Subota, 23.05.2009.

22:41

B92: Tepić u Panatinaikosu

Najavljivani odlasci najistaknutijih košarkaša Partizana posle uspešne sezone realizovaće se u narednom periodu.

Izvor: B92

B92: Tepiæ u Panatinaikosu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Veljko bgd

pre 14 godina

Ja uopste ne razumem ove ljude koji kazu kako tepic nema pojma i koji se raduju njegovom odlasku. Pa vi niste normalni, on je najinteligentniji igrac ubedljivo u nasoj ligi, a i sire, resio je milion utakmica, imao mnogo hrabrosti kad niko nije imao, a on ima samo 21 god, zamislite od svoje 16- te godine on resava velike utakmice, pa Dzordan je promasio 145 suteva u zadnjim sekundama u karijeri, a vi neznalci pljujete milenka za 3 suta. Pa nije Obradovic lud sto ga dovodi. On je bio kljuc nasih titula ove godine, svojom pametnom igrom je mnogo doprineo. Tepicu, sve najbolje u karijeri, mnogo si dao Partizanu, i hvala ti zbog toga.

MONTE

pre 14 godina

Milenko Tepić ne mrda iz PARTIZANA. Kao i prošle godine, Novica Veličković, produžiće važeći ugovor sa PARTIZANOM na godinu dana, a zatim nakon još jedne sjajne sezone, uz izvršenu taktičko- tehničku glazuru otići gdje god hoće za mnogo veći novac... Grobari, bez brige. Iduće godine biće to respektabilan sastav predvodjen tandemom TEPIĆ-VESELI. Doduše, biće teško zamijeniti Novicu i Tripka, koji sigurno idu, ali DULE od kiše pravi sneška-bijelića, zar ne... Oko zamjene za Tripka ne znam ništa, pa pretpostavljam da će Riznić dobiti šansu, a spisak zamjena za NOVICU je duži i čine ga: Dašić, Djekić, Jahović, Drobnja i mladi SLOVENAC Marko Vranjković. No, od pomenute 5-orice doći će najvjerovatnije samo 1, ili 2 igrača. Sve zavisi od visine transfera. Ipak, ako Lazme ode, dolazi Miloje. To je već riješeno. Ogromni pozZ Iz PG

Chaos Is Me

pre 14 godina

Sjajan igrach koji bi bio josh bolji da ga debeli nije "stavio u kalup". Zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri ali da najimpresivnije partije pruza u reprezentativnom dresu.

Американац

pre 14 godina

шта није јасно око новца? трансфер је вредан 3 000 000 евра. од те суме партизан добија 500 000 евра. 2 500 000 евра тепић добија за три године. ја претпостављам да ће у првој бити 750 000, другој 850 000 и у трћој 900 000 евра.

ето то је та рачуница. коме није јасно назад у први разред да учи математику!

XXL

pre 14 godina

Koliko sam se radovao juce toliko sam danas tuzan, cak i vise. Jasno mi je bilo i mnogo ranije da ce ovaj momak jednom otici, samo nisam stigao da se pripremim. Odlazi jedan od, ako ne i najkompletniji kosarkas iz Duletove skole u poslednjoj deceniji. Ja nemam reci hvale i postovanja za ovoga momka. Zelim mu sve najbolje....srecno decko.

whatever

pre 14 godina

Mislim da ce Tepic tek u Panati pokazati svoje kvalitete.U Partizanu je igrao sve,sa ogromnim pritiskom na ledjima.U Grckoj ce biti daleko rastereceniji kao i Pekovic,jer ce imati mnogo iskusnijih igraca pored sebe.Mislim da je Partizan zreo za jednu rekonstrukciju tima,pa makar zrtvovali i jednu sezonu.Treba se zahvaliti Vranesu,Aleksicu,Vitkovcu i Milosevicu,oni su zalutali u Partizan.Ako nema kinte za prava pojacanja treba dati sansu Lucicu,Besovicu ili Riznicu.Inace Avdalovic nije vise clan Pamese,a Pao ce verovati raskinuti ugovor sa Kecmanom.Ako da bog eto nama dva povratnika u crno beli dres.

KOCA NIŠ

pre 14 godina

82.@GrobaR

Da ti kazem Zvezda ima dobre finansijere, najvece privrednike ove Srbije, ima sponzore. Sta vama vredi sto igrate Evro ligukada vas nece niko. Idete i kukateza kakvu crkavicu. Neka vam pomogne Igokea.A ovo Vam je psledne sto ste osvojili.Do sada su vam odlazili po dva igraca a kostur ostajao a sada kada ode prva petorka a na trzistu srbije nema vise igraca za otimaneje da vas vidim sledece sezone. Sreca ce da bude da ne budete poslednji u grupi Evrolige, da udjete u F4 NLB lige.Omladinski pogon nemate. MOzda kupite Lebron Jamesa. Nicija nije gorela do zore. Dolaze drugi.Nema vise odlazaka kod roditelja talentovanih igraca i i otimanja.Ovu titulu upisite zlatnim slovima jer vam je poslednja za jedan dugi niz godina
(kosarkas, 24. maj 2009 09:45)


Tipican KOMPLEKS na delu. Za informaciju svake godine Partizanu odu po 3-4 igraca, kostur. A sto se tice vaseg finansiranja, jel mozes da mi objasnis na osnovu cega ste vi toliko bogati?! Sta ste u zadnjoj deceniji osvojili? Jedan kup. To je ceo uspeh. I na osnovu cega sad vi imate veci budzet od drzave??? Posle se zale na drzavu,sudije,savez a drzava vam daje neverovatan novac. Ali kao sto je Dule jednom rekao ,,Ne igra novac kosarku,,. Tako da nema vama titula ni u sledecih 100god. Partizan je institucija koja pravi igrace, koja pravi rezultate iz nicega! Sve ekipe na F8 evrolige su imale budzet izmedju 20-50 miliona evra,a samo je Partizan imao 3 miliona! Pa se ponovo ravnopravno nosimo sa svima! I da imate i 100 miliona evra budzet Partizan ce DOMINIRATI! Jednostavno je tako. I sledece sezone novi klinci ce se istaknuti. Doci ce jos nekih mladih klinaca i Partizan ce raditi kao sto je radio do sada. I imaju momci za koga da igraju, sto je najvaznije. Za razliku od Zvezdinih navijaca koji bojkotuju celu sezonu, a onda naprsno na kraju kada vide da postoji mogucnost da se pobedi Partizan, onda se pune tribine i voli se klub. To nisu navijaci.

A hteo bih da razjasnim nesto sto vidim da mnogi ne razumeju. Tepic potpisuje ugovor na 3 godine sto znaci da za tri godine igranja dobija 2.5 miliona Evra. A 500 000 je obestecenje Partizanu. Sto znaci da je VREDNOST ukupnog transfera 3 miliona evra. Znaci nema prevara, kradja i ostalog. Ovo je kosarka i tako funkcionise, ne kao u fudbalu.

Queen++

pre 14 godina

(marko, 24. maj 2009 03:53)

Od 5 tačaka koje si nabrojao, samo su prva i peta tačne. Ove ostale su netačne, a evo i zašto:
Svaki stranac (to je inače vezano za Amerikance, a i one koji nisu Amerikanci - poput Palasija i Lazmija) koji dođe u Partizan ostaje samo jednu sezonu, a posle odlazi u veći klub, za veće pare.
Rašić, koji je inače zaslužan za osvajanje titule državnog prvaka, njemu je trebalo dosta meseci da se uhoda. A to da je bolji od Tepića, nema šanse.
Što se tiče povratka Milojevića, to će, po svemu sudeći, biti najveći promašaj. Zbog čega? Zbog toga što uopšte neće biti timske igre, nego će se sve svoditi na jednog igrača (Milojevića).
To je moje mišljenje o tome.

Realni navijač KK Partizan

soni

pre 14 godina

Milenko Tepic...ljubav moja najveca (kosarkaska)...moja slabost...lepi, prepametni decko...mudrica nasa nacitana... nas Teo Papalukas... nas Bodiroga...

Veliko hvala majstore, sto si iz sebe iscedio poslednje atome snage i isao preko gornje granice svojih moci po cenu da narusis i sopstveno zdravlje...to se nikad ne zaboravlja!!!

Na rastanku, samo jedna pesma...PESMA TUZNIH RATNIKA (Marko Bulat)...SAMO ZA MILENKA (koji uzgred neverovatno lici na mog sestrica)...




Odlazis nocas negde daleko
u drugu zemlju, za boljim sutra
i kad se budis, ne budi tuzan
mi smo jos ovde budni do jutra

Refren
Ponesi zar u grudima
ponesi miris Dunava
ponesi pricu o nama
nemoj je kriti

Sudbinu vecnih gresnika
pesmu tuznih ratnika
kad svuda ljubav nestane
mi cemo biti

Odlazis nocas, zelim ti srecu
pronadji ljubav ili je ukradi
ako se nekad slucajno vratis
mi smo jos ovde zauvek mladi:-)
(Tanasije, 24. maj 2009 11:49)
tebi zaista,ali zaista nije nimalo lako

red&white girl

pre 14 godina

Ide da greje klupu i da ima po 5 minuta igre i da igra kada se neki amer umori.Kao u ostalon i svi nasi igraci. Niko nije vedeta u svom klubu osim Rakocevica. Tedodosic greje klupu, Kecman greje klupu, Vujanic grejao i dalje greje klupu, Avdalovic isto.Jeftino placen i sto da ne. Ako neka idu. raspadate se.Na vidiku nema igraca u Srbiji za vas

Andjelko

pre 14 godina

Za te pare koje klub dobije od transfera ne moze dovesti igrace koji ce se bolje uklopiti u ekipu. Bolje ih sacuvati jos sezonu tj. do kraja ugovora, pa pustiti da odu kao slobodni igraci. Samo nebo bi bila granica..

Milos

pre 14 godina

Nadam se da ipak nece otici, i da ce ostati jos ove sezone...
Najveci talenat koji se pojavio na ovim prostorima vec duze vreme... Da ne pricam vec ispricano o svim naporima koji je decko imao tokom dugih sezona od kad se bavi kosarkom... A da dodam da je ove sezone igrao na bar tri pozicije svaku utakmicu sto retko ko kaze, i da su svi gledali u njega na terenu i igrali sta on kaze. A ako je on dobio tu ulogu od Duleta, to sigurno dosta govori. Ne daj se Milenko i sta god da se desi, znaj da su tvoji grobari uz tebe!!!

red star

pre 14 godina

@Nislija

I kada si se probudio ono drugi dan. Ajde ne mastaj o igracima Zvezde, Hemofarma i FMP. Ta vremena su prosla. A sto se tice Gazproma i oni jedva cekaju da uloze 40-59 miliona u Evropsi i sampionski klub.Da li ti verujes sve sto pise.Blago tebi.Grobarski lobi novinara napise svasta da bi vi kupovali te listove a aoni podigli izdanja

miki Pa.

pre 14 godina

Pozdrav svim grobarima sirom planete!!!

Pozdravljam sve igrace i cestitam im na sjajnoj sezoni i velikom uspehu srpske kosarke. Milenko je veliki igrac i covek, i zato me raduje da ce od sledece sezone igrati za Pao. Zelim mu sjajnu i uspesnu karijeru kako u klupskoj tako i u reprezentativnoj kosarci.

Sto se naseg PARTIZANA tice, ubedjen sam da ce DR. Dusan Vujosevic opet napraviti sjajnu ekipu. Ako samo pogledati ko je resio zadju tekmu sa Zvezdanom, i doneo nam "Titulu",videcete da su to Rasic i Veseli. Kada njima dodamo,Rakocevica, Slavka,Strahinju,Bozica,
jednog ili dva klinca plus pojacanja Milojevica,Micova,itd. Bice to opet sjajna ekipa.

poz.

Miloš1976

pre 14 godina

Da li je moguće da ima ovoliko nepismenih i zaostalih ljudi??Kako gde idu ostale pare??Jeste li vi pročitali tekst lepo??

"Ceo transfer iznosi tri miliona evra, Partizanu će od toga pripasti 500 hiljada, dok ostatak dobija igrač. "
Šta tu nije jasno pametnjakovići?!Muka mi je od vas stručnjaka koji odmah traže teorije zavere...A ovog što se povampirio sa svojim malicioznim komentarima i pesimističnim izjavama molim da se vrati tamo gde je bio proteklih nekoliko meseci jer nam je mnogo živaca sačuvao...Onaj koji Danilovića naziva "kucačem preko Sabonisa" verovatno ne zna ni loptu da tapka i to u mestu...

GROBARI_NISH

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

nije ti jasno jer si indijanac ljubomorni.te balvane trazi najjtrofejniji trener u euroligi,verovatno sto ne vrede nista,al zato traze elmedina,onog slepca stimca,stivena markovica sve igracine koje vrede milione.pokrij se usima i bez u misiju rupu

Tanasije

pre 14 godina

Milenko Tepic...ljubav moja najveca (kosarkaska)...moja slabost...lepi, prepametni decko...mudrica nasa nacitana... nas Teo Papalukas... nas Bodiroga...

