Petak, 15.04.2011.

15:21

B92: Mažić sudio bez greške

Sudijska komisija FSS procenila je da je arbitar Milorad Mažić bez greške odradio posao na meču Spartak ZV - Partizan (1:2) u 21. kolu JSL.

Izvor: B92

B92: Mažiæ sudio bez greške IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Dusan

pre 13 godina

Navijam za Partizan ali ovog puta ne zelim da branim Partizan i ne zelim da napadam Zvezdu kako bi pravdao Partizan. OVO JE SRAMOTA!!! Partizan igra sramno a ni Zvezda ne zaostaje tu puno!!! Hocemo Evropske klubove koji ce da pune svoje police trofejima??? SANJAJMO!

Branko

pre 13 godina

@dokle više?!

A da su kojim slučajem Ilić, Iliev i ostali igrači zvezde, tada bi bili faulovi. Uzas kolika ostrašćenost zvezdinih navijača.

dokle više?!

pre 13 godina

Aj da zanemarimo i Krstajićevu ruku u dosuđen penal i produženo vreme, ali brate na svako padanje Ilića, Ilijeva i družine on svira faul. Što je na kraju i doprinelo pobedi. Ako su ono faulovi, onda u Premijer Ligi nemaju pojma sa suđenjem. Smešno...

Neverovatno ali istinito

pre 13 godina

Definitivno ucimo od zapada,kad nas bombardovase nazvase akciju "Milosrdni andjeo"...ovaj zakljucak "strucne" komisije me podseca na tu akciju.
(NATO, 15. april 2011 23:10)

Ja zaista ne mogu da verujem sta je ljudska glupost u stanju da kaze...ti poredis odluku strucne komisije sa bombardovanjem i ljudskom tragedijom? Jesi li ti uopste svestan sta si rekao? Sumnjam da si zreo da to shvatis inace ovakve gluposti ne bi pricao. Sramota kakvih ljudi danas ima!!!!

CartmaN

pre 13 godina

Ко је толико луд да вјерује надлежним институцијама? Пијачарске приче су ваљда вјеродостојније од приче школованих људи. Наравно да смо покрадени, краду нас годинама. Од како се распала наша Југа. Али нека, нека. Доће опет неки нови Крцун, па да видите онда. Опет ћемо бити стубови, не СрБства, него цијеле црвене државе.
И као, ово нам је манир. Као само причамо и уједамо и извлачимо се на измишљотине. А не, не, не. Ми смо опасни по све. Нас је највише. Познато нам је свима да су Срби најпаметнији народ и чим је већина најпаметније нације уз нас, нека се чувају сви други.

NATO

pre 13 godina

Definitivno ucimo od zapada,kad nas bombardovase nazvase akciju "Milosrdni andjeo"...ovaj zakljucak "strucne" komisije me podseca na tu akciju.

Dragan B.

pre 13 godina

A zemlja je ravna ploča...
Sram vas bilo, pa uzmite samo kada gledate englesku premijer ligu, da sudija sudi onakav penal ili onakav faul za slobodan udarac, izviždali bi ga da se više nikada ne bi pojavio. Kakva neodgovornost...
Kako god ovo jeste početak kraja ovakvog FSS-a.

grobarcasanova

pre 13 godina

penal je veoma diskutabilan bio,ali mazic ga je dosudio po svo licnom uvjerenju,a ne po necem tamo...takoodje mislim da ova odluka komisije ima mnogo veze sa mazicevom reputacijom u evropi i zbog toga sto bi mogao suditi ls...

Zipo

pre 13 godina

Sanjam dan kada cemo imati 2 predstavnika u LS. Tada osvajanje titule nece biti pitanje zivota i smrti i ovakvih stvari ce biti mnogo manje.

sonebg

pre 13 godina

E zato nam je ovako stanje u fudbalu. Da ste izgubili tu utakmicu u Subotici ili igrali nereseno sutra bi se znojili sta ce biti pa onda u sledecem kolu derbi pa opet pritisak. Jednostavno ovim se tera publika sa stadiona a klubovi prolaze u evropi kako prolaze. Da ste vi ostali bez bodova tada pa Zvezda jesenas sada bi Vojvodina bila na -1 odnosno -4 Zvezda bi bila na -1 pa igranka celo prolece, zadnje kolo Zvezda-Vojvodina lomi se titula stadioni verovatno puniji nego sada. Ko zna mozda bi i Rad bio tu negde. Gledam samo trenutnu tabelu a sve na primeru dve utakmice. Nesrecni Spartak protiv Zvezde i Protiv Partizana. A ti Karadzicu samo se pravi slep i nemoj da vidis ono sto svi vide.
Navijam za Zvezdu ali mi je vise muka od namestanja i "slobodnih" sudijskih uverenja. A ovde se prepucavamo ko je bolji. U cemu u namestanju?

BataM

pre 13 godina

Kako se približavaju naredna dva (moguće i presudna)"Jelen super lige", tako se i povećava pritisak na sudije, klubove (Partizan u prvom redu)...Pogodite, kome to sve treba? Zamažite oči narodu da ne pominju novčane afere (krađe novca od transfera), da ne pričaju o teškoj situaciji u klubu!!! Znači titula rešava sve!!! Hajde, videćemo...

Srdjan

pre 13 godina

"Ustanovili smo da je sudijski tim sve svoje odluke zasnovao na pravilima igre i slobodnom sudijskom uverenju"
Verovatno po onom: Insajder- Pravila igre.
A na slobodi Maznicevog sudijskog uverenja bi mu i hipici iz 60-ih pozavideli...
Ljudi, nije u pitanju samo penal; svako i malo objektivan je video nameru sudije da navlaci na stranu jsd-a. A s obzirom da je on ipak iskusan sudija, naravno da je tesko dokazivo i sve moze da se podvede pod slobodno uverenje, i penali, i faulovi oko sesnaesterca, i 5 min produzetka... ali kako da bas svako njegovo uverenje bude u korist jsd

bot

pre 13 godina

Pa da, sudio je covek po "slobodnom sudijskom uverenju", a uverenje gospodina Mazica je da Partizan mora da pobedi! Tako da je sve po pravilima, zar ne?

petar

pre 13 godina

Ovoima samo u Srbiji da bar utakmicu nisu prenosili na TV u pa da poverujemo u saopstenja
Ocigledno niko nije video kradju,a i onaj nesrecni Savo Milosevic prica gluposti kakve namestaljke u srpskom fudbalu
I to jos u savezu gde je preposteni Tole predsednik
Da nije smesno bilo bi zalosno

joca

pre 13 godina

pa da, oni se sprdaju..
imaju sve polug vlasti i sile u svojim rukama i sprdaju se sa narodom.
a najgore od svega - jedan (dodushe ne tako velik procenat) se raduje toj sprdnji i odushevljeno je pozdravlja.

partizanovac

pre 13 godina

Citas i smejes se. Kako je ovo dobro. Zasto placeteeee, zasto placeteeeeee......
U svim sportovima Partizan namesta. Zasto placeteeee, zasto placeteeeeeeee......

Nemanja

pre 13 godina

@NLO
Ааааајме, каквих сте ви сте фазона пуни :D

Хахаха, Боже ме сачувај, па ево снимка утакмице за коју си рекао:
>>20.09.2009. Smederevo - Zvezda - Penal kod rezultata 0-1. Nimalo sporan, je li delije? A novine cute.

Погледајмо и тај пенал: http://www.youtube.com/watch?v=8FFCfD6cZlI (1:30 мин)

Ја заиста не капирам колико то човек мора да се труди па да буде тако слеп?

Бај д веј, утакмица је завршена резултатом 0 - 3, Cмедерево без икакви шанси. Ма да бре, скандалозно а ми "ћутимо", срам нас појео :)

Urke

pre 13 godina

Pa zato što nijednu jaku utakmicu ne mogu ljudski da dobiju, počev od rada, vojvodine, ofk, zvezde, anderlehta, LŠ. Bitno je da je mega tim dao 15 golova više i od zvezde i od vojvodine - pametnom dosta! Kolko klubova - tolko muzike.
(Ivan, 15. april 2011 19:48)

Pa da. Bitno je da ste Vi razbili gigantski SLOVAN, da ste dali TRI GOLA u 95. za pobede od 1-0, da ste Spartak dobili golom iz ofsajda, Smederevo penalom nidje veze, da Vam golmani barataju mavashi gerijem i posle dobiju zuti karton pri 0-0, da Kadu igra rukom, a Zvezda dobije penal. Jedino koga ste iskreno razvalili je Jagodina - a i rasculo se da ste im platili pripreme tako da i tu imate corak.. bolje cuti molim te..
I upamti - mecevi se NIKAD ne namestaju sa 3-0 ili 5-1, nego minimalno, a Vi takvih pobeda imate barem 7-8, tako da tu trazi razloge Partizanovih goleada. Da, bas ce Partizan namestiti Hajduk tekmu i jos im dati 4 gola. Smesno,tj.tragicno...

jedino ako baš mora da se upamti i eventualno da se nauči napamet?

pre 13 godina

I upamti - mecevi se NIKAD ne namestaju sa 3-0 ili 5-1, nego minimalno, ...
(Urke, 15. april 2011 20:18)

Zašto bi iko upamtio tako nelogičnu i netačnu konstataciju?

vikernes

pre 13 godina

Zar je neko sumnjao u ovakvu odluku... A mi mislili ponoviće se meč...Dok je Tole tu nema zime...I nije u pitanju samo ovaj meč kako neki misle..Držite gaće sutra,pa se vidimo sledeće subote..A u Subotu selo gori a baba se češlja...

