Petak, 01.02.2008.

12:52

Fed kup: Rumunke izjednačile, 1:1

Izvor: B92

Fed kup: Rumunke izjednaèile, 1:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Jeca 4 ever

pre 16 godina

1:1 u setovima i 1:1 u trecem setu.....igraju ana i jeca,i rumunski trener se potukao sa obezbedjenjem....ajo ana,ajo jeco....
JELENA 4 EVER THE BEST

Ana

pre 16 godina

Bravo za novo lice, jako "inteligentno" razmisljanje. Samo da potsetim, i Ana i Jelena su sportistkinje, ne manekenke niti bilo sta slicno.
Ajde sad opet pljujte Jelenu cim je izgubila jedan mec? Izadjite malo iz ove zemlje za koju Jelena (ne znam zasto) lomi glavu, udahnite zdrav vazduh i naucite kako normalan narod bodri sportiste iz svoje zemlje.
I da, zelim srecu svima vama sa nezdravim razmisljanjem, trebace vam!
Sve cestitke i Jeleni i Ani!

Perisa

pre 16 godina

Ljudi da li ste vi svesni da Anu i Jelenu bas briga za Srbiju.Ovo igraju samo da ih javnost ne bi razapela na krst
(Mario, 1. februar 2008 16:15)

Kako te bre nije sramota da tako pricas.Ko si ti da sudis o njihovij zelji da igraju za Srbiju.Da li se one bore za takve slicne tebi?Koji odmah posle prvog poraza ih RAZAPINJE.A vas dve samo pržite jer nisu svi SRBI ovakvi,veci deo nas ceni sto ste uopste u Budimpesti.PONOSNI SMO NA VAS I U POBEDI I U PORAZU!

katarina

pre 16 godina

Nemojte da lupate gluposti da se ne bore,kad daju sve od sebe.......One su dosle sa jednog na drugi kontinent i naravno da im nije lako da se priviknu na ovu klimu!!! Sigurna sam sa su dale sve od sebe ali je UMOR bio jaci!!!!!
i da ana i jeca su zakon!!!

Dule

pre 16 godina

FED Kup: Tuča na dublu, rezultat 1:1
Petak, 1. februar 2008. 18:05

Ilija Nastase, bivši rumunski teniser, a sad visoki funkcioner Teniskog saveza Rumunije, potukao se sa obezbedjenjem pored terena na meču dublova izmedju Srbije i Rumunije.

Toshke

pre 16 godina

Kuku majko, tuča, Rumuni doveli boksere. Dobra vest je da vode naše 5:3 u drugom setu. http://www.blic.co.yu/sport.php?id=28926

Angie

pre 16 godina

Izjednacile su Ana i Jelena na 1:1, u drugom setu su Rumunke vodile 6:5 i servirale za mec, ali su nase napravile brejk izjednacile na 6:6 i dobile taj brejk sa 7:3, tako da treci set sve odlucuje

Dule

pre 16 godina

Iako su u trenutku komešanja pored terena povele sa 5:3 u gemovima i imale servis, naš dubl izgubio je naredna dva gema na svoj servis i dozvolio Moniki i Sorani da pri rezultatu 6:5 za njih serviraju za meč i našu eliminaciju.

Ali, kao u najskupljem holivudskom filmu, Ana i Jelena su napravile brejk, izjednačile na 6:6, a kasnije u taj-brejku rezultatom 7:3 poravnale rezultat u setovima na 1:1, tako da će odluka pasti posle trećeg sta trećeg meča!

Toshke

pre 16 godina

Za Tomasa:

Imaš www.balkaniyum.tv koji između ostalog prenosi i RTS. Problem je što se dubl igra sa strane gde nema kamera. Loša vest je to što sam malo pre čuo na radiu b92 da su naše izgubile prvi set u dublu.

Ja bih više voleo da gledam taj dubl nego singlove. Jako me interesuje kako se one ponašaju kad su zajedno na terenu. Voleo bih da ih vidim da se raduju zajedno da barem malo ponište ove loše priče koje kruže.

novo lice

pre 16 godina

Jedna je Vojislava Lukic!!Ona mora da igra umesto Jelene.Dobro,Jelena je bolja teniserka ali je zato Vojislava mladja i lepse izgleda!!!

