је био у Барселони, гледах га 2-3 пута, хајде можда му баш тада нису били добри дани, али не запазих ништа посебно код њега (ако се изузме то да је ипак играо за моћну Барселону).
Дакле зашто се о њему прича оволико ако није нека посебна класа па да се убјеђује да игра за екипу (Србију) којој срцем очито не припада.
Успут питање. Шта значе изрази репка и текма? Из којег језика, културе, религије, галаксије,..., долазе ти изрази?

pero

pre 11 godina

Prosto ko pasulj,mali se nada pozivu na Evropsko jer je Villa povredjen a Tores nije u formi.Kad mu opet daju nogu odlucice se za Srbiju.Sve u svemu bolji je od ovih nasih napadaca.Doslo je do toga daj sta das.

igor vr

pre 11 godina

Krkic je odabro da igra za Spaniju, i tu je kraj svake price,a ovo sto prica njegov otac je zamajavnje javnosti, jer je on kada je prvi put bilo govora o Srbiji direktno rekao da je bojanova zemlja Spanija.
Nasuprot majci koja je Katalonka i koja je u jednom izjavila da posto ne moze da igra za Kataloniju, da bi ona volela da igra za Srbiju.
Druge strane decko uopste ne zna jezik, a i kao igrac i nema neki kvalitet, jer nije ga za dzabe Gvardiola posalo u Romu. Mi imamo tandem Markovic-Lazovic i na njemu treba da gradimo nas napad.

Cook

pre 11 godina

Kad bi otac bio neki srbin Bojan bi morao da igra za srbiju nego coveka Boli sada uvo cela familija miliioneri a sin ce da igra Gde ima lep provod i samo za velike klubove i nacije

molim lepo

pre 11 godina

Ma ko te bre sisa, i do sad smo igrali bez tebe (jeste da ne igramo nikako) pa cemo i sad. Srbija nikog ne moli, pozvan si dva puta nisi prihvatio cao.

linoleum

pre 11 godina

Ako se Miha drzi svog principa,da svako mora da nauci himnu...onda tesko da Krkic moze da zapeva :) A i nekako bi mi bilo nezamislivo da Bojan peva Boze pravde :)
Mada nemam nista protiv da zaigra za nas ako zeli.

Johnny

pre 11 godina

@grobar do groba,Arnautovic ne može da igra za Srbiju jer ima već dosta odigranih utakmica za Austriju,što takmičarskih,što prijateljskih.

Tekelija

pre 11 godina

Ne razumijem jednu stvar:
zovu momka koji ni ne zna srpski, sam sebe vidi kao Katalonca, a u isto vrijeme zele da selektor bude covjek koji je rekao da za repku nece igrati niko ko ne zna Boze pravde napamet.
To bas i nema smisla.
Ako Srbi ne 'ginu' za srpsku reprezentaciju, da li je fer to traziti od jednog Katalonca, Bohana?

srbin

pre 11 godina

ma bas me briga dal se premislja, dal je hteo pre, dal nije, oce piski nece piski, DOVODITE GA jer mi ovakvog napadaca nemamo. nije ni on neka igracina, al to onda govori u kakvom nam je raspadu napad.

Red and white cubicals

pre 11 godina

Meni jedno nije jasno...dečko se u ovom slučaju isključivo vodi svojim osobnim interesom...u Španjolskoj nikada neće igrati jer Španjolska ima barem 5 igrača koji su bolji od njega u napadu i biti će narednih 15 godina...U Srbiji nogomet se malo pomalo vraća i sprema se i slaže se jaka reprezentacija, ali činjenica je da bez napada i veze nema ništa i ne može se ni kvalificirati za nikakvo veće natjecanje, po meni ovo je idealna prilika i za njega i za Srbiju da dobije jednog potencijalnog napadača koji bi se mogao razviti vremenom u dobrog napadača..ne vidim uopće razloga zašto klinac nije već odabrao Srbiju jer Srbija nema nikakve napadače a i veza im je smiješna..jedino što imate i to je prvoklasno jest obrana ali čak ni golmana nemate...sve u svemu jedna nepotrebna trakavica i nadam se da će se okončati u korist jednog i drugog bez obzira što sam Hrvat i što nas čeka utakmica protiv vas...ja volim nogomet i što više klase na terenu to bolja utakmica,,,rezultat ionako je plod sreće i nekog klasnog poteza ili dobro odigrane akcije...pozdrav prijateljima nogometa u Srbiji i nadam se da imamo vašu podršku na Euru 2012

uuuuuuuuuuuuuu

pre 11 godina

vidio i spanac da moze sa srpstvom da trguje pa sto da ne kad se cio balkan preko srpskih ledja natrgovao sto ne bi mogo i on. prasnjavi naturalizovani andaluzanin.