Ivan

pre 13 godina

Najpre Mažić dobija pozitivnu ocenu, onda postoji mogućnost da sudi derbi, poslednja vest - sudio je bez greške. Kolko god nisam za odlaganje derbija, budimo realni, prošle godine su bojkotovali i jedni i drugi, sada definitivno bojkotuju samo jedni. Da nije malo više očigledno da su se FSS i Partizan udružili u cilju da postane nekako prvak? Zašto nekako? Pa zato što nijednu jaku utakmicu ne mogu ljudski da dobiju, počev od rada, vojvodine, ofk, zvezde, anderlehta, LŠ. Bitno je da je mega tim dao 15 golova više i od zvezde i od vojvodine - pametnom dosta! Kolko klubova - tolko muzike.

Nex

pre 13 godina

KO KAZE?
Sudijska komisija Zajednice Superligaša

, a 75% Srba i poznavalaca fudbala misli suprotno.
(Sta ste vi gledali, 15. april 2011 16:01)

Preko 50% Srba je nepismeno, bukvalno, a i sportski, tako da se sjajno pronalazite tu.

ko to tamo peva

pre 13 godina

''Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?
(Petar Jr, 15. april 2011 16:54)''

Pa zato što smo toliko bolji da vam ni Babarogić ne može pomoći. Uostalom videlo se ti i uderbijima proteklih godina a i vaša ''sjajna'' igra u Evropi. Mi nismo osvojili ni bod protiv mnogo jačih ekipa, ali smo barem 2 puta nadigrali Anderleht.

Sike

pre 13 godina

Још једно вређање наше интелигенције... Реакција играча Спартака можда је била онаква зато што је судија свирао пенал нпр. Како смете нешто за пенале да нам причате, Срђан Радоњић најбољи стрелац лиге са 20 голова од тога 10 из пенала. тога се гробари не сећате наравно... И 5 мин. надокнаде увек кад губите или је нерешено исто је нормално јел да, дешава се... Видело се да ту утакмицу морате до добијете...

DS '89

pre 13 godina

Evo mislili su da ako nam hitno daju Maju Vujovica da kraducka za nasu Zvezdu da cemo da cutimo i da ce sve biti po starom, kao pre 5 dana, ali gospodo iz saveza, pa sta da kazem, u pravu ste :)
Meni je kao i svakom slepom navijacu bitno da osvaja moj klub trofeje jer se tad osecam intimno snazno jer mi je zivot nikakav, a kraduckanje cu zaboraviti jer treba osvajati trofeje i slavu koje u pravom zivotu nema, ja zelim tu anesteziju a to sto i mi kraduckamo, za to ne marim ako osvojimo titulu, za mene je to posteno onda.

Vladimir

pre 13 godina

@Srbin Koliko znam on je bio prijatelj vašeg bivšeg predsednika. A što se tiče Zvezdine utakmice protiv Spartaka, sudija je dobio negativnu ocenu i naravno kažnjen je zbog toga. Kad sudija pogreši za Zvezdu dobija kaznu, a kad za partizan dobija pohvale. Dvostruki standardi!

bro

pre 13 godina

Dakle penal je postojao sto je pokazala i reakcija igracha Spartaka posle nacinjenog faula. Faul u kaznenom prostoru je penal. Ako zapnes nogu igrachu to je faul i to je penal i dovidjenja. Da li ste videli juche kako Nemac sudi penal u mechu PSV Benfika? A tamo je igrach PSV-a i dotakao loptu. Dakle, dosta lupetanja i pritisaka iz CZ. UZgred, Partizan je igrao tragicno ali sta sada....

Lord Alexandar

pre 13 godina

Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?
(Petar Jr, 15. april 2011 16:54)

petre,(namerno malo slovo ), momce milo i drago, zato sto se prvenstvo ne dobija samo penalima...

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Ispada da su svi navijaci Stubova gledali Spartak - Partizan...Sta reci osim, laska.... Ipak imate prilike da gledate ucesnika LS, ni ja to ne bih propustio, pa vas razumem.......ajd zdravo

dels

pre 13 godina

Miric posle utakmice priznao da je bio penal, na snimku se vidi da posle prekrsaja priznaje da je nacinio isti. Sta vise hocete, u kom svetu vi zivite, o cemu razmisljate i sta vas tera da tu situaciju vidite drugacije od momka koji je sam priznao da je penal? Jel vas boli Tole , pa covek vam dao pare da vas spasi od dugova, zar ste to zaboravili a za vreme njegove vladavine imali ste vise penala nego za vreme Terzica i Piksija zajedno. Covek se ubi da vam pomogne pa da nije njega bili bi 4. na tabeli!

срећко шојић

pre 13 godina

зашто се само дечки јављају да коментаришу регуларност?
док су им били пикси и миљанић било им је лепо.
па господо намештају се утакмице у свим лигама, и у много бољим од наше, фудбал је одавно постао бизнис. па зашто се у кладионицама избацују из листе по 4-5 утакмица италијанске лиге, зашто су квоте на Х 1.45?

него вас боли друга ствар, што се нама смеши 4. узастопна титула, што нисмо у дуговима као ви, што играмо лигу шампиона, а ви испадате из европе у јулу. то вас боли, ова хајка сад вам је легла да избаците све ваше фрустрације. доминирамо у свим спортовима. кад сте задњи пут видели наслов у новинама звезда на фајнал 4?? виделе су ваше деде.
само ви наставите да живите у прошлости и лукићевој илузији, а ми ћемо и даље да доминирамо. мислите да на буку и саопштења освојите титулу? неће да може!
бићемо и вас и војводину и освојићемо нову титулу, једва чекам тад коментаре!

NLO

pre 13 godina

Jao zvezdasi kako ste sada osteceni, jadni vi.
01.11.2008. Dva ofsajda svirana Radu protiv Zvezde kod rezultata 0-0 za dve stopostotne prilike.
7.3.2010. Opet Rad - Zvezda - Golman procenjuje da lopta ide pored ili iznad gola, sklanja ruke a ona ulazi u 90!
28.11.2010. Spartak - Zvezda - zanimljiv trenutak kod drugog gola Zvezde, odluka sudije proglasena za jedinu gresku koja je direktno uticala na ishod meca. A prasina miruje.
20.09.2009. Smederevo - Zvezda - Penal kod rezultata 0-1. Nimalo sporan, je li delije? A novine cute.
24.03.2010. Zvezda - Smederevo - kaduovo igranje rukom i teatralan pad a sudija pecka pistaljku za penal. Tada vam je bilo lepo?
Ne znam da li je ista utakmica, Stamenkovic krvnicki rusi protivnickog igraca van 16 metara i sudija svira aut za Smederevo.
12.03.2011. Jagodina - Zvezda - Zvezda cuva 7 igraca uverena da ce pobediti Jagodinu rezervnim timom iako se bori za titulu, 21 sut upucen ka golu, o posedu lopte da ne pricamo, a posle pricaju kako se Partizanu protivnici sklanjaju sa puta. Tuzno.
To su samo neke od situacija oko kojih je trebalo da se dize mnogo veca prasina nego oko ove sa Mazicem.
E moji realni sudijski kriticari, zvezdasi.

Smesnooo

pre 13 godina

Evropa je merilo svega...mozete pricati sta god hocete, i kako smo nula u Ligi sampiona, ali vi ni prvo kolo kvalifikacija ne mozete da prodjete...a sto se namestanja tice...jadna Crvena zvezda...nikad oni nista nisu namestili, svi oni penali i pobede u zadnjih 10 minuta su bili cisti kao suza...ako nastavite Gani dacu vam par linkova iz zadnje 2 god pa da vidimo koliko je to zvezdica nasa "ostecena"

Vladan R

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu,pa stoga ne mogu da dam licno misljenje. Sa druge strane nakon utakmice razgovarao sam bar sa dvadesetak poznanika, neki su iz kraja a neki sa malog fudbala, medju kojima ima i onih koji aktivno treniraju, i koji su gleali istu. Svi do jednoga bilo da su umereni ili strastveni Partizanovci ili Zvezdasi, kao i oni neutralni su tvrdili da penala nije bilo, odnosno da je pre bio penal za Spartak. Izgleda da ovi iz komisije imaju neka posebna pravila ili neki njihov sopstveni snimak spornih detalja.

Fudbalski sudija

pre 13 godina

Čovek je odsudio sasvim dobro i ovakva ocena komisije ne iznenađuje nikog ko se razume u fudbal i u suđenje. Druga je stvar što jedno pola i više Srbije, zadojeno "sopoćanizmom", blage veze nema o temi o kojoj diskutuje. "Lajte kere Jakobsfelda!"...rekao bi Slavko Štimac u onoj poznatoj seriji.

hmm

pre 13 godina

kakve veze ima Zvezda sa ovim
što komentarišete Zvezdu?
utakmica je bila sa Spartakom
ako je sudio Mažić dobro, što je ceo stadion skandirao "lopovi"?
jel i njih neko nagovarao i potplaćivao?
recimo da su svi ti ljudi pogrešili, zašto su imali osećaj da su pokradeni?

Revolucijaaaaa!

pre 13 godina

Radnicki kg je klub za razliku od vasih bg mafijaskih klubica koje prate cistacice i redari.Mala setise da je Radnicki na prevaru ispao iz prve lige.Usput setite se da je Radnicki klub sa istorijom da je cak igrao i sa brazilskim klubom u kom je igrao Pele 4:4 u Kragujevcu u proslom veku.

Gogo Grobar

pre 13 godina

Koliku su graju digli oko samo jedne utakmice. Pa Zvezda namesta oduvek, namestaju i drugi svi i OFKa, Vojvodina, Rad, Spartak isto, Hajduk iz Kule isto namesta, pa jos i Borac, a i drugi svi. To svi znaju. A oni od jedne utakmice prave slona, kao da je to nesto. Svi se okomili na Partizan jer je ubedljivo najbolji iako u poslednje vreme i ne pruza ubedljivu igru, ali zato redovno povremeno igra u Evropi, i belezi lepe rezultate i uspehe, pa je samo pitanje vremena kad ce da osvoji i neki pojen. I poznato je, a i to svi znaju da je finansijski stabilan, radi dobro i posteno, pa nema potrebe ni da se nesto narocito ispituje, kad se zna da je kod nas sve cisto, a ne kao kod zvezde gde krade svako ko stigne. Zato se vi ostavite nas i gledajte svoja posla, a jedna namestena utakmica, to manje – vise.