REAL PATRIOTA

pre 16 godina

I kao što sam juče napisao pišem i danas BRAVO ANČI I BRAVO JELENA (iako je izgubila meč).Nemojmo od naših tenisera i teniserki da pravimo "ČUDOVIŠTA" (to mi nešto mnogo poznato zvuči)umor,podočnjaci,preopterećenost, nadam se da će gospoda iz TSS shvatiti situaciju. Čak i kad bi svi naši teniseri od sutra prestali da igraju tenis, a neće prestati, (NAJJ) oni su učinili za ovu jadnu i napaćenu zemlju više nego svi političari za prethodnih XY godina zajedno. Zato treba realno sagledati situaciju i u "vatru baciti " nove snage Timotić, Anu Jovanović i dr. Još jednom puna podrška našim teniskim princezama i samo napred.

Jelena J.

pre 16 godina

Milance, kad mi lepo uplatis, ili me lepo povedes na neko putovanje da ja vidim prizore kao sto su Tadz Mahal, Rim, Santorini, Pariz ili zalazak sunca na nekom egzoticnom ostrvu, reci cu da si u pravu. Ovako,parove na Kalisu mogu videti svaki dan, ali Anu u ovakvom izdanju, tesko. Prema tome, prizor zaista jeste lep. I za oko i za srce. Toliko.

Ženevljanin

pre 16 godina

Nije super iznenađenje poraz Janković od Kristee. Rumunka je, izgleda, ono što je Ana bila pre 2-3 godine: 17godišnja klinka koja još nije ušla u prvih 100, ali sa velikim potencijalom i sa već nekoliko skalpova igračica iz prvih 40. Plus velika motivacija (kod nje) minus razumljivo opuštanje posle AO (kod Jelene). Nadam se da će naš par pobediti (ne znam da li su Ana i Jelena ikad igrali zajedno), a onda će ih verovatno sačekati Mađarica Savaj, još jača od Rumunke i Radvanske... na domaćem bujištu. Ne bih se usudio da uložim pare na Jelenu u tom meču.

Boki

pre 16 godina

Bravo Jelena. Samo tako nastavi, sjajna igra, sve vise me odusevljavas. Igrala si fenomenalno protiv ekstra teniserke. Ocekivano si izgubila. Za Cirsteu su svi culi jer je sjajna teniserka. Imala si veoma mali broj neiznudjenih gresaka, a Cirstea te nijednom nije brejknula. BRAVO. Nastavi u tom ritmu i bices prva, a srbija ce osvojiti fed cup!!!!!

Danijel

pre 16 godina

Ima li jos neko ko ce da kaze da je jelena bolja od ane ?da zanemarimo to sto je Ana neuporedivo bolja teniserka od Jelene-Jelena je neverovatna kompleksasica.Ja mislim da ona sanja anu ivanovic

Šta je tebi?

pre 16 godina

"Razočarale su obadve." Zašto je Ana razočarala? Zato što je pre pet dana igrala finale Melburna i očigledno je umorna, ali je udarala iz sve snage, borila se kao nikad i dva puta pobedila. Jelena se juče provukla, danas je pokazala da je aut. A tebe je Ana razočarala!!! Doživela je i nesvesticu! Kako možeš ovoliko da lupaš?

navijac

pre 16 godina

Ljudi, ja sve vise ne mogu da smislim ovu Jelenu, jel ste videli kako je opsovala Rumunku kad su se rukovale. Sve vise me razocarava. Pocela da umislja da je neko. Mislim da atmosfera u timu nije dobra, Ana i Jelena uopste ne bodre jedna drugu, ko da se mrze, ko da su ljubomorna jedna na drugu. Kod muskaraca je sasvim drugacije. Mislim i za selektora da nema pojma. Ja nisam bas video da daje savete igracicama, za razliku od drugih selektora. Plasim se da cemo izgubiti

Kylender

pre 16 godina

Dobro bre, nije jos nista izgubljeno. I nemojmo kao i obicno, odmah okrenuti ledja nekom ko e izgubio. Tako prodjose, recimo, kosarkasi... (cak i da ne prodju dalje devojke) Ajmo jednom da volimo i nekog ko je izgubio...

Milan

pre 16 godina

@"Ima li sta lepse na ovom svetu od Ane Ivanovic sa natpisom SERBIA na njenim ledjima.
Mislim da nema..."
Lepsi od tog prizora su zalasci sunca, Tadz Mahal, visibabe na snegu, Pariz nocu, tropske plaze, vedro zvezdano nebo, Santorini, Rim, duga nakon pljuska, zaljubljeni parovi na zidinama Kalemegdana... i da ne nabrajam dalje...