Ljube

pre 11 godina

Decko jeste dobar fudbaler,ili bolje receno talentovan,ali ne vidim zasto nekoga moliti da igra za reprezentaciju kada je ocigledno da on nema veliku zelju da igra za Srbiju.Karadzic izjavljuje kako se vode "tajni" pregovori sa njim dva meseca(kao da je reprezentacija nekakav klub).Juce njegov otac kaze kako Bojan u ovom trenutku zeli da se posveti iskljucivo klupakoj karijeri.Pitanje treba da bude vrlo jednostavno,ili hoces ili neces da igras,ako treba dati mu odredjeno vreme da donese odluku.

гробар до гроба

pre 11 godina

njegov otac nema trunke patriotizma prema srbiji,a i taj bojan osjeca srbiju kao ja zanzibar,takvi nam igraci ne trebaju,pa otac ,,srbin,, ga za tolke godine nije naucio ni reci srpskog,stamota! jos da ga saljemo na kurs srpskog!
(mladen, 17. maj 2012 10:31)

То са језиком си потпуно у праву, родитеље који децу одгајају у иностранству а не терају их и не уче их матерњи језик треба да је срамота, мада та чињеница и не треба да представља проблем, незан ни италијански па игра у Роми, ни Кузмановић и Суботић не владају српским језиком како би требало па играју срцем, чак он има веће шансе да добро савлада српки јер незна ни реч и одма ће учити исправно, а ова двојица се "фрљају" падежима и граматиком и тешко им је да са сада промене начин изговарања сада када су научили тако. Али они су ми још више дражи, момци чији су родитељи из Републике Српске, који никад ниси били у Србији (предпостављам да пре прве утакмице никад нису били у Србији) желе да играју за Србију и играју срцем, свака им част!!!! Бојана не треба молити ако хоће, хоће, добро би нам дошао. А шта је са оним Арнаутовићем (он је сам изјавио да би желео да промени дрес и да је погрешио што је изабрао Аутрију) да ли и он има право промене дреса, да ли је одиграо више од једне утакмице!!!!

Naucnik

pre 11 godina

Cak i koliko god da je dobar (ili nije) ne bih voleo da uzima mesto nekom decku sa nasih livada pa kakav god da je taj, nas je. Ja licno nisam za Krkica, ali to je moje misljenje tako da mi odgovara ovakav rasplet. On i jeste vise Spanac nego Srbin pa i neka ga decko tamo. Skoro sam procitao ovde na sajtu da je Bojan kao mali stalno dolazio kod dede u Paracin, u njegovu odbranu i pokusaja da ga predstave kao patriotu. To nema veze sa istinom. Deda mu je i preminuo, a ovaj nije bio na sahrani. Toliko o tome. Bojan je Paracin mozda video samo na slikama.

brazil

pre 11 godina

ako hoce da igra na svetskom prvenstvu u brazilu,nek dodje,nama je dobrodosao.
svaki normalan covek će svatiti bojana,španija se ne odbija.
a sad te price o patriotizmu,ma nemojmo se zavaravati,naša,tj toletova repka puna patriota što pred tekme kunu se da će ginuti dati srce i sigurno pobediti,l na kraju i balerine su patriote al bar se trude, za razliku od nasih gavrana,tako da bi bojan dobrodošao,ako ima želju,u suprotnom treba se ispostovati bilo šta odluči

marcipan

pre 11 godina

posle ovakvih izjava, mislim da bi ga ja za dva sata ubedio da igra za nas... naravno ona elita jedino moze ako Sinke bude pregovarao. gle sastav za ep 2016:

1. Brkic
2. Ivanovic
3. Kolarov
4. Nastasic
5. Subotic
6. Ignjovski
7. Tosic
8. Sulejmani
9. Krkic
10. Djuricic
11. Kuzmanovic

12. Aleksic
13. Basta
14. Obradovic
15. Bisevac
16. Rajkovic
17. Kacar
18. Krasic
19. Tadic
20. Lazovic
21. Ljajic
22. Markovic

AlCapone

pre 11 godina

Ajde tata malo spusti loptu, sin ti ipak samo igra fudbal, a svi znamo koje je prvo pravilo: follow the money. Kad citam o toj "karieri" izgleda kao da se odlucuje izmedju Cerna u Svajcarskoj ili da ipak ostane profesor na Prinstonu. Kad na kraju svi znamo da je kljucna rec "kucni budzet".

mladen

pre 11 godina

njegov otac nema trunke patriotizma prema srbiji,a i taj bojan osjeca srbiju kao ja zanzibar,takvi nam igraci ne trebaju,pa otac ,,srbin,, ga za tolke godine nije naucio ni reci srpskog,stamota! jos da ga saljemo na kurs srpskog!