Veliko hvala majstore, sto si iz sebe iscedio poslednje atome snage i isao preko gornje granice svojih moci po cenu da narusis i sopstveno zdravlje...to se nikad ne zaboravlja!!!

Na rastanku, samo jedna pesma...PESMA TUZNIH RATNIKA (Marko Bulat)...SAMO ZA MILENKA (koji uzgred neverovatno lici na mog sestrica)...




Odlazis nocas negde daleko
u drugu zemlju, za boljim sutra
i kad se budis, ne budi tuzan
mi smo jos ovde budni do jutra

Refren
Ponesi zar u grudima
ponesi miris Dunava
ponesi pricu o nama
nemoj je kriti

Sudbinu vecnih gresnika
pesmu tuznih ratnika
kad svuda ljubav nestane
mi cemo biti

Odlazis nocas, zelim ti srecu
pronadji ljubav ili je ukradi
ako se nekad slucajno vratis
mi smo jos ovde zauvek mladi:-)

Svinjski grip...

pre 14 godina

Jel zna neko pouzdano da mi kaže zašto ni jedan ozbiljan evropski klub nije zainteresovan za usluge partizanovog trenera

TNT4EVER

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Za tvoje znanje Belošević je sudio šest F4-ova Evrolige, tako da će ga gledati i narednih godina ;)
(Dule uze osmu titulu!!!, 24. maj 2009 00:32)

Ma otkud on to zna kad oni ni Avzomas nemogu da prodju

kosarkas

pre 14 godina

@GrobaR

Da ti kazem Zvezda ima dobre finansijere, najvece privrednike ove Srbije, ima sponzore. Sta vama vredi sto igrate Evro ligukada vas nece niko. Idete i kukateza kakvu crkavicu. Neka vam pomogne Igokea.A ovo Vam je psledne sto ste osvojili.Do sada su vam odlazili po dva igraca a kostur ostajao a sada kada ode prva petorka a na trzistu srbije nema vise igraca za otimaneje da vas vidim sledece sezone. Sreca ce da bude da ne budete poslednji u grupi Evrolige, da udjete u F4 NLB lige.Omladinski pogon nemate. MOzda kupite Lebron Jamesa. Nicija nije gorela do zore. Dolaze drugi.Nema vise odlazaka kod roditelja talentovanih igraca i i otimanja.Ovu titulu upisite zlatnim slovima jer vam je poslednja za jedan dugi niz godina

atomic

pre 14 godina

Moj omiljeni igrač u poslednjih 15 godina. I to ne samo zbog košarkaških znanja. Pre svega zbog ostalih osobina koji su retki za srpske sportiste.

nislija

pre 14 godina

Pa ljudi, svake sezone nam odlaze po nekoliko najboljih igraca i kad smo mi imali problema sa tim bar sto se domacih takmicenja tice. Sta je tu novo. Dovescemo opet nekog dobrog iskusnog kao sto smo radili i prethodnih sezona i nekog iz Buducnosti ili Hemofarma, mozda i iz Zvezde po nasem starom dobrom obicaju, i opet cemo biti jaki kao zemlja. Jos i Gasprom ako stvarno ulozi nesto kao sto se prica, bicemo jos jaci nego prethodnih sezona.

marko

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....
(Moje Ime, 23. maj 2009 23:15)
Auu brate koje gluposti.
1.Partizan sledece sezone ima Veselog koji ce biti medju najboljim igracima EVROPE.
2. Tu je i Lasme koji ce 90 % ostati.
3. Tu je Rasic koji je veceras pokazao da je mozda i bolji od Tepica!
4.Vraca se Milojevic !
5.Iz proverenih izvora znam da Partizan sledece sezone potpisuje ugovor sa Gaspromom koji je vise milionski i dovode se dva izuzetno kvalitetna igraca iz evrope i napada se EL!
Tako da te tvoje tvrdnje u opste ne stoje u ostalom ti nisi grobar!!!

nikola

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Ni nase utakmice u Evroligi ne sude Belosevic i ekipa ali opet padaju svi redom i u vrhu smo Evrope.
A taj Belosevic da je los nebi vec godinama sudio finala Evrolige.

darko

pre 14 godina

Ostatak para ide tepicu za trogodisnji ugovor,tako je to u kosarci klubovi dobiju malo para od transfera.Ako se ovo ostvari iduce godine Zvezda Partizanu drži lekciju iz košarke pošto će vjerovatno i iduce sezone zadržati ovaj mladi i perspektivni sastav!

RAS KASS

pre 14 godina

Ja ne znam da li mi imamo ugovor sa Grcima,pa smo obavezni da im svake godine prodajemo najbolje igrace?!Samo nam fali da promenimo dresove u zeleno bele pa da zvanicno postanemo njihova filijala.Lepo rece onaj hrvatski komentator da Obradovic treba da zahvali Vujosevicu sto mu pravi igrace.A ovih 500000 evra mi stvarno deluje malo,mislio sam da je obestecenje vece.Voleo bih da znam koliko Covic dobija za njegove igrace,cini mi se da su njegovi skuplji?!
Milenku hvala,i puno srece u daljoj karijeri.

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Jao Boze hvala ti!!!!!!Ovo cekam celu godinu!!!!Hvala ti Boze jos jednom!Ziveo sam za ovu vest!Da vidim te da li ces moci u Panatinaikosu smeti da radis ono sto si radio nama celu sezonu! Koliko smo utakmica izgubili sbog tvojih gresaka!Uhhh....ma samo se nikad nemoj vratiti u partizan

milos

pre 14 godina

jedno veliko hvala
puno srece u novom klubu
puno srece sa reprezentacijom na leto
nikad nisam bio tuzniji zbog nekog odlaska
jos jednom hvala ... VELIKI IGRAC

Grobar sa juga

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....



Pitam se da li je sa nama sve u redu......nemogu da verujem...srecan sto smo osvojili ovu titulu seo sam za kompljuter da vidim komentare o Partizanovoj pobedi.....odjednom sam ugledao u donjem levom uglu vest da Tepic,Tripkovic,Velickovic i Lasme odlaze....i odjednom sam se rastuzio....skinuo mi se osmeh sa lica i sve mi je postalo cudno....valjda je to zato sto sam vec navikao na njih,posto su dugo u Partizanu ili nesto drugo to nikad necu znati....sve one utakmice na koje sam isao,kada smo vikali imena i prezimena tih igraca,kada sam bio srecan kad Partizanu donesu pobedu,kada sam se radovao kad Lasme odvali blokadu nekom igracu pasce u zaborav.....i bolje da ove sezoe ni ne pratim sportove,jer mi je ova vest unistila lepotu koju sam stvarao vec nekoliko godina,lepotu prema igracima partizana....ali ako vec idu neka ime je Srecno u klubovima za koje budu igrali.....NIKADA VAS NECU ZABORAVITI,OSTACETE U MOM SRCU ZAUVEK I JA CU UVEK MISLITI DA STE JOS U PARTIZANU JER SAM TAKO SRECNIJI.........PARTIZAN 4EVER IN MY HEART.....

Realan

pre 14 godina

Neka uzimaju pare kad svake god,naprave extra tim i osvojimo sve.A odlazili su i bolji(Haus,Krstic,Scepanovic,Vujanic,Pekovic,Palasio)pa smo opet sve uzeli.Sledece sezone vratice se Milojevic i to je to.

gagi

pre 14 godina

Kakva su to pitanja gde ide ostatak? Pa valjda nesto treba da dobije i igrac koji odlazi. Ako se kaze da je transfer 3 miliona a 500 hiljada ide Partizanu, logicno je da ostatak ide igracu za ugovoreni period a od toga svoj % uzima menadzer.

sensei

pre 14 godina

gde odlazi 2.5m ? Pa meni bi bilo logicno da to pripada Tepicu ... sta vi mislite ??? ccccc


A vala mogli su sve rasprodati ... Ko ce igrati sledece godine ????

Mnogo talenta imamo ali para nema.... Pa da su ostali igraci koji su nas napustili u prethodnih par godina(i u fudbalu i u kosarci) bilo bi zla.

Dule uze osmu titulu!!!

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Za tvoje znanje Belošević je sudio šest F4-ova Evrolige, tako da će ga gledati i narednih godina ;)

delija

pre 14 godina

cestitke grobarima na tituli/iako sam delija pomalo mi zao sto pomenuti igraci partizana odlaze,steta za nasu kosarku/sledece sezone zvezda ce imati sasvim dobar tim ako ostanu i siguran sam da ce napraviti nesto u evropi,imali bi jak partizan i jaku zvezdu u evropi,milina gledati kako nasi timovi iznenadjuju evropu,steta stvarno za partizan

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Jao Boze hvala ti!!!!!!Ovo cekam celu godinu!!!!Hvala ti Boze jos jednom!Ziveo sam za ovu vest!Da vidim te da li ces moci u Panatinaikosu smeti da radis ono sto si radio nama celu sezonu! Koliko smo utakmica izgubili sbog tvojih gresaka!Uhhh....ma samo se nikad nemoj vratiti u partizan

Slaviša,Banjaluka

pre 14 godina

Otisli su Drobnjak,Kamings Pekovic sledece sezone dohvatili smo cetvrtfinale..
Otisli su Pekovic Palacio Kecman pa smo bili jos bolji..
Odlaze Tepic Tripkovic Velickovic,sledece sezone bicemo prvaci evrope!!!

nik

pre 14 godina

Cestitke za dobar ugovor. Hvala za sve u crno belom dresu i srecno naravno da te zaobidju povrede itd.

Nije Dule stavio nista u dzep ne brinite se ili mozda i jeste ali od ovih 3000000 nije. Petsto hiljada ide Partizanu za obestecenje za sledecu sezonu za koju je bio ugovorom duzan da ostane u Partizanu, a ostatak Tepicu 833333 za svaku od tri sezone 30% pred pocetak sezone i ostalo u deset mesecnih rata(ili u 45 nedeljnih kako gde je regulisano) kao i u svakom sportu inace.

_RadoslaV_

pre 14 godina

Jedino dobro iz svega ovoga je to sto ce kod (najboljeg evropskog trenera) nauciti mnogo toga,a i tu su mu Kecman i Pekovic pa ce lakse da se snadje!!!

Moje Ime

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....

Plikuscht

pre 14 godina

Ako je ovo tacno - svaka cast za decka! Potpuno je zasluzio!

Znam da ce mnogi graknuti i probati da omalovaze njegovo kosarkasko znanje, ali to su samo nebuloze i vise govori o neznanju komentatore nego o Milenku. Ko iole malo ozbiljnije prati ovu igru mogao je vrlo lako da dodje do zakljucka da je taj decko bio glavni sraf Partizana ove sezone. A svi zgodno zaboravljaju da vec osam godine decko nema odmor izmedju sezona (konstantne pripreme za raznorazne reprezentativne selekcije) i da je psiho-fizicki ispraznjen do maksimuma.

Prelaskom u PAO, on kao bek vise nece morati da prenosi loptu, da se trosi igrajuci pleja, da boravi po 30 min na parketu, da bude taj kojem ide lopta kada se lomi i od koga jako cesto zavisi. Ogroman pritisak ce mu biti skinut sa grbace (u smislu doprinosa kao i uloge u timu) i moci ce da se posveti kosarci na drugaciji nacin.

Jos jednom, svaka mu cast, i veliko hvala za pruzeno Partizanu ... cak i za promasene trojke, i promasena bacanja i sva zabijanja u reket kada ostali nisu smeli. Ja mu apsolutno nista ne zameram.

Srecno Milenko.

Shone

pre 14 godina

Dal je moguce da ima ovoliko onih koji ne kapiraju kako funkcionisu transferi pa opet pokusavaju, slucajno ili namerno da opljuju po Duletu i Danilovicu. U svakom slucaju, pola miliona Partizanu, igrac sigurno dobija odredjenu sumu na licu mesta za potpisivanje ugovora a ostatak je iznos ugovora tj ono sto ce dobiti za igranje u naredne 3 godine u novom klubu. To kad se sve sabere dodje se do 3 miliona, a transfer kao transfer iznosi samo pola miliona sto je i realno. Iz nase lige za igraca i ne moze da se uzme mnogo vise. Rekord verovatno drzi Pekovic jer je on vanserijski igrac a ni njegov transfer nije bio za vise od milion (mada se to krije), optimalno je da je otisao za 750 000. A vi samo nastavite da pravite nove zavere zlog Duleta i jos goreg Danilovica.

Milenku svaka cast, i sve najbolje u buducoj karijeri ne samo u PAO nego i u svim klubovima za koje bude igrao. Milenko je svakako jedan od najinteligentnijih kosakrasa koji je kod nas igrao u skorije vreme i sasvim zaluzeno ce dobiti ovakav ugovor u Grckoj.