Jelena

pre 16 godina

Šta je s vama ljudi? Pa videste valjda da su Ana i Jelena protrčale kroz Beograd. Odakle ikome ideja da njima neće da prave doček? Uostalom već su im pravili svima a da niko nije doneo trofej.

El Maestro

pre 16 godina

Alo bre!Pa dokle vise mazenja i prenemaganja,pa izgubila je od neke leve tamo,kad bi to dozvolila sebi Sarapova,Enan,Kuznjecova...Sve je to super kad igraju po onim Vimbldonima,Garosima,dernjaju se,skupljaju pesnice i skacu za sveki poen!To hocu da vidim kad igraju za SRBIJU!!!!!!!! Il se nece razlikovati od mnogih nasih umisljenih zvezdica u ostalim sportovima...

Milan

pre 16 godina

Ne treba napuniti usta vise nego sto se moze progutati.
Razocaralu su obadve a posebno Jelena kojs upravo izgubila.
Jeste dasu dali zemlji koja pojma nema o tenisu da organizuju Fed. Kap, niti imaju kamere niti imaju sudije za tako nesto. Tako su mogli dati i Vatikanu da organizuje svetsko prvenstvo u fudbalu.

emkei

pre 16 godina

@mix...ima tu vise razloga zasto se namuciala. kao prvo je i to sama rekla (citao juce jedan intervju)da puno zavisi u mentalnost tj. da nakon AO sadrzi motivacija. opasnost je velika da se nakon takvog velikog festa padne u mentalna rupa...a tu je i "jetleg"
kao drugo svaki njen protivnik je extra motiviran jer igra protiv broj 2 na svjetu...al bice sve ok!
rumuni ce mo sa 2 jedan poslat "kuci";-)

Nela

pre 16 godina

Bravo Ana! Svaka cast!
Bilo bi zanimljivo kada bi ti ove sto zlurado komentarisu tvoju igru mogla da vidis sta i kako oni to rade u svom zivotu.
Sve u svemu, mnogo su jadni i sramota me je zbog njih...

aca

pre 16 godina

"Ima li sta lepse na ovom svetu od Ane Ivanovic sa natpisom SERBIA na njenim ledjima.
Mislim da nema..."

Mislis da nema ? Mozda ako bi natpis bio napred ... :)

Aleksandar

pre 16 godina

Bravo Ana! Nadam se da ce se neko setiti da tebi i Jeleni (ali i Janku i Nenadu) organizuje docek ispred skupstine. Svi to podjednako zasluzujete kao Nole!

Raca

pre 16 godina

Dobro je, pobede idu jedna za drugom ali teze nego sto smo svi ocekivali. Verovatno je umor faktor duzih borbi nego sto je realno... Idemo dalje, pa makar i ovako tesno!!!

Leo Krstin

pre 16 godina

Ako (ne daj Boze!) Jelena izgubi, bicemo porazeni od Rumunije, jer u parovima nemamo nikakvih sansi!Uvodni mec Ane, ne obecava nista dobro.Voleo bi da gresim 100%.

Milan

pre 16 godina

@"Ima li sta lepse na ovom svetu od Ane Ivanovic sa natpisom SERBIA na njenim ledjima.
Mislim da nema..."
Lepsi od tog prizora su zalasci sunca, Tadz Mahal, visibabe na snegu, Pariz nocu, tropske plaze, vedro zvezdano nebo, Santorini, Rim, duga nakon pljuska, zaljubljeni parovi na zidinama Kalemegdana... i da ne nabrajam dalje...

aca

pre 16 godina

"Ima li sta lepse na ovom svetu od Ane Ivanovic sa natpisom SERBIA na njenim ledjima.
Mislim da nema..."

Mislis da nema ? Mozda ako bi natpis bio napred ... :)

REAL PATRIOTA

pre 16 godina

I kao što sam juče napisao pišem i danas BRAVO ANČI I BRAVO JELENA (iako je izgubila meč).Nemojmo od naših tenisera i teniserki da pravimo "ČUDOVIŠTA" (to mi nešto mnogo poznato zvuči)umor,podočnjaci,preopterećenost, nadam se da će gospoda iz TSS shvatiti situaciju. Čak i kad bi svi naši teniseri od sutra prestali da igraju tenis, a neće prestati, (NAJJ) oni su učinili za ovu jadnu i napaćenu zemlju više nego svi političari za prethodnih XY godina zajedno. Zato treba realno sagledati situaciju i u "vatru baciti " nove snage Timotić, Anu Jovanović i dr. Još jednom puna podrška našim teniskim princezama i samo napred.