Milica

pre 13 godina

Ma dajte, pa cela Srbija zna da je prva liga namestena i da u super ligu ulaze Radnicki KG i Novi pazar, a da ce sudije izbaciti BASK iz konkurencije. Dajte, osvestite se. Ja sam sedela za stolom gde su dva direktora klubova iz super lige (iz Kule i pogadjajte ko je bio drugi) dogovarali rezultat. Nema namestanja a? Ma koga lazete? Navijam za OFK Beograd i odavno ne odlazim na utakmice. Svaka druga je namestena, a ako nije potplate se sudije. Setite se samo kako je Sloboda usla u ligu prosle god i sta se desilo Kolubari.

Vesna

pre 13 godina

Da Milice, jer kada se utakmice namestaju obicno sa direktorima sede i navijaci klubova koji nemaju veze sa ta dva kluba. Idi ti lepo u kuhinju a fudbal ostavi muskarcima.

Istina ipak najviše boli

pre 13 godina

Ovo je prst u oko Babarogićevim pravilima. Vidim da su počelei ovde već da filozofiraju i da se isčuđavaju. Šta sudio je penal za Partizan kako je to smeo, kako ga nije sramota... Samo da konstatujem da je penal postojao i da nije dodelio ni jedan žuti karton za izležavane po travi a da neznaju ni šta ih boli, ni gde su udareni.

analiticar amater

pre 13 godina

U nekom novom insajderu za koju gudinu slusacemo isposvest ovog sudije kako mu je naredjeno da partizan ne sme da izgubi.
Zvezdas sam, ali sva podrska Savi Milosevicu, on izgovara ono sto i ja mislim.

Petar Jr

pre 13 godina

Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?

Serdjo

pre 13 godina

Komisija ima članove od 75 do 99 godina starosti. Rade po komunističkom načinu odlučivanja: ako ne ocenimo negativno sudjenje, onda se ono nije ni desilo. Molba za UEFU da nas suspenduje na deset godina.

Alfa

pre 13 godina

predsednik te iste zajednice i njenog upravnog odbora je Branimir Babarogic tako da dragi moji 'gani vas covek je potvrdio da je Mazic dobro sudio...

Саопштење наше комшинице

pre 13 godina

"Ако ПАРТИЗАН освоји титулу,првенство је нерегуларно, али ако звезда освоји титулу ту је све регуларно, нема говора о намештању!"

isplatljivo

pre 13 godina

Izvanredna ekonomska računica. Uložiš 200 hiljada evra na halapljive sudije i premiranja, osvojiš titulu, a onda od učešća u Ligi šampiona dobiješ 10 miliona evra.

SuperEkspert

pre 13 godina

Čekajte malo, udahnite duboko. Ko vas sprečava da prođete I kolo kvalifikacija nečega za nešto? Sve dok ovako lažete sami sebe Partizan će ubedljivo biti bolji još dugo vremena, kao u košarci.

Miljko

pre 13 godina

haha, ovo je jos bolje. Umesto da kazu, jeste pogresio je i to se desava... "slucajno", oni jos stanu iza njega i kazu da nije pogresio uopste. Mora da postoji nacin za podizanje optuznice protiv ovakvih freakova???

hocu pravdu

pre 13 godina

Covek ne sme ni penal za Partizan da dosudi, jer ga onda svi napadnu (iako je penal zaista postojao). Ajde zvezdasi, budite malo korektni.

Vlada

pre 13 godina

Stvarno je neverovatno da se dize ovoliko prasine oko ove utakmice i Partizana. Samo se iskazuje nemoc da se sampion svrgne sa trona. Pa setite se ofsajda zvezde u Subotici, penala sad protiv Cuke, nepokazanog crvenog Bajkovicu, namestenih utakmica sa Jagodinom, BSK-om, milion nepostojecih penala u prosloj sezoni, majgeri Stamenkovica... Ispadanja u prvim kolima u Evropi. Pa i Spartak i OFK prodjose prvo kolo. Zato tisina! Osvajali ste titule samo dok je bilo Miljanica, Stojkovica..

dule

pre 13 godina

stvarno niste ok... Koliko je samo vesti u vezi sudjenja u Subotici objavljeno... "Zahvaljujuci penalu nad Ilievom?" .razocarali ste me, recimo juce za Ligu Evrope ste pisali "pogotcima sa bele tacke" i sl. Sto niste napisali pogotkom Race Petrovica? Nema smisla,al valjda je tako svugde,dojadi onaj ko je najbolji svima...

les lionceaux

pre 13 godina

kada odbrambeni igrač igra rukom u petercu, a sudija ne dosudi penal onda se smatra da je igrača lopta slučajno pogodila u ruku.. ovdje nije lopta išla nekom velikom brzinom, igrač Partizana nije bio u fazi uklizavanja da ne može imati kontrolu nad svojim rukama, nego je čekao centaršut..

a može li mi neko objasniti kakav to igrač širi ruke prilikom centaršuta? pa zar taj igrač nije naučio da se centaršut čeka tako da se ruke spoje iza leđa upravo iz razloga da ga lopta ne bi "slučajno pogodila u ruku"?

Bob Sent Kler

pre 13 godina

Zar nije Babarogic iz UO Zvezde u ovoj komisiji?
Uostalom sledeca tri kola cemo vas staviti gde vam je mesto. Imate fore da kukate do Uskrsa, a posle cemo vas smiriti do sledeceg!!!

Dalmos

pre 13 godina

Sve su to zvanicna dokumenta koja ostaju u arhivu, a jednog dana ce posluziti kao dokazi na sudjenju fudbalskoj mafiji!
Samo veliki je to zalogaj za nase zatvorske kapacitete, pa predlazem da se jedan od beogradskih stadiona pretvori u zatvor! Tribine bi bile uredjene za huligane , a na terenu bi postavili celije (kaveze) za ekipu iz saveza i klubova. Pravda bi bila zadovoljena, a oni bi se osecali kao kod kuce!

Pera

pre 13 godina

To je bilo za i ocekivati, kada se vec nista nije ni desilo za gol iz ofsajda Kaludjerovica na utakmici Spartak - C. Zvezda. I Zvezda je dosla do bodova preokretom uz zvuk sirene.

dule nbg

pre 13 godina

hahahaha, posle utakmice mi je bilo jasno sto se ne prenose utakmice Partizana... Sad mi opet nije jasno, cela Srbija vidi jedno a onda se pojavi neka komisija i objavi ti da to sto si video u stvari nisi video... Podseca me na onaj vic kad zena uhvati muza u prevari, u krevetu, a ovaj joj kaze "jel ti verujes meni ili svojim ocima!?"

Miljko

pre 13 godina

haha, ovo je jos bolje. Umesto da kazu, jeste pogresio je i to se desava... "slucajno", oni jos stanu iza njega i kazu da nije pogresio uopste. Mora da postoji nacin za podizanje optuznice protiv ovakvih freakova???

Pera

pre 13 godina

To je bilo za i ocekivati, kada se vec nista nije ni desilo za gol iz ofsajda Kaludjerovica na utakmici Spartak - C. Zvezda. I Zvezda je dosla do bodova preokretom uz zvuk sirene.

les lionceaux

pre 13 godina

kada odbrambeni igrač igra rukom u petercu, a sudija ne dosudi penal onda se smatra da je igrača lopta slučajno pogodila u ruku.. ovdje nije lopta išla nekom velikom brzinom, igrač Partizana nije bio u fazi uklizavanja da ne može imati kontrolu nad svojim rukama, nego je čekao centaršut..

a može li mi neko objasniti kakav to igrač širi ruke prilikom centaršuta? pa zar taj igrač nije naučio da se centaršut čeka tako da se ruke spoje iza leđa upravo iz razloga da ga lopta ne bi "slučajno pogodila u ruku"?

hocu pravdu

pre 13 godina

Covek ne sme ni penal za Partizan da dosudi, jer ga onda svi napadnu (iako je penal zaista postojao). Ajde zvezdasi, budite malo korektni.

Dalmos

pre 13 godina

Sve su to zvanicna dokumenta koja ostaju u arhivu, a jednog dana ce posluziti kao dokazi na sudjenju fudbalskoj mafiji!
Samo veliki je to zalogaj za nase zatvorske kapacitete, pa predlazem da se jedan od beogradskih stadiona pretvori u zatvor! Tribine bi bile uredjene za huligane , a na terenu bi postavili celije (kaveze) za ekipu iz saveza i klubova. Pravda bi bila zadovoljena, a oni bi se osecali kao kod kuce!

dule nbg

pre 13 godina

hahahaha, posle utakmice mi je bilo jasno sto se ne prenose utakmice Partizana... Sad mi opet nije jasno, cela Srbija vidi jedno a onda se pojavi neka komisija i objavi ti da to sto si video u stvari nisi video... Podseca me na onaj vic kad zena uhvati muza u prevari, u krevetu, a ovaj joj kaze "jel ti verujes meni ili svojim ocima!?"

Vlada

pre 13 godina

Stvarno je neverovatno da se dize ovoliko prasine oko ove utakmice i Partizana. Samo se iskazuje nemoc da se sampion svrgne sa trona. Pa setite se ofsajda zvezde u Subotici, penala sad protiv Cuke, nepokazanog crvenog Bajkovicu, namestenih utakmica sa Jagodinom, BSK-om, milion nepostojecih penala u prosloj sezoni, majgeri Stamenkovica... Ispadanja u prvim kolima u Evropi. Pa i Spartak i OFK prodjose prvo kolo. Zato tisina! Osvajali ste titule samo dok je bilo Miljanica, Stojkovica..

Alfa

pre 13 godina

predsednik te iste zajednice i njenog upravnog odbora je Branimir Babarogic tako da dragi moji 'gani vas covek je potvrdio da je Mazic dobro sudio...

