Sreda, 15.07.2009.

14:22

Dujković selektor mlade selekcije

Ratomir Dujković izabran je za selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

Izvor: B92

Dujkoviæ selektor mlade selekcije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

fuzbol menađer sa licencu

pre 14 godina

"... Neki su dobri i neophodni, ali su menadžeri generalno najveći problem srpskog fudbala. Od njih ne može da se živi".


Čovek je sve tačno rekao.

Baš zbog toga je Dujković potrebniji Zvezdi, ali izgleda da nama još uvek nema leka

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Ovaj covek ce da nasledi rad i delo gospodina Radomira Antica kada se ovaj povuce!
Jedno je sigurno, sa njim na klupi i potencijalom koji imamo, ocisticemo i Slovake koji su nam najozbiljniji konkurent u grupi i Hrvate i mocne Ciprane na putu do baraza za prvenstvo mladih u Danskoj, a verujem da cemo proci i baraz.

miki

pre 14 godina

E pa narode sada je sve jasno.Bata Tole je ispunio sve finansijske i druge ambicije,svog ljubljenog Djoru šalje,da ne veruješ,u penziju i počinje da radi kako treba da bi izbrisao prošlost.Paaaa u ovoj zemlji to je prihvatljivo.Sa Antarom i Dujom ne može da ne bude dobro.Još je u svemu najbolje što se ovako stvar rešava za najmanje pet godina.Još da se napravi pristojna liga i nemam zamerki.Možda i predsednici nekih značajnijih organizacija od FSa krenu Toletovim putem.Za početak nebi bilo loše.Puno srece Ratomiru i Radomiru

Goran

pre 14 godina

Pozdravljam izbor Dujkovica za selektora mlade reprezentacije. Sigurno je bolji od svih "konkurtenata". Međutim, dajte da mi neko objasni kako se na predstavljanju, koje je održanio odmah nakon izborne sednice, pojavila TRENERKA SA VEĆ ODŠTAMPANIM INICIJALIMA "R D" ??? Jel to dokaz da "printeri" rade neverovatno brzo ili da je u NAŠEM FUDBALU SVE UNAPRED POZNATO I DOGOVORENO (muljanje)?!

nn

pre 14 godina

juce je spartak dobio reprezentaciju 1988 sa 4-1.
spartak ima solidnu ekipu i videcete najbolji igrac ce im biti misili - dosao iz celareva i jedan iz srema ima dobar sut i zavuko ga je momak onom golmanu sa 40m.
nadam se da ce spartak izboriti opstanak i ako se pruzi prilika i za mesto u evropu i da cemo mi u Subotici uzivati u fudbalu

Nikolaj

pre 14 godina

Pa hvala bogu!!!
p.s. Prosto ne mogu da verujem da se nesto toliko pozitivno desava u srpskom fudbalu!Antic i Dujkovic...bolje ne moze u ovom trenutku,realno!

bivsi trener

pre 14 godina

Svaka cast Dujkovicu kao coveku,bivsem fudbaleru i treneru Gane.Ali pitam se zasto IO FSS sluzi STRUCNI odbor FSS.Mislim da ako svi iz tog tela dobrovoljno ne daju ostavke da ga treba rasformirati.

100%SRBIN

pre 14 godina

A imaće i tim dovoljno jak da ostvari naše visoke ambicije..

Golmani
Živković Partizan
Danilović Rad

Odbrana
Stevanović Partizan
Jovanović Partizan
Subotić Borusija D.
Rajković Tvente
Vuković Rad
Savić Crvena zvezda
Obradović Partizan

Sredina terena
Fejsa Partizan
Matić Košice
Gulan Fiorentina
Ignjovski Minhen 1860
Ljajić Mančester J.
Lazović Crvena zvezda
Tomić Partizan
Milinković Košice
Tadić Vojvodina