Kylender

pre 16 godina

Dobro bre, nije jos nista izgubljeno. I nemojmo kao i obicno, odmah okrenuti ledja nekom ko e izgubio. Tako prodjose, recimo, kosarkasi... (cak i da ne prodju dalje devojke) Ajmo jednom da volimo i nekog ko je izgubio...

navijac

pre 16 godina

Ljudi, ja sve vise ne mogu da smislim ovu Jelenu, jel ste videli kako je opsovala Rumunku kad su se rukovale. Sve vise me razocarava. Pocela da umislja da je neko. Mislim da atmosfera u timu nije dobra, Ana i Jelena uopste ne bodre jedna drugu, ko da se mrze, ko da su ljubomorna jedna na drugu. Kod muskaraca je sasvim drugacije. Mislim i za selektora da nema pojma. Ja nisam bas video da daje savete igracicama, za razliku od drugih selektora. Plasim se da cemo izgubiti

Perisa

pre 16 godina

Ljudi da li ste vi svesni da Anu i Jelenu bas briga za Srbiju.Ovo igraju samo da ih javnost ne bi razapela na krst
(Mario, 1. februar 2008 16:15)

Kako te bre nije sramota da tako pricas.Ko si ti da sudis o njihovij zelji da igraju za Srbiju.Da li se one bore za takve slicne tebi?Koji odmah posle prvog poraza ih RAZAPINJE.A vas dve samo pržite jer nisu svi SRBI ovakvi,veci deo nas ceni sto ste uopste u Budimpesti.PONOSNI SMO NA VAS I U POBEDI I U PORAZU!

Šta je tebi?

pre 16 godina

"Razočarale su obadve." Zašto je Ana razočarala? Zato što je pre pet dana igrala finale Melburna i očigledno je umorna, ali je udarala iz sve snage, borila se kao nikad i dva puta pobedila. Jelena se juče provukla, danas je pokazala da je aut. A tebe je Ana razočarala!!! Doživela je i nesvesticu! Kako možeš ovoliko da lupaš?

Toshke

pre 16 godina

Za Tomasa:

Imaš www.balkaniyum.tv koji između ostalog prenosi i RTS. Problem je što se dubl igra sa strane gde nema kamera. Loša vest je to što sam malo pre čuo na radiu b92 da su naše izgubile prvi set u dublu.

Ja bih više voleo da gledam taj dubl nego singlove. Jako me interesuje kako se one ponašaju kad su zajedno na terenu. Voleo bih da ih vidim da se raduju zajedno da barem malo ponište ove loše priče koje kruže.

Ženevljanin

pre 16 godina

Nije super iznenađenje poraz Janković od Kristee. Rumunka je, izgleda, ono što je Ana bila pre 2-3 godine: 17godišnja klinka koja još nije ušla u prvih 100, ali sa velikim potencijalom i sa već nekoliko skalpova igračica iz prvih 40. Plus velika motivacija (kod nje) minus razumljivo opuštanje posle AO (kod Jelene). Nadam se da će naš par pobediti (ne znam da li su Ana i Jelena ikad igrali zajedno), a onda će ih verovatno sačekati Mađarica Savaj, još jača od Rumunke i Radvanske... na domaćem bujištu. Ne bih se usudio da uložim pare na Jelenu u tom meču.

El Maestro

pre 16 godina

Alo bre!Pa dokle vise mazenja i prenemaganja,pa izgubila je od neke leve tamo,kad bi to dozvolila sebi Sarapova,Enan,Kuznjecova...Sve je to super kad igraju po onim Vimbldonima,Garosima,dernjaju se,skupljaju pesnice i skacu za sveki poen!To hocu da vidim kad igraju za SRBIJU!!!!!!!! Il se nece razlikovati od mnogih nasih umisljenih zvezdica u ostalim sportovima...

Jelena J.

pre 16 godina

Milance, kad mi lepo uplatis, ili me lepo povedes na neko putovanje da ja vidim prizore kao sto su Tadz Mahal, Rim, Santorini, Pariz ili zalazak sunca na nekom egzoticnom ostrvu, reci cu da si u pravu. Ovako,parove na Kalisu mogu videti svaki dan, ali Anu u ovakvom izdanju, tesko. Prema tome, prizor zaista jeste lep. I za oko i za srce. Toliko.

