Četvrtak, 16.07.2009.

13:22

Adebajor prešao u Mančester siti

Uprava engleskog fudbalskog premijerligaša Mančester sitija potpisala je ugovor sa prvotimcem Arsenala Emanuelom Adebajorom.

Izvor: B92

Adebajor prešao u Manèester siti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Filip

pre 14 godina

City je dobar:Given iako je mator nek dzedzi na golu jos ovu godinu!Po meni Kompani bi moro obavezno da igra stopera jer je strasan igrac i izvrsno bi bilo jos sad Teri kad dodje i Richards je odlican i kao desni bek i Bridge levi bek i eto vam idealne odbrane i ne zaboravimo da od odbrane jos tu na klupu Ben Haim,Dunn...

Marko Vozdovac

pre 14 godina

@ (pitam se ja..., 16. jul 2009 22:04)

Naravno da nije ok, samo su mi Real i City bili primeri. Naravno da je suluda stvar transfer Berbatova, kao i transfer Kerika i Hargrivsa, takvih transfera ima koliko volis, ali to ne znaci da su oni dobri. Jel ti stvarno mislis da recimo za Ronalda treba dati 90 milki? Dok su visine transfera bile normalne, fudbal je bio sport, bilo je mogucnosti da "mali" tj finansijski slabi klubovi nesto urade, da osvoje neku titulu ili da osvoje nesto u Evropi. Ovako vise nema svrhe, sve na ovom svetu ce osvajati grupa od 5 do 10 klubova i tu se mozda moze umesati neko tipa City-ja koga ce kupiti neki seik i uraditi ovo sto rade sad.

gradjanin kejn

pre 14 godina

Odlicna kupovina, za razliku od prethodnih godina. Robinjo, Tevez po bokovima Adebajor spic... opasan napad, brz prodoran pre svega.
Pa mora svaki od njih da ima i zamenu, zar ne!?
Adebajor/Roke, Tevez/Belami, Robinjo/Bozinov(ili ko vec), to je ozbiljan tim a ne 2 dobra napadaca i jedan se povredi - menjaj formaciju, guraj veznjake u krila, krila u spic i sl... I ne brinite se vi za odbranu vidite da jure jednog vrhunstog stopera, teri/leskot(uh on je zver) a i imaju vec sad solidne bekove, jos jedan dobar veznjak i ko Murinjov Celzi, ako ne i jaci.
Nisam neki obozavalac Sitija i toga sto radi, al jedva cekam da vidim neki novi jak tim, a ne da gledam ManU, Liver, Celzi koji promene 2 igraca u startnoj postavi u 3god ili redje...

darko

pre 14 godina

Mnogu dobar poteg na upravata na arsena covek sto veli deka igra za pari a ne za slava ili tim ne ni treba da igra za niv ista sudbina go ceka kako flamini,hleb, i red ostali fudbaleri koi misliv deka sa zvezde a u stvari oni su zasluga na Vengera i drugde ke nemav poima .......

hell_gunners

pre 14 godina

ko je koga tu prevario vreme ce pokazati...ali nema sumnje da ce neko u city-u da greje klupu...ali kako god bilo nama (arsenalovim navijacima) je drago sto ode ovaj sarlatan...

Djomla

pre 14 godina

Auuuu mancester city se ne zeza.. vala razbijace oni ove sezone...mada dooosta sa tim napadacima.. ako nemaju odbarnu dzabe im i 3 adebajora..

Vuk

pre 14 godina

Adebayor je uzasno talentovan al' je dripac. Wenger je izvarao City za 25 mil. funti.

Sto se City-ja tice, napadaca nikad dosta. Uostalom, Jo ce na pozajmicu u Everton, Evans bi mogao na pozajmicu takodje. Bozinov nije igrao onoliko. Mwaruwarija hoce da kupi Portsmouth. Robinho igra samo dok je suncano...

Sve u svemu, malo jeste guzva al' zvuci veci problem nego sto jeste.

Sad imaju 2 velika napadaca (Adebayor, Cruz) i 2 mala (Robinho, Tevez), i ko ostane od ove boranije iza...

pitam se ja...

pre 14 godina

Zbog klubova tipa Real i MCFC i njihovih suludih transfera mislim da je vreme da FIFA i UEFA razmisljaju o uvodjenju nekog ogranicenja po principu Salary cap u NBA...
(Marko Vozdovac, 16. jul 2009 16:02)

A to sto ce Barca da dovede Villu za 50 miliona, to je u redu, to sto je Manchester Utd prosle sezone doveo Berbatova za 40 miliona, iako ne vredi n i upola manje, i to je u redu...samo kad kupuje Real(i City 'ajde), onda :'te nije na mestu', 'te uvedite salary cap'...ma nemoj, pa sta, kao da su oteli...Real gospodski uze zajam od banke, za godinu dana ce na prodaji dresova i prodajom TV prava uzeti tri puta vise nego sto je platio, FIFA i UEFA uzimaju porez, Manchester zaradio, Banka zaradila, Real zaradio, Perez zaradio,drzava zaradila i svi srecni...sta tu nije jasno?

Prometejevac

pre 14 godina

ne bih da se ponavljam ali celsi ce biti malo dete za City sledece sezone.
iako mnogi misle da je previse napadaca mislim da ih je sada dovoljno. jer Jo je otiso u Everton na pozajmicu Belami je ionako dosao samo zbog para mislim da njega fudbal i ne interesuje previse
robinjo i tewez ce verovatno igrati po strani dok ce im jedini napadac biti adebajor uz alternativu Kruza. jos ako dodje tery a nadam se da HOCE City ce skoro sigurno zavrsiti na jednom od prva tri mesta u ligi.

Dejan

pre 14 godina

Meni se ovo bas svidja. Cini mi se da je doslo vreme da Liverpool uzme titulu. Mancester losiji nego prosle godine, Celsi nepromenjen, Arsenal vecito talentovani, gradjanima ce trebati vremena da sve ovo uigraju.Samo da Rafa zadrzi ekipu i gotovo.
YNWA, sad il nikad!!!

vladimir

pre 14 godina

Oduvek sam voleo Man City.Bili su mi omiljeni tim.Sada konacno imaju novca ko blata.Najbogatiji su klub na Svetu.Ali ima mnogo toga sto mi se ne svidja.Prvo treba da dovedu odlicnog trenera.Mark Hjuz nije taj kalibar.Onda gomilanje igraca na slicnim pozicijama.Slicno kao Real Madrid.Treba kupiti par dobrih igraca u odbrani.Sad bi bila najveca glupost kupiti Etoa jer je napad prilicno sjajan.Ima pravih gol igraca i odlicnih pakera.Teri bi bio idealno resenje ali ne verujem da je to moguce.Dug je put do stvaranja velikog tima.Dovedena su cetiri vrhunska igraca i mozda ce jos toliko ali treba vremena da se sve to uigra i ono sto je najvaznije da deluju kao pravi tim.Par pojedinaca ne cini sjajan tim.Iako mnogima smeta ovo sto rade Real Madrid i Man City ipak je zanimljivo.Potrebna je neka nova svezina u Premijer ligi a i u Primeri Barsa deluje i vise nego mocno pa je vreme da je Real bar donekle ugrozi kako bi bilo zanimljivije.