shumadinac

pre 11 godina

Zaista su pre 4 godine bili takvi komentari da mi se gadilo da citam. Decko je tada postupio kako bi 99% nas uradilo da je pola/pola (ali ipak odrastao tamo - ceo zivot) a zove ga jedna od najboljih reprezentacija na svetu u svoje redove. Sada je situacija puno drugacija i za njega i za nas - i ako ima i promil sanse da ga "ukrademo" treba je iskoristiti - prosto zato sto nemamo ni jednog jedinog napadaca, a on je sasvim dobar igrac. Treba nam malo tolerancije i sve se moze...

dragutin

pre 11 godina

gosp.bojan je vise puta medijima izjavio da jedino zeli da igra za spaniju tako da ovaj "poziv" treba da ima za cilj isto sto i onaj prvi da ponovo bude pozvan u reprezentaciju spanije znaci ovim "pozivom" signalizirati spanskom treneru da ga pozove na predstojecem europskom sampionatu

shumadinac

pre 11 godina

Zaista su pre 4 godine bili takvi komentari da mi se gadilo da citam. Decko je tada postupio kako bi 99% nas uradilo da je pola/pola (ali ipak odrastao tamo - ceo zivot) a zove ga jedna od najboljih reprezentacija na svetu u svoje redove. Sada je situacija puno drugacija i za njega i za nas - i ako ima i promil sanse da ga "ukrademo" treba je iskoristiti - prosto zato sto nemamo ni jednog jedinog napadaca, a on je sasvim dobar igrac. Treba nam malo tolerancije i sve se moze...

Red and white cubicals

pre 11 godina

Meni jedno nije jasno...dečko se u ovom slučaju isključivo vodi svojim osobnim interesom...u Španjolskoj nikada neće igrati jer Španjolska ima barem 5 igrača koji su bolji od njega u napadu i biti će narednih 15 godina...U Srbiji nogomet se malo pomalo vraća i sprema se i slaže se jaka reprezentacija, ali činjenica je da bez napada i veze nema ništa i ne može se ni kvalificirati za nikakvo veće natjecanje, po meni ovo je idealna prilika i za njega i za Srbiju da dobije jednog potencijalnog napadača koji bi se mogao razviti vremenom u dobrog napadača..ne vidim uopće razloga zašto klinac nije već odabrao Srbiju jer Srbija nema nikakve napadače a i veza im je smiješna..jedino što imate i to je prvoklasno jest obrana ali čak ni golmana nemate...sve u svemu jedna nepotrebna trakavica i nadam se da će se okončati u korist jednog i drugog bez obzira što sam Hrvat i što nas čeka utakmica protiv vas...ja volim nogomet i što više klase na terenu to bolja utakmica,,,rezultat ionako je plod sreće i nekog klasnog poteza ili dobro odigrane akcije...pozdrav prijateljima nogometa u Srbiji i nadam se da imamo vašu podršku na Euru 2012

marcipan

pre 11 godina

posle ovakvih izjava, mislim da bi ga ja za dva sata ubedio da igra za nas... naravno ona elita jedino moze ako Sinke bude pregovarao. gle sastav za ep 2016:

1. Brkic
2. Ivanovic
3. Kolarov
4. Nastasic
5. Subotic
6. Ignjovski
7. Tosic
8. Sulejmani
9. Krkic
10. Djuricic
11. Kuzmanovic

12. Aleksic
13. Basta
14. Obradovic
15. Bisevac
16. Rajkovic
17. Kacar
18. Krasic
19. Tadic
20. Lazovic
21. Ljajic
22. Markovic

dragutin

pre 11 godina

gosp.bojan je vise puta medijima izjavio da jedino zeli da igra za spaniju tako da ovaj "poziv" treba da ima za cilj isto sto i onaj prvi da ponovo bude pozvan u reprezentaciju spanije znaci ovim "pozivom" signalizirati spanskom treneru da ga pozove na predstojecem europskom sampionatu

srbin

pre 11 godina

ma bas me briga dal se premislja, dal je hteo pre, dal nije, oce piski nece piski, DOVODITE GA jer mi ovakvog napadaca nemamo. nije ni on neka igracina, al to onda govori u kakvom nam je raspadu napad.

AlCapone

pre 11 godina

Ajde tata malo spusti loptu, sin ti ipak samo igra fudbal, a svi znamo koje je prvo pravilo: follow the money. Kad citam o toj "karieri" izgleda kao da se odlucuje izmedju Cerna u Svajcarskoj ili da ipak ostane profesor na Prinstonu. Kad na kraju svi znamo da je kljucna rec "kucni budzet".

mladen

pre 11 godina

njegov otac nema trunke patriotizma prema srbiji,a i taj bojan osjeca srbiju kao ja zanzibar,takvi nam igraci ne trebaju,pa otac ,,srbin,, ga za tolke godine nije naucio ni reci srpskog,stamota! jos da ga saljemo na kurs srpskog!