Napad
Perović Crvena zvezda
Aleksić Vojvodina
Milić OFK Beograd
Kojić Rad

Wade

pre 14 godina

Odlicno !!
Nikad nisam mogao da verujem da cu ovo izgovoriti,ali Tole Karadzic se jako popravio !!Ako je on bio odlucujuci lik za izbor Antica i Dujkovica,onda svaka cast !!
Ali,ne mogu a da ga ne zapitam : Zasto ne sve to i ranije?Kada smo ti ja i jos neki ljudi sa ovog foruma jos u prolece 2006. uoci SP-a u Nemackoj predlagali da najuris Petkovica (iako nas je kvalifikovao za Nemacku),zasto to nisi uradio?Videlo se kako igramo jos u kvalifikacijama.Pa sam ti u jesen te iste godine nakon SP-a predlagao za selektora A-tima nekog iz trijumvirata "Milutinovic,Dujkovic,Antic",ali ni to tada nisi hteo.Doduse,u to vreme se i Terzic nesto pitao,ali moglo se to sprovesti.Imao si tamo u FS-u jaku ulogu.
Ne zelim da se sad pravim jako pametan,u stilu "eto,jesam li bio u pravu sa kadrovskim predlozima",ali smo zaista mogli da izbegnemo muke u vidu raznih Klementea,Djukica,Krcmarevica,itd.Pa i da odemo na Evropsko prvenstvo.(postoje u arhivi ti moji komentari pod nickom "Iverson").
A,mozda za Toleta vazi "sto stariji,to pametniji".
Ili je drzava konacno postala "ona prava",pa je resila da se neki segmenti zivota (npr. sport) dovedu na pravo mesto.Ili da se u njima radi na pravi nacin.

bodi bond

pre 14 godina

MATIC: I WANT TO JOIN CHELSEA

Serbia midfielder Nemanja Matic claims he has accepted a four-year contract offer at Chelsea.

The 20-year-old was linked with Middlesbrough in the January transfer window, while Tottenham and Sunderland have also been credited with an interest.

But, according to Matic, Chelsea have won the race and now the Blues must agree a deal with his current club MFK Kosice.

He told Dennik Sport: "I can confirm that Chelsea have offered me a four-year contract, which I have accepted.

"Now the clubs must come to an agreement."

Matic broke a metatarsal bone in the opening match of this summer's Under 21 European Championship following a challenge with Italy's Sebastian Giovinco.

Vlada

pre 14 godina

Ovo je odlicna vest! Najzad se vidi da se u FSS razmislja na duze staze. Dujkovic ce raditi sa mladima u jednom ciklusu od dve godine, upoznace se medjusobno, i onda ce naslediti Antica kada ovaj bude napustao kormilo A reprezentacije. Stanojevic mu je pomocnik, pa ce onda on u toj rotaciji naslediti Dujkovica, i raditi sa igracima koje odlicno poznaje iz U-19. Djoric ide u penziju uskoro i to ce biti sjajna vest za sveukupno ozdravljenje naseg fudbala. Smanjuje se broj stranaca, radi se dobro sa klincima, i reprezentacija ima sanse da ode na Svetsko Prvenstvo. Jedino sto nam nedostaje su strahovita investiranja u infrastrukturu, sto je sada nemoguce, ali ce i to jednog dana doci na red. U Srbiji svaki prvoligas i drugoligas mora da ima pristojan stadion od 10,000 do 25,000 sedista, po svim FIFA i UEFA standardima. I onako sasvim privatno, voleo bih da Zvezda ispliva iz dugova i stane na nogejer bi i to dodatno doprinelo ozdravljenju fudbala u Srbiji.

Zamislite srpsku ligu sa jakim timovima Zvezde, Partizana, Vojvodine, OFK-e (kao nekada), Radnickog iz Nisa (kao nekada), Borca iz Cacka, Dubocice iz Leskovca, uz ostale stabilne prvoligase... Prva liga mora pokrivati veci deo Srbije, a ne da 7 prvoligasa bude iz Beograda i njegove blize okoline!

Vu-Rules

pre 14 godina

cestitka duji velikom strucnjaku i skromnom coveku.
bio je golman jedne od najboljih generacija zvezde predvodjene sa dzajom i dugogodisnji reprezantivac bivse drzave. svet mu je izrazio postovanje kada je gana na proslom svetskom prvenstvu igrala najlepsi fudbal i pokupila simpatije fudbalskih znalaca sirom globusa. duja je inace iz vukovara kao i sinisa mihajlovic...ponos srba vukovara.

my name

pre 14 godina

Mrtva trka između njega i Antare ko je bolji. Sad možemo da kažemo svaka čast FSS, sad ovi naši mladi mogu ići po ono zlato.

bane

pre 14 godina

Djoricu, uzeo si otpremninu, a jos uvek si glavni u Savezu. Dujkovic nema profi licencu, ali ne mari. Iza njega stoje menadzeri- isti oni koji su pokusali da sprece Milijasev transfer na Ostrvo i da ga prodaju u Rasing, jer su imali bolju proviziju. Neka nam je Bog upomoc!