MUFC

pre 14 godina

Znam da ce sada svi da nagrnu sa komentarima tipa bacanje para itd itd...Ja iako navijam za Man Utd, drago mi je sto se City ovako pojacao, i jos ce igraca dovesti sigurno, pre svega zato sto ce Premier League biti mnogo zanimljivija jer sledece godine ce biti dosta konkurenata za titulu, svaki dan citamo kako se neko pojacao, a City bi uz malo boljeg trenera, i jos nekog odbrambenog igraca, mogao sigurno u TOP 4 bez problema. A videcete da ce ove godine velika cetvorka biti razbijena!

Mr. Wenger

pre 14 godina

Kako ja vidim stvari njima fali samo desni bek mada to moze da igra Micah bez problema. Centralno imaju Dunna, Richardsa(on moze i desno) i Company-a. Na lijevom beku imaju Wayne Bridge i kao pokrice spanca Zabaletu. Na sredini centralno dva velika radnika Barry i Irelanda koji mogu da trce za Robinhom i Wright- Prhillipsom ako ce ova dvojica igrati krila. U napadu Tevez i Adebayor a kao alternativa Santa Cruz i Belami. Obzirom da ce se gradjani boriti na vise frontova neohodan im je jos jedan dobar centralni bek kako bi mogli da rotiraju. I da se oslobode nekolicine spiceva (Mvaruvarija prodati a Yo je koliko me sjecanje sluzi produzio boravak u Evertonu na jos godinu dana). Da sumiram - jednog centralnog beka i imate ekipu koja moze da se ukljuci u borbu za prva cetiri mjesta. Naravno ukoliko Hughes uspije da ih uigra. To nije lak posao ali on je najbolji Engleski trener pa neka se dokaze ove sezone.

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Zbog klubova tipa Real i MCFC i njihovih suludih transfera mislim da je vreme da FIFA i UEFA razmisljaju o uvodjenju nekog ogranicenja po principu Salary cap u NBA...

mimout_czv

pre 14 godina

GK Given
RB Ricards
CB Teri
CB Dan
LB W. Bridz
CM Ireland
CM Elano
RWF Robinjo
LWF Tevez
CF Kruz
CF Adebajor
S1 Hart
S2 Onuoha
S3 De Jong
S4 Kompani
S5 Petrov
S6 Belami
S7 Bozinov

daniele de rossi

pre 14 godina

Ako i dodje Teri mislim da City nije slabiji od Uniteda..brani sjajni Given,odbrana teri,richards,zabaleta,bridge,sredina,barry,w.philips,ireland i napad tevez,adebayor,i robinho..i plus fantasticne zamene..A united napad??pa i sredina..?bez Cristiana to nije to!a i realno titulu im je doneo Tevez,on je bio ta prevaga!!scholes,giggs..molim te deda Fergi dovedi GOjka Kacara ako hoces nesto i ove sezone!!!:)))

Mamadou Sakho

pre 14 godina

Opa!!! Sad ce Arsenal da dovede Gignac-a iz Tuluza, i ima da bude 2 puta bolji od Adebajora.
A pitam se samo kome ce Man City da uvali kretene poput Bellamy-ja, Caicido-a i tako dalje... Smesni su, i Hjuz na celu sa njima.

'sT

pre 14 godina

Napadaci:
# Craig Bellamy (WAL)
# Benjani Mwaruwari (ZIM)
# Carlos Tevez (ARG)
# Ched Evans (WAL)
# Felipe Caicedo (ECU)
# Jô (BRA)
# Robinho (BRA)
# Roque Santa Cruz (PRY)
# Valeri Bojinov (BUL)

Bruka od tima...

DELIJA

pre 14 godina

Golmani: Robinson i Smajhel Odbrana: Kompani, Dunne, V.Bridz, Ricards, TERI, Zabaleta, Onuoha, Tal Ben, Haim, jos da kupe kvalitetnog levog i desnog beka... Sredina: BERI, Petrov, Ireland (strasan igrac), Son R. Filips, Elano, De Jong + 2 pojacanja. I Napad: Adebajor, Tevez, Robinjo (mada on igra vise kao Burza u Zvezdi), Belami, Santa Kruz, Bozinov... Dobra ekipa ali vise od Lige Uefa nemoj da s nadaju.Nije sve u parama...(ima nesto i u nekretninama:))xaxa

dokle vise?

pre 14 godina

Kupise tri napadaca.Svasta.
(Nemanja, 16. jul 2009 13:31)

Za neupucene koji kazu da je robinho napad nije istina on moze da igra levo krilo.. a ove napadace sto su kupili to je zato sto su tanki sa napadom imaju malo napadaca i jos su i oni matori..

Spirit

pre 14 godina

Au koliku platu dadose coveku (190 000) koji se u LS u dvomecu sa Manchesterom nije video pored Vidica,pa su mu se i navijaci Arsenala smejali. Dobar posao Arsenala,sad Wenger moze da dovede nekog francuza za mnogo manje para.

evo i prvih 18

pre 14 godina

1.given
2.ricards
3.kompani
4.dan
5.bridz
6.irac
7.beri
8.robinjo
9.tevez
10.adebajor
11.santa kruz
izmene:
12.onuoha
13.zabaleta
14.ben-haim
15.de jong
16.elano
17.filips
18.belami

mig21

pre 14 godina

Ne razumem ljude koji misle da Chelsea ima tradiciju, a Man City ne...
Cisto informativno, prema naravno nezvanicnim informacijama, Man City u samom gradu Mancesteru ima vise navijaca nego Man Utd...
Ovo nikako ne znaci da je veci klub od Utd-a, ali svakako znaci da je respektabilan...
Dok su gradjani pre par sezona igrali 3. ligu, imali su prosek od 30-ak hiljada ljudi po utakmici... Toliko o velicini kluba...
Takodje, imali su reprezentativce i pre dolaska seika (Richards, Vassel, Wright-Philips za Englesku, Dunn za Irsku...).
Tako da vase sprdanje sa ovim timom zaista nije na mestu...

Morgoroth

pre 14 godina

iako ih nepodnosim, city je napravio odlican posao sto se tice napada, tevez i robinho ce da igraju na pozicijama krila ili play igraca, cudite se sto je toliko napadaca, a izgleda da po komentarima samo jedan lik zna da su se vec resili sturridga (chelsea), jo (everton) vassell (neki klub u turskoj), a na izlaznim vratima je i maruwari. Sto se tice bellamya i bojinova, verujem da bi i njih prodali ako se ukaze dobra prilika, do kraja prelaznog roka ima dosta vremena, i jos ce se city pojacati, u to nema sumlje. I lako je moguce da ce se umesati u veliku 4, mada isto tako verujem da ce iz te cetvorke izbaciti arsenal, koji je dosta oslabljen u odnosu na ostale konkurente.

sity

pre 14 godina

Bice to extra tim.Samo sto imaju veliku guzvu u timu,samo kupuju a nikog ne prodaju.I to kupuju samo napadace.Imaju 30 igraca,neka prodaju 7/8 po 5 miliona prosecno i eto para za extra branica i jos jednog igraca defanzivnog karaktera.Napadaci Belami,Mvaruvari,Caicedo,Evans,Bojinov,R.S.Kruz sada Adebajor i ostali-mnogo je.Doveli starog Belamija za velike pare a imao je slab ucinak proteklih sezona,los potez sada ce grejati tribine,prodajte ga.R.S.Kruz dosao za velike pare a u sezoni 08/09 dao 4 gola u prvenstvu na 20 utakmica los potez...Sto li ne dovedu Per Mertesacker-a extra igrac neizostavan igrac Nemacke.

sine

pre 14 godina

Zasigurno imaju bolji tim od gradskog rivala Mancester junajteda. Jos kad bi se pojacali tamo gde su najslabiji, a to je trener gde bi im bio kraj.

ccc

pre 14 godina

Sinko zelim ti sve najgore u nastavku karijere. Igraces u klubu koji nikada nece uraditi nista, jer je oduvek bio samo jedan mali klub i nikada i nece biti veliki upravo zbog tih astronomskih suma koje njihovi obesni vlasnici ulazu. Postoji nesto sto se novcem ne moze kupiti, a to ces ubrzo shvatiti. Bice velikih razocaranja, kada nakon ovoliko ulozenog novca Man City ne bude uradio nista!