гробар до гроба

pre 11 godina

njegov otac nema trunke patriotizma prema srbiji,a i taj bojan osjeca srbiju kao ja zanzibar,takvi nam igraci ne trebaju,pa otac ,,srbin,, ga za tolke godine nije naucio ni reci srpskog,stamota! jos da ga saljemo na kurs srpskog!
(mladen, 17. maj 2012 10:31)

То са језиком си потпуно у праву, родитеље који децу одгајају у иностранству а не терају их и не уче их матерњи језик треба да је срамота, мада та чињеница и не треба да представља проблем, незан ни италијански па игра у Роми, ни Кузмановић и Суботић не владају српским језиком како би требало па играју срцем, чак он има веће шансе да добро савлада српки јер незна ни реч и одма ће учити исправно, а ова двојица се "фрљају" падежима и граматиком и тешко им је да са сада промене начин изговарања сада када су научили тако. Али они су ми још више дражи, момци чији су родитељи из Републике Српске, који никад ниси били у Србији (предпостављам да пре прве утакмице никад нису били у Србији) желе да играју за Србију и играју срцем, свака им част!!!! Бојана не треба молити ако хоће, хоће, добро би нам дошао. А шта је са оним Арнаутовићем (он је сам изјавио да би желео да промени дрес и да је погрешио што је изабрао Аутрију) да ли и он има право промене дреса, да ли је одиграо више од једне утакмице!!!!

uuuuuuuuuuuuuu

pre 11 godina

vidio i spanac da moze sa srpstvom da trguje pa sto da ne kad se cio balkan preko srpskih ledja natrgovao sto ne bi mogo i on. prasnjavi naturalizovani andaluzanin.

Naucnik

pre 11 godina

Cak i koliko god da je dobar (ili nije) ne bih voleo da uzima mesto nekom decku sa nasih livada pa kakav god da je taj, nas je. Ja licno nisam za Krkica, ali to je moje misljenje tako da mi odgovara ovakav rasplet. On i jeste vise Spanac nego Srbin pa i neka ga decko tamo. Skoro sam procitao ovde na sajtu da je Bojan kao mali stalno dolazio kod dede u Paracin, u njegovu odbranu i pokusaja da ga predstave kao patriotu. To nema veze sa istinom. Deda mu je i preminuo, a ovaj nije bio na sahrani. Toliko o tome. Bojan je Paracin mozda video samo na slikama.

Ljube

pre 11 godina

Decko jeste dobar fudbaler,ili bolje receno talentovan,ali ne vidim zasto nekoga moliti da igra za reprezentaciju kada je ocigledno da on nema veliku zelju da igra za Srbiju.Karadzic izjavljuje kako se vode "tajni" pregovori sa njim dva meseca(kao da je reprezentacija nekakav klub).Juce njegov otac kaze kako Bojan u ovom trenutku zeli da se posveti iskljucivo klupakoj karijeri.Pitanje treba da bude vrlo jednostavno,ili hoces ili neces da igras,ako treba dati mu odredjeno vreme da donese odluku.

pero

pre 11 godina

Prosto ko pasulj,mali se nada pozivu na Evropsko jer je Villa povredjen a Tores nije u formi.Kad mu opet daju nogu odlucice se za Srbiju.Sve u svemu bolji je od ovih nasih napadaca.Doslo je do toga daj sta das.

brazil

pre 11 godina

ako hoce da igra na svetskom prvenstvu u brazilu,nek dodje,nama je dobrodosao.
svaki normalan covek će svatiti bojana,španija se ne odbija.
a sad te price o patriotizmu,ma nemojmo se zavaravati,naša,tj toletova repka puna patriota što pred tekme kunu se da će ginuti dati srce i sigurno pobediti,l na kraju i balerine su patriote al bar se trude, za razliku od nasih gavrana,tako da bi bojan dobrodošao,ako ima želju,u suprotnom treba se ispostovati bilo šta odluči

Миле

pre 11 godina

Какав је фудбалер овај Кркић?
Од како је у Роми нисам га гледао. Док је био у Барселони, гледах га 2-3 пута, хајде можда му баш тада нису били добри дани, али не запазих ништа посебно код њега (ако се изузме то да је ипак играо за моћну Барселону).
Дакле зашто се о њему прича оволико ако није нека посебна класа па да се убјеђује да игра за екипу (Србију) којој срцем очито не припада.
Успут питање. Шта значе изрази репка и текма? Из којег језика, културе, религије, галаксије,..., долазе ти изрази?

