NLB liga: Tenzije (konačno) sve manje

Ozbiljna test stara liga sa novim "NLB" imenom imala je u 2.kolu kada su se u medjusobnim duelima sastala tri srpska i hrvatska kluba.

Nikakvih incidenata nije bilo, a dani kada su celokupne policije Beograda i Zagreba "podizane" na noge zbog dolazaka Partizana, i Crvene zvezde u Zagreb, i Cibone ili Zadra u Beograd po svemu sudeći su prošlost.

Igor Vujičin
Pošaljite komentar
 1. Do smanjenja tenzija doslo je jer je kvalitet klubova mali i ne predstavlja vise neki prestiz pobediti bilo koga u toj ligi. Broj gledalaca je sve manji a liga bas i nema neki smisao i preveliki takmicarki znacaj. Ako poraste kvalitet i samim tim i broj gledalaca a da bi se to desilo liga ce morati da ima neku svrhu, ponovo ce se povecati i tenzije jer se ovi narodi sasvim dovoljno mrze, i ova tema, kao satro nas je NLB liga zblizila, pada u vodu. Jadranska liga je unistila srpsku kosarku i to je cinjenica, nista se dobro nije desilo u nasoj kosarci od kada su Zmago u zvezdi i kk Buducnost odigrali svoju ulogu u razbijanju srpske kosarke ,naravno uz pomoc nasih PATRIOTA. Jedino su smanjene tenzije, a samim tim se gubi i neki smisao valjda...
  (superhik, 24. oktobar 2006 19:09)

  # Link komentara

 2. Ma ajde molim vas, niko vise ne gleda tu ligu, zato i nema tenzije...
  Unistili ste domacu ligu!!!
  (Szenowski, 25. oktobar 2006 22:44)

  # Link komentara

 3. Evo, po broju komentara se vidi kolko je popularna ova liga :)))
  (Szenowski, 31. oktobar 2006 17:06)

  # Link komentara