Dachone_AFC

pre 14 godina

Venger ce sa ovim parama da uradi sledece: ili nece potrositi nista ili ce da kupi 15 igracha od po 13 godina, umesto jednog kvalitetnog napadaca.

shwxx

pre 14 godina

Izgleda da se neko malo igra sa ovim jadnim Tevezom.. opet ce s'vremena na vreme, i ako zasluzuje vise da igra samo deo drugog poluvremena..

bojan_kljajic

pre 14 godina

Sa ovim je City posto veoma ozbiljna ekipa. Jedino im je trener los...
I jedna stvar mi nije jasna. Sta ce im tooooliko napadaca : Adebajor, Santa Kruz, Bozinov, Tevez, Jo, ....

Bonny

pre 14 godina

Negde sam napisao da ce se sledece sezone voditi velika borba za 4 mesto u Premiership-u, izmedju Man.City i Arsenala...
Ali sam izgleda pogresio i Arsenal se vec unapred predaje, a ova kupovina vise je da se oslabi protivnik nego da se Man.City pojaca!
Mozda nije fer-play, ali svako koristi svoje najace adute-u sovm slucaju NOVAC!

sima88

pre 14 godina

Pa sta oni misle|?Da igraju sa 4 napadaca?Tevez-Santa Kruz-Robinjo-Adebajor?Nadam se da ce opet Tevez izvisiti.A sto se Terija tice,fudbal gubi smisao.Uvek sam ga cenio jos od kada je sa klupe menjao Desaia ali sada je prodao dusu placenicima iz sitija?Pa oni ne igraju ni Evropu....Strasno!

Neiskusni ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Kako losa kupovina Gradjana..
Imaju 3 vrhunska napadaca Santa Kruza, Robinja i Teveza i plus imaju Valerija Bozinova koji je potputno zaboravljen a koji je i dalje ogromni potencijal, i imaju ludog Belamija, i oni dovode jos jednog klasicnog spica... Umesto da su ko ljudi doveli Terija, da im igra u paru sa Ricardsom, i da su doveli jendog vrhunskog levog beka tipa Lahm, Chiellini, Vargas,i golmana da zamani ostarelog Givena,kao i jedno dobro levo krilo da igra umesto Petrova koji vise i nije ono sto je bio pre dve godine..Ako vec imaju toliko para trebali su dovesti igrace na tim pozicijama..Neverovatna neozbiljnost uprave i trenera..

darre

pre 14 godina

2653753 napadaca u M.S. a sta je sa ostatkom ekipe , ko ce da im igra ????

Sve u svemu jedva cekam sledecu sezonu da vidim kako ce sve to da ispadne :)

grobarrr

pre 14 godina

pa i ako dodje terry manchester ce da ih pobedi i bez ronalda i bez teweza,pare nisu dowoljne da se stwori najbolja ekipa prwo trebaju da otpuste onog hjuza i nadju nekog trenera koji zna st aje fudball a ne mogu da werujem owo im je 3 spic jbt ko ce na klupuu

Ntopa

pre 14 godina

Na Arsenalovom zvaničnom sajtu, nema ničega vezano za ovu vest??? Jeste da je sve skoro rešeno, ali "Adebajor je tražio vremena da se odluči, nadajući se "lest-minit" ponudi nekog većeg ino-kluba"-navode neki euro sajtovi

Bonny

pre 14 godina

Negde sam napisao da ce se sledece sezone voditi velika borba za 4 mesto u Premiership-u, izmedju Man.City i Arsenala...
Ali sam izgleda pogresio i Arsenal se vec unapred predaje, a ova kupovina vise je da se oslabi protivnik nego da se Man.City pojaca!
Mozda nije fer-play, ali svako koristi svoje najace adute-u sovm slucaju NOVAC!

Navijac

pre 14 godina

Ne vredi on toliko... 190.000 eura nedeljno!? Kao sto je sam par puta izjavio jedini razlog zbog kojeg igra u evropi su pare. Ispunila mu se ambicija. Eto na sta je fudbal spao... zalosno...

Dachone_AFC

pre 14 godina

Venger ce sa ovim parama da uradi sledece: ili nece potrositi nista ili ce da kupi 15 igracha od po 13 godina, umesto jednog kvalitetnog napadaca.

Navijac

pre 14 godina

Ne vredi on toliko... 190.000 eura nedeljno!? Kao sto je sam par puta izjavio jedini razlog zbog kojeg igra u evropi su pare. Ispunila mu se ambicija. Eto na sta je fudbal spao... zalosno...

darre

pre 14 godina

2653753 napadaca u M.S. a sta je sa ostatkom ekipe , ko ce da im igra ????

Sve u svemu jedva cekam sledecu sezonu da vidim kako ce sve to da ispadne :)

Neiskusni ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Kako losa kupovina Gradjana..
Imaju 3 vrhunska napadaca Santa Kruza, Robinja i Teveza i plus imaju Valerija Bozinova koji je potputno zaboravljen a koji je i dalje ogromni potencijal, i imaju ludog Belamija, i oni dovode jos jednog klasicnog spica... Umesto da su ko ljudi doveli Terija, da im igra u paru sa Ricardsom, i da su doveli jendog vrhunskog levog beka tipa Lahm, Chiellini, Vargas,i golmana da zamani ostarelog Givena,kao i jedno dobro levo krilo da igra umesto Petrova koji vise i nije ono sto je bio pre dve godine..Ako vec imaju toliko para trebali su dovesti igrace na tim pozicijama..Neverovatna neozbiljnost uprave i trenera..

ccc

pre 14 godina

Sinko zelim ti sve najgore u nastavku karijere. Igraces u klubu koji nikada nece uraditi nista, jer je oduvek bio samo jedan mali klub i nikada i nece biti veliki upravo zbog tih astronomskih suma koje njihovi obesni vlasnici ulazu. Postoji nesto sto se novcem ne moze kupiti, a to ces ubrzo shvatiti. Bice velikih razocaranja, kada nakon ovoliko ulozenog novca Man City ne bude uradio nista!