Jelena

pre 16 godina

Šta je s vama ljudi? Pa videste valjda da su Ana i Jelena protrčale kroz Beograd. Odakle ikome ideja da njima neće da prave doček? Uostalom već su im pravili svima a da niko nije doneo trofej.

Danijel

pre 16 godina

Ima li jos neko ko ce da kaze da je jelena bolja od ane ?da zanemarimo to sto je Ana neuporedivo bolja teniserka od Jelene-Jelena je neverovatna kompleksasica.Ja mislim da ona sanja anu ivanovic

Ana

pre 16 godina

Bravo za novo lice, jako "inteligentno" razmisljanje. Samo da potsetim, i Ana i Jelena su sportistkinje, ne manekenke niti bilo sta slicno.
Ajde sad opet pljujte Jelenu cim je izgubila jedan mec? Izadjite malo iz ove zemlje za koju Jelena (ne znam zasto) lomi glavu, udahnite zdrav vazduh i naucite kako normalan narod bodri sportiste iz svoje zemlje.
I da, zelim srecu svima vama sa nezdravim razmisljanjem, trebace vam!
Sve cestitke i Jeleni i Ani!

katarina

pre 16 godina

Nemojte da lupate gluposti da se ne bore,kad daju sve od sebe.......One su dosle sa jednog na drugi kontinent i naravno da im nije lako da se priviknu na ovu klimu!!! Sigurna sam sa su dale sve od sebe ali je UMOR bio jaci!!!!!
i da ana i jeca su zakon!!!

Nela

pre 16 godina

Bravo Ana! Svaka cast!
Bilo bi zanimljivo kada bi ti ove sto zlurado komentarisu tvoju igru mogla da vidis sta i kako oni to rade u svom zivotu.
Sve u svemu, mnogo su jadni i sramota me je zbog njih...

Aleksandar

pre 16 godina

Bravo Ana! Nadam se da ce se neko setiti da tebi i Jeleni (ali i Janku i Nenadu) organizuje docek ispred skupstine. Svi to podjednako zasluzujete kao Nole!

novo lice

pre 16 godina

Jedna je Vojislava Lukic!!Ona mora da igra umesto Jelene.Dobro,Jelena je bolja teniserka ali je zato Vojislava mladja i lepse izgleda!!!

Leo Krstin

pre 16 godina

Ako (ne daj Boze!) Jelena izgubi, bicemo porazeni od Rumunije, jer u parovima nemamo nikakvih sansi!Uvodni mec Ane, ne obecava nista dobro.Voleo bi da gresim 100%.

emkei

pre 16 godina

@mix...ima tu vise razloga zasto se namuciala. kao prvo je i to sama rekla (citao juce jedan intervju)da puno zavisi u mentalnost tj. da nakon AO sadrzi motivacija. opasnost je velika da se nakon takvog velikog festa padne u mentalna rupa...a tu je i "jetleg"
kao drugo svaki njen protivnik je extra motiviran jer igra protiv broj 2 na svjetu...al bice sve ok!
rumuni ce mo sa 2 jedan poslat "kuci";-)

Dule

pre 16 godina

Iako su u trenutku komešanja pored terena povele sa 5:3 u gemovima i imale servis, naš dubl izgubio je naredna dva gema na svoj servis i dozvolio Moniki i Sorani da pri rezultatu 6:5 za njih serviraju za meč i našu eliminaciju.

Ali, kao u najskupljem holivudskom filmu, Ana i Jelena su napravile brejk, izjednačile na 6:6, a kasnije u taj-brejku rezultatom 7:3 poravnale rezultat u setovima na 1:1, tako da će odluka pasti posle trećeg sta trećeg meča!

Boki

pre 16 godina

Bravo Jelena. Samo tako nastavi, sjajna igra, sve vise me odusevljavas. Igrala si fenomenalno protiv ekstra teniserke. Ocekivano si izgubila. Za Cirsteu su svi culi jer je sjajna teniserka. Imala si veoma mali broj neiznudjenih gresaka, a Cirstea te nijednom nije brejknula. BRAVO. Nastavi u tom ritmu i bices prva, a srbija ce osvojiti fed cup!!!!!

Milan

pre 16 godina

Ne treba napuniti usta vise nego sto se moze progutati.
Razocaralu su obadve a posebno Jelena kojs upravo izgubila.
Jeste dasu dali zemlji koja pojma nema o tenisu da organizuju Fed. Kap, niti imaju kamere niti imaju sudije za tako nesto. Tako su mogli dati i Vatikanu da organizuje svetsko prvenstvo u fudbalu.