Rnic, i ja vijedim 40 miliona evra ako me kloniraju 50 puta

pre 14 godina

JuVE
Slazem se! Svaka cast Toletu, moze da prica ko sta hoce ali ide dobro od kada je on tu...doveo je PRAVE selektore. Ej Dujkovic je kalibar za A selekcije! A on ce voditi mlade?! Svaka cast!

Дејан Топаловић

pre 14 godina

Свака част на избору! До овог тренутка било је 21 коментар од тога 19 изразито позитивних. Према томе, нема дилеме, селектор за све укусе. Доказан стручњак и добро је да је дошао неко ко може да учи таленте које увек имамо (а поготово сада) а не да се на њима учи. Још једном честитке и све најбоље!

Smesan_si

pre 14 godina

koji god da je bolji je od Djukicaaa... Krcma nije los bio, ali za Djukica da ne pricam

(Niksicko pivo, 15. jul 2009 14:39)

Pa brate ako je Krcma bolji od Djukica, onda ti stvarno ne pratis fudbal...
Jesam zvezdas ali cenim Djukicev rad... Pogledaj samo sta je ko osvojio i sve ce ti biti jasno... I da je Djuka jos na klupi Partizana, juce bi partizan dao Rilu bar 6-7 komada...
I nemoj vise da komentarises molim te... Toliko od mene...

Милош КГ

pre 14 godina

Одличан избор!
Сада имамо два врхунска тренера на челу две најбитније селекције.
Један звездаш један партизановац тако да нема кукњаве, најбитније је да су то два тренера која имају највише искуства и знања у свом послу и чије се име цени како на Балкану тако и свуда у свету!!!

Uros 88

pre 14 godina

Apsolutno podrzavam izbor gospodina Dujkovica,mislim da je jedini kompetentan da vodi ovako talentovanu reprezentaciju i da jedini ima podrsku Srbije u svom novom poslu...

Bojan

pre 14 godina

Dujke je smeker!!!! kako je samo izjavio posle utakmice protiv brazila (gana izgubila 1-0) da brazilci nisu uopste dobri i da nema nista od SP za njih - i pogodio je hehehehe 0-1 protiv francuske!

Juve

pre 14 godina

Ljudi,mozete da pricate sta hocete:"Tole lopov,Tole kriminalac.....",ali covjek je prvo doveo Antica(odbio x poziva prije toga),a sada i Dujkovica,renomiranog i iskusnog strucnjaka.Vracen je kult reprezentacije,igraci jedva cekaju da se okupe...Ne mislim da je Tole genijalac,ali ovo su cinjenice,htjeli vi to da priznate ili ne.

...Boki...

pre 14 godina

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooo ovo jedini covek koji moze nesto da napravi od nase mlade selekcije,cestitam puno srece gospodine Ratomire Dujkovicu ...pozz za sve

salas_doboj

pre 14 godina

E hvala Bogu dragom pa i lijepa vijest... Samo da nije Bekvalac "stručnjak" pa neka ide u pm...A s Dujkovićem opet dani lijepog fudbala i uspjeha mlade NAM reprezentacije!

...Boki...

pre 14 godina

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooo ovo jedini covek koji moze nesto da napravi od nase mlade selekcije,cestitam puno srece gospodine Ratomire Dujkovicu ...pozz za sve

Smesan_si

pre 14 godina

koji god da je bolji je od Djukicaaa... Krcma nije los bio, ali za Djukica da ne pricam

(Niksicko pivo, 15. jul 2009 14:39)

Pa brate ako je Krcma bolji od Djukica, onda ti stvarno ne pratis fudbal...
Jesam zvezdas ali cenim Djukicev rad... Pogledaj samo sta je ko osvojio i sve ce ti biti jasno... I da je Djuka jos na klupi Partizana, juce bi partizan dao Rilu bar 6-7 komada...
I nemoj vise da komentarises molim te... Toliko od mene...

Juve

pre 14 godina

Ljudi,mozete da pricate sta hocete:"Tole lopov,Tole kriminalac.....",ali covjek je prvo doveo Antica(odbio x poziva prije toga),a sada i Dujkovica,renomiranog i iskusnog strucnjaka.Vracen je kult reprezentacije,igraci jedva cekaju da se okupe...Ne mislim da je Tole genijalac,ali ovo su cinjenice,htjeli vi to da priznate ili ne.

salas_doboj

pre 14 godina

E hvala Bogu dragom pa i lijepa vijest... Samo da nije Bekvalac "stručnjak" pa neka ide u pm...A s Dujkovićem opet dani lijepog fudbala i uspjeha mlade NAM reprezentacije!