Bonny

pre 14 godina

Negde sam napisao da ce se sledece sezone voditi velika borba za 4 mesto u Premiership-u, izmedju Man.City i Arsenala...
Ali sam izgleda pogresio i Arsenal se vec unapred predaje, a ova kupovina vise je da se oslabi protivnik nego da se Man.City pojaca!
Mozda nije fer-play, ali svako koristi svoje najace adute-u sovm slucaju NOVAC!

Spirit

pre 14 godina

Au koliku platu dadose coveku (190 000) koji se u LS u dvomecu sa Manchesterom nije video pored Vidica,pa su mu se i navijaci Arsenala smejali. Dobar posao Arsenala,sad Wenger moze da dovede nekog francuza za mnogo manje para.

sima88

pre 14 godina

Pa sta oni misle|?Da igraju sa 4 napadaca?Tevez-Santa Kruz-Robinjo-Adebajor?Nadam se da ce opet Tevez izvisiti.A sto se Terija tice,fudbal gubi smisao.Uvek sam ga cenio jos od kada je sa klupe menjao Desaia ali sada je prodao dusu placenicima iz sitija?Pa oni ne igraju ni Evropu....Strasno!

bojan_kljajic

pre 14 godina

Sa ovim je City posto veoma ozbiljna ekipa. Jedino im je trener los...
I jedna stvar mi nije jasna. Sta ce im tooooliko napadaca : Adebajor, Santa Kruz, Bozinov, Tevez, Jo, ....

Ntopa

pre 14 godina

Na Arsenalovom zvaničnom sajtu, nema ničega vezano za ovu vest??? Jeste da je sve skoro rešeno, ali "Adebajor je tražio vremena da se odluči, nadajući se "lest-minit" ponudi nekog većeg ino-kluba"-navode neki euro sajtovi

mig21

pre 14 godina

Ne razumem ljude koji misle da Chelsea ima tradiciju, a Man City ne...
Cisto informativno, prema naravno nezvanicnim informacijama, Man City u samom gradu Mancesteru ima vise navijaca nego Man Utd...
Ovo nikako ne znaci da je veci klub od Utd-a, ali svakako znaci da je respektabilan...
Dok su gradjani pre par sezona igrali 3. ligu, imali su prosek od 30-ak hiljada ljudi po utakmici... Toliko o velicini kluba...
Takodje, imali su reprezentativce i pre dolaska seika (Richards, Vassel, Wright-Philips za Englesku, Dunn za Irsku...).
Tako da vase sprdanje sa ovim timom zaista nije na mestu...

grobarrr

pre 14 godina

pa i ako dodje terry manchester ce da ih pobedi i bez ronalda i bez teweza,pare nisu dowoljne da se stwori najbolja ekipa prwo trebaju da otpuste onog hjuza i nadju nekog trenera koji zna st aje fudball a ne mogu da werujem owo im je 3 spic jbt ko ce na klupuu

shwxx

pre 14 godina

Izgleda da se neko malo igra sa ovim jadnim Tevezom.. opet ce s'vremena na vreme, i ako zasluzuje vise da igra samo deo drugog poluvremena..

sine

pre 14 godina

Zasigurno imaju bolji tim od gradskog rivala Mancester junajteda. Jos kad bi se pojacali tamo gde su najslabiji, a to je trener gde bi im bio kraj.

sity

pre 14 godina

Bice to extra tim.Samo sto imaju veliku guzvu u timu,samo kupuju a nikog ne prodaju.I to kupuju samo napadace.Imaju 30 igraca,neka prodaju 7/8 po 5 miliona prosecno i eto para za extra branica i jos jednog igraca defanzivnog karaktera.Napadaci Belami,Mvaruvari,Caicedo,Evans,Bojinov,R.S.Kruz sada Adebajor i ostali-mnogo je.Doveli starog Belamija za velike pare a imao je slab ucinak proteklih sezona,los potez sada ce grejati tribine,prodajte ga.R.S.Kruz dosao za velike pare a u sezoni 08/09 dao 4 gola u prvenstvu na 20 utakmica los potez...Sto li ne dovedu Per Mertesacker-a extra igrac neizostavan igrac Nemacke.

Mamadou Sakho

pre 14 godina

Opa!!! Sad ce Arsenal da dovede Gignac-a iz Tuluza, i ima da bude 2 puta bolji od Adebajora.
A pitam se samo kome ce Man City da uvali kretene poput Bellamy-ja, Caicido-a i tako dalje... Smesni su, i Hjuz na celu sa njima.

'sT

pre 14 godina

Napadaci:
# Craig Bellamy (WAL)
# Benjani Mwaruwari (ZIM)
# Carlos Tevez (ARG)
# Ched Evans (WAL)
# Felipe Caicedo (ECU)
# Jô (BRA)
# Robinho (BRA)
# Roque Santa Cruz (PRY)
# Valeri Bojinov (BUL)

Bruka od tima...

pitam se ja...

pre 14 godina

Zbog klubova tipa Real i MCFC i njihovih suludih transfera mislim da je vreme da FIFA i UEFA razmisljaju o uvodjenju nekog ogranicenja po principu Salary cap u NBA...
(Marko Vozdovac, 16. jul 2009 16:02)

A to sto ce Barca da dovede Villu za 50 miliona, to je u redu, to sto je Manchester Utd prosle sezone doveo Berbatova za 40 miliona, iako ne vredi n i upola manje, i to je u redu...samo kad kupuje Real(i City 'ajde), onda :'te nije na mestu', 'te uvedite salary cap'...ma nemoj, pa sta, kao da su oteli...Real gospodski uze zajam od banke, za godinu dana ce na prodaji dresova i prodajom TV prava uzeti tri puta vise nego sto je platio, FIFA i UEFA uzimaju porez, Manchester zaradio, Banka zaradila, Real zaradio, Perez zaradio,drzava zaradila i svi srecni...sta tu nije jasno?

Bonny

pre 14 godina

Negde sam napisao da ce se sledece sezone voditi velika borba za 4 mesto u Premiership-u, izmedju Man.City i Arsenala...
Ali sam izgleda pogresio i Arsenal se vec unapred predaje, a ova kupovina vise je da se oslabi protivnik nego da se Man.City pojaca!
Mozda nije fer-play, ali svako koristi svoje najace adute-u sovm slucaju NOVAC!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Zbog klubova tipa Real i MCFC i njihovih suludih transfera mislim da je vreme da FIFA i UEFA razmisljaju o uvodjenju nekog ogranicenja po principu Salary cap u NBA...