Toshke

pre 16 godina

Kuku majko, tuča, Rumuni doveli boksere. Dobra vest je da vode naše 5:3 u drugom setu. http://www.blic.co.yu/sport.php?id=28926

Dule

pre 16 godina

FED Kup: Tuča na dublu, rezultat 1:1
Petak, 1. februar 2008. 18:05

Ilija Nastase, bivši rumunski teniser, a sad visoki funkcioner Teniskog saveza Rumunije, potukao se sa obezbedjenjem pored terena na meču dublova izmedju Srbije i Rumunije.

Angie

pre 16 godina

Izjednacile su Ana i Jelena na 1:1, u drugom setu su Rumunke vodile 6:5 i servirale za mec, ali su nase napravile brejk izjednacile na 6:6 i dobile taj brejk sa 7:3, tako da treci set sve odlucuje

Raca

pre 16 godina

Dobro je, pobede idu jedna za drugom ali teze nego sto smo svi ocekivali. Verovatno je umor faktor duzih borbi nego sto je realno... Idemo dalje, pa makar i ovako tesno!!!

Jeca 4 ever

pre 16 godina

1:1 u setovima i 1:1 u trecem setu.....igraju ana i jeca,i rumunski trener se potukao sa obezbedjenjem....ajo ana,ajo jeco....
JELENA 4 EVER THE BEST

Milan

pre 16 godina

@"Ima li sta lepse na ovom svetu od Ane Ivanovic sa natpisom SERBIA na njenim ledjima.
Mislim da nema..."
Lepsi od tog prizora su zalasci sunca, Tadz Mahal, visibabe na snegu, Pariz nocu, tropske plaze, vedro zvezdano nebo, Santorini, Rim, duga nakon pljuska, zaljubljeni parovi na zidinama Kalemegdana... i da ne nabrajam dalje...

Boki

pre 16 godina

Bravo Jelena. Samo tako nastavi, sjajna igra, sve vise me odusevljavas. Igrala si fenomenalno protiv ekstra teniserke. Ocekivano si izgubila. Za Cirsteu su svi culi jer je sjajna teniserka. Imala si veoma mali broj neiznudjenih gresaka, a Cirstea te nijednom nije brejknula. BRAVO. Nastavi u tom ritmu i bices prva, a srbija ce osvojiti fed cup!!!!!

El Maestro

pre 16 godina

Alo bre!Pa dokle vise mazenja i prenemaganja,pa izgubila je od neke leve tamo,kad bi to dozvolila sebi Sarapova,Enan,Kuznjecova...Sve je to super kad igraju po onim Vimbldonima,Garosima,dernjaju se,skupljaju pesnice i skacu za sveki poen!To hocu da vidim kad igraju za SRBIJU!!!!!!!! Il se nece razlikovati od mnogih nasih umisljenih zvezdica u ostalim sportovima...

Danijel

pre 16 godina

Ima li jos neko ko ce da kaze da je jelena bolja od ane ?da zanemarimo to sto je Ana neuporedivo bolja teniserka od Jelene-Jelena je neverovatna kompleksasica.Ja mislim da ona sanja anu ivanovic

novo lice

pre 16 godina

Jedna je Vojislava Lukic!!Ona mora da igra umesto Jelene.Dobro,Jelena je bolja teniserka ali je zato Vojislava mladja i lepse izgleda!!!

navijac

pre 16 godina

Ljudi, ja sve vise ne mogu da smislim ovu Jelenu, jel ste videli kako je opsovala Rumunku kad su se rukovale. Sve vise me razocarava. Pocela da umislja da je neko. Mislim da atmosfera u timu nije dobra, Ana i Jelena uopste ne bodre jedna drugu, ko da se mrze, ko da su ljubomorna jedna na drugu. Kod muskaraca je sasvim drugacije. Mislim i za selektora da nema pojma. Ja nisam bas video da daje savete igracicama, za razliku od drugih selektora. Plasim se da cemo izgubiti

Leo Krstin

pre 16 godina

Ako (ne daj Boze!) Jelena izgubi, bicemo porazeni od Rumunije, jer u parovima nemamo nikakvih sansi!Uvodni mec Ane, ne obecava nista dobro.Voleo bi da gresim 100%.