Саопштење наше комшинице

pre 13 godina

"Ако ПАРТИЗАН освоји титулу,првенство је нерегуларно, али ако звезда освоји титулу ту је све регуларно, нема говора о намештању!"

Serdjo

pre 13 godina

Komisija ima članove od 75 do 99 godina starosti. Rade po komunističkom načinu odlučivanja: ako ne ocenimo negativno sudjenje, onda se ono nije ni desilo. Molba za UEFU da nas suspenduje na deset godina.

NLO

pre 13 godina

Jao zvezdasi kako ste sada osteceni, jadni vi.
01.11.2008. Dva ofsajda svirana Radu protiv Zvezde kod rezultata 0-0 za dve stopostotne prilike.
7.3.2010. Opet Rad - Zvezda - Golman procenjuje da lopta ide pored ili iznad gola, sklanja ruke a ona ulazi u 90!
28.11.2010. Spartak - Zvezda - zanimljiv trenutak kod drugog gola Zvezde, odluka sudije proglasena za jedinu gresku koja je direktno uticala na ishod meca. A prasina miruje.
20.09.2009. Smederevo - Zvezda - Penal kod rezultata 0-1. Nimalo sporan, je li delije? A novine cute.
24.03.2010. Zvezda - Smederevo - kaduovo igranje rukom i teatralan pad a sudija pecka pistaljku za penal. Tada vam je bilo lepo?
Ne znam da li je ista utakmica, Stamenkovic krvnicki rusi protivnickog igraca van 16 metara i sudija svira aut za Smederevo.
12.03.2011. Jagodina - Zvezda - Zvezda cuva 7 igraca uverena da ce pobediti Jagodinu rezervnim timom iako se bori za titulu, 21 sut upucen ka golu, o posedu lopte da ne pricamo, a posle pricaju kako se Partizanu protivnici sklanjaju sa puta. Tuzno.
To su samo neke od situacija oko kojih je trebalo da se dize mnogo veca prasina nego oko ove sa Mazicem.
E moji realni sudijski kriticari, zvezdasi.

analiticar amater

pre 13 godina

U nekom novom insajderu za koju gudinu slusacemo isposvest ovog sudije kako mu je naredjeno da partizan ne sme da izgubi.
Zvezdas sam, ali sva podrska Savi Milosevicu, on izgovara ono sto i ja mislim.

dule

pre 13 godina

stvarno niste ok... Koliko je samo vesti u vezi sudjenja u Subotici objavljeno... "Zahvaljujuci penalu nad Ilievom?" .razocarali ste me, recimo juce za Ligu Evrope ste pisali "pogotcima sa bele tacke" i sl. Sto niste napisali pogotkom Race Petrovica? Nema smisla,al valjda je tako svugde,dojadi onaj ko je najbolji svima...

Urke

pre 13 godina

Pa zato što nijednu jaku utakmicu ne mogu ljudski da dobiju, počev od rada, vojvodine, ofk, zvezde, anderlehta, LŠ. Bitno je da je mega tim dao 15 golova više i od zvezde i od vojvodine - pametnom dosta! Kolko klubova - tolko muzike.
(Ivan, 15. april 2011 19:48)

Pa da. Bitno je da ste Vi razbili gigantski SLOVAN, da ste dali TRI GOLA u 95. za pobede od 1-0, da ste Spartak dobili golom iz ofsajda, Smederevo penalom nidje veze, da Vam golmani barataju mavashi gerijem i posle dobiju zuti karton pri 0-0, da Kadu igra rukom, a Zvezda dobije penal. Jedino koga ste iskreno razvalili je Jagodina - a i rasculo se da ste im platili pripreme tako da i tu imate corak.. bolje cuti molim te..
I upamti - mecevi se NIKAD ne namestaju sa 3-0 ili 5-1, nego minimalno, a Vi takvih pobeda imate barem 7-8, tako da tu trazi razloge Partizanovih goleada. Da, bas ce Partizan namestiti Hajduk tekmu i jos im dati 4 gola. Smesno,tj.tragicno...

Istina ipak najviše boli

pre 13 godina

Ovo je prst u oko Babarogićevim pravilima. Vidim da su počelei ovde već da filozofiraju i da se isčuđavaju. Šta sudio je penal za Partizan kako je to smeo, kako ga nije sramota... Samo da konstatujem da je penal postojao i da nije dodelio ni jedan žuti karton za izležavane po travi a da neznaju ni šta ih boli, ni gde su udareni.

isplatljivo

pre 13 godina

Izvanredna ekonomska računica. Uložiš 200 hiljada evra na halapljive sudije i premiranja, osvojiš titulu, a onda od učešća u Ligi šampiona dobiješ 10 miliona evra.

Nex

pre 13 godina

KO KAZE?
Sudijska komisija Zajednice Superligaša

, a 75% Srba i poznavalaca fudbala misli suprotno.
(Sta ste vi gledali, 15. april 2011 16:01)

Preko 50% Srba je nepismeno, bukvalno, a i sportski, tako da se sjajno pronalazite tu.

Bob Sent Kler

pre 13 godina

Zar nije Babarogic iz UO Zvezde u ovoj komisiji?
Uostalom sledeca tri kola cemo vas staviti gde vam je mesto. Imate fore da kukate do Uskrsa, a posle cemo vas smiriti do sledeceg!!!

dels

pre 13 godina

Miric posle utakmice priznao da je bio penal, na snimku se vidi da posle prekrsaja priznaje da je nacinio isti. Sta vise hocete, u kom svetu vi zivite, o cemu razmisljate i sta vas tera da tu situaciju vidite drugacije od momka koji je sam priznao da je penal? Jel vas boli Tole , pa covek vam dao pare da vas spasi od dugova, zar ste to zaboravili a za vreme njegove vladavine imali ste vise penala nego za vreme Terzica i Piksija zajedno. Covek se ubi da vam pomogne pa da nije njega bili bi 4. na tabeli!

Milica

pre 13 godina

Ma dajte, pa cela Srbija zna da je prva liga namestena i da u super ligu ulaze Radnicki KG i Novi pazar, a da ce sudije izbaciti BASK iz konkurencije. Dajte, osvestite se. Ja sam sedela za stolom gde su dva direktora klubova iz super lige (iz Kule i pogadjajte ko je bio drugi) dogovarali rezultat. Nema namestanja a? Ma koga lazete? Navijam za OFK Beograd i odavno ne odlazim na utakmice. Svaka druga je namestena, a ako nije potplate se sudije. Setite se samo kako je Sloboda usla u ligu prosle god i sta se desilo Kolubari.

SuperEkspert

pre 13 godina

Čekajte malo, udahnite duboko. Ko vas sprečava da prođete I kolo kvalifikacija nečega za nešto? Sve dok ovako lažete sami sebe Partizan će ubedljivo biti bolji još dugo vremena, kao u košarci.

ko to tamo peva

pre 13 godina

''Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?
(Petar Jr, 15. april 2011 16:54)''

Pa zato što smo toliko bolji da vam ni Babarogić ne može pomoći. Uostalom videlo se ti i uderbijima proteklih godina a i vaša ''sjajna'' igra u Evropi. Mi nismo osvojili ni bod protiv mnogo jačih ekipa, ali smo barem 2 puta nadigrali Anderleht.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Ispada da su svi navijaci Stubova gledali Spartak - Partizan...Sta reci osim, laska.... Ipak imate prilike da gledate ucesnika LS, ni ja to ne bih propustio, pa vas razumem.......ajd zdravo

Vladimir

pre 13 godina

@Srbin Koliko znam on je bio prijatelj vašeg bivšeg predsednika. A što se tiče Zvezdine utakmice protiv Spartaka, sudija je dobio negativnu ocenu i naravno kažnjen je zbog toga. Kad sudija pogreši za Zvezdu dobija kaznu, a kad za partizan dobija pohvale. Dvostruki standardi!

Ivan

pre 13 godina

Najpre Mažić dobija pozitivnu ocenu, onda postoji mogućnost da sudi derbi, poslednja vest - sudio je bez greške. Kolko god nisam za odlaganje derbija, budimo realni, prošle godine su bojkotovali i jedni i drugi, sada definitivno bojkotuju samo jedni. Da nije malo više očigledno da su se FSS i Partizan udružili u cilju da postane nekako prvak? Zašto nekako? Pa zato što nijednu jaku utakmicu ne mogu ljudski da dobiju, počev od rada, vojvodine, ofk, zvezde, anderlehta, LŠ. Bitno je da je mega tim dao 15 golova više i od zvezde i od vojvodine - pametnom dosta! Kolko klubova - tolko muzike.

bro

pre 13 godina

Dakle penal je postojao sto je pokazala i reakcija igracha Spartaka posle nacinjenog faula. Faul u kaznenom prostoru je penal. Ako zapnes nogu igrachu to je faul i to je penal i dovidjenja. Da li ste videli juche kako Nemac sudi penal u mechu PSV Benfika? A tamo je igrach PSV-a i dotakao loptu. Dakle, dosta lupetanja i pritisaka iz CZ. UZgred, Partizan je igrao tragicno ali sta sada....

sonebg

pre 13 godina

E zato nam je ovako stanje u fudbalu. Da ste izgubili tu utakmicu u Subotici ili igrali nereseno sutra bi se znojili sta ce biti pa onda u sledecem kolu derbi pa opet pritisak. Jednostavno ovim se tera publika sa stadiona a klubovi prolaze u evropi kako prolaze. Da ste vi ostali bez bodova tada pa Zvezda jesenas sada bi Vojvodina bila na -1 odnosno -4 Zvezda bi bila na -1 pa igranka celo prolece, zadnje kolo Zvezda-Vojvodina lomi se titula stadioni verovatno puniji nego sada. Ko zna mozda bi i Rad bio tu negde. Gledam samo trenutnu tabelu a sve na primeru dve utakmice. Nesrecni Spartak protiv Zvezde i Protiv Partizana. A ti Karadzicu samo se pravi slep i nemoj da vidis ono sto svi vide.
Navijam za Zvezdu ali mi je vise muka od namestanja i "slobodnih" sudijskih uverenja. A ovde se prepucavamo ko je bolji. U cemu u namestanju?