Mr. Wenger

pre 14 godina

Kako ja vidim stvari njima fali samo desni bek mada to moze da igra Micah bez problema. Centralno imaju Dunna, Richardsa(on moze i desno) i Company-a. Na lijevom beku imaju Wayne Bridge i kao pokrice spanca Zabaletu. Na sredini centralno dva velika radnika Barry i Irelanda koji mogu da trce za Robinhom i Wright- Prhillipsom ako ce ova dvojica igrati krila. U napadu Tevez i Adebayor a kao alternativa Santa Cruz i Belami. Obzirom da ce se gradjani boriti na vise frontova neohodan im je jos jedan dobar centralni bek kako bi mogli da rotiraju. I da se oslobode nekolicine spiceva (Mvaruvarija prodati a Yo je koliko me sjecanje sluzi produzio boravak u Evertonu na jos godinu dana). Da sumiram - jednog centralnog beka i imate ekipu koja moze da se ukljuci u borbu za prva cetiri mjesta. Naravno ukoliko Hughes uspije da ih uigra. To nije lak posao ali on je najbolji Engleski trener pa neka se dokaze ove sezone.

dokle vise?

pre 14 godina

Kupise tri napadaca.Svasta.
(Nemanja, 16. jul 2009 13:31)

Za neupucene koji kazu da je robinho napad nije istina on moze da igra levo krilo.. a ove napadace sto su kupili to je zato sto su tanki sa napadom imaju malo napadaca i jos su i oni matori..

daniele de rossi

pre 14 godina

Ako i dodje Teri mislim da City nije slabiji od Uniteda..brani sjajni Given,odbrana teri,richards,zabaleta,bridge,sredina,barry,w.philips,ireland i napad tevez,adebayor,i robinho..i plus fantasticne zamene..A united napad??pa i sredina..?bez Cristiana to nije to!a i realno titulu im je doneo Tevez,on je bio ta prevaga!!scholes,giggs..molim te deda Fergi dovedi GOjka Kacara ako hoces nesto i ove sezone!!!:)))

MUFC

pre 14 godina

Znam da ce sada svi da nagrnu sa komentarima tipa bacanje para itd itd...Ja iako navijam za Man Utd, drago mi je sto se City ovako pojacao, i jos ce igraca dovesti sigurno, pre svega zato sto ce Premier League biti mnogo zanimljivija jer sledece godine ce biti dosta konkurenata za titulu, svaki dan citamo kako se neko pojacao, a City bi uz malo boljeg trenera, i jos nekog odbrambenog igraca, mogao sigurno u TOP 4 bez problema. A videcete da ce ove godine velika cetvorka biti razbijena!

evo i prvih 18

pre 14 godina

1.given
2.ricards
3.kompani
4.dan
5.bridz
6.irac
7.beri
8.robinjo
9.tevez
10.adebajor
11.santa kruz
izmene:
12.onuoha
13.zabaleta
14.ben-haim
15.de jong
16.elano
17.filips
18.belami

vladimir

pre 14 godina

Oduvek sam voleo Man City.Bili su mi omiljeni tim.Sada konacno imaju novca ko blata.Najbogatiji su klub na Svetu.Ali ima mnogo toga sto mi se ne svidja.Prvo treba da dovedu odlicnog trenera.Mark Hjuz nije taj kalibar.Onda gomilanje igraca na slicnim pozicijama.Slicno kao Real Madrid.Treba kupiti par dobrih igraca u odbrani.Sad bi bila najveca glupost kupiti Etoa jer je napad prilicno sjajan.Ima pravih gol igraca i odlicnih pakera.Teri bi bio idealno resenje ali ne verujem da je to moguce.Dug je put do stvaranja velikog tima.Dovedena su cetiri vrhunska igraca i mozda ce jos toliko ali treba vremena da se sve to uigra i ono sto je najvaznije da deluju kao pravi tim.Par pojedinaca ne cini sjajan tim.Iako mnogima smeta ovo sto rade Real Madrid i Man City ipak je zanimljivo.Potrebna je neka nova svezina u Premijer ligi a i u Primeri Barsa deluje i vise nego mocno pa je vreme da je Real bar donekle ugrozi kako bi bilo zanimljivije.

DELIJA

pre 14 godina

Golmani: Robinson i Smajhel Odbrana: Kompani, Dunne, V.Bridz, Ricards, TERI, Zabaleta, Onuoha, Tal Ben, Haim, jos da kupe kvalitetnog levog i desnog beka... Sredina: BERI, Petrov, Ireland (strasan igrac), Son R. Filips, Elano, De Jong + 2 pojacanja. I Napad: Adebajor, Tevez, Robinjo (mada on igra vise kao Burza u Zvezdi), Belami, Santa Kruz, Bozinov... Dobra ekipa ali vise od Lige Uefa nemoj da s nadaju.Nije sve u parama...(ima nesto i u nekretninama:))xaxa

Vuk

pre 14 godina

Adebayor je uzasno talentovan al' je dripac. Wenger je izvarao City za 25 mil. funti.

Sto se City-ja tice, napadaca nikad dosta. Uostalom, Jo ce na pozajmicu u Everton, Evans bi mogao na pozajmicu takodje. Bozinov nije igrao onoliko. Mwaruwarija hoce da kupi Portsmouth. Robinho igra samo dok je suncano...

Sve u svemu, malo jeste guzva al' zvuci veci problem nego sto jeste.

Sad imaju 2 velika napadaca (Adebayor, Cruz) i 2 mala (Robinho, Tevez), i ko ostane od ove boranije iza...

mimout_czv

pre 14 godina

GK Given
RB Ricards
CB Teri
CB Dan
LB W. Bridz
CM Ireland
CM Elano
RWF Robinjo
LWF Tevez
CF Kruz
CF Adebajor
S1 Hart
S2 Onuoha
S3 De Jong
S4 Kompani
S5 Petrov
S6 Belami
S7 Bozinov

Dejan

pre 14 godina

Meni se ovo bas svidja. Cini mi se da je doslo vreme da Liverpool uzme titulu. Mancester losiji nego prosle godine, Celsi nepromenjen, Arsenal vecito talentovani, gradjanima ce trebati vremena da sve ovo uigraju.Samo da Rafa zadrzi ekipu i gotovo.
YNWA, sad il nikad!!!

Morgoroth

pre 14 godina

iako ih nepodnosim, city je napravio odlican posao sto se tice napada, tevez i robinho ce da igraju na pozicijama krila ili play igraca, cudite se sto je toliko napadaca, a izgleda da po komentarima samo jedan lik zna da su se vec resili sturridga (chelsea), jo (everton) vassell (neki klub u turskoj), a na izlaznim vratima je i maruwari. Sto se tice bellamya i bojinova, verujem da bi i njih prodali ako se ukaze dobra prilika, do kraja prelaznog roka ima dosta vremena, i jos ce se city pojacati, u to nema sumlje. I lako je moguce da ce se umesati u veliku 4, mada isto tako verujem da ce iz te cetvorke izbaciti arsenal, koji je dosta oslabljen u odnosu na ostale konkurente.

gradjanin kejn

pre 14 godina

Odlicna kupovina, za razliku od prethodnih godina. Robinjo, Tevez po bokovima Adebajor spic... opasan napad, brz prodoran pre svega.
Pa mora svaki od njih da ima i zamenu, zar ne!?
Adebajor/Roke, Tevez/Belami, Robinjo/Bozinov(ili ko vec), to je ozbiljan tim a ne 2 dobra napadaca i jedan se povredi - menjaj formaciju, guraj veznjake u krila, krila u spic i sl... I ne brinite se vi za odbranu vidite da jure jednog vrhunstog stopera, teri/leskot(uh on je zver) a i imaju vec sad solidne bekove, jos jedan dobar veznjak i ko Murinjov Celzi, ako ne i jaci.
Nisam neki obozavalac Sitija i toga sto radi, al jedva cekam da vidim neki novi jak tim, a ne da gledam ManU, Liver, Celzi koji promene 2 igraca u startnoj postavi u 3god ili redje...

hell_gunners

pre 14 godina

ko je koga tu prevario vreme ce pokazati...ali nema sumnje da ce neko u city-u da greje klupu...ali kako god bilo nama (arsenalovim navijacima) je drago sto ode ovaj sarlatan...

darko

pre 14 godina

Mnogu dobar poteg na upravata na arsena covek sto veli deka igra za pari a ne za slava ili tim ne ni treba da igra za niv ista sudbina go ceka kako flamini,hleb, i red ostali fudbaleri koi misliv deka sa zvezde a u stvari oni su zasluga na Vengera i drugde ke nemav poima .......

