Sreda, 25.01.2006.

13:30

"Partizan ne prodaje mlade igrače!"

Izvor: Miloš Šaranoviæ

"Partizan ne prodaje mlade igraèe!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Fiki

pre 18 godina

Ma ima da prodaju nekog od glavnih igraca a posle da pricaju kako od toga zive. Ako posle sezone ostanu svi mladi plus miloje, suput i smiljanic napravicu kip Todorovicu i stavicu ga ispred svoje kuce.

SASA

pre 18 godina

Hajde da i to vidimo...Ja i ne verujem jer su isuvise toga slagali da bi im jos i netko verovao???Ovo je definitivno jedna od naj losijih Partizan generacija i naj losija uprava Partizana svih vremena...Kako mogu ovakve gluposti da valjaju..Neka prvo jave sta se desava sa onim Amerom koji je trebao doci 1 januara!!!??? Zvezda ove godine uzima titulu i tko god u to ne veruje neka gleda play-off i nek zna da vreme KK partizana je proslo... Dokle god ova uprava sedi i gospodin Vujosevic koji sve vise vremena provodi pricajuci o tome kako su skupo prodali kozu ali nesrecno izgubili!!!??? Ja iskreno ne znam sta jedan milojevic i radi sa tim amaterima i klincima od 17-18 godina i da se zna da onaj dan kada Milojevic ode iz tima Vujosevic moze slobodno da podnese ostavku jer i naj vecem laiku je jasno da je Milojevic Partizan a ostatak tu samo ispunjava klupu.. Kakva losa selekcija ocajno strucno vodjenje tima i taktika koja se bazira samo na jednom...Dodaj do Milojevica i smakni se... Bravo za Vujosevica.. Zvezda stvarno ima cemu da se nada...!!! SASA

ozna sve dozna

pre 18 godina

au sta naprica ovaj tip, cudo jedno...
od izlaska na draft nema nista?haha...ma da, kaznite ga po pravilniku...a kda je trebalo na jednoj nozi da se igra, onda je bilo ok...
nego da zapamtimo mi ovo, pa da , daj boze da svi budemo zdravi na leto pisemo komentare posle prodaje BILO KOGA...
nego nesto se mislim, cemu bas sad ovakva izjava?
i za b92, nemojte vise, tripkovic plejmejker...kakav crni plejmejker...
kakav god da je, bogdanovic je bio najbolji u reprezentaciji za koju je igrao prosli put(drugo je pitanje, kako tako ultra talentovani itd. nije bio ni na najsirim spiskovima A reprezentacije) , a sto mu je ucinak takav kakav je, samo je dokaz gde je ovaj sport i u kakvom stanju
evo nekih brojeva
tripkovic ima 27 po utakmici...i 1,2 skoka(zivotinjo), 1,6asistencija i 2,4 izgubljene...na 11 utakmica sutnuo 14 penala, agresivno nema sta...i 4(od 11) zavrsio sa minus indexom...ok je sve...ali prosle sezone, sa istog sajta(evroliga)brojevi kazu, da je imao slicne ucinke...napredak!
perovic ima 2,17cm i 3,7 skokova po utakmici, a na svakoj drugoj ima JEDNU rampu(igra oko 26 minuta), 9,2 poena je prosek, 46% suta...prosle godine, isto takmicenje-9,1 poen i 4,8 skokova
bogdanovic-5,7(prosle 7,7)Poena...ove godine 28% suta...
sigurno da mogu bolje

moka

pre 18 godina

dovedite mijatovica i vranjesa iz buducnosti, jer mijaovic je plej koji nedostaje a od vranjesa dule ce stvoriti najdominantnijeg centra u evropi.......

nesa

pre 18 godina

Sto u prevodu znaci odose Milojevic,Suput,Smiljanic,Bozic.A onda sa ovim mladima mrka kapa.Tako da bih zamolio Todorica da nam ne maze oci vec da dovede pleja vec jednom i da nadje generalnog sponzora.

Jelena

pre 18 godina

@Sirius Black

Ja prihvatam opkladu da u naredne 2 god,AKO OSTANE OVA EKIPA,da ce Parizan uci u TOP 16 i ozbiljno ce pripretiti da se plasira na Final 4 a i tituli EVROPSKOG SAMPIONA!!!

Dogovoreno???

PEXON JF, KLADOVO

pre 18 godina

NEMOJTE NI DA SE SALITE DA PRODAJETE LUKU BOGDANOVICA KADA JE DECKO USAO U ONU ZELJENU FORMU. U NAREDNOM DELU SEZONE BICE ONAJ PRAVI.

Sirius Black

pre 18 godina

@EL 2008 Champion
Mozda sam ja pacenik,ali sam samo izneo cinjenice,ako te istina boli onda OK.Ako ti znas neku goru ekipu u Euroligi(mada tabela govori dovoljno sama za sebe) ti mi je slobodno napisi.Slazem se sa tobom da je Tripkovic najperspektivniji igrac u ovom timu Partizana,ali lupiti takvu glupost da ce Partizan sa ovim timom,pa cak i uz jedno ili dva pojacanja osvojiti Euroligu za dve godine pa to se granici sa ludilom.Ja ti nudim opkladu pod uslovima kojim ti hoces da je to nemoguce.Ne zbog toga sto ja ne volim Partizan,nego zbog toga sto u Evropi ima minimum 20 klubova bogatijih i mocnijih od Partizana i koji nece dozvoliti ni Partizanu ni bilo kom drugom nasem klubu da se umesa u borbu za titulu.Zato prijatelju samo ti sanjaj pa kad se probudis videcemo ko je bio u pravu.