срећко шојић

pre 13 godina

зашто се само дечки јављају да коментаришу регуларност?
док су им били пикси и миљанић било им је лепо.
па господо намештају се утакмице у свим лигама, и у много бољим од наше, фудбал је одавно постао бизнис. па зашто се у кладионицама избацују из листе по 4-5 утакмица италијанске лиге, зашто су квоте на Х 1.45?

него вас боли друга ствар, што се нама смеши 4. узастопна титула, што нисмо у дуговима као ви, што играмо лигу шампиона, а ви испадате из европе у јулу. то вас боли, ова хајка сад вам је легла да избаците све ваше фрустрације. доминирамо у свим спортовима. кад сте задњи пут видели наслов у новинама звезда на фајнал 4?? виделе су ваше деде.
само ви наставите да живите у прошлости и лукићевој илузији, а ми ћемо и даље да доминирамо. мислите да на буку и саопштења освојите титулу? неће да може!
бићемо и вас и војводину и освојићемо нову титулу, једва чекам тад коментаре!

Fudbalski sudija

pre 13 godina

Čovek je odsudio sasvim dobro i ovakva ocena komisije ne iznenađuje nikog ko se razume u fudbal i u suđenje. Druga je stvar što jedno pola i više Srbije, zadojeno "sopoćanizmom", blage veze nema o temi o kojoj diskutuje. "Lajte kere Jakobsfelda!"...rekao bi Slavko Štimac u onoj poznatoj seriji.

Sike

pre 13 godina

Још једно вређање наше интелигенције... Реакција играча Спартака можда је била онаква зато што је судија свирао пенал нпр. Како смете нешто за пенале да нам причате, Срђан Радоњић најбољи стрелац лиге са 20 голова од тога 10 из пенала. тога се гробари не сећате наравно... И 5 мин. надокнаде увек кад губите или је нерешено исто је нормално јел да, дешава се... Видело се да ту утакмицу морате до добијете...

Petar Jr

pre 13 godina

Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?

bot

pre 13 godina

Pa da, sudio je covek po "slobodnom sudijskom uverenju", a uverenje gospodina Mazica je da Partizan mora da pobedi! Tako da je sve po pravilima, zar ne?

vikernes

pre 13 godina

Zar je neko sumnjao u ovakvu odluku... A mi mislili ponoviće se meč...Dok je Tole tu nema zime...I nije u pitanju samo ovaj meč kako neki misle..Držite gaće sutra,pa se vidimo sledeće subote..A u Subotu selo gori a baba se češlja...

Vladan R

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu,pa stoga ne mogu da dam licno misljenje. Sa druge strane nakon utakmice razgovarao sam bar sa dvadesetak poznanika, neki su iz kraja a neki sa malog fudbala, medju kojima ima i onih koji aktivno treniraju, i koji su gleali istu. Svi do jednoga bilo da su umereni ili strastveni Partizanovci ili Zvezdasi, kao i oni neutralni su tvrdili da penala nije bilo, odnosno da je pre bio penal za Spartak. Izgleda da ovi iz komisije imaju neka posebna pravila ili neki njihov sopstveni snimak spornih detalja.

Srdjan

pre 13 godina

"Ustanovili smo da je sudijski tim sve svoje odluke zasnovao na pravilima igre i slobodnom sudijskom uverenju"
Verovatno po onom: Insajder- Pravila igre.
A na slobodi Maznicevog sudijskog uverenja bi mu i hipici iz 60-ih pozavideli...
Ljudi, nije u pitanju samo penal; svako i malo objektivan je video nameru sudije da navlaci na stranu jsd-a. A s obzirom da je on ipak iskusan sudija, naravno da je tesko dokazivo i sve moze da se podvede pod slobodno uverenje, i penali, i faulovi oko sesnaesterca, i 5 min produzetka... ali kako da bas svako njegovo uverenje bude u korist jsd

Lord Alexandar

pre 13 godina

Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?
(Petar Jr, 15. april 2011 16:54)

petre,(namerno malo slovo ), momce milo i drago, zato sto se prvenstvo ne dobija samo penalima...

partizanovac

pre 13 godina

Citas i smejes se. Kako je ovo dobro. Zasto placeteeee, zasto placeteeeeee......
U svim sportovima Partizan namesta. Zasto placeteeee, zasto placeteeeeeeee......

hmm

pre 13 godina

kakve veze ima Zvezda sa ovim
što komentarišete Zvezdu?
utakmica je bila sa Spartakom
ako je sudio Mažić dobro, što je ceo stadion skandirao "lopovi"?
jel i njih neko nagovarao i potplaćivao?
recimo da su svi ti ljudi pogrešili, zašto su imali osećaj da su pokradeni?

Gogo Grobar

pre 13 godina

Koliku su graju digli oko samo jedne utakmice. Pa Zvezda namesta oduvek, namestaju i drugi svi i OFKa, Vojvodina, Rad, Spartak isto, Hajduk iz Kule isto namesta, pa jos i Borac, a i drugi svi. To svi znaju. A oni od jedne utakmice prave slona, kao da je to nesto. Svi se okomili na Partizan jer je ubedljivo najbolji iako u poslednje vreme i ne pruza ubedljivu igru, ali zato redovno povremeno igra u Evropi, i belezi lepe rezultate i uspehe, pa je samo pitanje vremena kad ce da osvoji i neki pojen. I poznato je, a i to svi znaju da je finansijski stabilan, radi dobro i posteno, pa nema potrebe ni da se nesto narocito ispituje, kad se zna da je kod nas sve cisto, a ne kao kod zvezde gde krade svako ko stigne. Zato se vi ostavite nas i gledajte svoja posla, a jedna namestena utakmica, to manje – vise.

Dragan B.

pre 13 godina

A zemlja je ravna ploča...
Sram vas bilo, pa uzmite samo kada gledate englesku premijer ligu, da sudija sudi onakav penal ili onakav faul za slobodan udarac, izviždali bi ga da se više nikada ne bi pojavio. Kakva neodgovornost...
Kako god ovo jeste početak kraja ovakvog FSS-a.

DS '89

pre 13 godina

Evo mislili su da ako nam hitno daju Maju Vujovica da kraducka za nasu Zvezdu da cemo da cutimo i da ce sve biti po starom, kao pre 5 dana, ali gospodo iz saveza, pa sta da kazem, u pravu ste :)
Meni je kao i svakom slepom navijacu bitno da osvaja moj klub trofeje jer se tad osecam intimno snazno jer mi je zivot nikakav, a kraduckanje cu zaboraviti jer treba osvajati trofeje i slavu koje u pravom zivotu nema, ja zelim tu anesteziju a to sto i mi kraduckamo, za to ne marim ako osvojimo titulu, za mene je to posteno onda.

joca

pre 13 godina

pa da, oni se sprdaju..
imaju sve polug vlasti i sile u svojim rukama i sprdaju se sa narodom.
a najgore od svega - jedan (dodushe ne tako velik procenat) se raduje toj sprdnji i odushevljeno je pozdravlja.

Zipo

pre 13 godina

Sanjam dan kada cemo imati 2 predstavnika u LS. Tada osvajanje titule nece biti pitanje zivota i smrti i ovakvih stvari ce biti mnogo manje.

Smesnooo

pre 13 godina

Evropa je merilo svega...mozete pricati sta god hocete, i kako smo nula u Ligi sampiona, ali vi ni prvo kolo kvalifikacija ne mozete da prodjete...a sto se namestanja tice...jadna Crvena zvezda...nikad oni nista nisu namestili, svi oni penali i pobede u zadnjih 10 minuta su bili cisti kao suza...ako nastavite Gani dacu vam par linkova iz zadnje 2 god pa da vidimo koliko je to zvezdica nasa "ostecena"

dokle više?!

pre 13 godina

Aj da zanemarimo i Krstajićevu ruku u dosuđen penal i produženo vreme, ali brate na svako padanje Ilića, Ilijeva i družine on svira faul. Što je na kraju i doprinelo pobedi. Ako su ono faulovi, onda u Premijer Ligi nemaju pojma sa suđenjem. Smešno...

petar

pre 13 godina

Ovoima samo u Srbiji da bar utakmicu nisu prenosili na TV u pa da poverujemo u saopstenja
Ocigledno niko nije video kradju,a i onaj nesrecni Savo Milosevic prica gluposti kakve namestaljke u srpskom fudbalu
I to jos u savezu gde je preposteni Tole predsednik
Da nije smesno bilo bi zalosno

Revolucijaaaaa!

pre 13 godina

Radnicki kg je klub za razliku od vasih bg mafijaskih klubica koje prate cistacice i redari.Mala setise da je Radnicki na prevaru ispao iz prve lige.Usput setite se da je Radnicki klub sa istorijom da je cak igrao i sa brazilskim klubom u kom je igrao Pele 4:4 u Kragujevcu u proslom veku.

Neverovatno ali istinito

pre 13 godina

Definitivno ucimo od zapada,kad nas bombardovase nazvase akciju "Milosrdni andjeo"...ovaj zakljucak "strucne" komisije me podseca na tu akciju.
(NATO, 15. april 2011 23:10)

Ja zaista ne mogu da verujem sta je ljudska glupost u stanju da kaze...ti poredis odluku strucne komisije sa bombardovanjem i ljudskom tragedijom? Jesi li ti uopste svestan sta si rekao? Sumnjam da si zreo da to shvatis inace ovakve gluposti ne bi pricao. Sramota kakvih ljudi danas ima!!!!

NATO

pre 13 godina

Definitivno ucimo od zapada,kad nas bombardovase nazvase akciju "Milosrdni andjeo"...ovaj zakljucak "strucne" komisije me podseca na tu akciju.