Milorad

pre 14 godina

Svaka cast Tepicu,ali zasto Partizanu ide 500 000 eura od 3 miliona eura???Da li deo od ostalih 2 500 000 eura ide u dzep Danilovica,Vujosevica i ostalih ....

tom waits

pre 14 godina

postali smo njihova filijala odavno,sa nasim igracima osvajaju titule a nama puna kapa ako udjemo u top 16...PAO bolje da se zove partizinakos!

pedja

pre 14 godina

koja sramota! ko gura ovog momka?! on na svakoj utakmici izgubi po 4-5 lopti, ne moze nikog zivog da probije 1 na 1, ne moze da pogodi slobodno bacanje! ta trojku kad je sam, kad treba malo da stisne ****, tad ne moze da se sastavi! jadna nasa kosarka kad ovog najavljuju kao buduceg velikog igraca! daj Boze da gresim!

ГРОБАР ПОДГОРИЦА

pre 14 godina

Све најбоље мајсторе и немој никада да заборавиш гдје си постао играчина свјетског калибра!!!И такође да свим овим репрезентативним титулама додаш и ову у сениорској конкуренцији!Играчи пролазе титуле остају! ПАРТИЗАН И ПАОК СУ ВЈЕЧНИ!!! ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

NS

pre 14 godina

Kakva pitanja? gde tj.kome idu 2,5 miliona? sta je tu nejasno? Pa idu Tepicu,on ce u naredne 3 godine zaraditi 2,5 miliona i tu je sve jasno,npr kao u fudbalu sto kazu transfer ronalda iz MJ u Real 100miliona ,60 MJ a 40 Ronaldu za 4godine ...

Castor Troy

pre 14 godina

Samo da ne proda jos Veselog i Rasica. Ako oni ostanu, verujem da ce Dule dovesti jos neke dobre igrace i onda ce opet biti jak Partizan.

peja

pre 14 godina

i sada ce se naivci lopovskoj upravi ponovo klanjati do poda...
ali da vas sve pitam nesto- sta dobijamo ako novica ostane jos SAMO godinu dana?! BAS NISTA!...
to vam je kao onaj eksperiment sa zabom u posudi koja se lagano zagreva. da je vatra jaca, spasla bi se nekako, ali od spore smrti nema spasa. cak ni ne pokusa da pobegne od zlehude sudbine... E, TA ZABA SU NAVIJACI PARTIZANA!
znaci, odlazemo raspad do narednog leta. kakav dokaz velicine i slave kluba! a da, i tepica planiraju tada da utope, ali debeli cuva taj adut- cisto da ima cime da vas “krcka” narednog leta...
i k'o sto rekoh:
ako se ne produze ugovori novice i tepicu, sve je to i “pi..nje uz vetar”…
(peja, 15. jul 2008 21:42)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!
(peja, 19. jul 2008 11:58)



tepic je prodat 4 dana pred pocetak cetvrtfinalne serije sa cska…

vujosevic (cije trenersko delo, uprkos svoj uzaludnosti istog, postujem), kucac- preko- sabonisa i drugari su samo glorifikovani trcovcici decom i u marketinsko- ekonomskom smislu neuspesni prodavci magle.

a PARTIZAN? PARTIZAN je definitivno “nesto” u evropi. to ne moze niko da porekne. pitanje je samo da li ce to “nesto” ikada znaciti vise od gledanja nase dece koja donose trofeje nekom drugom klubu, drugoj zemlji, drugim navijacima…

”uzalud vam trud, sviraci, za drugog su dunje zute…”

Bozidar Peric

pre 14 godina

Samo neka ide. Hvala mu na odanosti, trudu i pozrtvovanju. Nadam se da ce sa njim navijaci Panatenaikosa manje nerava izgubiti nego mi u zadnje tri godine.

penny

pre 14 godina

odlasci su neminovni,na to smo vec navikli,medjutim ako odu bas svi navedeni igraci bojim se da sledeca sezona nece biti ovako impresivna.Ipak su ovo igraci koji su mozda i najkvalitetniji u Partizanu.Ali u svakom slucaju bice zanimljivo videti kog klinca ce sad Dule da afirmise,a mislim da ce se i sledece sezone neki od bivsih igraca vratiti.

eugene

pre 14 godina

sve najbolje majstore!
Za velickovica uzimamo jos 400 hilj dinara a tripka pride dajemo džabe, i cele god slusamo racun u blokadi, nema para, mali budzet.
Svaka cast igracima, al ovi iz uprave usi nam zavrcu.
Titula, titula sad se slavi titula, partizan je šampion!

peja

pre 14 godina

i sada ce se naivci lopovskoj upravi ponovo klanjati do poda...
ali da vas sve pitam nesto- sta dobijamo ako novica ostane jos SAMO godinu dana?! BAS NISTA!...
to vam je kao onaj eksperiment sa zabom u posudi koja se lagano zagreva. da je vatra jaca, spasla bi se nekako, ali od spore smrti nema spasa. cak ni ne pokusa da pobegne od zlehude sudbine... E, TA ZABA SU NAVIJACI PARTIZANA!
znaci, odlazemo raspad do narednog leta. kakav dokaz velicine i slave kluba! a da, i tepica planiraju tada da utope, ali debeli cuva taj adut- cisto da ima cime da vas “krcka” narednog leta...
i k'o sto rekoh:
ako se ne produze ugovori novice i tepicu, sve je to i “pi..nje uz vetar”…
(peja, 15. jul 2008 21:42)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!
(peja, 19. jul 2008 11:58)



tepic je prodat 4 dana pred pocetak cetvrtfinalne serije sa cska…

vujosevic (cije trenersko delo, uprkos svoj uzaludnosti istog, postujem), kucac- preko- sabonisa i drugari su samo glorifikovani trcovcici decom i u marketinsko- ekonomskom smislu neuspesni prodavci magle.

a PARTIZAN? PARTIZAN je definitivno “nesto” u evropi. to ne moze niko da porekne. pitanje je samo da li ce to “nesto” ikada znaciti vise od gledanja nase dece koja donose trofeje nekom drugom klubu, drugoj zemlji, drugim navijacima…

”uzalud vam trud, sviraci, za drugog su dunje zute…”

sve u svoje vreme

pre 14 godina

pustite da nam se ohlade malo pehari pa pricajte o tome ko ce sve da ode... naravno da ce neki da odu, al sad dok slavimo da pustate ovakve vesti...mislim....

marko-nbg

pre 14 godina

Zar Lazme nije Gabonac!?!?!
Steta sto Partizan nema snage da zadrzi ove igrace, mislim da bi sledece sezon F4 Evrolige bio sasvim realan cilj!

gogolina

pre 14 godina

Ode nam Tepa... shmrc!...i Novica,Trile... shmrc i Lazmeeeeee!
Momci HVALA vam za sve radosti koje ste nam doneli i puno srece ma gde nastavili svoje karijere!
Nedostajacete nam!

glam rocker

pre 14 godina

ovo tje se i dalje deshavati ako se ne donese novi zakon o sportu...da ovi momci ostaju godinu/dve/tri duzhe u svojim matichnim klubovima, harali bi evropom...ne mozhemo za ta deshavanja kriviti uprave klubova, oni nisu krivi (vidite i sami shta se deshava rachuni u blokadi, dugovi)...prosto se ne sme dozvoliti odliv nashih mladih snaga...samo se pitam dokle tje to drzhava dozvoljavati, ja se divim drugim drzhavama koliko i kako ulazhu u sport a naravno i u ostale sfere!!!!
btw, svaka chast ovim momcima na sjajnim igrama prethodne 3 sezone, zaista su pokazali da su nevidjena sila, a velika shteta shto ta sila od vecheras vishe nije odrzhiva kao jedan tim. PARTIZAN SHAMPION!!!!!!

marko-nbg

pre 14 godina

Zar Lazme nije Gabonac!?!?!
Steta sto Partizan nema snage da zadrzi ove igrace, mislim da bi sledece sezon F4 Evrolige bio sasvim realan cilj!

GrobaR

pre 14 godina

Neka mi neko objasni , kako je moguce da Zvezda svake godine kupuje nove igrace, svake godine ima veci budzet od Partizana a da od transfera ne uzima nista

Neka se objave dugovanja Zvezde, kako je moguce da njima nikad ne blokiraju racun , ko ulaze svoje pare u rupu bez dna i kakve privilegije time dobija, gde je tu profitni interes, kakve se tu mucke desavaju?

Kad si bio dete malo...

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.

Plikuscht

pre 14 godina

Ako je ovo tacno - svaka cast za decka! Potpuno je zasluzio!

Znam da ce mnogi graknuti i probati da omalovaze njegovo kosarkasko znanje, ali to su samo nebuloze i vise govori o neznanju komentatore nego o Milenku. Ko iole malo ozbiljnije prati ovu igru mogao je vrlo lako da dodje do zakljucka da je taj decko bio glavni sraf Partizana ove sezone. A svi zgodno zaboravljaju da vec osam godine decko nema odmor izmedju sezona (konstantne pripreme za raznorazne reprezentativne selekcije) i da je psiho-fizicki ispraznjen do maksimuma.

Prelaskom u PAO, on kao bek vise nece morati da prenosi loptu, da se trosi igrajuci pleja, da boravi po 30 min na parketu, da bude taj kojem ide lopta kada se lomi i od koga jako cesto zavisi. Ogroman pritisak ce mu biti skinut sa grbace (u smislu doprinosa kao i uloge u timu) i moci ce da se posveti kosarci na drugaciji nacin.

Jos jednom, svaka mu cast, i veliko hvala za pruzeno Partizanu ... cak i za promasene trojke, i promasena bacanja i sva zabijanja u reket kada ostali nisu smeli. Ja mu apsolutno nista ne zameram.

Srecno Milenko.

tom waits

pre 14 godina

postali smo njihova filijala odavno,sa nasim igracima osvajaju titule a nama puna kapa ako udjemo u top 16...PAO bolje da se zove partizinakos!

GrobaR

pre 14 godina

Neka mi neko objasni , kako je moguce da Zvezda svake godine kupuje nove igrace, svake godine ima veci budzet od Partizana a da od transfera ne uzima nista

Neka se objave dugovanja Zvezde, kako je moguce da njima nikad ne blokiraju racun , ko ulaze svoje pare u rupu bez dna i kakve privilegije time dobija, gde je tu profitni interes, kakve se tu mucke desavaju?

Moje Ime

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....

ГРОБАР ПОДГОРИЦА

pre 14 godina

Све најбоље мајсторе и немој никада да заборавиш гдје си постао играчина свјетског калибра!!!И такође да свим овим репрезентативним титулама додаш и ову у сениорској конкуренцији!Играчи пролазе титуле остају! ПАРТИЗАН И ПАОК СУ ВЈЕЧНИ!!! ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Shone

pre 14 godina

Dal je moguce da ima ovoliko onih koji ne kapiraju kako funkcionisu transferi pa opet pokusavaju, slucajno ili namerno da opljuju po Duletu i Danilovicu. U svakom slucaju, pola miliona Partizanu, igrac sigurno dobija odredjenu sumu na licu mesta za potpisivanje ugovora a ostatak je iznos ugovora tj ono sto ce dobiti za igranje u naredne 3 godine u novom klubu. To kad se sve sabere dodje se do 3 miliona, a transfer kao transfer iznosi samo pola miliona sto je i realno. Iz nase lige za igraca i ne moze da se uzme mnogo vise. Rekord verovatno drzi Pekovic jer je on vanserijski igrac a ni njegov transfer nije bio za vise od milion (mada se to krije), optimalno je da je otisao za 750 000. A vi samo nastavite da pravite nove zavere zlog Duleta i jos goreg Danilovica.

Milenku svaka cast, i sve najbolje u buducoj karijeri ne samo u PAO nego i u svim klubovima za koje bude igrao. Milenko je svakako jedan od najinteligentnijih kosakrasa koji je kod nas igrao u skorije vreme i sasvim zaluzeno ce dobiti ovakav ugovor u Grckoj.

marko-nbg

pre 14 godina

Zar Lazme nije Gabonac!?!?!
Steta sto Partizan nema snage da zadrzi ove igrace, mislim da bi sledece sezon F4 Evrolige bio sasvim realan cilj!

peja

pre 14 godina

i sada ce se naivci lopovskoj upravi ponovo klanjati do poda...
ali da vas sve pitam nesto- sta dobijamo ako novica ostane jos SAMO godinu dana?! BAS NISTA!...
to vam je kao onaj eksperiment sa zabom u posudi koja se lagano zagreva. da je vatra jaca, spasla bi se nekako, ali od spore smrti nema spasa. cak ni ne pokusa da pobegne od zlehude sudbine... E, TA ZABA SU NAVIJACI PARTIZANA!
znaci, odlazemo raspad do narednog leta. kakav dokaz velicine i slave kluba! a da, i tepica planiraju tada da utope, ali debeli cuva taj adut- cisto da ima cime da vas “krcka” narednog leta...
i k'o sto rekoh:
ako se ne produze ugovori novice i tepicu, sve je to i “pi..nje uz vetar”…
(peja, 15. jul 2008 21:42)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!
(peja, 19. jul 2008 11:58)



tepic je prodat 4 dana pred pocetak cetvrtfinalne serije sa cska…

vujosevic (cije trenersko delo, uprkos svoj uzaludnosti istog, postujem), kucac- preko- sabonisa i drugari su samo glorifikovani trcovcici decom i u marketinsko- ekonomskom smislu neuspesni prodavci magle.

a PARTIZAN? PARTIZAN je definitivno “nesto” u evropi. to ne moze niko da porekne. pitanje je samo da li ce to “nesto” ikada znaciti vise od gledanja nase dece koja donose trofeje nekom drugom klubu, drugoj zemlji, drugim navijacima…

”uzalud vam trud, sviraci, za drugog su dunje zute…”

Dule uze osmu titulu!!!