Dule

pre 16 godina

FED Kup: Tuča na dublu, rezultat 1:1
Petak, 1. februar 2008. 18:05

Ilija Nastase, bivši rumunski teniser, a sad visoki funkcioner Teniskog saveza Rumunije, potukao se sa obezbedjenjem pored terena na meču dublova izmedju Srbije i Rumunije.

Jelena

pre 16 godina

Šta je s vama ljudi? Pa videste valjda da su Ana i Jelena protrčale kroz Beograd. Odakle ikome ideja da njima neće da prave doček? Uostalom već su im pravili svima a da niko nije doneo trofej.

Jelena J.

pre 16 godina

Milance, kad mi lepo uplatis, ili me lepo povedes na neko putovanje da ja vidim prizore kao sto su Tadz Mahal, Rim, Santorini, Pariz ili zalazak sunca na nekom egzoticnom ostrvu, reci cu da si u pravu. Ovako,parove na Kalisu mogu videti svaki dan, ali Anu u ovakvom izdanju, tesko. Prema tome, prizor zaista jeste lep. I za oko i za srce. Toliko.

Šta je tebi?

pre 16 godina

"Razočarale su obadve." Zašto je Ana razočarala? Zato što je pre pet dana igrala finale Melburna i očigledno je umorna, ali je udarala iz sve snage, borila se kao nikad i dva puta pobedila. Jelena se juče provukla, danas je pokazala da je aut. A tebe je Ana razočarala!!! Doživela je i nesvesticu! Kako možeš ovoliko da lupaš?

Milan

pre 16 godina

Ne treba napuniti usta vise nego sto se moze progutati.
Razocaralu su obadve a posebno Jelena kojs upravo izgubila.
Jeste dasu dali zemlji koja pojma nema o tenisu da organizuju Fed. Kap, niti imaju kamere niti imaju sudije za tako nesto. Tako su mogli dati i Vatikanu da organizuje svetsko prvenstvo u fudbalu.

Ženevljanin

pre 16 godina

Nije super iznenađenje poraz Janković od Kristee. Rumunka je, izgleda, ono što je Ana bila pre 2-3 godine: 17godišnja klinka koja još nije ušla u prvih 100, ali sa velikim potencijalom i sa već nekoliko skalpova igračica iz prvih 40. Plus velika motivacija (kod nje) minus razumljivo opuštanje posle AO (kod Jelene). Nadam se da će naš par pobediti (ne znam da li su Ana i Jelena ikad igrali zajedno), a onda će ih verovatno sačekati Mađarica Savaj, još jača od Rumunke i Radvanske... na domaćem bujištu. Ne bih se usudio da uložim pare na Jelenu u tom meču.

Raca

pre 16 godina

Dobro je, pobede idu jedna za drugom ali teze nego sto smo svi ocekivali. Verovatno je umor faktor duzih borbi nego sto je realno... Idemo dalje, pa makar i ovako tesno!!!

Nela

pre 16 godina

Bravo Ana! Svaka cast!
Bilo bi zanimljivo kada bi ti ove sto zlurado komentarisu tvoju igru mogla da vidis sta i kako oni to rade u svom zivotu.
Sve u svemu, mnogo su jadni i sramota me je zbog njih...

aca

pre 16 godina

"Ima li sta lepse na ovom svetu od Ane Ivanovic sa natpisom SERBIA na njenim ledjima.
Mislim da nema..."

Mislis da nema ? Mozda ako bi natpis bio napred ... :)

Aleksandar

pre 16 godina

Bravo Ana! Nadam se da ce se neko setiti da tebi i Jeleni (ali i Janku i Nenadu) organizuje docek ispred skupstine. Svi to podjednako zasluzujete kao Nole!

emkei

pre 16 godina

@mix...ima tu vise razloga zasto se namuciala. kao prvo je i to sama rekla (citao juce jedan intervju)da puno zavisi u mentalnost tj. da nakon AO sadrzi motivacija. opasnost je velika da se nakon takvog velikog festa padne u mentalna rupa...a tu je i "jetleg"
kao drugo svaki njen protivnik je extra motiviran jer igra protiv broj 2 na svjetu...al bice sve ok!
rumuni ce mo sa 2 jedan poslat "kuci";-)

Kylender

pre 16 godina

Dobro bre, nije jos nista izgubljeno. I nemojmo kao i obicno, odmah okrenuti ledja nekom ko e izgubio. Tako prodjose, recimo, kosarkasi... (cak i da ne prodju dalje devojke) Ajmo jednom da volimo i nekog ko je izgubio...