Милош КГ

pre 14 godina

Одличан избор!
Сада имамо два врхунска тренера на челу две најбитније селекције.
Један звездаш један партизановац тако да нема кукњаве, најбитније је да су то два тренера која имају највише искуства и знања у свом послу и чије се име цени како на Балкану тако и свуда у свету!!!

Bojan

pre 14 godina

Dujke je smeker!!!! kako je samo izjavio posle utakmice protiv brazila (gana izgubila 1-0) da brazilci nisu uopste dobri i da nema nista od SP za njih - i pogodio je hehehehe 0-1 protiv francuske!

Uros 88

pre 14 godina

Apsolutno podrzavam izbor gospodina Dujkovica,mislim da je jedini kompetentan da vodi ovako talentovanu reprezentaciju i da jedini ima podrsku Srbije u svom novom poslu...

Rnic, i ja vijedim 40 miliona evra ako me kloniraju 50 puta

pre 14 godina

JuVE
Slazem se! Svaka cast Toletu, moze da prica ko sta hoce ali ide dobro od kada je on tu...doveo je PRAVE selektore. Ej Dujkovic je kalibar za A selekcije! A on ce voditi mlade?! Svaka cast!

Vlada

pre 14 godina

Ovo je odlicna vest! Najzad se vidi da se u FSS razmislja na duze staze. Dujkovic ce raditi sa mladima u jednom ciklusu od dve godine, upoznace se medjusobno, i onda ce naslediti Antica kada ovaj bude napustao kormilo A reprezentacije. Stanojevic mu je pomocnik, pa ce onda on u toj rotaciji naslediti Dujkovica, i raditi sa igracima koje odlicno poznaje iz U-19. Djoric ide u penziju uskoro i to ce biti sjajna vest za sveukupno ozdravljenje naseg fudbala. Smanjuje se broj stranaca, radi se dobro sa klincima, i reprezentacija ima sanse da ode na Svetsko Prvenstvo. Jedino sto nam nedostaje su strahovita investiranja u infrastrukturu, sto je sada nemoguce, ali ce i to jednog dana doci na red. U Srbiji svaki prvoligas i drugoligas mora da ima pristojan stadion od 10,000 do 25,000 sedista, po svim FIFA i UEFA standardima. I onako sasvim privatno, voleo bih da Zvezda ispliva iz dugova i stane na nogejer bi i to dodatno doprinelo ozdravljenju fudbala u Srbiji.

Zamislite srpsku ligu sa jakim timovima Zvezde, Partizana, Vojvodine, OFK-e (kao nekada), Radnickog iz Nisa (kao nekada), Borca iz Cacka, Dubocice iz Leskovca, uz ostale stabilne prvoligase... Prva liga mora pokrivati veci deo Srbije, a ne da 7 prvoligasa bude iz Beograda i njegove blize okoline!

Vu-Rules

pre 14 godina

cestitka duji velikom strucnjaku i skromnom coveku.
bio je golman jedne od najboljih generacija zvezde predvodjene sa dzajom i dugogodisnji reprezantivac bivse drzave. svet mu je izrazio postovanje kada je gana na proslom svetskom prvenstvu igrala najlepsi fudbal i pokupila simpatije fudbalskih znalaca sirom globusa. duja je inace iz vukovara kao i sinisa mihajlovic...ponos srba vukovara.

my name

pre 14 godina

Mrtva trka između njega i Antare ko je bolji. Sad možemo da kažemo svaka čast FSS, sad ovi naši mladi mogu ići po ono zlato.

Дејан Топаловић

pre 14 godina

Свака част на избору! До овог тренутка било је 21 коментар од тога 19 изразито позитивних. Према томе, нема дилеме, селектор за све укусе. Доказан стручњак и добро је да је дошао неко ко може да учи таленте које увек имамо (а поготово сада) а не да се на њима учи. Још једном честитке и све најбоље!

100%SRBIN

pre 14 godina

A imaće i tim dovoljno jak da ostvari naše visoke ambicije..