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Za tvoje znanje Belošević je sudio šest F4-ova Evrolige, tako da će ga gledati i narednih godina ;)

Grobar sa juga

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....



Pitam se da li je sa nama sve u redu......nemogu da verujem...srecan sto smo osvojili ovu titulu seo sam za kompljuter da vidim komentare o Partizanovoj pobedi.....odjednom sam ugledao u donjem levom uglu vest da Tepic,Tripkovic,Velickovic i Lasme odlaze....i odjednom sam se rastuzio....skinuo mi se osmeh sa lica i sve mi je postalo cudno....valjda je to zato sto sam vec navikao na njih,posto su dugo u Partizanu ili nesto drugo to nikad necu znati....sve one utakmice na koje sam isao,kada smo vikali imena i prezimena tih igraca,kada sam bio srecan kad Partizanu donesu pobedu,kada sam se radovao kad Lasme odvali blokadu nekom igracu pasce u zaborav.....i bolje da ove sezoe ni ne pratim sportove,jer mi je ova vest unistila lepotu koju sam stvarao vec nekoliko godina,lepotu prema igracima partizana....ali ako vec idu neka ime je Srecno u klubovima za koje budu igrali.....NIKADA VAS NECU ZABORAVITI,OSTACETE U MOM SRCU ZAUVEK I JA CU UVEK MISLITI DA STE JOS U PARTIZANU JER SAM TAKO SRECNIJI.........PARTIZAN 4EVER IN MY HEART.....

Slaviša,Banjaluka

pre 14 godina

Otisli su Drobnjak,Kamings Pekovic sledece sezone dohvatili smo cetvrtfinale..
Otisli su Pekovic Palacio Kecman pa smo bili jos bolji..
Odlaze Tepic Tripkovic Velickovic,sledece sezone bicemo prvaci evrope!!!

NS

pre 14 godina

Kakva pitanja? gde tj.kome idu 2,5 miliona? sta je tu nejasno? Pa idu Tepicu,on ce u naredne 3 godine zaraditi 2,5 miliona i tu je sve jasno,npr kao u fudbalu sto kazu transfer ronalda iz MJ u Real 100miliona ,60 MJ a 40 Ronaldu za 4godine ...

penny

pre 14 godina

odlasci su neminovni,na to smo vec navikli,medjutim ako odu bas svi navedeni igraci bojim se da sledeca sezona nece biti ovako impresivna.Ipak su ovo igraci koji su mozda i najkvalitetniji u Partizanu.Ali u svakom slucaju bice zanimljivo videti kog klinca ce sad Dule da afirmise,a mislim da ce se i sledece sezone neki od bivsih igraca vratiti.

eugene

pre 14 godina

sve najbolje majstore!
Za velickovica uzimamo jos 400 hilj dinara a tripka pride dajemo džabe, i cele god slusamo racun u blokadi, nema para, mali budzet.
Svaka cast igracima, al ovi iz uprave usi nam zavrcu.
Titula, titula sad se slavi titula, partizan je šampion!

gogolina

pre 14 godina

Ode nam Tepa... shmrc!...i Novica,Trile... shmrc i Lazmeeeeee!
Momci HVALA vam za sve radosti koje ste nam doneli i puno srece ma gde nastavili svoje karijere!
Nedostajacete nam!

delija

pre 14 godina

cestitke grobarima na tituli/iako sam delija pomalo mi zao sto pomenuti igraci partizana odlaze,steta za nasu kosarku/sledece sezone zvezda ce imati sasvim dobar tim ako ostanu i siguran sam da ce napraviti nesto u evropi,imali bi jak partizan i jaku zvezdu u evropi,milina gledati kako nasi timovi iznenadjuju evropu,steta stvarno za partizan

Milorad

pre 14 godina

Svaka cast Tepicu,ali zasto Partizanu ide 500 000 eura od 3 miliona eura???Da li deo od ostalih 2 500 000 eura ide u dzep Danilovica,Vujosevica i ostalih ....

Kad si bio dete malo...

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.

Castor Troy

pre 14 godina

Samo da ne proda jos Veselog i Rasica. Ako oni ostanu, verujem da ce Dule dovesti jos neke dobre igrace i onda ce opet biti jak Partizan.

milos

pre 14 godina

jedno veliko hvala
puno srece u novom klubu
puno srece sa reprezentacijom na leto
nikad nisam bio tuzniji zbog nekog odlaska
jos jednom hvala ... VELIKI IGRAC

marko

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....
(Moje Ime, 23. maj 2009 23:15)
Auu brate koje gluposti.
1.Partizan sledece sezone ima Veselog koji ce biti medju najboljim igracima EVROPE.
2. Tu je i Lasme koji ce 90 % ostati.
3. Tu je Rasic koji je veceras pokazao da je mozda i bolji od Tepica!
4.Vraca se Milojevic !
5.Iz proverenih izvora znam da Partizan sledece sezone potpisuje ugovor sa Gaspromom koji je vise milionski i dovode se dva izuzetno kvalitetna igraca iz evrope i napada se EL!
Tako da te tvoje tvrdnje u opste ne stoje u ostalom ti nisi grobar!!!

sve u svoje vreme

pre 14 godina

pustite da nam se ohlade malo pehari pa pricajte o tome ko ce sve da ode... naravno da ce neki da odu, al sad dok slavimo da pustate ovakve vesti...mislim....

nik

pre 14 godina

Cestitke za dobar ugovor. Hvala za sve u crno belom dresu i srecno naravno da te zaobidju povrede itd.

Nije Dule stavio nista u dzep ne brinite se ili mozda i jeste ali od ovih 3000000 nije. Petsto hiljada ide Partizanu za obestecenje za sledecu sezonu za koju je bio ugovorom duzan da ostane u Partizanu, a ostatak Tepicu 833333 za svaku od tri sezone 30% pred pocetak sezone i ostalo u deset mesecnih rata(ili u 45 nedeljnih kako gde je regulisano) kao i u svakom sportu inace.

Tanasije

pre 14 godina

Milenko Tepic...ljubav moja najveca (kosarkaska)...moja slabost...lepi, prepametni decko...mudrica nasa nacitana... nas Teo Papalukas... nas Bodiroga...

Veliko hvala majstore, sto si iz sebe iscedio poslednje atome snage i isao preko gornje granice svojih moci po cenu da narusis i sopstveno zdravlje...to se nikad ne zaboravlja!!!

Na rastanku, samo jedna pesma...PESMA TUZNIH RATNIKA (Marko Bulat)...SAMO ZA MILENKA (koji uzgred neverovatno lici na mog sestrica)...




Odlazis nocas negde daleko
u drugu zemlju, za boljim sutra
i kad se budis, ne budi tuzan
mi smo jos ovde budni do jutra

Refren
Ponesi zar u grudima
ponesi miris Dunava
ponesi pricu o nama
nemoj je kriti

Sudbinu vecnih gresnika
pesmu tuznih ratnika
kad svuda ljubav nestane
mi cemo biti

Odlazis nocas, zelim ti srecu
pronadji ljubav ili je ukradi
ako se nekad slucajno vratis
mi smo jos ovde zauvek mladi:-)

GROBARI_NISH

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

nije ti jasno jer si indijanac ljubomorni.te balvane trazi najjtrofejniji trener u euroligi,verovatno sto ne vrede nista,al zato traze elmedina,onog slepca stimca,stivena markovica sve igracine koje vrede milione.pokrij se usima i bez u misiju rupu

marko-nbg

pre 14 godina

Zar Lazme nije Gabonac!?!?!
Steta sto Partizan nema snage da zadrzi ove igrace, mislim da bi sledece sezon F4 Evrolige bio sasvim realan cilj!

RAS KASS

pre 14 godina

Ja ne znam da li mi imamo ugovor sa Grcima,pa smo obavezni da im svake godine prodajemo najbolje igrace?!Samo nam fali da promenimo dresove u zeleno bele pa da zvanicno postanemo njihova filijala.Lepo rece onaj hrvatski komentator da Obradovic treba da zahvali Vujosevicu sto mu pravi igrace.A ovih 500000 evra mi stvarno deluje malo,mislio sam da je obestecenje vece.Voleo bih da znam koliko Covic dobija za njegove igrace,cini mi se da su njegovi skuplji?!
Milenku hvala,i puno srece u daljoj karijeri.

TNT4EVER

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Za tvoje znanje Belošević je sudio šest F4-ova Evrolige, tako da će ga gledati i narednih godina ;)
(Dule uze osmu titulu!!!, 24. maj 2009 00:32)

Ma otkud on to zna kad oni ni Avzomas nemogu da prodju

gagi

pre 14 godina

Kakva su to pitanja gde ide ostatak? Pa valjda nesto treba da dobije i igrac koji odlazi. Ako se kaze da je transfer 3 miliona a 500 hiljada ide Partizanu, logicno je da ostatak ide igracu za ugovoreni period a od toga svoj % uzima menadzer.

Realan

pre 14 godina

Neka uzimaju pare kad svake god,naprave extra tim i osvojimo sve.A odlazili su i bolji(Haus,Krstic,Scepanovic,Vujanic,Pekovic,Palasio)pa smo opet sve uzeli.Sledece sezone vratice se Milojevic i to je to.

atomic

pre 14 godina

Moj omiljeni igrač u poslednjih 15 godina. I to ne samo zbog košarkaških znanja. Pre svega zbog ostalih osobina koji su retki za srpske sportiste.

KOCA NIŠ

pre 14 godina

82.@GrobaR

Da ti kazem Zvezda ima dobre finansijere, najvece privrednike ove Srbije, ima sponzore. Sta vama vredi sto igrate Evro ligukada vas nece niko. Idete i kukateza kakvu crkavicu. Neka vam pomogne Igokea.A ovo Vam je psledne sto ste osvojili.Do sada su vam odlazili po dva igraca a kostur ostajao a sada kada ode prva petorka a na trzistu srbije nema vise igraca za otimaneje da vas vidim sledece sezone. Sreca ce da bude da ne budete poslednji u grupi Evrolige, da udjete u F4 NLB lige.Omladinski pogon nemate. MOzda kupite Lebron Jamesa. Nicija nije gorela do zore. Dolaze drugi.Nema vise odlazaka kod roditelja talentovanih igraca i i otimanja.Ovu titulu upisite zlatnim slovima jer vam je poslednja za jedan dugi niz godina
(kosarkas, 24. maj 2009 09:45)


Tipican KOMPLEKS na delu. Za informaciju svake godine Partizanu odu po 3-4 igraca, kostur. A sto se tice vaseg finansiranja, jel mozes da mi objasnis na osnovu cega ste vi toliko bogati?! Sta ste u zadnjoj deceniji osvojili? Jedan kup. To je ceo uspeh. I na osnovu cega sad vi imate veci budzet od drzave??? Posle se zale na drzavu,sudije,savez a drzava vam daje neverovatan novac. Ali kao sto je Dule jednom rekao ,,Ne igra novac kosarku,,. Tako da nema vama titula ni u sledecih 100god. Partizan je institucija koja pravi igrace, koja pravi rezultate iz nicega! Sve ekipe na F8 evrolige su imale budzet izmedju 20-50 miliona evra,a samo je Partizan imao 3 miliona! Pa se ponovo ravnopravno nosimo sa svima! I da imate i 100 miliona evra budzet Partizan ce DOMINIRATI! Jednostavno je tako. I sledece sezone novi klinci ce se istaknuti. Doci ce jos nekih mladih klinaca i Partizan ce raditi kao sto je radio do sada. I imaju momci za koga da igraju, sto je najvaznije. Za razliku od Zvezdinih navijaca koji bojkotuju celu sezonu, a onda naprsno na kraju kada vide da postoji mogucnost da se pobedi Partizan, onda se pune tribine i voli se klub. To nisu navijaci.