Cook

pre 11 godina

Kad bi otac bio neki srbin Bojan bi morao da igra za srbiju nego coveka Boli sada uvo cela familija miliioneri a sin ce da igra Gde ima lep provod i samo za velike klubove i nacije

Srki Kanada

pre 11 godina

Krkic je odabro da igra za Spaniju, i tu je kraj svake price,a ovo sto prica njegov otac je zamajavnje javnosti, jer je on kada je prvi put bilo govora o Srbiji direktno rekao da je bojanova zemlja Spanija.
Nasuprot majci koja je Katalonka i koja je u jednom izjavila da posto ne moze da igra za Kataloniju, da bi ona volela da igra za Srbiju.
Druge strane decko uopste ne zna jezik, a i kao igrac i nema neki kvalitet, jer nije ga za dzabe Gvardiola posalo u Romu. Mi imamo tandem Markovic-Lazovic i na njemu treba da gradimo nas napad.
(igor vr, 17. maj 2012 15:30)
Pa nisu znali ni kuzmanovic ni subotic pricati, a ti da kazes da nema kvalitet, odma se vidi da ga nisi NIKAD gledao. Jednostavno, ne postoji bolji napadac koji bi mogo zaigrat za nasu repku. I njegova pozajmica je najskuplja sto se ikad potpisala. Ne lupaj

Johnny

pre 11 godina

@grobar do groba,Arnautovic ne može da igra za Srbiju jer ima već dosta odigranih utakmica za Austriju,što takmičarskih,što prijateljskih.

Tekelija

pre 11 godina

Ne razumijem jednu stvar:
zovu momka koji ni ne zna srpski, sam sebe vidi kao Katalonca, a u isto vrijeme zele da selektor bude covjek koji je rekao da za repku nece igrati niko ko ne zna Boze pravde napamet.
To bas i nema smisla.
Ako Srbi ne 'ginu' za srpsku reprezentaciju, da li je fer to traziti od jednog Katalonca, Bohana?

bro

pre 11 godina

Mi Srbi smo stvarno pacijenti. Ako sada covek hoce da igra za Srbiju, ako se dogovori sa savezom i dovoljno je dobar i selektor ga hoce onda u cemu je problem? Da li zna srpski, madjarski ili spanski potpuno je nebitno pogotovo sto je srpskoga porekla. Igrao je za Spaniju pa sta? A ocekivati da zna srpski sa obzirom da je rodjen i odrastao u Spaniji i sto mu je majka Spanjolka je malo preterano ako iko zna bilo sta o tome.
Na kraju svi znamo kako su igrali ovi sto pevaju himnu i sto su patriote poput Zigica, Panetle, Jovanovica i sl. Igrajte fudbal a pevanje himne je u krajnjoj liniji nebitno. Pitajte Kuzmanovica, Subotica....

molim lepo

pre 11 godina

Ma ko te bre sisa, i do sad smo igrali bez tebe (jeste da ne igramo nikako) pa cemo i sad. Srbija nikog ne moli, pozvan si dva puta nisi prihvatio cao.

Borko

pre 11 godina

Dosao,ne dosao,nece se mnogo toga promeniti.Ceo koncept naseg fudbala i fudbalkog saveza je truo i mator.Ja licno nisam za tamo neke polovnjake koji nisu ni tamo ni ovde.Divim se ljudima kao sto je Bane Ivanovica,jedino tri takva bi nam trebala za novi zivot.Srpski fudbal je u velikoj agoniji i samo korenite promene bi to resile.Sto se tice srpskog jezika,pa ni Mihajlovicevi sinovi ne znaju ni reci srpskog.Kada je bila njegova oprostajna utakmica nesto su ih pitali za televiziju a oni nisu imali pojma.Mozda ih je do sada nesto i naucio,jer je proslo puno vremena.Mada sumnjam.A on nam je sada selektor uz to se nesto i nateze oko poreza.O tome pisem.Da on duguje Srbiji,duguje.Imena igraca one generacije Zvezde nikada nece izbledeti,uz to su se prodali za ogromne sume,i kao selektor nece raditi za dzaba.Postoje jos mnoge kocke za uklopiti...

linoleum

pre 11 godina

Ako se Miha drzi svog principa,da svako mora da nauci himnu...onda tesko da Krkic moze da zapeva :) A i nekako bi mi bilo nezamislivo da Bojan peva Boze pravde :)
Mada nemam nista protiv da zaigra za nas ako zeli.