Vesna

pre 13 godina

Da Milice, jer kada se utakmice namestaju obicno sa direktorima sede i navijaci klubova koji nemaju veze sa ta dva kluba. Idi ti lepo u kuhinju a fudbal ostavi muskarcima.

BataM

pre 13 godina

Kako se približavaju naredna dva (moguće i presudna)"Jelen super lige", tako se i povećava pritisak na sudije, klubove (Partizan u prvom redu)...Pogodite, kome to sve treba? Zamažite oči narodu da ne pominju novčane afere (krađe novca od transfera), da ne pričaju o teškoj situaciji u klubu!!! Znači titula rešava sve!!! Hajde, videćemo...

jedino ako baš mora da se upamti i eventualno da se nauči napamet?

pre 13 godina

I upamti - mecevi se NIKAD ne namestaju sa 3-0 ili 5-1, nego minimalno, ...
(Urke, 15. april 2011 20:18)

Zašto bi iko upamtio tako nelogičnu i netačnu konstataciju?

CartmaN

pre 13 godina

Ко је толико луд да вјерује надлежним институцијама? Пијачарске приче су ваљда вјеродостојније од приче школованих људи. Наравно да смо покрадени, краду нас годинама. Од како се распала наша Југа. Али нека, нека. Доће опет неки нови Крцун, па да видите онда. Опет ћемо бити стубови, не СрБства, него цијеле црвене државе.
И као, ово нам је манир. Као само причамо и уједамо и извлачимо се на измишљотине. А не, не, не. Ми смо опасни по све. Нас је највише. Познато нам је свима да су Срби најпаметнији народ и чим је већина најпаметније нације уз нас, нека се чувају сви други.

Nemanja

pre 13 godina

@NLO
Ааааајме, каквих сте ви сте фазона пуни :D

Хахаха, Боже ме сачувај, па ево снимка утакмице за коју си рекао:
>>20.09.2009. Smederevo - Zvezda - Penal kod rezultata 0-1. Nimalo sporan, je li delije? A novine cute.

Погледајмо и тај пенал: http://www.youtube.com/watch?v=8FFCfD6cZlI (1:30 мин)

Ја заиста не капирам колико то човек мора да се труди па да буде тако слеп?

Бај д веј, утакмица је завршена резултатом 0 - 3, Cмедерево без икакви шанси. Ма да бре, скандалозно а ми "ћутимо", срам нас појео :)

grobarcasanova

pre 13 godina

penal je veoma diskutabilan bio,ali mazic ga je dosudio po svo licnom uvjerenju,a ne po necem tamo...takoodje mislim da ova odluka komisije ima mnogo veze sa mazicevom reputacijom u evropi i zbog toga sto bi mogao suditi ls...

Branko

pre 13 godina

@dokle više?!

A da su kojim slučajem Ilić, Iliev i ostali igrači zvezde, tada bi bili faulovi. Uzas kolika ostrašćenost zvezdinih navijača.

Dusan

pre 13 godina

Navijam za Partizan ali ovog puta ne zelim da branim Partizan i ne zelim da napadam Zvezdu kako bi pravdao Partizan. OVO JE SRAMOTA!!! Partizan igra sramno a ni Zvezda ne zaostaje tu puno!!! Hocemo Evropske klubove koji ce da pune svoje police trofejima??? SANJAJMO!

hocu pravdu

pre 13 godina

Covek ne sme ni penal za Partizan da dosudi, jer ga onda svi napadnu (iako je penal zaista postojao). Ajde zvezdasi, budite malo korektni.

Pera

pre 13 godina

To je bilo za i ocekivati, kada se vec nista nije ni desilo za gol iz ofsajda Kaludjerovica na utakmici Spartak - C. Zvezda. I Zvezda je dosla do bodova preokretom uz zvuk sirene.

Vlada

pre 13 godina

Stvarno je neverovatno da se dize ovoliko prasine oko ove utakmice i Partizana. Samo se iskazuje nemoc da se sampion svrgne sa trona. Pa setite se ofsajda zvezde u Subotici, penala sad protiv Cuke, nepokazanog crvenog Bajkovicu, namestenih utakmica sa Jagodinom, BSK-om, milion nepostojecih penala u prosloj sezoni, majgeri Stamenkovica... Ispadanja u prvim kolima u Evropi. Pa i Spartak i OFK prodjose prvo kolo. Zato tisina! Osvajali ste titule samo dok je bilo Miljanica, Stojkovica..

dule

pre 13 godina

stvarno niste ok... Koliko je samo vesti u vezi sudjenja u Subotici objavljeno... "Zahvaljujuci penalu nad Ilievom?" .razocarali ste me, recimo juce za Ligu Evrope ste pisali "pogotcima sa bele tacke" i sl. Sto niste napisali pogotkom Race Petrovica? Nema smisla,al valjda je tako svugde,dojadi onaj ko je najbolji svima...

Саопштење наше комшинице

pre 13 godina

"Ако ПАРТИЗАН освоји титулу,првенство је нерегуларно, али ако звезда освоји титулу ту је све регуларно, нема говора о намештању!"

Istina ipak najviše boli

pre 13 godina

Ovo je prst u oko Babarogićevim pravilima. Vidim da su počelei ovde već da filozofiraju i da se isčuđavaju. Šta sudio je penal za Partizan kako je to smeo, kako ga nije sramota... Samo da konstatujem da je penal postojao i da nije dodelio ni jedan žuti karton za izležavane po travi a da neznaju ni šta ih boli, ni gde su udareni.

Alfa

pre 13 godina

predsednik te iste zajednice i njenog upravnog odbora je Branimir Babarogic tako da dragi moji 'gani vas covek je potvrdio da je Mazic dobro sudio...

Bob Sent Kler

pre 13 godina

Zar nije Babarogic iz UO Zvezde u ovoj komisiji?
Uostalom sledeca tri kola cemo vas staviti gde vam je mesto. Imate fore da kukate do Uskrsa, a posle cemo vas smiriti do sledeceg!!!

Nex

pre 13 godina

KO KAZE?
Sudijska komisija Zajednice Superligaša

, a 75% Srba i poznavalaca fudbala misli suprotno.
(Sta ste vi gledali, 15. april 2011 16:01)

Preko 50% Srba je nepismeno, bukvalno, a i sportski, tako da se sjajno pronalazite tu.

Miljko

pre 13 godina

haha, ovo je jos bolje. Umesto da kazu, jeste pogresio je i to se desava... "slucajno", oni jos stanu iza njega i kazu da nije pogresio uopste. Mora da postoji nacin za podizanje optuznice protiv ovakvih freakova???

SuperEkspert

pre 13 godina

Čekajte malo, udahnite duboko. Ko vas sprečava da prođete I kolo kvalifikacija nečega za nešto? Sve dok ovako lažete sami sebe Partizan će ubedljivo biti bolji još dugo vremena, kao u košarci.

Serdjo

pre 13 godina

Komisija ima članove od 75 do 99 godina starosti. Rade po komunističkom načinu odlučivanja: ako ne ocenimo negativno sudjenje, onda se ono nije ni desilo. Molba za UEFU da nas suspenduje na deset godina.

les lionceaux

pre 13 godina

kada odbrambeni igrač igra rukom u petercu, a sudija ne dosudi penal onda se smatra da je igrača lopta slučajno pogodila u ruku.. ovdje nije lopta išla nekom velikom brzinom, igrač Partizana nije bio u fazi uklizavanja da ne može imati kontrolu nad svojim rukama, nego je čekao centaršut..

a može li mi neko objasniti kakav to igrač širi ruke prilikom centaršuta? pa zar taj igrač nije naučio da se centaršut čeka tako da se ruke spoje iza leđa upravo iz razloga da ga lopta ne bi "slučajno pogodila u ruku"?

NLO

pre 13 godina

Jao zvezdasi kako ste sada osteceni, jadni vi.
01.11.2008. Dva ofsajda svirana Radu protiv Zvezde kod rezultata 0-0 za dve stopostotne prilike.
7.3.2010. Opet Rad - Zvezda - Golman procenjuje da lopta ide pored ili iznad gola, sklanja ruke a ona ulazi u 90!
28.11.2010. Spartak - Zvezda - zanimljiv trenutak kod drugog gola Zvezde, odluka sudije proglasena za jedinu gresku koja je direktno uticala na ishod meca. A prasina miruje.
20.09.2009. Smederevo - Zvezda - Penal kod rezultata 0-1. Nimalo sporan, je li delije? A novine cute.
24.03.2010. Zvezda - Smederevo - kaduovo igranje rukom i teatralan pad a sudija pecka pistaljku za penal. Tada vam je bilo lepo?
Ne znam da li je ista utakmica, Stamenkovic krvnicki rusi protivnickog igraca van 16 metara i sudija svira aut za Smederevo.
12.03.2011. Jagodina - Zvezda - Zvezda cuva 7 igraca uverena da ce pobediti Jagodinu rezervnim timom iako se bori za titulu, 21 sut upucen ka golu, o posedu lopte da ne pricamo, a posle pricaju kako se Partizanu protivnici sklanjaju sa puta. Tuzno.
To su samo neke od situacija oko kojih je trebalo da se dize mnogo veca prasina nego oko ove sa Mazicem.
E moji realni sudijski kriticari, zvezdasi.

