1. realno, ova ekipa bi napravila ogroman uspeh plasmanom u polufinale. ipak najvaznije je da momci daju sve od sebe. napred plavi!!!!
  (djap, 8. septembar 2007 13:29)

  # Link komentara

 2. Nemako.nemamo šanse za polufinale jer nas vodi NEZNALICA I KUKAVICA KOLAKOVIĆ.Videli ste kako je vodio tim protv Nemaca?!Nije važno što smo izgubili sa 1:3, već kako smo izgubili.Na klupi je sedeo Kolaković KOJI NI SAM NIJE VEROVAO U POBEDU, pa je tako i vodio tim.Nemci su mnogo napredovali,postali su Svetska sila, ali naši igrači nisu za bacanje.Jedino što se u tajm autima moglo čuti od njega je"hajde momci,hajde".Lucidna taktika. I dok je nemačkoi trener stalno menjao igrače,na taj način držao visok nivo igre, a po malo odmarao najbolje za odlučujuće momente,Kolaković je nem sedeo na klupi i gledao utakmicu.PA IZ AVIONA SE VIDELO DA PODRAŠČANIN NE IGRA DOBRO, NI BLIZU KAO PREDHODNI DAN, PA MENJAJ ČOVEČE!Uveo je Stankovića kad je utakmica bila odlučena! Pa mogao je Miljkovića da odmori koji minut, na kraju drugog seta, kad se videlo da ga gubimo, ALI NE,ZA TO TREBA IMATI HRABROSTI I MUDROSTI.Srbijo, menjaj trenera,pod hitno, ovaj će nam doći glave.
  (djordje, 9. septembar 2007 16:57)

  # Link komentara

 3. U sportu je najbitnije dati sve od sebe, ljudi to vide i prepoznaju... Odbojkasi su uvek to radili.. svaka im cast, a samo cekam dan kada ce u svim sportovima biti tako.. a ne da se vuku po terenima.. :(

  Napred SRBIJA !
  (Uros, 10. septembar 2007 13:56)

  # Link komentara

 4. da nema starijih poput Miljkovica, Gerica, Grbica ne verujem ni da bi prosli grupu
  (dja, 10. septembar 2007 18:08)

  # Link komentara

 5. ajmo momci, na medalju!!!!

  mozete vi to!!!
  (xa, 12. septembar 2007 19:44)

  # Link komentara

 6. bravo momci!!
  a sada na medalju!!!
  (bra, 13. septembar 2007 18:10)

  # Link komentara