Prometejevac

pre 14 godina

ne bih da se ponavljam ali celsi ce biti malo dete za City sledece sezone.
iako mnogi misle da je previse napadaca mislim da ih je sada dovoljno. jer Jo je otiso u Everton na pozajmicu Belami je ionako dosao samo zbog para mislim da njega fudbal i ne interesuje previse
robinjo i tewez ce verovatno igrati po strani dok ce im jedini napadac biti adebajor uz alternativu Kruza. jos ako dodje tery a nadam se da HOCE City ce skoro sigurno zavrsiti na jednom od prva tri mesta u ligi.

Djomla

pre 14 godina

Auuuu mancester city se ne zeza.. vala razbijace oni ove sezone...mada dooosta sa tim napadacima.. ako nemaju odbarnu dzabe im i 3 adebajora..

Marko Vozdovac

pre 14 godina

@ (pitam se ja..., 16. jul 2009 22:04)

Naravno da nije ok, samo su mi Real i City bili primeri. Naravno da je suluda stvar transfer Berbatova, kao i transfer Kerika i Hargrivsa, takvih transfera ima koliko volis, ali to ne znaci da su oni dobri. Jel ti stvarno mislis da recimo za Ronalda treba dati 90 milki? Dok su visine transfera bile normalne, fudbal je bio sport, bilo je mogucnosti da "mali" tj finansijski slabi klubovi nesto urade, da osvoje neku titulu ili da osvoje nesto u Evropi. Ovako vise nema svrhe, sve na ovom svetu ce osvajati grupa od 5 do 10 klubova i tu se mozda moze umesati neko tipa City-ja koga ce kupiti neki seik i uraditi ovo sto rade sad.

Filip

pre 14 godina

City je dobar:Given iako je mator nek dzedzi na golu jos ovu godinu!Po meni Kompani bi moro obavezno da igra stopera jer je strasan igrac i izvrsno bi bilo jos sad Teri kad dodje i Richards je odlican i kao desni bek i Bridge levi bek i eto vam idealne odbrane i ne zaboravimo da od odbrane jos tu na klupu Ben Haim,Dunn...

ccc

pre 14 godina

Sinko zelim ti sve najgore u nastavku karijere. Igraces u klubu koji nikada nece uraditi nista, jer je oduvek bio samo jedan mali klub i nikada i nece biti veliki upravo zbog tih astronomskih suma koje njihovi obesni vlasnici ulazu. Postoji nesto sto se novcem ne moze kupiti, a to ces ubrzo shvatiti. Bice velikih razocaranja, kada nakon ovoliko ulozenog novca Man City ne bude uradio nista!

Neiskusni ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Kako losa kupovina Gradjana..
Imaju 3 vrhunska napadaca Santa Kruza, Robinja i Teveza i plus imaju Valerija Bozinova koji je potputno zaboravljen a koji je i dalje ogromni potencijal, i imaju ludog Belamija, i oni dovode jos jednog klasicnog spica... Umesto da su ko ljudi doveli Terija, da im igra u paru sa Ricardsom, i da su doveli jendog vrhunskog levog beka tipa Lahm, Chiellini, Vargas,i golmana da zamani ostarelog Givena,kao i jedno dobro levo krilo da igra umesto Petrova koji vise i nije ono sto je bio pre dve godine..Ako vec imaju toliko para trebali su dovesti igrace na tim pozicijama..Neverovatna neozbiljnost uprave i trenera..

Bonny

pre 14 godina

Negde sam napisao da ce se sledece sezone voditi velika borba za 4 mesto u Premiership-u, izmedju Man.City i Arsenala...
Ali sam izgleda pogresio i Arsenal se vec unapred predaje, a ova kupovina vise je da se oslabi protivnik nego da se Man.City pojaca!
Mozda nije fer-play, ali svako koristi svoje najace adute-u sovm slucaju NOVAC!

grobarrr

pre 14 godina

pa i ako dodje terry manchester ce da ih pobedi i bez ronalda i bez teweza,pare nisu dowoljne da se stwori najbolja ekipa prwo trebaju da otpuste onog hjuza i nadju nekog trenera koji zna st aje fudball a ne mogu da werujem owo im je 3 spic jbt ko ce na klupuu

sine

pre 14 godina

Zasigurno imaju bolji tim od gradskog rivala Mancester junajteda. Jos kad bi se pojacali tamo gde su najslabiji, a to je trener gde bi im bio kraj.

Bonny

pre 14 godina

Negde sam napisao da ce se sledece sezone voditi velika borba za 4 mesto u Premiership-u, izmedju Man.City i Arsenala...
Ali sam izgleda pogresio i Arsenal se vec unapred predaje, a ova kupovina vise je da se oslabi protivnik nego da se Man.City pojaca!
Mozda nije fer-play, ali svako koristi svoje najace adute-u sovm slucaju NOVAC!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

Zbog klubova tipa Real i MCFC i njihovih suludih transfera mislim da je vreme da FIFA i UEFA razmisljaju o uvodjenju nekog ogranicenja po principu Salary cap u NBA...

sima88

pre 14 godina

Pa sta oni misle|?Da igraju sa 4 napadaca?Tevez-Santa Kruz-Robinjo-Adebajor?Nadam se da ce opet Tevez izvisiti.A sto se Terija tice,fudbal gubi smisao.Uvek sam ga cenio jos od kada je sa klupe menjao Desaia ali sada je prodao dusu placenicima iz sitija?Pa oni ne igraju ni Evropu....Strasno!

Navijac

pre 14 godina

Ne vredi on toliko... 190.000 eura nedeljno!? Kao sto je sam par puta izjavio jedini razlog zbog kojeg igra u evropi su pare. Ispunila mu se ambicija. Eto na sta je fudbal spao... zalosno...

Dachone_AFC

pre 14 godina

Venger ce sa ovim parama da uradi sledece: ili nece potrositi nista ili ce da kupi 15 igracha od po 13 godina, umesto jednog kvalitetnog napadaca.

DELIJA

pre 14 godina

Golmani: Robinson i Smajhel Odbrana: Kompani, Dunne, V.Bridz, Ricards, TERI, Zabaleta, Onuoha, Tal Ben, Haim, jos da kupe kvalitetnog levog i desnog beka... Sredina: BERI, Petrov, Ireland (strasan igrac), Son R. Filips, Elano, De Jong + 2 pojacanja. I Napad: Adebajor, Tevez, Robinjo (mada on igra vise kao Burza u Zvezdi), Belami, Santa Kruz, Bozinov... Dobra ekipa ali vise od Lige Uefa nemoj da s nadaju.Nije sve u parama...(ima nesto i u nekretninama:))xaxa

Dejan

pre 14 godina

Meni se ovo bas svidja. Cini mi se da je doslo vreme da Liverpool uzme titulu. Mancester losiji nego prosle godine, Celsi nepromenjen, Arsenal vecito talentovani, gradjanima ce trebati vremena da sve ovo uigraju.Samo da Rafa zadrzi ekipu i gotovo.
YNWA, sad il nikad!!!