Golmani
Živković Partizan
Danilović Rad

Odbrana
Stevanović Partizan
Jovanović Partizan
Subotić Borusija D.
Rajković Tvente
Vuković Rad
Savić Crvena zvezda
Obradović Partizan

Sredina terena
Fejsa Partizan
Matić Košice
Gulan Fiorentina
Ignjovski Minhen 1860
Ljajić Mančester J.
Lazović Crvena zvezda
Tomić Partizan
Milinković Košice
Tadić Vojvodina

Napad
Perović Crvena zvezda
Aleksić Vojvodina
Milić OFK Beograd
Kojić Rad

Wade

pre 14 godina

Odlicno !!
Nikad nisam mogao da verujem da cu ovo izgovoriti,ali Tole Karadzic se jako popravio !!Ako je on bio odlucujuci lik za izbor Antica i Dujkovica,onda svaka cast !!
Ali,ne mogu a da ga ne zapitam : Zasto ne sve to i ranije?Kada smo ti ja i jos neki ljudi sa ovog foruma jos u prolece 2006. uoci SP-a u Nemackoj predlagali da najuris Petkovica (iako nas je kvalifikovao za Nemacku),zasto to nisi uradio?Videlo se kako igramo jos u kvalifikacijama.Pa sam ti u jesen te iste godine nakon SP-a predlagao za selektora A-tima nekog iz trijumvirata "Milutinovic,Dujkovic,Antic",ali ni to tada nisi hteo.Doduse,u to vreme se i Terzic nesto pitao,ali moglo se to sprovesti.Imao si tamo u FS-u jaku ulogu.
Ne zelim da se sad pravim jako pametan,u stilu "eto,jesam li bio u pravu sa kadrovskim predlozima",ali smo zaista mogli da izbegnemo muke u vidu raznih Klementea,Djukica,Krcmarevica,itd.Pa i da odemo na Evropsko prvenstvo.(postoje u arhivi ti moji komentari pod nickom "Iverson").
A,mozda za Toleta vazi "sto stariji,to pametniji".
Ili je drzava konacno postala "ona prava",pa je resila da se neki segmenti zivota (npr. sport) dovedu na pravo mesto.Ili da se u njima radi na pravi nacin.

bodi bond

pre 14 godina

MATIC: I WANT TO JOIN CHELSEA

Serbia midfielder Nemanja Matic claims he has accepted a four-year contract offer at Chelsea.

The 20-year-old was linked with Middlesbrough in the January transfer window, while Tottenham and Sunderland have also been credited with an interest.

But, according to Matic, Chelsea have won the race and now the Blues must agree a deal with his current club MFK Kosice.

He told Dennik Sport: "I can confirm that Chelsea have offered me a four-year contract, which I have accepted.

"Now the clubs must come to an agreement."

Matic broke a metatarsal bone in the opening match of this summer's Under 21 European Championship following a challenge with Italy's Sebastian Giovinco.

bane

pre 14 godina

Djoricu, uzeo si otpremninu, a jos uvek si glavni u Savezu. Dujkovic nema profi licencu, ali ne mari. Iza njega stoje menadzeri- isti oni koji su pokusali da sprece Milijasev transfer na Ostrvo i da ga prodaju u Rasing, jer su imali bolju proviziju. Neka nam je Bog upomoc!

bivsi trener

pre 14 godina

Svaka cast Dujkovicu kao coveku,bivsem fudbaleru i treneru Gane.Ali pitam se zasto IO FSS sluzi STRUCNI odbor FSS.Mislim da ako svi iz tog tela dobrovoljno ne daju ostavke da ga treba rasformirati.

Nikolaj

pre 14 godina

Pa hvala bogu!!!
p.s. Prosto ne mogu da verujem da se nesto toliko pozitivno desava u srpskom fudbalu!Antic i Dujkovic...bolje ne moze u ovom trenutku,realno!

Goran

pre 14 godina

Pozdravljam izbor Dujkovica za selektora mlade reprezentacije. Sigurno je bolji od svih "konkurtenata". Međutim, dajte da mi neko objasni kako se na predstavljanju, koje je održanio odmah nakon izborne sednice, pojavila TRENERKA SA VEĆ ODŠTAMPANIM INICIJALIMA "R D" ??? Jel to dokaz da "printeri" rade neverovatno brzo ili da je u NAŠEM FUDBALU SVE UNAPRED POZNATO I DOGOVORENO (muljanje)?!

miki

pre 14 godina

E pa narode sada je sve jasno.Bata Tole je ispunio sve finansijske i druge ambicije,svog ljubljenog Djoru šalje,da ne veruješ,u penziju i počinje da radi kako treba da bi izbrisao prošlost.Paaaa u ovoj zemlji to je prihvatljivo.Sa Antarom i Dujom ne može da ne bude dobro.Još je u svemu najbolje što se ovako stvar rešava za najmanje pet godina.Još da se napravi pristojna liga i nemam zamerki.Možda i predsednici nekih značajnijih organizacija od FSa krenu Toletovim putem.Za početak nebi bilo loše.Puno srece Ratomiru i Radomiru

fuzbol menađer sa licencu

pre 14 godina

"... Neki su dobri i neophodni, ali su menadžeri generalno najveći problem srpskog fudbala. Od njih ne može da se živi".