igor vr

pre 11 godina

Krkic je odabro da igra za Spaniju, i tu je kraj svake price,a ovo sto prica njegov otac je zamajavnje javnosti, jer je on kada je prvi put bilo govora o Srbiji direktno rekao da je bojanova zemlja Spanija.
Nasuprot majci koja je Katalonka i koja je u jednom izjavila da posto ne moze da igra za Kataloniju, da bi ona volela da igra za Srbiju.
Druge strane decko uopste ne zna jezik, a i kao igrac i nema neki kvalitet, jer nije ga za dzabe Gvardiola posalo u Romu. Mi imamo tandem Markovic-Lazovic i na njemu treba da gradimo nas napad.

mladen

pre 11 godina

njegov otac nema trunke patriotizma prema srbiji,a i taj bojan osjeca srbiju kao ja zanzibar,takvi nam igraci ne trebaju,pa otac ,,srbin,, ga za tolke godine nije naucio ni reci srpskog,stamota! jos da ga saljemo na kurs srpskog!

marcipan

pre 11 godina

posle ovakvih izjava, mislim da bi ga ja za dva sata ubedio da igra za nas... naravno ona elita jedino moze ako Sinke bude pregovarao. gle sastav za ep 2016:

1. Brkic
2. Ivanovic
3. Kolarov
4. Nastasic
5. Subotic
6. Ignjovski
7. Tosic
8. Sulejmani
9. Krkic
10. Djuricic
11. Kuzmanovic

12. Aleksic
13. Basta
14. Obradovic
15. Bisevac
16. Rajkovic
17. Kacar
18. Krasic
19. Tadic
20. Lazovic
21. Ljajic
22. Markovic

Naucnik

pre 11 godina

Cak i koliko god da je dobar (ili nije) ne bih voleo da uzima mesto nekom decku sa nasih livada pa kakav god da je taj, nas je. Ja licno nisam za Krkica, ali to je moje misljenje tako da mi odgovara ovakav rasplet. On i jeste vise Spanac nego Srbin pa i neka ga decko tamo. Skoro sam procitao ovde na sajtu da je Bojan kao mali stalno dolazio kod dede u Paracin, u njegovu odbranu i pokusaja da ga predstave kao patriotu. To nema veze sa istinom. Deda mu je i preminuo, a ovaj nije bio na sahrani. Toliko o tome. Bojan je Paracin mozda video samo na slikama.

uuuuuuuuuuuuuu

pre 11 godina

vidio i spanac da moze sa srpstvom da trguje pa sto da ne kad se cio balkan preko srpskih ledja natrgovao sto ne bi mogo i on. prasnjavi naturalizovani andaluzanin.

Миле

pre 11 godina

Какав је фудбалер овај Кркић?
Од како је у Роми нисам га гледао. Док је био у Барселони, гледах га 2-3 пута, хајде можда му баш тада нису били добри дани, али не запазих ништа посебно код њега (ако се изузме то да је ипак играо за моћну Барселону).
Дакле зашто се о њему прича оволико ако није нека посебна класа па да се убјеђује да игра за екипу (Србију) којој срцем очито не припада.
Успут питање. Шта значе изрази репка и текма? Из којег језика, културе, религије, галаксије,..., долазе ти изрази?

igor vr

pre 11 godina

Krkic je odabro da igra za Spaniju, i tu je kraj svake price,a ovo sto prica njegov otac je zamajavnje javnosti, jer je on kada je prvi put bilo govora o Srbiji direktno rekao da je bojanova zemlja Spanija.
Nasuprot majci koja je Katalonka i koja je u jednom izjavila da posto ne moze da igra za Kataloniju, da bi ona volela da igra za Srbiju.
Druge strane decko uopste ne zna jezik, a i kao igrac i nema neki kvalitet, jer nije ga za dzabe Gvardiola posalo u Romu. Mi imamo tandem Markovic-Lazovic i na njemu treba da gradimo nas napad.

Red and white cubicals

pre 11 godina

Meni jedno nije jasno...dečko se u ovom slučaju isključivo vodi svojim osobnim interesom...u Španjolskoj nikada neće igrati jer Španjolska ima barem 5 igrača koji su bolji od njega u napadu i biti će narednih 15 godina...U Srbiji nogomet se malo pomalo vraća i sprema se i slaže se jaka reprezentacija, ali činjenica je da bez napada i veze nema ništa i ne može se ni kvalificirati za nikakvo veće natjecanje, po meni ovo je idealna prilika i za njega i za Srbiju da dobije jednog potencijalnog napadača koji bi se mogao razviti vremenom u dobrog napadača..ne vidim uopće razloga zašto klinac nije već odabrao Srbiju jer Srbija nema nikakve napadače a i veza im je smiješna..jedino što imate i to je prvoklasno jest obrana ali čak ni golmana nemate...sve u svemu jedna nepotrebna trakavica i nadam se da će se okončati u korist jednog i drugog bez obzira što sam Hrvat i što nas čeka utakmica protiv vas...ja volim nogomet i što više klase na terenu to bolja utakmica,,,rezultat ionako je plod sreće i nekog klasnog poteza ili dobro odigrane akcije...pozdrav prijateljima nogometa u Srbiji i nadam se da imamo vašu podršku na Euru 2012