A hteo bih da razjasnim nesto sto vidim da mnogi ne razumeju. Tepic potpisuje ugovor na 3 godine sto znaci da za tri godine igranja dobija 2.5 miliona Evra. A 500 000 je obestecenje Partizanu. Sto znaci da je VREDNOST ukupnog transfera 3 miliona evra. Znaci nema prevara, kradja i ostalog. Ovo je kosarka i tako funkcionise, ne kao u fudbalu.

Milos

pre 14 godina

Nadam se da ipak nece otici, i da ce ostati jos ove sezone...
Najveci talenat koji se pojavio na ovim prostorima vec duze vreme... Da ne pricam vec ispricano o svim naporima koji je decko imao tokom dugih sezona od kad se bavi kosarkom... A da dodam da je ove sezone igrao na bar tri pozicije svaku utakmicu sto retko ko kaze, i da su svi gledali u njega na terenu i igrali sta on kaze. A ako je on dobio tu ulogu od Duleta, to sigurno dosta govori. Ne daj se Milenko i sta god da se desi, znaj da su tvoji grobari uz tebe!!!

_RadoslaV_

pre 14 godina

Jedino dobro iz svega ovoga je to sto ce kod (najboljeg evropskog trenera) nauciti mnogo toga,a i tu su mu Kecman i Pekovic pa ce lakse da se snadje!!!

whatever

pre 14 godina

Mislim da ce Tepic tek u Panati pokazati svoje kvalitete.U Partizanu je igrao sve,sa ogromnim pritiskom na ledjima.U Grckoj ce biti daleko rastereceniji kao i Pekovic,jer ce imati mnogo iskusnijih igraca pored sebe.Mislim da je Partizan zreo za jednu rekonstrukciju tima,pa makar zrtvovali i jednu sezonu.Treba se zahvaliti Vranesu,Aleksicu,Vitkovcu i Milosevicu,oni su zalutali u Partizan.Ako nema kinte za prava pojacanja treba dati sansu Lucicu,Besovicu ili Riznicu.Inace Avdalovic nije vise clan Pamese,a Pao ce verovati raskinuti ugovor sa Kecmanom.Ako da bog eto nama dva povratnika u crno beli dres.

XXL

pre 14 godina

Koliko sam se radovao juce toliko sam danas tuzan, cak i vise. Jasno mi je bilo i mnogo ranije da ce ovaj momak jednom otici, samo nisam stigao da se pripremim. Odlazi jedan od, ako ne i najkompletniji kosarkas iz Duletove skole u poslednjoj deceniji. Ja nemam reci hvale i postovanja za ovoga momka. Zelim mu sve najbolje....srecno decko.

glam rocker

pre 14 godina

ovo tje se i dalje deshavati ako se ne donese novi zakon o sportu...da ovi momci ostaju godinu/dve/tri duzhe u svojim matichnim klubovima, harali bi evropom...ne mozhemo za ta deshavanja kriviti uprave klubova, oni nisu krivi (vidite i sami shta se deshava rachuni u blokadi, dugovi)...prosto se ne sme dozvoliti odliv nashih mladih snaga...samo se pitam dokle tje to drzhava dozvoljavati, ja se divim drugim drzhavama koliko i kako ulazhu u sport a naravno i u ostale sfere!!!!
btw, svaka chast ovim momcima na sjajnim igrama prethodne 3 sezone, zaista su pokazali da su nevidjena sila, a velika shteta shto ta sila od vecheras vishe nije odrzhiva kao jedan tim. PARTIZAN SHAMPION!!!!!!

nikola

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Ni nase utakmice u Evroligi ne sude Belosevic i ekipa ali opet padaju svi redom i u vrhu smo Evrope.
A taj Belosevic da je los nebi vec godinama sudio finala Evrolige.

Miloš1976

pre 14 godina

Da li je moguće da ima ovoliko nepismenih i zaostalih ljudi??Kako gde idu ostale pare??Jeste li vi pročitali tekst lepo??

"Ceo transfer iznosi tri miliona evra, Partizanu će od toga pripasti 500 hiljada, dok ostatak dobija igrač. "
Šta tu nije jasno pametnjakovići?!Muka mi je od vas stručnjaka koji odmah traže teorije zavere...A ovog što se povampirio sa svojim malicioznim komentarima i pesimističnim izjavama molim da se vrati tamo gde je bio proteklih nekoliko meseci jer nam je mnogo živaca sačuvao...Onaj koji Danilovića naziva "kucačem preko Sabonisa" verovatno ne zna ni loptu da tapka i to u mestu...

Bozidar Peric

pre 14 godina

Samo neka ide. Hvala mu na odanosti, trudu i pozrtvovanju. Nadam se da ce sa njim navijaci Panatenaikosa manje nerava izgubiti nego mi u zadnje tri godine.

Американац

pre 14 godina

шта није јасно око новца? трансфер је вредан 3 000 000 евра. од те суме партизан добија 500 000 евра. 2 500 000 евра тепић добија за три године. ја претпостављам да ће у првој бити 750 000, другој 850 000 и у трћој 900 000 евра.

ето то је та рачуница. коме није јасно назад у први разред да учи математику!

pedja

pre 14 godina

koja sramota! ko gura ovog momka?! on na svakoj utakmici izgubi po 4-5 lopti, ne moze nikog zivog da probije 1 na 1, ne moze da pogodi slobodno bacanje! ta trojku kad je sam, kad treba malo da stisne ****, tad ne moze da se sastavi! jadna nasa kosarka kad ovog najavljuju kao buduceg velikog igraca! daj Boze da gresim!

sensei

pre 14 godina

gde odlazi 2.5m ? Pa meni bi bilo logicno da to pripada Tepicu ... sta vi mislite ??? ccccc


A vala mogli su sve rasprodati ... Ko ce igrati sledece godine ????

Mnogo talenta imamo ali para nema.... Pa da su ostali igraci koji su nas napustili u prethodnih par godina(i u fudbalu i u kosarci) bilo bi zla.

miki Pa.

pre 14 godina

Pozdrav svim grobarima sirom planete!!!

Pozdravljam sve igrace i cestitam im na sjajnoj sezoni i velikom uspehu srpske kosarke. Milenko je veliki igrac i covek, i zato me raduje da ce od sledece sezone igrati za Pao. Zelim mu sjajnu i uspesnu karijeru kako u klupskoj tako i u reprezentativnoj kosarci.

Sto se naseg PARTIZANA tice, ubedjen sam da ce DR. Dusan Vujosevic opet napraviti sjajnu ekipu. Ako samo pogledati ko je resio zadju tekmu sa Zvezdanom, i doneo nam "Titulu",videcete da su to Rasic i Veseli. Kada njima dodamo,Rakocevica, Slavka,Strahinju,Bozica,
jednog ili dva klinca plus pojacanja Milojevica,Micova,itd. Bice to opet sjajna ekipa.

poz.

soni

pre 14 godina

Milenko Tepic...ljubav moja najveca (kosarkaska)...moja slabost...lepi, prepametni decko...mudrica nasa nacitana... nas Teo Papalukas... nas Bodiroga...

Veliko hvala majstore, sto si iz sebe iscedio poslednje atome snage i isao preko gornje granice svojih moci po cenu da narusis i sopstveno zdravlje...to se nikad ne zaboravlja!!!

Na rastanku, samo jedna pesma...PESMA TUZNIH RATNIKA (Marko Bulat)...SAMO ZA MILENKA (koji uzgred neverovatno lici na mog sestrica)...




Odlazis nocas negde daleko
u drugu zemlju, za boljim sutra
i kad se budis, ne budi tuzan
mi smo jos ovde budni do jutra

Refren
Ponesi zar u grudima
ponesi miris Dunava
ponesi pricu o nama
nemoj je kriti

Sudbinu vecnih gresnika
pesmu tuznih ratnika
kad svuda ljubav nestane
mi cemo biti

Odlazis nocas, zelim ti srecu
pronadji ljubav ili je ukradi
ako se nekad slucajno vratis
mi smo jos ovde zauvek mladi:-)
(Tanasije, 24. maj 2009 11:49)
tebi zaista,ali zaista nije nimalo lako

peja

pre 14 godina

i sada ce se naivci lopovskoj upravi ponovo klanjati do poda...
ali da vas sve pitam nesto- sta dobijamo ako novica ostane jos SAMO godinu dana?! BAS NISTA!...
to vam je kao onaj eksperiment sa zabom u posudi koja se lagano zagreva. da je vatra jaca, spasla bi se nekako, ali od spore smrti nema spasa. cak ni ne pokusa da pobegne od zlehude sudbine... E, TA ZABA SU NAVIJACI PARTIZANA!
znaci, odlazemo raspad do narednog leta. kakav dokaz velicine i slave kluba! a da, i tepica planiraju tada da utope, ali debeli cuva taj adut- cisto da ima cime da vas “krcka” narednog leta...
i k'o sto rekoh:
ako se ne produze ugovori novice i tepicu, sve je to i “pi..nje uz vetar”…
(peja, 15. jul 2008 21:42)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!
(peja, 19. jul 2008 11:58)



tepic je prodat 4 dana pred pocetak cetvrtfinalne serije sa cska…

vujosevic (cije trenersko delo, uprkos svoj uzaludnosti istog, postujem), kucac- preko- sabonisa i drugari su samo glorifikovani trcovcici decom i u marketinsko- ekonomskom smislu neuspesni prodavci magle.

a PARTIZAN? PARTIZAN je definitivno “nesto” u evropi. to ne moze niko da porekne. pitanje je samo da li ce to “nesto” ikada znaciti vise od gledanja nase dece koja donose trofeje nekom drugom klubu, drugoj zemlji, drugim navijacima…

”uzalud vam trud, sviraci, za drugog su dunje zute…”

darko

pre 14 godina

Ostatak para ide tepicu za trogodisnji ugovor,tako je to u kosarci klubovi dobiju malo para od transfera.Ako se ovo ostvari iduce godine Zvezda Partizanu drži lekciju iz košarke pošto će vjerovatno i iduce sezone zadržati ovaj mladi i perspektivni sastav!

Andjelko

pre 14 godina

Za te pare koje klub dobije od transfera ne moze dovesti igrace koji ce se bolje uklopiti u ekipu. Bolje ih sacuvati jos sezonu tj. do kraja ugovora, pa pustiti da odu kao slobodni igraci. Samo nebo bi bila granica..

nislija

pre 14 godina

Pa ljudi, svake sezone nam odlaze po nekoliko najboljih igraca i kad smo mi imali problema sa tim bar sto se domacih takmicenja tice. Sta je tu novo. Dovescemo opet nekog dobrog iskusnog kao sto smo radili i prethodnih sezona i nekog iz Buducnosti ili Hemofarma, mozda i iz Zvezde po nasem starom dobrom obicaju, i opet cemo biti jaki kao zemlja. Jos i Gasprom ako stvarno ulozi nesto kao sto se prica, bicemo jos jaci nego prethodnih sezona.

MONTE

pre 14 godina

Milenko Tepić ne mrda iz PARTIZANA. Kao i prošle godine, Novica Veličković, produžiće važeći ugovor sa PARTIZANOM na godinu dana, a zatim nakon još jedne sjajne sezone, uz izvršenu taktičko- tehničku glazuru otići gdje god hoće za mnogo veći novac... Grobari, bez brige. Iduće godine biće to respektabilan sastav predvodjen tandemom TEPIĆ-VESELI. Doduše, biće teško zamijeniti Novicu i Tripka, koji sigurno idu, ali DULE od kiše pravi sneška-bijelića, zar ne... Oko zamjene za Tripka ne znam ništa, pa pretpostavljam da će Riznić dobiti šansu, a spisak zamjena za NOVICU je duži i čine ga: Dašić, Djekić, Jahović, Drobnja i mladi SLOVENAC Marko Vranjković. No, od pomenute 5-orice doći će najvjerovatnije samo 1, ili 2 igrača. Sve zavisi od visine transfera. Ipak, ako Lazme ode, dolazi Miloje. To je već riješeno. Ogromni pozZ Iz PG

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Jao Boze hvala ti!!!!!!Ovo cekam celu godinu!!!!Hvala ti Boze jos jednom!Ziveo sam za ovu vest!Da vidim te da li ces moci u Panatinaikosu smeti da radis ono sto si radio nama celu sezonu! Koliko smo utakmica izgubili sbog tvojih gresaka!Uhhh....ma samo se nikad nemoj vratiti u partizan

Queen++

pre 14 godina

(marko, 24. maj 2009 03:53)

Od 5 tačaka koje si nabrojao, samo su prva i peta tačne. Ove ostale su netačne, a evo i zašto:
Svaki stranac (to je inače vezano za Amerikance, a i one koji nisu Amerikanci - poput Palasija i Lazmija) koji dođe u Partizan ostaje samo jednu sezonu, a posle odlazi u veći klub, za veće pare.
Rašić, koji je inače zaslužan za osvajanje titule državnog prvaka, njemu je trebalo dosta meseci da se uhoda. A to da je bolji od Tepića, nema šanse.
Što se tiče povratka Milojevića, to će, po svemu sudeći, biti najveći promašaj. Zbog čega? Zbog toga što uopšte neće biti timske igre, nego će se sve svoditi na jednog igrača (Milojevića).
To je moje mišljenje o tome.