Čovek je sve tačno rekao.

Baš zbog toga je Dujković potrebniji Zvezdi, ali izgleda da nama još uvek nema leka

nn

pre 14 godina

juce je spartak dobio reprezentaciju 1988 sa 4-1.
spartak ima solidnu ekipu i videcete najbolji igrac ce im biti misili - dosao iz celareva i jedan iz srema ima dobar sut i zavuko ga je momak onom golmanu sa 40m.
nadam se da ce spartak izboriti opstanak i ako se pruzi prilika i za mesto u evropu i da cemo mi u Subotici uzivati u fudbalu

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Ovaj covek ce da nasledi rad i delo gospodina Radomira Antica kada se ovaj povuce!
Jedno je sigurno, sa njim na klupi i potencijalom koji imamo, ocisticemo i Slovake koji su nam najozbiljniji konkurent u grupi i Hrvate i mocne Ciprane na putu do baraza za prvenstvo mladih u Danskoj, a verujem da cemo proci i baraz.

Juve

pre 14 godina

Ljudi,mozete da pricate sta hocete:"Tole lopov,Tole kriminalac.....",ali covjek je prvo doveo Antica(odbio x poziva prije toga),a sada i Dujkovica,renomiranog i iskusnog strucnjaka.Vracen je kult reprezentacije,igraci jedva cekaju da se okupe...Ne mislim da je Tole genijalac,ali ovo su cinjenice,htjeli vi to da priznate ili ne.

bane

pre 14 godina

Djoricu, uzeo si otpremninu, a jos uvek si glavni u Savezu. Dujkovic nema profi licencu, ali ne mari. Iza njega stoje menadzeri- isti oni koji su pokusali da sprece Milijasev transfer na Ostrvo i da ga prodaju u Rasing, jer su imali bolju proviziju. Neka nam je Bog upomoc!

Smesan_si

pre 14 godina

koji god da je bolji je od Djukicaaa... Krcma nije los bio, ali za Djukica da ne pricam

(Niksicko pivo, 15. jul 2009 14:39)

Pa brate ako je Krcma bolji od Djukica, onda ti stvarno ne pratis fudbal...
Jesam zvezdas ali cenim Djukicev rad... Pogledaj samo sta je ko osvojio i sve ce ti biti jasno... I da je Djuka jos na klupi Partizana, juce bi partizan dao Rilu bar 6-7 komada...
I nemoj vise da komentarises molim te... Toliko od mene...

Bojan

pre 14 godina

Dujke je smeker!!!! kako je samo izjavio posle utakmice protiv brazila (gana izgubila 1-0) da brazilci nisu uopste dobri i da nema nista od SP za njih - i pogodio je hehehehe 0-1 protiv francuske!

Wade

pre 14 godina

Odlicno !!
Nikad nisam mogao da verujem da cu ovo izgovoriti,ali Tole Karadzic se jako popravio !!Ako je on bio odlucujuci lik za izbor Antica i Dujkovica,onda svaka cast !!
Ali,ne mogu a da ga ne zapitam : Zasto ne sve to i ranije?Kada smo ti ja i jos neki ljudi sa ovog foruma jos u prolece 2006. uoci SP-a u Nemackoj predlagali da najuris Petkovica (iako nas je kvalifikovao za Nemacku),zasto to nisi uradio?Videlo se kako igramo jos u kvalifikacijama.Pa sam ti u jesen te iste godine nakon SP-a predlagao za selektora A-tima nekog iz trijumvirata "Milutinovic,Dujkovic,Antic",ali ni to tada nisi hteo.Doduse,u to vreme se i Terzic nesto pitao,ali moglo se to sprovesti.Imao si tamo u FS-u jaku ulogu.
Ne zelim da se sad pravim jako pametan,u stilu "eto,jesam li bio u pravu sa kadrovskim predlozima",ali smo zaista mogli da izbegnemo muke u vidu raznih Klementea,Djukica,Krcmarevica,itd.Pa i da odemo na Evropsko prvenstvo.(postoje u arhivi ti moji komentari pod nickom "Iverson").
A,mozda za Toleta vazi "sto stariji,to pametniji".
Ili je drzava konacno postala "ona prava",pa je resila da se neki segmenti zivota (npr. sport) dovedu na pravo mesto.Ili da se u njima radi na pravi nacin.