Prometejevac

pre 14 godina

ne bih da se ponavljam ali celsi ce biti malo dete za City sledece sezone.
iako mnogi misle da je previse napadaca mislim da ih je sada dovoljno. jer Jo je otiso u Everton na pozajmicu Belami je ionako dosao samo zbog para mislim da njega fudbal i ne interesuje previse
robinjo i tewez ce verovatno igrati po strani dok ce im jedini napadac biti adebajor uz alternativu Kruza. jos ako dodje tery a nadam se da HOCE City ce skoro sigurno zavrsiti na jednom od prva tri mesta u ligi.

darre

pre 14 godina

2653753 napadaca u M.S. a sta je sa ostatkom ekipe , ko ce da im igra ????

Sve u svemu jedva cekam sledecu sezonu da vidim kako ce sve to da ispadne :)

shwxx

pre 14 godina

Izgleda da se neko malo igra sa ovim jadnim Tevezom.. opet ce s'vremena na vreme, i ako zasluzuje vise da igra samo deo drugog poluvremena..

mimout_czv

pre 14 godina

GK Given
RB Ricards
CB Teri
CB Dan
LB W. Bridz
CM Ireland
CM Elano
RWF Robinjo
LWF Tevez
CF Kruz
CF Adebajor
S1 Hart
S2 Onuoha
S3 De Jong
S4 Kompani
S5 Petrov
S6 Belami
S7 Bozinov

pitam se ja...

pre 14 godina

Zbog klubova tipa Real i MCFC i njihovih suludih transfera mislim da je vreme da FIFA i UEFA razmisljaju o uvodjenju nekog ogranicenja po principu Salary cap u NBA...
(Marko Vozdovac, 16. jul 2009 16:02)

A to sto ce Barca da dovede Villu za 50 miliona, to je u redu, to sto je Manchester Utd prosle sezone doveo Berbatova za 40 miliona, iako ne vredi n i upola manje, i to je u redu...samo kad kupuje Real(i City 'ajde), onda :'te nije na mestu', 'te uvedite salary cap'...ma nemoj, pa sta, kao da su oteli...Real gospodski uze zajam od banke, za godinu dana ce na prodaji dresova i prodajom TV prava uzeti tri puta vise nego sto je platio, FIFA i UEFA uzimaju porez, Manchester zaradio, Banka zaradila, Real zaradio, Perez zaradio,drzava zaradila i svi srecni...sta tu nije jasno?

sity

pre 14 godina

Bice to extra tim.Samo sto imaju veliku guzvu u timu,samo kupuju a nikog ne prodaju.I to kupuju samo napadace.Imaju 30 igraca,neka prodaju 7/8 po 5 miliona prosecno i eto para za extra branica i jos jednog igraca defanzivnog karaktera.Napadaci Belami,Mvaruvari,Caicedo,Evans,Bojinov,R.S.Kruz sada Adebajor i ostali-mnogo je.Doveli starog Belamija za velike pare a imao je slab ucinak proteklih sezona,los potez sada ce grejati tribine,prodajte ga.R.S.Kruz dosao za velike pare a u sezoni 08/09 dao 4 gola u prvenstvu na 20 utakmica los potez...Sto li ne dovedu Per Mertesacker-a extra igrac neizostavan igrac Nemacke.

Morgoroth

pre 14 godina

iako ih nepodnosim, city je napravio odlican posao sto se tice napada, tevez i robinho ce da igraju na pozicijama krila ili play igraca, cudite se sto je toliko napadaca, a izgleda da po komentarima samo jedan lik zna da su se vec resili sturridga (chelsea), jo (everton) vassell (neki klub u turskoj), a na izlaznim vratima je i maruwari. Sto se tice bellamya i bojinova, verujem da bi i njih prodali ako se ukaze dobra prilika, do kraja prelaznog roka ima dosta vremena, i jos ce se city pojacati, u to nema sumlje. I lako je moguce da ce se umesati u veliku 4, mada isto tako verujem da ce iz te cetvorke izbaciti arsenal, koji je dosta oslabljen u odnosu na ostale konkurente.

daniele de rossi

pre 14 godina

Ako i dodje Teri mislim da City nije slabiji od Uniteda..brani sjajni Given,odbrana teri,richards,zabaleta,bridge,sredina,barry,w.philips,ireland i napad tevez,adebayor,i robinho..i plus fantasticne zamene..A united napad??pa i sredina..?bez Cristiana to nije to!a i realno titulu im je doneo Tevez,on je bio ta prevaga!!scholes,giggs..molim te deda Fergi dovedi GOjka Kacara ako hoces nesto i ove sezone!!!:)))

bojan_kljajic

pre 14 godina

Sa ovim je City posto veoma ozbiljna ekipa. Jedino im je trener los...
I jedna stvar mi nije jasna. Sta ce im tooooliko napadaca : Adebajor, Santa Kruz, Bozinov, Tevez, Jo, ....

mig21

pre 14 godina

Ne razumem ljude koji misle da Chelsea ima tradiciju, a Man City ne...
Cisto informativno, prema naravno nezvanicnim informacijama, Man City u samom gradu Mancesteru ima vise navijaca nego Man Utd...
Ovo nikako ne znaci da je veci klub od Utd-a, ali svakako znaci da je respektabilan...
Dok su gradjani pre par sezona igrali 3. ligu, imali su prosek od 30-ak hiljada ljudi po utakmici... Toliko o velicini kluba...
Takodje, imali su reprezentativce i pre dolaska seika (Richards, Vassel, Wright-Philips za Englesku, Dunn za Irsku...).
Tako da vase sprdanje sa ovim timom zaista nije na mestu...

dokle vise?

pre 14 godina

Kupise tri napadaca.Svasta.
(Nemanja, 16. jul 2009 13:31)

Za neupucene koji kazu da je robinho napad nije istina on moze da igra levo krilo.. a ove napadace sto su kupili to je zato sto su tanki sa napadom imaju malo napadaca i jos su i oni matori..

Ntopa

pre 14 godina

Na Arsenalovom zvaničnom sajtu, nema ničega vezano za ovu vest??? Jeste da je sve skoro rešeno, ali "Adebajor je tražio vremena da se odluči, nadajući se "lest-minit" ponudi nekog većeg ino-kluba"-navode neki euro sajtovi

MUFC

pre 14 godina

Znam da ce sada svi da nagrnu sa komentarima tipa bacanje para itd itd...Ja iako navijam za Man Utd, drago mi je sto se City ovako pojacao, i jos ce igraca dovesti sigurno, pre svega zato sto ce Premier League biti mnogo zanimljivija jer sledece godine ce biti dosta konkurenata za titulu, svaki dan citamo kako se neko pojacao, a City bi uz malo boljeg trenera, i jos nekog odbrambenog igraca, mogao sigurno u TOP 4 bez problema. A videcete da ce ove godine velika cetvorka biti razbijena!

evo i prvih 18

pre 14 godina

1.given
2.ricards
3.kompani
4.dan
5.bridz
6.irac
7.beri
8.robinjo
9.tevez
10.adebajor
11.santa kruz
izmene:
12.onuoha
13.zabaleta
14.ben-haim
15.de jong
16.elano
17.filips
18.belami