Realni navijač KK Partizan

Chaos Is Me

pre 14 godina

Sjajan igrach koji bi bio josh bolji da ga debeli nije "stavio u kalup". Zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri ali da najimpresivnije partije pruza u reprezentativnom dresu.

Svinjski grip...

pre 14 godina

Jel zna neko pouzdano da mi kaže zašto ni jedan ozbiljan evropski klub nije zainteresovan za usluge partizanovog trenera

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Jao Boze hvala ti!!!!!!Ovo cekam celu godinu!!!!Hvala ti Boze jos jednom!Ziveo sam za ovu vest!Da vidim te da li ces moci u Panatinaikosu smeti da radis ono sto si radio nama celu sezonu! Koliko smo utakmica izgubili sbog tvojih gresaka!Uhhh....ma samo se nikad nemoj vratiti u partizan

kosarkas

pre 14 godina

@GrobaR

Da ti kazem Zvezda ima dobre finansijere, najvece privrednike ove Srbije, ima sponzore. Sta vama vredi sto igrate Evro ligukada vas nece niko. Idete i kukateza kakvu crkavicu. Neka vam pomogne Igokea.A ovo Vam je psledne sto ste osvojili.Do sada su vam odlazili po dva igraca a kostur ostajao a sada kada ode prva petorka a na trzistu srbije nema vise igraca za otimaneje da vas vidim sledece sezone. Sreca ce da bude da ne budete poslednji u grupi Evrolige, da udjete u F4 NLB lige.Omladinski pogon nemate. MOzda kupite Lebron Jamesa. Nicija nije gorela do zore. Dolaze drugi.Nema vise odlazaka kod roditelja talentovanih igraca i i otimanja.Ovu titulu upisite zlatnim slovima jer vam je poslednja za jedan dugi niz godina

red star

pre 14 godina

@Nislija

I kada si se probudio ono drugi dan. Ajde ne mastaj o igracima Zvezde, Hemofarma i FMP. Ta vremena su prosla. A sto se tice Gazproma i oni jedva cekaju da uloze 40-59 miliona u Evropsi i sampionski klub.Da li ti verujes sve sto pise.Blago tebi.Grobarski lobi novinara napise svasta da bi vi kupovali te listove a aoni podigli izdanja

Veljko bgd

pre 14 godina

Ja uopste ne razumem ove ljude koji kazu kako tepic nema pojma i koji se raduju njegovom odlasku. Pa vi niste normalni, on je najinteligentniji igrac ubedljivo u nasoj ligi, a i sire, resio je milion utakmica, imao mnogo hrabrosti kad niko nije imao, a on ima samo 21 god, zamislite od svoje 16- te godine on resava velike utakmice, pa Dzordan je promasio 145 suteva u zadnjim sekundama u karijeri, a vi neznalci pljujete milenka za 3 suta. Pa nije Obradovic lud sto ga dovodi. On je bio kljuc nasih titula ove godine, svojom pametnom igrom je mnogo doprineo. Tepicu, sve najbolje u karijeri, mnogo si dao Partizanu, i hvala ti zbog toga.

red&white girl

pre 14 godina

Ide da greje klupu i da ima po 5 minuta igre i da igra kada se neki amer umori.Kao u ostalon i svi nasi igraci. Niko nije vedeta u svom klubu osim Rakocevica. Tedodosic greje klupu, Kecman greje klupu, Vujanic grejao i dalje greje klupu, Avdalovic isto.Jeftino placen i sto da ne. Ako neka idu. raspadate se.Na vidiku nema igraca u Srbiji za vas

Kad si bio dete malo...

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.

pedja

pre 14 godina

koja sramota! ko gura ovog momka?! on na svakoj utakmici izgubi po 4-5 lopti, ne moze nikog zivog da probije 1 na 1, ne moze da pogodi slobodno bacanje! ta trojku kad je sam, kad treba malo da stisne ****, tad ne moze da se sastavi! jadna nasa kosarka kad ovog najavljuju kao buduceg velikog igraca! daj Boze da gresim!

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Jao Boze hvala ti!!!!!!Ovo cekam celu godinu!!!!Hvala ti Boze jos jednom!Ziveo sam za ovu vest!Da vidim te da li ces moci u Panatinaikosu smeti da radis ono sto si radio nama celu sezonu! Koliko smo utakmica izgubili sbog tvojih gresaka!Uhhh....ma samo se nikad nemoj vratiti u partizan

Novica_Velickovic

pre 14 godina

Jao Boze hvala ti!!!!!!Ovo cekam celu godinu!!!!Hvala ti Boze jos jednom!Ziveo sam za ovu vest!Da vidim te da li ces moci u Panatinaikosu smeti da radis ono sto si radio nama celu sezonu! Koliko smo utakmica izgubili sbog tvojih gresaka!Uhhh....ma samo se nikad nemoj vratiti u partizan

Milorad

pre 14 godina

Svaka cast Tepicu,ali zasto Partizanu ide 500 000 eura od 3 miliona eura???Da li deo od ostalih 2 500 000 eura ide u dzep Danilovica,Vujosevica i ostalih ....

peja

pre 14 godina

i sada ce se naivci lopovskoj upravi ponovo klanjati do poda...
ali da vas sve pitam nesto- sta dobijamo ako novica ostane jos SAMO godinu dana?! BAS NISTA!...
to vam je kao onaj eksperiment sa zabom u posudi koja se lagano zagreva. da je vatra jaca, spasla bi se nekako, ali od spore smrti nema spasa. cak ni ne pokusa da pobegne od zlehude sudbine... E, TA ZABA SU NAVIJACI PARTIZANA!
znaci, odlazemo raspad do narednog leta. kakav dokaz velicine i slave kluba! a da, i tepica planiraju tada da utope, ali debeli cuva taj adut- cisto da ima cime da vas “krcka” narednog leta...
i k'o sto rekoh:
ako se ne produze ugovori novice i tepicu, sve je to i “pi..nje uz vetar”…
(peja, 15. jul 2008 21:42)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!
(peja, 19. jul 2008 11:58)



tepic je prodat 4 dana pred pocetak cetvrtfinalne serije sa cska…

vujosevic (cije trenersko delo, uprkos svoj uzaludnosti istog, postujem), kucac- preko- sabonisa i drugari su samo glorifikovani trcovcici decom i u marketinsko- ekonomskom smislu neuspesni prodavci magle.

a PARTIZAN? PARTIZAN je definitivno “nesto” u evropi. to ne moze niko da porekne. pitanje je samo da li ce to “nesto” ikada znaciti vise od gledanja nase dece koja donose trofeje nekom drugom klubu, drugoj zemlji, drugim navijacima…

”uzalud vam trud, sviraci, za drugog su dunje zute…”

Bozidar Peric

pre 14 godina

Samo neka ide. Hvala mu na odanosti, trudu i pozrtvovanju. Nadam se da ce sa njim navijaci Panatenaikosa manje nerava izgubiti nego mi u zadnje tri godine.

GrobaR

pre 14 godina

Neka mi neko objasni , kako je moguce da Zvezda svake godine kupuje nove igrace, svake godine ima veci budzet od Partizana a da od transfera ne uzima nista

Neka se objave dugovanja Zvezde, kako je moguce da njima nikad ne blokiraju racun , ko ulaze svoje pare u rupu bez dna i kakve privilegije time dobija, gde je tu profitni interes, kakve se tu mucke desavaju?

peja

pre 14 godina

i sada ce se naivci lopovskoj upravi ponovo klanjati do poda...
ali da vas sve pitam nesto- sta dobijamo ako novica ostane jos SAMO godinu dana?! BAS NISTA!...
to vam je kao onaj eksperiment sa zabom u posudi koja se lagano zagreva. da je vatra jaca, spasla bi se nekako, ali od spore smrti nema spasa. cak ni ne pokusa da pobegne od zlehude sudbine... E, TA ZABA SU NAVIJACI PARTIZANA!
znaci, odlazemo raspad do narednog leta. kakav dokaz velicine i slave kluba! a da, i tepica planiraju tada da utope, ali debeli cuva taj adut- cisto da ima cime da vas “krcka” narednog leta...
i k'o sto rekoh:
ako se ne produze ugovori novice i tepicu, sve je to i “pi..nje uz vetar”…
(peja, 15. jul 2008 21:42)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!
(peja, 19. jul 2008 11:58)



tepic je prodat 4 dana pred pocetak cetvrtfinalne serije sa cska…

vujosevic (cije trenersko delo, uprkos svoj uzaludnosti istog, postujem), kucac- preko- sabonisa i drugari su samo glorifikovani trcovcici decom i u marketinsko- ekonomskom smislu neuspesni prodavci magle.

a PARTIZAN? PARTIZAN je definitivno “nesto” u evropi. to ne moze niko da porekne. pitanje je samo da li ce to “nesto” ikada znaciti vise od gledanja nase dece koja donose trofeje nekom drugom klubu, drugoj zemlji, drugim navijacima…

”uzalud vam trud, sviraci, za drugog su dunje zute…”

Moje Ime

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....

kosarkas

pre 14 godina

@GrobaR

Da ti kazem Zvezda ima dobre finansijere, najvece privrednike ove Srbije, ima sponzore. Sta vama vredi sto igrate Evro ligukada vas nece niko. Idete i kukateza kakvu crkavicu. Neka vam pomogne Igokea.A ovo Vam je psledne sto ste osvojili.Do sada su vam odlazili po dva igraca a kostur ostajao a sada kada ode prva petorka a na trzistu srbije nema vise igraca za otimaneje da vas vidim sledece sezone. Sreca ce da bude da ne budete poslednji u grupi Evrolige, da udjete u F4 NLB lige.Omladinski pogon nemate. MOzda kupite Lebron Jamesa. Nicija nije gorela do zore. Dolaze drugi.Nema vise odlazaka kod roditelja talentovanih igraca i i otimanja.Ovu titulu upisite zlatnim slovima jer vam je poslednja za jedan dugi niz godina

red&white girl

pre 14 godina

Ide da greje klupu i da ima po 5 minuta igre i da igra kada se neki amer umori.Kao u ostalon i svi nasi igraci. Niko nije vedeta u svom klubu osim Rakocevica. Tedodosic greje klupu, Kecman greje klupu, Vujanic grejao i dalje greje klupu, Avdalovic isto.Jeftino placen i sto da ne. Ako neka idu. raspadate se.Na vidiku nema igraca u Srbiji za vas

red star

pre 14 godina

@Nislija

I kada si se probudio ono drugi dan. Ajde ne mastaj o igracima Zvezde, Hemofarma i FMP. Ta vremena su prosla. A sto se tice Gazproma i oni jedva cekaju da uloze 40-59 miliona u Evropsi i sampionski klub.Da li ti verujes sve sto pise.Blago tebi.Grobarski lobi novinara napise svasta da bi vi kupovali te listove a aoni podigli izdanja

darko

pre 14 godina

Ostatak para ide tepicu za trogodisnji ugovor,tako je to u kosarci klubovi dobiju malo para od transfera.Ako se ovo ostvari iduce godine Zvezda Partizanu drži lekciju iz košarke pošto će vjerovatno i iduce sezone zadržati ovaj mladi i perspektivni sastav!

Svinjski grip...

pre 14 godina

Jel zna neko pouzdano da mi kaže zašto ni jedan ozbiljan evropski klub nije zainteresovan za usluge partizanovog trenera

eugene

pre 14 godina

sve najbolje majstore!
Za velickovica uzimamo jos 400 hilj dinara a tripka pride dajemo džabe, i cele god slusamo racun u blokadi, nema para, mali budzet.
Svaka cast igracima, al ovi iz uprave usi nam zavrcu.
Titula, titula sad se slavi titula, partizan je šampion!

ГРОБАР ПОДГОРИЦА

pre 14 godina

Све најбоље мајсторе и немој никада да заборавиш гдје си постао играчина свјетског калибра!!!И такође да свим овим репрезентативним титулама додаш и ову у сениорској конкуренцији!Играчи пролазе титуле остају! ПАРТИЗАН И ПАОК СУ ВЈЕЧНИ!!! ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

soni

pre 14 godina

Milenko Tepic...ljubav moja najveca (kosarkaska)...moja slabost...lepi, prepametni decko...mudrica nasa nacitana... nas Teo Papalukas... nas Bodiroga...

Veliko hvala majstore, sto si iz sebe iscedio poslednje atome snage i isao preko gornje granice svojih moci po cenu da narusis i sopstveno zdravlje...to se nikad ne zaboravlja!!!