Urke

pre 13 godina

Pa zato što nijednu jaku utakmicu ne mogu ljudski da dobiju, počev od rada, vojvodine, ofk, zvezde, anderlehta, LŠ. Bitno je da je mega tim dao 15 golova više i od zvezde i od vojvodine - pametnom dosta! Kolko klubova - tolko muzike.
(Ivan, 15. april 2011 19:48)

Pa da. Bitno je da ste Vi razbili gigantski SLOVAN, da ste dali TRI GOLA u 95. za pobede od 1-0, da ste Spartak dobili golom iz ofsajda, Smederevo penalom nidje veze, da Vam golmani barataju mavashi gerijem i posle dobiju zuti karton pri 0-0, da Kadu igra rukom, a Zvezda dobije penal. Jedino koga ste iskreno razvalili je Jagodina - a i rasculo se da ste im platili pripreme tako da i tu imate corak.. bolje cuti molim te..
I upamti - mecevi se NIKAD ne namestaju sa 3-0 ili 5-1, nego minimalno, a Vi takvih pobeda imate barem 7-8, tako da tu trazi razloge Partizanovih goleada. Da, bas ce Partizan namestiti Hajduk tekmu i jos im dati 4 gola. Smesno,tj.tragicno...

dule nbg

pre 13 godina

hahahaha, posle utakmice mi je bilo jasno sto se ne prenose utakmice Partizana... Sad mi opet nije jasno, cela Srbija vidi jedno a onda se pojavi neka komisija i objavi ti da to sto si video u stvari nisi video... Podseca me na onaj vic kad zena uhvati muza u prevari, u krevetu, a ovaj joj kaze "jel ti verujes meni ili svojim ocima!?"

Ivan

pre 13 godina

Najpre Mažić dobija pozitivnu ocenu, onda postoji mogućnost da sudi derbi, poslednja vest - sudio je bez greške. Kolko god nisam za odlaganje derbija, budimo realni, prošle godine su bojkotovali i jedni i drugi, sada definitivno bojkotuju samo jedni. Da nije malo više očigledno da su se FSS i Partizan udružili u cilju da postane nekako prvak? Zašto nekako? Pa zato što nijednu jaku utakmicu ne mogu ljudski da dobiju, počev od rada, vojvodine, ofk, zvezde, anderlehta, LŠ. Bitno je da je mega tim dao 15 golova više i od zvezde i od vojvodine - pametnom dosta! Kolko klubova - tolko muzike.

ko to tamo peva

pre 13 godina

''Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?
(Petar Jr, 15. april 2011 16:54)''

Pa zato što smo toliko bolji da vam ni Babarogić ne može pomoći. Uostalom videlo se ti i uderbijima proteklih godina a i vaša ''sjajna'' igra u Evropi. Mi nismo osvojili ni bod protiv mnogo jačih ekipa, ali smo barem 2 puta nadigrali Anderleht.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Ispada da su svi navijaci Stubova gledali Spartak - Partizan...Sta reci osim, laska.... Ipak imate prilike da gledate ucesnika LS, ni ja to ne bih propustio, pa vas razumem.......ajd zdravo

analiticar amater

pre 13 godina

U nekom novom insajderu za koju gudinu slusacemo isposvest ovog sudije kako mu je naredjeno da partizan ne sme da izgubi.
Zvezdas sam, ali sva podrska Savi Milosevicu, on izgovara ono sto i ja mislim.

Gogo Grobar

pre 13 godina

Koliku su graju digli oko samo jedne utakmice. Pa Zvezda namesta oduvek, namestaju i drugi svi i OFKa, Vojvodina, Rad, Spartak isto, Hajduk iz Kule isto namesta, pa jos i Borac, a i drugi svi. To svi znaju. A oni od jedne utakmice prave slona, kao da je to nesto. Svi se okomili na Partizan jer je ubedljivo najbolji iako u poslednje vreme i ne pruza ubedljivu igru, ali zato redovno povremeno igra u Evropi, i belezi lepe rezultate i uspehe, pa je samo pitanje vremena kad ce da osvoji i neki pojen. I poznato je, a i to svi znaju da je finansijski stabilan, radi dobro i posteno, pa nema potrebe ni da se nesto narocito ispituje, kad se zna da je kod nas sve cisto, a ne kao kod zvezde gde krade svako ko stigne. Zato se vi ostavite nas i gledajte svoja posla, a jedna namestena utakmica, to manje – vise.

bro

pre 13 godina

Dakle penal je postojao sto je pokazala i reakcija igracha Spartaka posle nacinjenog faula. Faul u kaznenom prostoru je penal. Ako zapnes nogu igrachu to je faul i to je penal i dovidjenja. Da li ste videli juche kako Nemac sudi penal u mechu PSV Benfika? A tamo je igrach PSV-a i dotakao loptu. Dakle, dosta lupetanja i pritisaka iz CZ. UZgred, Partizan je igrao tragicno ali sta sada....

dels

pre 13 godina

Miric posle utakmice priznao da je bio penal, na snimku se vidi da posle prekrsaja priznaje da je nacinio isti. Sta vise hocete, u kom svetu vi zivite, o cemu razmisljate i sta vas tera da tu situaciju vidite drugacije od momka koji je sam priznao da je penal? Jel vas boli Tole , pa covek vam dao pare da vas spasi od dugova, zar ste to zaboravili a za vreme njegove vladavine imali ste vise penala nego za vreme Terzica i Piksija zajedno. Covek se ubi da vam pomogne pa da nije njega bili bi 4. na tabeli!

Dalmos

pre 13 godina

Sve su to zvanicna dokumenta koja ostaju u arhivu, a jednog dana ce posluziti kao dokazi na sudjenju fudbalskoj mafiji!
Samo veliki je to zalogaj za nase zatvorske kapacitete, pa predlazem da se jedan od beogradskih stadiona pretvori u zatvor! Tribine bi bile uredjene za huligane , a na terenu bi postavili celije (kaveze) za ekipu iz saveza i klubova. Pravda bi bila zadovoljena, a oni bi se osecali kao kod kuce!

срећко шојић

pre 13 godina

зашто се само дечки јављају да коментаришу регуларност?
док су им били пикси и миљанић било им је лепо.
па господо намештају се утакмице у свим лигама, и у много бољим од наше, фудбал је одавно постао бизнис. па зашто се у кладионицама избацују из листе по 4-5 утакмица италијанске лиге, зашто су квоте на Х 1.45?

него вас боли друга ствар, што се нама смеши 4. узастопна титула, што нисмо у дуговима као ви, што играмо лигу шампиона, а ви испадате из европе у јулу. то вас боли, ова хајка сад вам је легла да избаците све ваше фрустрације. доминирамо у свим спортовима. кад сте задњи пут видели наслов у новинама звезда на фајнал 4?? виделе су ваше деде.
само ви наставите да живите у прошлости и лукићевој илузији, а ми ћемо и даље да доминирамо. мислите да на буку и саопштења освојите титулу? неће да може!
бићемо и вас и војводину и освојићемо нову титулу, једва чекам тад коментаре!

isplatljivo

pre 13 godina

Izvanredna ekonomska računica. Uložiš 200 hiljada evra na halapljive sudije i premiranja, osvojiš titulu, a onda od učešća u Ligi šampiona dobiješ 10 miliona evra.

Fudbalski sudija

pre 13 godina

Čovek je odsudio sasvim dobro i ovakva ocena komisije ne iznenađuje nikog ko se razume u fudbal i u suđenje. Druga je stvar što jedno pola i više Srbije, zadojeno "sopoćanizmom", blage veze nema o temi o kojoj diskutuje. "Lajte kere Jakobsfelda!"...rekao bi Slavko Štimac u onoj poznatoj seriji.

Petar Jr

pre 13 godina

Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?

Sike

pre 13 godina

Још једно вређање наше интелигенције... Реакција играча Спартака можда је била онаква зато што је судија свирао пенал нпр. Како смете нешто за пенале да нам причате, Срђан Радоњић најбољи стрелац лиге са 20 голова од тога 10 из пенала. тога се гробари не сећате наравно... И 5 мин. надокнаде увек кад губите или је нерешено исто је нормално јел да, дешава се... Видело се да ту утакмицу морате до добијете...

partizanovac

pre 13 godina

Citas i smejes se. Kako je ovo dobro. Zasto placeteeee, zasto placeteeeeee......
U svim sportovima Partizan namesta. Zasto placeteeee, zasto placeteeeeeeee......

Vladan R

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu,pa stoga ne mogu da dam licno misljenje. Sa druge strane nakon utakmice razgovarao sam bar sa dvadesetak poznanika, neki su iz kraja a neki sa malog fudbala, medju kojima ima i onih koji aktivno treniraju, i koji su gleali istu. Svi do jednoga bilo da su umereni ili strastveni Partizanovci ili Zvezdasi, kao i oni neutralni su tvrdili da penala nije bilo, odnosno da je pre bio penal za Spartak. Izgleda da ovi iz komisije imaju neka posebna pravila ili neki njihov sopstveni snimak spornih detalja.

Vladimir

pre 13 godina

@Srbin Koliko znam on je bio prijatelj vašeg bivšeg predsednika. A što se tiče Zvezdine utakmice protiv Spartaka, sudija je dobio negativnu ocenu i naravno kažnjen je zbog toga. Kad sudija pogreši za Zvezdu dobija kaznu, a kad za partizan dobija pohvale. Dvostruki standardi!

Milica

pre 13 godina

Ma dajte, pa cela Srbija zna da je prva liga namestena i da u super ligu ulaze Radnicki KG i Novi pazar, a da ce sudije izbaciti BASK iz konkurencije. Dajte, osvestite se. Ja sam sedela za stolom gde su dva direktora klubova iz super lige (iz Kule i pogadjajte ko je bio drugi) dogovarali rezultat. Nema namestanja a? Ma koga lazete? Navijam za OFK Beograd i odavno ne odlazim na utakmice. Svaka druga je namestena, a ako nije potplate se sudije. Setite se samo kako je Sloboda usla u ligu prosle god i sta se desilo Kolubari.

hmm

pre 13 godina

kakve veze ima Zvezda sa ovim
što komentarišete Zvezdu?
utakmica je bila sa Spartakom
ako je sudio Mažić dobro, što je ceo stadion skandirao "lopovi"?
jel i njih neko nagovarao i potplaćivao?
recimo da su svi ti ljudi pogrešili, zašto su imali osećaj da su pokradeni?