Mamadou Sakho

pre 14 godina

Opa!!! Sad ce Arsenal da dovede Gignac-a iz Tuluza, i ima da bude 2 puta bolji od Adebajora.
A pitam se samo kome ce Man City da uvali kretene poput Bellamy-ja, Caicido-a i tako dalje... Smesni su, i Hjuz na celu sa njima.

gradjanin kejn

pre 14 godina

Odlicna kupovina, za razliku od prethodnih godina. Robinjo, Tevez po bokovima Adebajor spic... opasan napad, brz prodoran pre svega.
Pa mora svaki od njih da ima i zamenu, zar ne!?
Adebajor/Roke, Tevez/Belami, Robinjo/Bozinov(ili ko vec), to je ozbiljan tim a ne 2 dobra napadaca i jedan se povredi - menjaj formaciju, guraj veznjake u krila, krila u spic i sl... I ne brinite se vi za odbranu vidite da jure jednog vrhunstog stopera, teri/leskot(uh on je zver) a i imaju vec sad solidne bekove, jos jedan dobar veznjak i ko Murinjov Celzi, ako ne i jaci.
Nisam neki obozavalac Sitija i toga sto radi, al jedva cekam da vidim neki novi jak tim, a ne da gledam ManU, Liver, Celzi koji promene 2 igraca u startnoj postavi u 3god ili redje...

Spirit

pre 14 godina

Au koliku platu dadose coveku (190 000) koji se u LS u dvomecu sa Manchesterom nije video pored Vidica,pa su mu se i navijaci Arsenala smejali. Dobar posao Arsenala,sad Wenger moze da dovede nekog francuza za mnogo manje para.

'sT

pre 14 godina

Napadaci:
# Craig Bellamy (WAL)
# Benjani Mwaruwari (ZIM)
# Carlos Tevez (ARG)
# Ched Evans (WAL)
# Felipe Caicedo (ECU)
# Jô (BRA)
# Robinho (BRA)
# Roque Santa Cruz (PRY)
# Valeri Bojinov (BUL)

Bruka od tima...

Mr. Wenger

pre 14 godina

Kako ja vidim stvari njima fali samo desni bek mada to moze da igra Micah bez problema. Centralno imaju Dunna, Richardsa(on moze i desno) i Company-a. Na lijevom beku imaju Wayne Bridge i kao pokrice spanca Zabaletu. Na sredini centralno dva velika radnika Barry i Irelanda koji mogu da trce za Robinhom i Wright- Prhillipsom ako ce ova dvojica igrati krila. U napadu Tevez i Adebayor a kao alternativa Santa Cruz i Belami. Obzirom da ce se gradjani boriti na vise frontova neohodan im je jos jedan dobar centralni bek kako bi mogli da rotiraju. I da se oslobode nekolicine spiceva (Mvaruvarija prodati a Yo je koliko me sjecanje sluzi produzio boravak u Evertonu na jos godinu dana). Da sumiram - jednog centralnog beka i imate ekipu koja moze da se ukljuci u borbu za prva cetiri mjesta. Naravno ukoliko Hughes uspije da ih uigra. To nije lak posao ali on je najbolji Engleski trener pa neka se dokaze ove sezone.

hell_gunners

pre 14 godina

ko je koga tu prevario vreme ce pokazati...ali nema sumnje da ce neko u city-u da greje klupu...ali kako god bilo nama (arsenalovim navijacima) je drago sto ode ovaj sarlatan...

Vuk

pre 14 godina

Adebayor je uzasno talentovan al' je dripac. Wenger je izvarao City za 25 mil. funti.

Sto se City-ja tice, napadaca nikad dosta. Uostalom, Jo ce na pozajmicu u Everton, Evans bi mogao na pozajmicu takodje. Bozinov nije igrao onoliko. Mwaruwarija hoce da kupi Portsmouth. Robinho igra samo dok je suncano...

Sve u svemu, malo jeste guzva al' zvuci veci problem nego sto jeste.

Sad imaju 2 velika napadaca (Adebayor, Cruz) i 2 mala (Robinho, Tevez), i ko ostane od ove boranije iza...

vladimir

pre 14 godina

Oduvek sam voleo Man City.Bili su mi omiljeni tim.Sada konacno imaju novca ko blata.Najbogatiji su klub na Svetu.Ali ima mnogo toga sto mi se ne svidja.Prvo treba da dovedu odlicnog trenera.Mark Hjuz nije taj kalibar.Onda gomilanje igraca na slicnim pozicijama.Slicno kao Real Madrid.Treba kupiti par dobrih igraca u odbrani.Sad bi bila najveca glupost kupiti Etoa jer je napad prilicno sjajan.Ima pravih gol igraca i odlicnih pakera.Teri bi bio idealno resenje ali ne verujem da je to moguce.Dug je put do stvaranja velikog tima.Dovedena su cetiri vrhunska igraca i mozda ce jos toliko ali treba vremena da se sve to uigra i ono sto je najvaznije da deluju kao pravi tim.Par pojedinaca ne cini sjajan tim.Iako mnogima smeta ovo sto rade Real Madrid i Man City ipak je zanimljivo.Potrebna je neka nova svezina u Premijer ligi a i u Primeri Barsa deluje i vise nego mocno pa je vreme da je Real bar donekle ugrozi kako bi bilo zanimljivije.

Djomla

pre 14 godina

Auuuu mancester city se ne zeza.. vala razbijace oni ove sezone...mada dooosta sa tim napadacima.. ako nemaju odbarnu dzabe im i 3 adebajora..

darko

pre 14 godina

Mnogu dobar poteg na upravata na arsena covek sto veli deka igra za pari a ne za slava ili tim ne ni treba da igra za niv ista sudbina go ceka kako flamini,hleb, i red ostali fudbaleri koi misliv deka sa zvezde a u stvari oni su zasluga na Vengera i drugde ke nemav poima .......

Marko Vozdovac

pre 14 godina

@ (pitam se ja..., 16. jul 2009 22:04)

Naravno da nije ok, samo su mi Real i City bili primeri. Naravno da je suluda stvar transfer Berbatova, kao i transfer Kerika i Hargrivsa, takvih transfera ima koliko volis, ali to ne znaci da su oni dobri. Jel ti stvarno mislis da recimo za Ronalda treba dati 90 milki? Dok su visine transfera bile normalne, fudbal je bio sport, bilo je mogucnosti da "mali" tj finansijski slabi klubovi nesto urade, da osvoje neku titulu ili da osvoje nesto u Evropi. Ovako vise nema svrhe, sve na ovom svetu ce osvajati grupa od 5 do 10 klubova i tu se mozda moze umesati neko tipa City-ja koga ce kupiti neki seik i uraditi ovo sto rade sad.

Filip

pre 14 godina

City je dobar:Given iako je mator nek dzedzi na golu jos ovu godinu!Po meni Kompani bi moro obavezno da igra stopera jer je strasan igrac i izvrsno bi bilo jos sad Teri kad dodje i Richards je odlican i kao desni bek i Bridge levi bek i eto vam idealne odbrane i ne zaboravimo da od odbrane jos tu na klupu Ben Haim,Dunn...