salas_doboj

pre 14 godina

E hvala Bogu dragom pa i lijepa vijest... Samo da nije Bekvalac "stručnjak" pa neka ide u pm...A s Dujkovićem opet dani lijepog fudbala i uspjeha mlade NAM reprezentacije!

...Boki...

pre 14 godina

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooo ovo jedini covek koji moze nesto da napravi od nase mlade selekcije,cestitam puno srece gospodine Ratomire Dujkovicu ...pozz za sve

my name

pre 14 godina

Mrtva trka između njega i Antare ko je bolji. Sad možemo da kažemo svaka čast FSS, sad ovi naši mladi mogu ići po ono zlato.

Uros 88

pre 14 godina

Apsolutno podrzavam izbor gospodina Dujkovica,mislim da je jedini kompetentan da vodi ovako talentovanu reprezentaciju i da jedini ima podrsku Srbije u svom novom poslu...

Милош КГ

pre 14 godina

Одличан избор!
Сада имамо два врхунска тренера на челу две најбитније селекције.
Један звездаш један партизановац тако да нема кукњаве, најбитније је да су то два тренера која имају највише искуства и знања у свом послу и чије се име цени како на Балкану тако и свуда у свету!!!

100%SRBIN

pre 14 godina

A imaće i tim dovoljno jak da ostvari naše visoke ambicije..

Golmani
Živković Partizan
Danilović Rad

Odbrana
Stevanović Partizan
Jovanović Partizan
Subotić Borusija D.
Rajković Tvente
Vuković Rad
Savić Crvena zvezda
Obradović Partizan

Sredina terena
Fejsa Partizan
Matić Košice
Gulan Fiorentina
Ignjovski Minhen 1860
Ljajić Mančester J.
Lazović Crvena zvezda
Tomić Partizan
Milinković Košice
Tadić Vojvodina

Napad
Perović Crvena zvezda
Aleksić Vojvodina
Milić OFK Beograd
Kojić Rad

Rnic, i ja vijedim 40 miliona evra ako me kloniraju 50 puta

pre 14 godina

JuVE
Slazem se! Svaka cast Toletu, moze da prica ko sta hoce ali ide dobro od kada je on tu...doveo je PRAVE selektore. Ej Dujkovic je kalibar za A selekcije! A on ce voditi mlade?! Svaka cast!

Дејан Топаловић

pre 14 godina

Свака част на избору! До овог тренутка било је 21 коментар од тога 19 изразито позитивних. Према томе, нема дилеме, селектор за све укусе. Доказан стручњак и добро је да је дошао неко ко може да учи таленте које увек имамо (а поготово сада) а не да се на њима учи. Још једном честитке и све најбоље!

Vu-Rules

pre 14 godina

cestitka duji velikom strucnjaku i skromnom coveku.
bio je golman jedne od najboljih generacija zvezde predvodjene sa dzajom i dugogodisnji reprezantivac bivse drzave. svet mu je izrazio postovanje kada je gana na proslom svetskom prvenstvu igrala najlepsi fudbal i pokupila simpatije fudbalskih znalaca sirom globusa. duja je inace iz vukovara kao i sinisa mihajlovic...ponos srba vukovara.

bodi bond

pre 14 godina

MATIC: I WANT TO JOIN CHELSEA

Serbia midfielder Nemanja Matic claims he has accepted a four-year contract offer at Chelsea.

The 20-year-old was linked with Middlesbrough in the January transfer window, while Tottenham and Sunderland have also been credited with an interest.

But, according to Matic, Chelsea have won the race and now the Blues must agree a deal with his current club MFK Kosice.

He told Dennik Sport: "I can confirm that Chelsea have offered me a four-year contract, which I have accepted.

"Now the clubs must come to an agreement."

Matic broke a metatarsal bone in the opening match of this summer's Under 21 European Championship following a challenge with Italy's Sebastian Giovinco.

bivsi trener

pre 14 godina

Svaka cast Dujkovicu kao coveku,bivsem fudbaleru i treneru Gane.Ali pitam se zasto IO FSS sluzi STRUCNI odbor FSS.Mislim da ako svi iz tog tela dobrovoljno ne daju ostavke da ga treba rasformirati.