REAL PATRIOTA

pre 16 godina

I kao što sam juče napisao pišem i danas BRAVO ANČI I BRAVO JELENA (iako je izgubila meč).Nemojmo od naših tenisera i teniserki da pravimo "ČUDOVIŠTA" (to mi nešto mnogo poznato zvuči)umor,podočnjaci,preopterećenost, nadam se da će gospoda iz TSS shvatiti situaciju. Čak i kad bi svi naši teniseri od sutra prestali da igraju tenis, a neće prestati, (NAJJ) oni su učinili za ovu jadnu i napaćenu zemlju više nego svi političari za prethodnih XY godina zajedno. Zato treba realno sagledati situaciju i u "vatru baciti " nove snage Timotić, Anu Jovanović i dr. Još jednom puna podrška našim teniskim princezama i samo napred.

Toshke

pre 16 godina

Za Tomasa:

Imaš www.balkaniyum.tv koji između ostalog prenosi i RTS. Problem je što se dubl igra sa strane gde nema kamera. Loša vest je to što sam malo pre čuo na radiu b92 da su naše izgubile prvi set u dublu.

Ja bih više voleo da gledam taj dubl nego singlove. Jako me interesuje kako se one ponašaju kad su zajedno na terenu. Voleo bih da ih vidim da se raduju zajedno da barem malo ponište ove loše priče koje kruže.

Toshke

pre 16 godina

Kuku majko, tuča, Rumuni doveli boksere. Dobra vest je da vode naše 5:3 u drugom setu. http://www.blic.co.yu/sport.php?id=28926

Angie

pre 16 godina

Izjednacile su Ana i Jelena na 1:1, u drugom setu su Rumunke vodile 6:5 i servirale za mec, ali su nase napravile brejk izjednacile na 6:6 i dobile taj brejk sa 7:3, tako da treci set sve odlucuje

Dule

pre 16 godina

Iako su u trenutku komešanja pored terena povele sa 5:3 u gemovima i imale servis, naš dubl izgubio je naredna dva gema na svoj servis i dozvolio Moniki i Sorani da pri rezultatu 6:5 za njih serviraju za meč i našu eliminaciju.

Ali, kao u najskupljem holivudskom filmu, Ana i Jelena su napravile brejk, izjednačile na 6:6, a kasnije u taj-brejku rezultatom 7:3 poravnale rezultat u setovima na 1:1, tako da će odluka pasti posle trećeg sta trećeg meča!

Jeca 4 ever

pre 16 godina

1:1 u setovima i 1:1 u trecem setu.....igraju ana i jeca,i rumunski trener se potukao sa obezbedjenjem....ajo ana,ajo jeco....
JELENA 4 EVER THE BEST

Ana

pre 16 godina

Bravo za novo lice, jako "inteligentno" razmisljanje. Samo da potsetim, i Ana i Jelena su sportistkinje, ne manekenke niti bilo sta slicno.
Ajde sad opet pljujte Jelenu cim je izgubila jedan mec? Izadjite malo iz ove zemlje za koju Jelena (ne znam zasto) lomi glavu, udahnite zdrav vazduh i naucite kako normalan narod bodri sportiste iz svoje zemlje.
I da, zelim srecu svima vama sa nezdravim razmisljanjem, trebace vam!
Sve cestitke i Jeleni i Ani!

katarina

pre 16 godina

Nemojte da lupate gluposti da se ne bore,kad daju sve od sebe.......One su dosle sa jednog na drugi kontinent i naravno da im nije lako da se priviknu na ovu klimu!!! Sigurna sam sa su dale sve od sebe ali je UMOR bio jaci!!!!!
i da ana i jeca su zakon!!!

Perisa

pre 16 godina

Ljudi da li ste vi svesni da Anu i Jelenu bas briga za Srbiju.Ovo igraju samo da ih javnost ne bi razapela na krst
(Mario, 1. februar 2008 16:15)

Kako te bre nije sramota da tako pricas.Ko si ti da sudis o njihovij zelji da igraju za Srbiju.Da li se one bore za takve slicne tebi?Koji odmah posle prvog poraza ih RAZAPINJE.A vas dve samo pržite jer nisu svi SRBI ovakvi,veci deo nas ceni sto ste uopste u Budimpesti.PONOSNI SMO NA VAS I U POBEDI I U PORAZU!