Na rastanku, samo jedna pesma...PESMA TUZNIH RATNIKA (Marko Bulat)...SAMO ZA MILENKA (koji uzgred neverovatno lici na mog sestrica)...




Odlazis nocas negde daleko
u drugu zemlju, za boljim sutra
i kad se budis, ne budi tuzan
mi smo jos ovde budni do jutra

Refren
Ponesi zar u grudima
ponesi miris Dunava
ponesi pricu o nama
nemoj je kriti

Sudbinu vecnih gresnika
pesmu tuznih ratnika
kad svuda ljubav nestane
mi cemo biti

Odlazis nocas, zelim ti srecu
pronadji ljubav ili je ukradi
ako se nekad slucajno vratis
mi smo jos ovde zauvek mladi:-)
(Tanasije, 24. maj 2009 11:49)
tebi zaista,ali zaista nije nimalo lako

Slaviša,Banjaluka

pre 14 godina

Otisli su Drobnjak,Kamings Pekovic sledece sezone dohvatili smo cetvrtfinale..
Otisli su Pekovic Palacio Kecman pa smo bili jos bolji..
Odlaze Tepic Tripkovic Velickovic,sledece sezone bicemo prvaci evrope!!!

marko

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....
(Moje Ime, 23. maj 2009 23:15)
Auu brate koje gluposti.
1.Partizan sledece sezone ima Veselog koji ce biti medju najboljim igracima EVROPE.
2. Tu je i Lasme koji ce 90 % ostati.
3. Tu je Rasic koji je veceras pokazao da je mozda i bolji od Tepica!
4.Vraca se Milojevic !
5.Iz proverenih izvora znam da Partizan sledece sezone potpisuje ugovor sa Gaspromom koji je vise milionski i dovode se dva izuzetno kvalitetna igraca iz evrope i napada se EL!
Tako da te tvoje tvrdnje u opste ne stoje u ostalom ti nisi grobar!!!

Plikuscht

pre 14 godina

Ako je ovo tacno - svaka cast za decka! Potpuno je zasluzio!

Znam da ce mnogi graknuti i probati da omalovaze njegovo kosarkasko znanje, ali to su samo nebuloze i vise govori o neznanju komentatore nego o Milenku. Ko iole malo ozbiljnije prati ovu igru mogao je vrlo lako da dodje do zakljucka da je taj decko bio glavni sraf Partizana ove sezone. A svi zgodno zaboravljaju da vec osam godine decko nema odmor izmedju sezona (konstantne pripreme za raznorazne reprezentativne selekcije) i da je psiho-fizicki ispraznjen do maksimuma.

Prelaskom u PAO, on kao bek vise nece morati da prenosi loptu, da se trosi igrajuci pleja, da boravi po 30 min na parketu, da bude taj kojem ide lopta kada se lomi i od koga jako cesto zavisi. Ogroman pritisak ce mu biti skinut sa grbace (u smislu doprinosa kao i uloge u timu) i moci ce da se posveti kosarci na drugaciji nacin.

Jos jednom, svaka mu cast, i veliko hvala za pruzeno Partizanu ... cak i za promasene trojke, i promasena bacanja i sva zabijanja u reket kada ostali nisu smeli. Ja mu apsolutno nista ne zameram.

Srecno Milenko.

Queen++

pre 14 godina

(marko, 24. maj 2009 03:53)

Od 5 tačaka koje si nabrojao, samo su prva i peta tačne. Ove ostale su netačne, a evo i zašto:
Svaki stranac (to je inače vezano za Amerikance, a i one koji nisu Amerikanci - poput Palasija i Lazmija) koji dođe u Partizan ostaje samo jednu sezonu, a posle odlazi u veći klub, za veće pare.
Rašić, koji je inače zaslužan za osvajanje titule državnog prvaka, njemu je trebalo dosta meseci da se uhoda. A to da je bolji od Tepića, nema šanse.
Što se tiče povratka Milojevića, to će, po svemu sudeći, biti najveći promašaj. Zbog čega? Zbog toga što uopšte neće biti timske igre, nego će se sve svoditi na jednog igrača (Milojevića).
To je moje mišljenje o tome.

Realni navijač KK Partizan

tom waits

pre 14 godina

postali smo njihova filijala odavno,sa nasim igracima osvajaju titule a nama puna kapa ako udjemo u top 16...PAO bolje da se zove partizinakos!

Miloš1976

pre 14 godina

Da li je moguće da ima ovoliko nepismenih i zaostalih ljudi??Kako gde idu ostale pare??Jeste li vi pročitali tekst lepo??

"Ceo transfer iznosi tri miliona evra, Partizanu će od toga pripasti 500 hiljada, dok ostatak dobija igrač. "
Šta tu nije jasno pametnjakovići?!Muka mi je od vas stručnjaka koji odmah traže teorije zavere...A ovog što se povampirio sa svojim malicioznim komentarima i pesimističnim izjavama molim da se vrati tamo gde je bio proteklih nekoliko meseci jer nam je mnogo živaca sačuvao...Onaj koji Danilovića naziva "kucačem preko Sabonisa" verovatno ne zna ni loptu da tapka i to u mestu...

marko-nbg

pre 14 godina

Zar Lazme nije Gabonac!?!?!
Steta sto Partizan nema snage da zadrzi ove igrace, mislim da bi sledece sezon F4 Evrolige bio sasvim realan cilj!

Realan

pre 14 godina

Neka uzimaju pare kad svake god,naprave extra tim i osvojimo sve.A odlazili su i bolji(Haus,Krstic,Scepanovic,Vujanic,Pekovic,Palasio)pa smo opet sve uzeli.Sledece sezone vratice se Milojevic i to je to.

Tanasije

pre 14 godina

Milenko Tepic...ljubav moja najveca (kosarkaska)...moja slabost...lepi, prepametni decko...mudrica nasa nacitana... nas Teo Papalukas... nas Bodiroga...

Veliko hvala majstore, sto si iz sebe iscedio poslednje atome snage i isao preko gornje granice svojih moci po cenu da narusis i sopstveno zdravlje...to se nikad ne zaboravlja!!!

Na rastanku, samo jedna pesma...PESMA TUZNIH RATNIKA (Marko Bulat)...SAMO ZA MILENKA (koji uzgred neverovatno lici na mog sestrica)...




Odlazis nocas negde daleko
u drugu zemlju, za boljim sutra
i kad se budis, ne budi tuzan
mi smo jos ovde budni do jutra

Refren
Ponesi zar u grudima
ponesi miris Dunava
ponesi pricu o nama
nemoj je kriti

Sudbinu vecnih gresnika
pesmu tuznih ratnika
kad svuda ljubav nestane
mi cemo biti

Odlazis nocas, zelim ti srecu
pronadji ljubav ili je ukradi
ako se nekad slucajno vratis
mi smo jos ovde zauvek mladi:-)

Dule uze osmu titulu!!!

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Za tvoje znanje Belošević je sudio šest F4-ova Evrolige, tako da će ga gledati i narednih godina ;)

Chaos Is Me

pre 14 godina

Sjajan igrach koji bi bio josh bolji da ga debeli nije "stavio u kalup". Zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri ali da najimpresivnije partije pruza u reprezentativnom dresu.

gogolina

pre 14 godina

Ode nam Tepa... shmrc!...i Novica,Trile... shmrc i Lazmeeeeee!
Momci HVALA vam za sve radosti koje ste nam doneli i puno srece ma gde nastavili svoje karijere!
Nedostajacete nam!

atomic

pre 14 godina

Moj omiljeni igrač u poslednjih 15 godina. I to ne samo zbog košarkaških znanja. Pre svega zbog ostalih osobina koji su retki za srpske sportiste.

nislija

pre 14 godina

Pa ljudi, svake sezone nam odlaze po nekoliko najboljih igraca i kad smo mi imali problema sa tim bar sto se domacih takmicenja tice. Sta je tu novo. Dovescemo opet nekog dobrog iskusnog kao sto smo radili i prethodnih sezona i nekog iz Buducnosti ili Hemofarma, mozda i iz Zvezde po nasem starom dobrom obicaju, i opet cemo biti jaki kao zemlja. Jos i Gasprom ako stvarno ulozi nesto kao sto se prica, bicemo jos jaci nego prethodnih sezona.

penny

pre 14 godina

odlasci su neminovni,na to smo vec navikli,medjutim ako odu bas svi navedeni igraci bojim se da sledeca sezona nece biti ovako impresivna.Ipak su ovo igraci koji su mozda i najkvalitetniji u Partizanu.Ali u svakom slucaju bice zanimljivo videti kog klinca ce sad Dule da afirmise,a mislim da ce se i sledece sezone neki od bivsih igraca vratiti.

Shone

pre 14 godina

Dal je moguce da ima ovoliko onih koji ne kapiraju kako funkcionisu transferi pa opet pokusavaju, slucajno ili namerno da opljuju po Duletu i Danilovicu. U svakom slucaju, pola miliona Partizanu, igrac sigurno dobija odredjenu sumu na licu mesta za potpisivanje ugovora a ostatak je iznos ugovora tj ono sto ce dobiti za igranje u naredne 3 godine u novom klubu. To kad se sve sabere dodje se do 3 miliona, a transfer kao transfer iznosi samo pola miliona sto je i realno. Iz nase lige za igraca i ne moze da se uzme mnogo vise. Rekord verovatno drzi Pekovic jer je on vanserijski igrac a ni njegov transfer nije bio za vise od milion (mada se to krije), optimalno je da je otisao za 750 000. A vi samo nastavite da pravite nove zavere zlog Duleta i jos goreg Danilovica.

Milenku svaka cast, i sve najbolje u buducoj karijeri ne samo u PAO nego i u svim klubovima za koje bude igrao. Milenko je svakako jedan od najinteligentnijih kosakrasa koji je kod nas igrao u skorije vreme i sasvim zaluzeno ce dobiti ovakav ugovor u Grckoj.

whatever

pre 14 godina

Mislim da ce Tepic tek u Panati pokazati svoje kvalitete.U Partizanu je igrao sve,sa ogromnim pritiskom na ledjima.U Grckoj ce biti daleko rastereceniji kao i Pekovic,jer ce imati mnogo iskusnijih igraca pored sebe.Mislim da je Partizan zreo za jednu rekonstrukciju tima,pa makar zrtvovali i jednu sezonu.Treba se zahvaliti Vranesu,Aleksicu,Vitkovcu i Milosevicu,oni su zalutali u Partizan.Ako nema kinte za prava pojacanja treba dati sansu Lucicu,Besovicu ili Riznicu.Inace Avdalovic nije vise clan Pamese,a Pao ce verovati raskinuti ugovor sa Kecmanom.Ako da bog eto nama dva povratnika u crno beli dres.

marko-nbg

pre 14 godina

Zar Lazme nije Gabonac!?!?!
Steta sto Partizan nema snage da zadrzi ove igrace, mislim da bi sledece sezon F4 Evrolige bio sasvim realan cilj!

glam rocker

pre 14 godina

ovo tje se i dalje deshavati ako se ne donese novi zakon o sportu...da ovi momci ostaju godinu/dve/tri duzhe u svojim matichnim klubovima, harali bi evropom...ne mozhemo za ta deshavanja kriviti uprave klubova, oni nisu krivi (vidite i sami shta se deshava rachuni u blokadi, dugovi)...prosto se ne sme dozvoliti odliv nashih mladih snaga...samo se pitam dokle tje to drzhava dozvoljavati, ja se divim drugim drzhavama koliko i kako ulazhu u sport a naravno i u ostale sfere!!!!
btw, svaka chast ovim momcima na sjajnim igrama prethodne 3 sezone, zaista su pokazali da su nevidjena sila, a velika shteta shto ta sila od vecheras vishe nije odrzhiva kao jedan tim. PARTIZAN SHAMPION!!!!!!

Castor Troy

pre 14 godina

Samo da ne proda jos Veselog i Rasica. Ako oni ostanu, verujem da ce Dule dovesti jos neke dobre igrace i onda ce opet biti jak Partizan.

Grobar sa juga

pre 14 godina

Imam neki cudan osecaj, koji nikad nisam ranije imao dok su odlazili igraci prethodnih godina, a to je da je ovo polako kraj nase dominacije. Mislim da su polako svi umorili namicanjem budzeta, igraca i sve ostalog prethodnih godina. Zato se i dizala tolika buka oko ovih licenci da evroligu, mislim da partizan planira da u nardne dve do tri godine skupi sve same klince i da tek za 3 godine dodjemo ponovo do ovog nivoa. Bice malo mucno pratit evroligu naredne dve sezone ali sta da se radi ....