Vlada

pre 14 godina

Ovo je odlicna vest! Najzad se vidi da se u FSS razmislja na duze staze. Dujkovic ce raditi sa mladima u jednom ciklusu od dve godine, upoznace se medjusobno, i onda ce naslediti Antica kada ovaj bude napustao kormilo A reprezentacije. Stanojevic mu je pomocnik, pa ce onda on u toj rotaciji naslediti Dujkovica, i raditi sa igracima koje odlicno poznaje iz U-19. Djoric ide u penziju uskoro i to ce biti sjajna vest za sveukupno ozdravljenje naseg fudbala. Smanjuje se broj stranaca, radi se dobro sa klincima, i reprezentacija ima sanse da ode na Svetsko Prvenstvo. Jedino sto nam nedostaje su strahovita investiranja u infrastrukturu, sto je sada nemoguce, ali ce i to jednog dana doci na red. U Srbiji svaki prvoligas i drugoligas mora da ima pristojan stadion od 10,000 do 25,000 sedista, po svim FIFA i UEFA standardima. I onako sasvim privatno, voleo bih da Zvezda ispliva iz dugova i stane na nogejer bi i to dodatno doprinelo ozdravljenju fudbala u Srbiji.

Zamislite srpsku ligu sa jakim timovima Zvezde, Partizana, Vojvodine, OFK-e (kao nekada), Radnickog iz Nisa (kao nekada), Borca iz Cacka, Dubocice iz Leskovca, uz ostale stabilne prvoligase... Prva liga mora pokrivati veci deo Srbije, a ne da 7 prvoligasa bude iz Beograda i njegove blize okoline!

Goran

pre 14 godina

Pozdravljam izbor Dujkovica za selektora mlade reprezentacije. Sigurno je bolji od svih "konkurtenata". Međutim, dajte da mi neko objasni kako se na predstavljanju, koje je održanio odmah nakon izborne sednice, pojavila TRENERKA SA VEĆ ODŠTAMPANIM INICIJALIMA "R D" ??? Jel to dokaz da "printeri" rade neverovatno brzo ili da je u NAŠEM FUDBALU SVE UNAPRED POZNATO I DOGOVORENO (muljanje)?!

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Ovaj covek ce da nasledi rad i delo gospodina Radomira Antica kada se ovaj povuce!
Jedno je sigurno, sa njim na klupi i potencijalom koji imamo, ocisticemo i Slovake koji su nam najozbiljniji konkurent u grupi i Hrvate i mocne Ciprane na putu do baraza za prvenstvo mladih u Danskoj, a verujem da cemo proci i baraz.

miki

pre 14 godina

E pa narode sada je sve jasno.Bata Tole je ispunio sve finansijske i druge ambicije,svog ljubljenog Djoru šalje,da ne veruješ,u penziju i počinje da radi kako treba da bi izbrisao prošlost.Paaaa u ovoj zemlji to je prihvatljivo.Sa Antarom i Dujom ne može da ne bude dobro.Još je u svemu najbolje što se ovako stvar rešava za najmanje pet godina.Još da se napravi pristojna liga i nemam zamerki.Možda i predsednici nekih značajnijih organizacija od FSa krenu Toletovim putem.Za početak nebi bilo loše.Puno srece Ratomiru i Radomiru

Nikolaj

pre 14 godina

Pa hvala bogu!!!
p.s. Prosto ne mogu da verujem da se nesto toliko pozitivno desava u srpskom fudbalu!Antic i Dujkovic...bolje ne moze u ovom trenutku,realno!

nn

pre 14 godina

juce je spartak dobio reprezentaciju 1988 sa 4-1.
spartak ima solidnu ekipu i videcete najbolji igrac ce im biti misili - dosao iz celareva i jedan iz srema ima dobar sut i zavuko ga je momak onom golmanu sa 40m.
nadam se da ce spartak izboriti opstanak i ako se pruzi prilika i za mesto u evropu i da cemo mi u Subotici uzivati u fudbalu

fuzbol menađer sa licencu

pre 14 godina

"... Neki su dobri i neophodni, ali su menadžeri generalno najveći problem srpskog fudbala. Od njih ne može da se živi".


Čovek je sve tačno rekao.

Baš zbog toga je Dujković potrebniji Zvezdi, ali izgleda da nama još uvek nema leka