Tekelija

pre 11 godina

Ne razumijem jednu stvar:
zovu momka koji ni ne zna srpski, sam sebe vidi kao Katalonca, a u isto vrijeme zele da selektor bude covjek koji je rekao da za repku nece igrati niko ko ne zna Boze pravde napamet.
To bas i nema smisla.
Ako Srbi ne 'ginu' za srpsku reprezentaciju, da li je fer to traziti od jednog Katalonca, Bohana?

AlCapone

pre 11 godina

Ajde tata malo spusti loptu, sin ti ipak samo igra fudbal, a svi znamo koje je prvo pravilo: follow the money. Kad citam o toj "karieri" izgleda kao da se odlucuje izmedju Cerna u Svajcarskoj ili da ipak ostane profesor na Prinstonu. Kad na kraju svi znamo da je kljucna rec "kucni budzet".

dragutin

pre 11 godina

gosp.bojan je vise puta medijima izjavio da jedino zeli da igra za spaniju tako da ovaj "poziv" treba da ima za cilj isto sto i onaj prvi da ponovo bude pozvan u reprezentaciju spanije znaci ovim "pozivom" signalizirati spanskom treneru da ga pozove na predstojecem europskom sampionatu

molim lepo

pre 11 godina

Ma ko te bre sisa, i do sad smo igrali bez tebe (jeste da ne igramo nikako) pa cemo i sad. Srbija nikog ne moli, pozvan si dva puta nisi prihvatio cao.

shumadinac

pre 11 godina

Zaista su pre 4 godine bili takvi komentari da mi se gadilo da citam. Decko je tada postupio kako bi 99% nas uradilo da je pola/pola (ali ipak odrastao tamo - ceo zivot) a zove ga jedna od najboljih reprezentacija na svetu u svoje redove. Sada je situacija puno drugacija i za njega i za nas - i ako ima i promil sanse da ga "ukrademo" treba je iskoristiti - prosto zato sto nemamo ni jednog jedinog napadaca, a on je sasvim dobar igrac. Treba nam malo tolerancije i sve se moze...

linoleum

pre 11 godina

Ako se Miha drzi svog principa,da svako mora da nauci himnu...onda tesko da Krkic moze da zapeva :) A i nekako bi mi bilo nezamislivo da Bojan peva Boze pravde :)
Mada nemam nista protiv da zaigra za nas ako zeli.

Srki Kanada

pre 11 godina

Krkic je odabro da igra za Spaniju, i tu je kraj svake price,a ovo sto prica njegov otac je zamajavnje javnosti, jer je on kada je prvi put bilo govora o Srbiji direktno rekao da je bojanova zemlja Spanija.
Nasuprot majci koja je Katalonka i koja je u jednom izjavila da posto ne moze da igra za Kataloniju, da bi ona volela da igra za Srbiju.
Druge strane decko uopste ne zna jezik, a i kao igrac i nema neki kvalitet, jer nije ga za dzabe Gvardiola posalo u Romu. Mi imamo tandem Markovic-Lazovic i na njemu treba da gradimo nas napad.
(igor vr, 17. maj 2012 15:30)
Pa nisu znali ni kuzmanovic ni subotic pricati, a ti da kazes da nema kvalitet, odma se vidi da ga nisi NIKAD gledao. Jednostavno, ne postoji bolji napadac koji bi mogo zaigrat za nasu repku. I njegova pozajmica je najskuplja sto se ikad potpisala. Ne lupaj

Ljube

pre 11 godina

Decko jeste dobar fudbaler,ili bolje receno talentovan,ali ne vidim zasto nekoga moliti da igra za reprezentaciju kada je ocigledno da on nema veliku zelju da igra za Srbiju.Karadzic izjavljuje kako se vode "tajni" pregovori sa njim dva meseca(kao da je reprezentacija nekakav klub).Juce njegov otac kaze kako Bojan u ovom trenutku zeli da se posveti iskljucivo klupakoj karijeri.Pitanje treba da bude vrlo jednostavno,ili hoces ili neces da igras,ako treba dati mu odredjeno vreme da donese odluku.