Smesnooo

pre 13 godina

Evropa je merilo svega...mozete pricati sta god hocete, i kako smo nula u Ligi sampiona, ali vi ni prvo kolo kvalifikacija ne mozete da prodjete...a sto se namestanja tice...jadna Crvena zvezda...nikad oni nista nisu namestili, svi oni penali i pobede u zadnjih 10 minuta su bili cisti kao suza...ako nastavite Gani dacu vam par linkova iz zadnje 2 god pa da vidimo koliko je to zvezdica nasa "ostecena"

Lord Alexandar

pre 13 godina

Meni samo nije jasno ako Zvezda toliko namesta i ako se toliko sudi (narocito neopravdanih penala kako citam medju komentarima) u njenu korist , kako je onda partizan (namerno malo slovo) trostruki uzastopni prvak ?
(Petar Jr, 15. april 2011 16:54)

petre,(namerno malo slovo ), momce milo i drago, zato sto se prvenstvo ne dobija samo penalima...

Nemanja

pre 13 godina

@NLO
Ааааајме, каквих сте ви сте фазона пуни :D

Хахаха, Боже ме сачувај, па ево снимка утакмице за коју си рекао:
>>20.09.2009. Smederevo - Zvezda - Penal kod rezultata 0-1. Nimalo sporan, je li delije? A novine cute.

Погледајмо и тај пенал: http://www.youtube.com/watch?v=8FFCfD6cZlI (1:30 мин)

Ја заиста не капирам колико то човек мора да се труди па да буде тако слеп?

Бај д веј, утакмица је завршена резултатом 0 - 3, Cмедерево без икакви шанси. Ма да бре, скандалозно а ми "ћутимо", срам нас појео :)

grobarcasanova

pre 13 godina

penal je veoma diskutabilan bio,ali mazic ga je dosudio po svo licnom uvjerenju,a ne po necem tamo...takoodje mislim da ova odluka komisije ima mnogo veze sa mazicevom reputacijom u evropi i zbog toga sto bi mogao suditi ls...

BataM

pre 13 godina

Kako se približavaju naredna dva (moguće i presudna)"Jelen super lige", tako se i povećava pritisak na sudije, klubove (Partizan u prvom redu)...Pogodite, kome to sve treba? Zamažite oči narodu da ne pominju novčane afere (krađe novca od transfera), da ne pričaju o teškoj situaciji u klubu!!! Znači titula rešava sve!!! Hajde, videćemo...

vikernes

pre 13 godina

Zar je neko sumnjao u ovakvu odluku... A mi mislili ponoviće se meč...Dok je Tole tu nema zime...I nije u pitanju samo ovaj meč kako neki misle..Držite gaće sutra,pa se vidimo sledeće subote..A u Subotu selo gori a baba se češlja...

CartmaN

pre 13 godina

Ко је толико луд да вјерује надлежним институцијама? Пијачарске приче су ваљда вјеродостојније од приче школованих људи. Наравно да смо покрадени, краду нас годинама. Од како се распала наша Југа. Али нека, нека. Доће опет неки нови Крцун, па да видите онда. Опет ћемо бити стубови, не СрБства, него цијеле црвене државе.
И као, ово нам је манир. Као само причамо и уједамо и извлачимо се на измишљотине. А не, не, не. Ми смо опасни по све. Нас је највише. Познато нам је свима да су Срби најпаметнији народ и чим је већина најпаметније нације уз нас, нека се чувају сви други.

Dragan B.

pre 13 godina

A zemlja je ravna ploča...
Sram vas bilo, pa uzmite samo kada gledate englesku premijer ligu, da sudija sudi onakav penal ili onakav faul za slobodan udarac, izviždali bi ga da se više nikada ne bi pojavio. Kakva neodgovornost...
Kako god ovo jeste početak kraja ovakvog FSS-a.

jedino ako baš mora da se upamti i eventualno da se nauči napamet?

pre 13 godina

I upamti - mecevi se NIKAD ne namestaju sa 3-0 ili 5-1, nego minimalno, ...
(Urke, 15. april 2011 20:18)

Zašto bi iko upamtio tako nelogičnu i netačnu konstataciju?

Srdjan

pre 13 godina

"Ustanovili smo da je sudijski tim sve svoje odluke zasnovao na pravilima igre i slobodnom sudijskom uverenju"
Verovatno po onom: Insajder- Pravila igre.
A na slobodi Maznicevog sudijskog uverenja bi mu i hipici iz 60-ih pozavideli...
Ljudi, nije u pitanju samo penal; svako i malo objektivan je video nameru sudije da navlaci na stranu jsd-a. A s obzirom da je on ipak iskusan sudija, naravno da je tesko dokazivo i sve moze da se podvede pod slobodno uverenje, i penali, i faulovi oko sesnaesterca, i 5 min produzetka... ali kako da bas svako njegovo uverenje bude u korist jsd

bot

pre 13 godina

Pa da, sudio je covek po "slobodnom sudijskom uverenju", a uverenje gospodina Mazica je da Partizan mora da pobedi! Tako da je sve po pravilima, zar ne?

joca

pre 13 godina

pa da, oni se sprdaju..
imaju sve polug vlasti i sile u svojim rukama i sprdaju se sa narodom.
a najgore od svega - jedan (dodushe ne tako velik procenat) se raduje toj sprdnji i odushevljeno je pozdravlja.

petar

pre 13 godina

Ovoima samo u Srbiji da bar utakmicu nisu prenosili na TV u pa da poverujemo u saopstenja
Ocigledno niko nije video kradju,a i onaj nesrecni Savo Milosevic prica gluposti kakve namestaljke u srpskom fudbalu
I to jos u savezu gde je preposteni Tole predsednik
Da nije smesno bilo bi zalosno

NATO

pre 13 godina

Definitivno ucimo od zapada,kad nas bombardovase nazvase akciju "Milosrdni andjeo"...ovaj zakljucak "strucne" komisije me podseca na tu akciju.

DS '89

pre 13 godina

Evo mislili su da ako nam hitno daju Maju Vujovica da kraducka za nasu Zvezdu da cemo da cutimo i da ce sve biti po starom, kao pre 5 dana, ali gospodo iz saveza, pa sta da kazem, u pravu ste :)
Meni je kao i svakom slepom navijacu bitno da osvaja moj klub trofeje jer se tad osecam intimno snazno jer mi je zivot nikakav, a kraduckanje cu zaboraviti jer treba osvajati trofeje i slavu koje u pravom zivotu nema, ja zelim tu anesteziju a to sto i mi kraduckamo, za to ne marim ako osvojimo titulu, za mene je to posteno onda.

Vesna

pre 13 godina

Da Milice, jer kada se utakmice namestaju obicno sa direktorima sede i navijaci klubova koji nemaju veze sa ta dva kluba. Idi ti lepo u kuhinju a fudbal ostavi muskarcima.

Revolucijaaaaa!

pre 13 godina

Radnicki kg je klub za razliku od vasih bg mafijaskih klubica koje prate cistacice i redari.Mala setise da je Radnicki na prevaru ispao iz prve lige.Usput setite se da je Radnicki klub sa istorijom da je cak igrao i sa brazilskim klubom u kom je igrao Pele 4:4 u Kragujevcu u proslom veku.

Branko

pre 13 godina

@dokle više?!

A da su kojim slučajem Ilić, Iliev i ostali igrači zvezde, tada bi bili faulovi. Uzas kolika ostrašćenost zvezdinih navijača.

Zipo

pre 13 godina

Sanjam dan kada cemo imati 2 predstavnika u LS. Tada osvajanje titule nece biti pitanje zivota i smrti i ovakvih stvari ce biti mnogo manje.

sonebg

pre 13 godina

E zato nam je ovako stanje u fudbalu. Da ste izgubili tu utakmicu u Subotici ili igrali nereseno sutra bi se znojili sta ce biti pa onda u sledecem kolu derbi pa opet pritisak. Jednostavno ovim se tera publika sa stadiona a klubovi prolaze u evropi kako prolaze. Da ste vi ostali bez bodova tada pa Zvezda jesenas sada bi Vojvodina bila na -1 odnosno -4 Zvezda bi bila na -1 pa igranka celo prolece, zadnje kolo Zvezda-Vojvodina lomi se titula stadioni verovatno puniji nego sada. Ko zna mozda bi i Rad bio tu negde. Gledam samo trenutnu tabelu a sve na primeru dve utakmice. Nesrecni Spartak protiv Zvezde i Protiv Partizana. A ti Karadzicu samo se pravi slep i nemoj da vidis ono sto svi vide.
Navijam za Zvezdu ali mi je vise muka od namestanja i "slobodnih" sudijskih uverenja. A ovde se prepucavamo ko je bolji. U cemu u namestanju?

dokle više?!

pre 13 godina

Aj da zanemarimo i Krstajićevu ruku u dosuđen penal i produženo vreme, ali brate na svako padanje Ilića, Ilijeva i družine on svira faul. Što je na kraju i doprinelo pobedi. Ako su ono faulovi, onda u Premijer Ligi nemaju pojma sa suđenjem. Smešno...

Neverovatno ali istinito

pre 13 godina

Definitivno ucimo od zapada,kad nas bombardovase nazvase akciju "Milosrdni andjeo"...ovaj zakljucak "strucne" komisije me podseca na tu akciju.
(NATO, 15. april 2011 23:10)

Ja zaista ne mogu da verujem sta je ljudska glupost u stanju da kaze...ti poredis odluku strucne komisije sa bombardovanjem i ljudskom tragedijom? Jesi li ti uopste svestan sta si rekao? Sumnjam da si zreo da to shvatis inace ovakve gluposti ne bi pricao. Sramota kakvih ljudi danas ima!!!!

Dusan

pre 13 godina

Navijam za Partizan ali ovog puta ne zelim da branim Partizan i ne zelim da napadam Zvezdu kako bi pravdao Partizan. OVO JE SRAMOTA!!! Partizan igra sramno a ni Zvezda ne zaostaje tu puno!!! Hocemo Evropske klubove koji ce da pune svoje police trofejima??? SANJAJMO!