Pitam se da li je sa nama sve u redu......nemogu da verujem...srecan sto smo osvojili ovu titulu seo sam za kompljuter da vidim komentare o Partizanovoj pobedi.....odjednom sam ugledao u donjem levom uglu vest da Tepic,Tripkovic,Velickovic i Lasme odlaze....i odjednom sam se rastuzio....skinuo mi se osmeh sa lica i sve mi je postalo cudno....valjda je to zato sto sam vec navikao na njih,posto su dugo u Partizanu ili nesto drugo to nikad necu znati....sve one utakmice na koje sam isao,kada smo vikali imena i prezimena tih igraca,kada sam bio srecan kad Partizanu donesu pobedu,kada sam se radovao kad Lasme odvali blokadu nekom igracu pasce u zaborav.....i bolje da ove sezoe ni ne pratim sportove,jer mi je ova vest unistila lepotu koju sam stvarao vec nekoliko godina,lepotu prema igracima partizana....ali ako vec idu neka ime je Srecno u klubovima za koje budu igrali.....NIKADA VAS NECU ZABORAVITI,OSTACETE U MOM SRCU ZAUVEK I JA CU UVEK MISLITI DA STE JOS U PARTIZANU JER SAM TAKO SRECNIJI.........PARTIZAN 4EVER IN MY HEART.....

sensei

pre 14 godina

gde odlazi 2.5m ? Pa meni bi bilo logicno da to pripada Tepicu ... sta vi mislite ??? ccccc


A vala mogli su sve rasprodati ... Ko ce igrati sledece godine ????

Mnogo talenta imamo ali para nema.... Pa da su ostali igraci koji su nas napustili u prethodnih par godina(i u fudbalu i u kosarci) bilo bi zla.

RAS KASS

pre 14 godina

Ja ne znam da li mi imamo ugovor sa Grcima,pa smo obavezni da im svake godine prodajemo najbolje igrace?!Samo nam fali da promenimo dresove u zeleno bele pa da zvanicno postanemo njihova filijala.Lepo rece onaj hrvatski komentator da Obradovic treba da zahvali Vujosevicu sto mu pravi igrace.A ovih 500000 evra mi stvarno deluje malo,mislio sam da je obestecenje vece.Voleo bih da znam koliko Covic dobija za njegove igrace,cini mi se da su njegovi skuplji?!
Milenku hvala,i puno srece u daljoj karijeri.

GROBARI_NISH

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

nije ti jasno jer si indijanac ljubomorni.te balvane trazi najjtrofejniji trener u euroligi,verovatno sto ne vrede nista,al zato traze elmedina,onog slepca stimca,stivena markovica sve igracine koje vrede milione.pokrij se usima i bez u misiju rupu

KOCA NIŠ

pre 14 godina

82.@GrobaR

Da ti kazem Zvezda ima dobre finansijere, najvece privrednike ove Srbije, ima sponzore. Sta vama vredi sto igrate Evro ligukada vas nece niko. Idete i kukateza kakvu crkavicu. Neka vam pomogne Igokea.A ovo Vam je psledne sto ste osvojili.Do sada su vam odlazili po dva igraca a kostur ostajao a sada kada ode prva petorka a na trzistu srbije nema vise igraca za otimaneje da vas vidim sledece sezone. Sreca ce da bude da ne budete poslednji u grupi Evrolige, da udjete u F4 NLB lige.Omladinski pogon nemate. MOzda kupite Lebron Jamesa. Nicija nije gorela do zore. Dolaze drugi.Nema vise odlazaka kod roditelja talentovanih igraca i i otimanja.Ovu titulu upisite zlatnim slovima jer vam je poslednja za jedan dugi niz godina
(kosarkas, 24. maj 2009 09:45)


Tipican KOMPLEKS na delu. Za informaciju svake godine Partizanu odu po 3-4 igraca, kostur. A sto se tice vaseg finansiranja, jel mozes da mi objasnis na osnovu cega ste vi toliko bogati?! Sta ste u zadnjoj deceniji osvojili? Jedan kup. To je ceo uspeh. I na osnovu cega sad vi imate veci budzet od drzave??? Posle se zale na drzavu,sudije,savez a drzava vam daje neverovatan novac. Ali kao sto je Dule jednom rekao ,,Ne igra novac kosarku,,. Tako da nema vama titula ni u sledecih 100god. Partizan je institucija koja pravi igrace, koja pravi rezultate iz nicega! Sve ekipe na F8 evrolige su imale budzet izmedju 20-50 miliona evra,a samo je Partizan imao 3 miliona! Pa se ponovo ravnopravno nosimo sa svima! I da imate i 100 miliona evra budzet Partizan ce DOMINIRATI! Jednostavno je tako. I sledece sezone novi klinci ce se istaknuti. Doci ce jos nekih mladih klinaca i Partizan ce raditi kao sto je radio do sada. I imaju momci za koga da igraju, sto je najvaznije. Za razliku od Zvezdinih navijaca koji bojkotuju celu sezonu, a onda naprsno na kraju kada vide da postoji mogucnost da se pobedi Partizan, onda se pune tribine i voli se klub. To nisu navijaci.

A hteo bih da razjasnim nesto sto vidim da mnogi ne razumeju. Tepic potpisuje ugovor na 3 godine sto znaci da za tri godine igranja dobija 2.5 miliona Evra. A 500 000 je obestecenje Partizanu. Sto znaci da je VREDNOST ukupnog transfera 3 miliona evra. Znaci nema prevara, kradja i ostalog. Ovo je kosarka i tako funkcionise, ne kao u fudbalu.

MONTE

pre 14 godina

Milenko Tepić ne mrda iz PARTIZANA. Kao i prošle godine, Novica Veličković, produžiće važeći ugovor sa PARTIZANOM na godinu dana, a zatim nakon još jedne sjajne sezone, uz izvršenu taktičko- tehničku glazuru otići gdje god hoće za mnogo veći novac... Grobari, bez brige. Iduće godine biće to respektabilan sastav predvodjen tandemom TEPIĆ-VESELI. Doduše, biće teško zamijeniti Novicu i Tripka, koji sigurno idu, ali DULE od kiše pravi sneška-bijelića, zar ne... Oko zamjene za Tripka ne znam ništa, pa pretpostavljam da će Riznić dobiti šansu, a spisak zamjena za NOVICU je duži i čine ga: Dašić, Djekić, Jahović, Drobnja i mladi SLOVENAC Marko Vranjković. No, od pomenute 5-orice doći će najvjerovatnije samo 1, ili 2 igrača. Sve zavisi od visine transfera. Ipak, ako Lazme ode, dolazi Miloje. To je već riješeno. Ogromni pozZ Iz PG

sve u svoje vreme

pre 14 godina

pustite da nam se ohlade malo pehari pa pricajte o tome ko ce sve da ode... naravno da ce neki da odu, al sad dok slavimo da pustate ovakve vesti...mislim....

NS

pre 14 godina

Kakva pitanja? gde tj.kome idu 2,5 miliona? sta je tu nejasno? Pa idu Tepicu,on ce u naredne 3 godine zaraditi 2,5 miliona i tu je sve jasno,npr kao u fudbalu sto kazu transfer ronalda iz MJ u Real 100miliona ,60 MJ a 40 Ronaldu za 4godine ...

nik

pre 14 godina

Cestitke za dobar ugovor. Hvala za sve u crno belom dresu i srecno naravno da te zaobidju povrede itd.

Nije Dule stavio nista u dzep ne brinite se ili mozda i jeste ali od ovih 3000000 nije. Petsto hiljada ide Partizanu za obestecenje za sledecu sezonu za koju je bio ugovorom duzan da ostane u Partizanu, a ostatak Tepicu 833333 za svaku od tri sezone 30% pred pocetak sezone i ostalo u deset mesecnih rata(ili u 45 nedeljnih kako gde je regulisano) kao i u svakom sportu inace.

_RadoslaV_

pre 14 godina

Jedino dobro iz svega ovoga je to sto ce kod (najboljeg evropskog trenera) nauciti mnogo toga,a i tu su mu Kecman i Pekovic pa ce lakse da se snadje!!!

gagi

pre 14 godina

Kakva su to pitanja gde ide ostatak? Pa valjda nesto treba da dobije i igrac koji odlazi. Ako se kaze da je transfer 3 miliona a 500 hiljada ide Partizanu, logicno je da ostatak ide igracu za ugovoreni period a od toga svoj % uzima menadzer.

milos

pre 14 godina

jedno veliko hvala
puno srece u novom klubu
puno srece sa reprezentacijom na leto
nikad nisam bio tuzniji zbog nekog odlaska
jos jednom hvala ... VELIKI IGRAC

delija

pre 14 godina

cestitke grobarima na tituli/iako sam delija pomalo mi zao sto pomenuti igraci partizana odlaze,steta za nasu kosarku/sledece sezone zvezda ce imati sasvim dobar tim ako ostanu i siguran sam da ce napraviti nesto u evropi,imali bi jak partizan i jaku zvezdu u evropi,milina gledati kako nasi timovi iznenadjuju evropu,steta stvarno za partizan

nikola

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Ni nase utakmice u Evroligi ne sude Belosevic i ekipa ali opet padaju svi redom i u vrhu smo Evrope.
A taj Belosevic da je los nebi vec godinama sudio finala Evrolige.

TNT4EVER

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu kako uspe da uvali te balvane nekome....
Tepicu, tamo ne sude Belosevic i ekipa i tamo nema gepekovanja da bi ste mogli da igrate ragbi odbranu.
(Kad si bio dete malo..., 23. maj 2009 23:15)

Za tvoje znanje Belošević je sudio šest F4-ova Evrolige, tako da će ga gledati i narednih godina ;)
(Dule uze osmu titulu!!!, 24. maj 2009 00:32)

Ma otkud on to zna kad oni ni Avzomas nemogu da prodju

miki Pa.

pre 14 godina

Pozdrav svim grobarima sirom planete!!!

Pozdravljam sve igrace i cestitam im na sjajnoj sezoni i velikom uspehu srpske kosarke. Milenko je veliki igrac i covek, i zato me raduje da ce od sledece sezone igrati za Pao. Zelim mu sjajnu i uspesnu karijeru kako u klupskoj tako i u reprezentativnoj kosarci.

Sto se naseg PARTIZANA tice, ubedjen sam da ce DR. Dusan Vujosevic opet napraviti sjajnu ekipu. Ako samo pogledati ko je resio zadju tekmu sa Zvezdanom, i doneo nam "Titulu",videcete da su to Rasic i Veseli. Kada njima dodamo,Rakocevica, Slavka,Strahinju,Bozica,
jednog ili dva klinca plus pojacanja Milojevica,Micova,itd. Bice to opet sjajna ekipa.

poz.

Milos

pre 14 godina

Nadam se da ipak nece otici, i da ce ostati jos ove sezone...
Najveci talenat koji se pojavio na ovim prostorima vec duze vreme... Da ne pricam vec ispricano o svim naporima koji je decko imao tokom dugih sezona od kad se bavi kosarkom... A da dodam da je ove sezone igrao na bar tri pozicije svaku utakmicu sto retko ko kaze, i da su svi gledali u njega na terenu i igrali sta on kaze. A ako je on dobio tu ulogu od Duleta, to sigurno dosta govori. Ne daj se Milenko i sta god da se desi, znaj da su tvoji grobari uz tebe!!!

Andjelko

pre 14 godina

Za te pare koje klub dobije od transfera ne moze dovesti igrace koji ce se bolje uklopiti u ekipu. Bolje ih sacuvati jos sezonu tj. do kraja ugovora, pa pustiti da odu kao slobodni igraci. Samo nebo bi bila granica..

XXL

pre 14 godina

Koliko sam se radovao juce toliko sam danas tuzan, cak i vise. Jasno mi je bilo i mnogo ranije da ce ovaj momak jednom otici, samo nisam stigao da se pripremim. Odlazi jedan od, ako ne i najkompletniji kosarkas iz Duletove skole u poslednjoj deceniji. Ja nemam reci hvale i postovanja za ovoga momka. Zelim mu sve najbolje....srecno decko.

Американац

pre 14 godina

шта није јасно око новца? трансфер је вредан 3 000 000 евра. од те суме партизан добија 500 000 евра. 2 500 000 евра тепић добија за три године. ја претпостављам да ће у првој бити 750 000, другој 850 000 и у трћој 900 000 евра.

ето то је та рачуница. коме није јасно назад у први разред да учи математику!

Veljko bgd

pre 14 godina

Ja uopste ne razumem ove ljude koji kazu kako tepic nema pojma i koji se raduju njegovom odlasku. Pa vi niste normalni, on je najinteligentniji igrac ubedljivo u nasoj ligi, a i sire, resio je milion utakmica, imao mnogo hrabrosti kad niko nije imao, a on ima samo 21 god, zamislite od svoje 16- te godine on resava velike utakmice, pa Dzordan je promasio 145 suteva u zadnjim sekundama u karijeri, a vi neznalci pljujete milenka za 3 suta. Pa nije Obradovic lud sto ga dovodi. On je bio kljuc nasih titula ove godine, svojom pametnom igrom je mnogo doprineo. Tepicu, sve najbolje u karijeri, mnogo si dao Partizanu, i hvala ti zbog toga.