brazil

pre 11 godina

ako hoce da igra na svetskom prvenstvu u brazilu,nek dodje,nama je dobrodosao.
svaki normalan covek će svatiti bojana,španija se ne odbija.
a sad te price o patriotizmu,ma nemojmo se zavaravati,naša,tj toletova repka puna patriota što pred tekme kunu se da će ginuti dati srce i sigurno pobediti,l na kraju i balerine su patriote al bar se trude, za razliku od nasih gavrana,tako da bi bojan dobrodošao,ako ima želju,u suprotnom treba se ispostovati bilo šta odluči

гробар до гроба

pre 11 godina

njegov otac nema trunke patriotizma prema srbiji,a i taj bojan osjeca srbiju kao ja zanzibar,takvi nam igraci ne trebaju,pa otac ,,srbin,, ga za tolke godine nije naucio ni reci srpskog,stamota! jos da ga saljemo na kurs srpskog!
(mladen, 17. maj 2012 10:31)

То са језиком си потпуно у праву, родитеље који децу одгајају у иностранству а не терају их и не уче их матерњи језик треба да је срамота, мада та чињеница и не треба да представља проблем, незан ни италијански па игра у Роми, ни Кузмановић и Суботић не владају српским језиком како би требало па играју срцем, чак он има веће шансе да добро савлада српки јер незна ни реч и одма ће учити исправно, а ова двојица се "фрљају" падежима и граматиком и тешко им је да са сада промене начин изговарања сада када су научили тако. Али они су ми још више дражи, момци чији су родитељи из Републике Српске, који никад ниси били у Србији (предпостављам да пре прве утакмице никад нису били у Србији) желе да играју за Србију и играју срцем, свака им част!!!! Бојана не треба молити ако хоће, хоће, добро би нам дошао. А шта је са оним Арнаутовићем (он је сам изјавио да би желео да промени дрес и да је погрешио што је изабрао Аутрију) да ли и он има право промене дреса, да ли је одиграо више од једне утакмице!!!!

pero

pre 11 godina

Prosto ko pasulj,mali se nada pozivu na Evropsko jer je Villa povredjen a Tores nije u formi.Kad mu opet daju nogu odlucice se za Srbiju.Sve u svemu bolji je od ovih nasih napadaca.Doslo je do toga daj sta das.

Borko

pre 11 godina

Dosao,ne dosao,nece se mnogo toga promeniti.Ceo koncept naseg fudbala i fudbalkog saveza je truo i mator.Ja licno nisam za tamo neke polovnjake koji nisu ni tamo ni ovde.Divim se ljudima kao sto je Bane Ivanovica,jedino tri takva bi nam trebala za novi zivot.Srpski fudbal je u velikoj agoniji i samo korenite promene bi to resile.Sto se tice srpskog jezika,pa ni Mihajlovicevi sinovi ne znaju ni reci srpskog.Kada je bila njegova oprostajna utakmica nesto su ih pitali za televiziju a oni nisu imali pojma.Mozda ih je do sada nesto i naucio,jer je proslo puno vremena.Mada sumnjam.A on nam je sada selektor uz to se nesto i nateze oko poreza.O tome pisem.Da on duguje Srbiji,duguje.Imena igraca one generacije Zvezde nikada nece izbledeti,uz to su se prodali za ogromne sume,i kao selektor nece raditi za dzaba.Postoje jos mnoge kocke za uklopiti...

srbin

pre 11 godina

ma bas me briga dal se premislja, dal je hteo pre, dal nije, oce piski nece piski, DOVODITE GA jer mi ovakvog napadaca nemamo. nije ni on neka igracina, al to onda govori u kakvom nam je raspadu napad.

bro

pre 11 godina

Mi Srbi smo stvarno pacijenti. Ako sada covek hoce da igra za Srbiju, ako se dogovori sa savezom i dovoljno je dobar i selektor ga hoce onda u cemu je problem? Da li zna srpski, madjarski ili spanski potpuno je nebitno pogotovo sto je srpskoga porekla. Igrao je za Spaniju pa sta? A ocekivati da zna srpski sa obzirom da je rodjen i odrastao u Spaniji i sto mu je majka Spanjolka je malo preterano ako iko zna bilo sta o tome.
Na kraju svi znamo kako su igrali ovi sto pevaju himnu i sto su patriote poput Zigica, Panetle, Jovanovica i sl. Igrajte fudbal a pevanje himne je u krajnjoj liniji nebitno. Pitajte Kuzmanovica, Subotica....

Johnny

pre 11 godina

@grobar do groba,Arnautovic ne može da igra za Srbiju jer ima već dosta odigranih utakmica za Austriju,što takmičarskih,što prijateljskih.

Cook

pre 11 godina

Kad bi otac bio neki srbin Bojan bi morao da igra za srbiju nego coveka Boli sada uvo cela familija miliioneri a sin ce da igra Gde ima lep provod i samo za velike klubove i nacije