Jelena

pre 18 godina

Plasim se samo da ovim potezom,uprava ne TVRDI PAZAR??????????!!!!!!!

A sto se Koste tice...jaki ste mi vi navijaci koji vole svoj klub!!!!! OLAKO ZABORAVLJATE STA JE ON SVE URADIO (mozda nije mnogo,ali zaboravljate da je skakutao u finalu play off-a na jednoj nozi i jedan je od igraca koji nam je doneo titulu,bio je povredjen (nosio je "cizmu" mesec dana pocetkom sezone)jer 3 godine nije imao nedelju dana odmora???)!!!!!!
I sad mi recite da li takva osoba koja se trudi i koja je solidan igrac,ali i veliki talenat,da li treba da ode u NBA???? Mnogi gori su od njega otisli!!!!!
Svako od nas ima uspone i padove (pa zasto ne bi mogli ni oni?),a vi ih sve pljujete ne samo Kostu..... Kako onda mozete da kazete da volite PARTIZAN??????? Setite se samo koliko je lopti Tripko ttrosio prosle sezone....pljuvali ste ga kao da je...ne znam ni ja sta,a sad vam je BOG?????
I Luku plujete....niko vam ne odgovara!!!!

Mislite o tome....

Pozzz od Jece

Boki

pre 18 godina

Avdalovic je napunio 25 godina prosle sezone i trebalo je da ide. A nije mi jasno kako Kosta da igra u NBA ligi, kada ne bi mogao da igra ni u Tadzakistanu! Sto se tice Koste neka ide...

EL 2008 Champion

pre 18 godina

Ako uprava slaze i ovaj put proci ce dosta godina pre nego sto potrosim jos koji nerv na KK Partizan. Svima je jasno da ova generacija, koliko god imala potencijala, bez Tripka brzo ide u zaborav. Zato Uros "Zivotinja" Tripkovic mora ostati bar jos dve sezone i onda nam ne gine novi naslov europskoga prvaka, sto bi rekla braca!!!

Kakav pacenik ovaj gos'n Sirius?

grobarka

pre 18 godina

E ovo bi bi bilo super!Nego treba zadrzati MILOJA i dovesti, recimo , HAUSA!A da li neko zna sta je s Jovom Stanojevic?!Jel on jos uvek u Albi? PARTIZAN SAMPION!!!

Лазар

pre 18 godina

Морам да приметим не баш злурадо али да приметим како је Мука Богдановић преласком у кк "шумари из хумске" стагнирао и окренуо каријеру у погрешном смеру, што ће рећи удаљио себе од НБА а то је оно што сваки млади играч са ових простора сања.

Sirius Black

pre 18 godina

@PFC
Ima li ko bolji???Pa samo ostale 23 ekipe iz Eurolige,da ih ne nabrajam sve.Pravo pitanje je ima li ko gori,a odgovor je NEMA!

SmiljaPfc

pre 18 godina

Nemojte da se zezate i da prodajete tripka, treba nam, a za 3 godine cena moze samo da mu skoci. A ti kosta covece gde ces u NBA?

Sanjam TOP 16

pre 18 godina

Dobro da ostade živ, posle ovakve izjave. A Krstić, Vujanić, jel to uradila bivša uprava, sram ih bilo. Nesposobnima nije mesto u KK Partizan, i trebaju korenite promene da se klub postavi na zdrave noge. Prvo uprava, pa trener, pa igrački kadar.

Boki

pre 18 godina

Memorisao sam ovu vest, izbacicu je ovde na B92 sledece sezone ukoliko uprava ne odrzi obecanje, ako ne onda bojkot i za kosarkase "DO KONACNE POBEDE".

Pozdrav :)

Milica

pre 18 godina

MILOJE, BOZIC, SUPUT, TRIPKOVIC, PEROVIC, PEKOVIC, VELICKOVIC, STEFANOVIC, BOROVNJAK, BOGDANOVIC, DRAGICEVIC, BAKIC! iMA LI KO JACI!!!!!! A posto je Dragicevic jos uvek rezerva (nije standardni prvotimac) nek se KK PARTIZAN malo otvori da dovede Stepa ili Hausa i ponovice se 92. godina!
TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA EVROPA!

alexaNS

pre 18 godina

Ma jeste...Vujanic,Krstic,Avdalovic,,...bas su bili matori kad su otisli..isti sistem u politici i sportu,lazi dok te ne obese!

FiFty Cent

pre 18 godina

i bilo je krajnje vreme za takvo nesto..sa ovim igracima za koju godinu partizan bi mogao da bude neko i nesto u evropi..ista stvar je i sa FMP-om i ekipom Buducnosti,ali videcemo kakve su njihove politike..

Jelena

pre 18 godina

Ovo bi bilo extra! Ako je istina!!!
Da i mi jednom napravimo tim za Euroligu!!!
Ali se plasim da ce Todoric PREKRSITI ovo sto je rekao i proddati klince onome ko najvise ponudi....kao i uvek.....
Pozzz od Jece

pfc

pre 18 godina

TAKO JE BRE! Zadrzite ove igrache..jer se ima potencijala, da sledece sezone, u EURO Ligi, uz Boziju pomoc, i malo srece, odemo najmanje na F4! mozda nam se ponovi (1997./1998), a ko zna mozda i (1991/92), a tripko zabode 3 za pobedu!... OVA EKIPA JE SJAJNA! titula titula slavice se titula, partizan shampion, peva cela srbija......
POZDRAV ZA SVE GROBARE!
Miloje, Tripko, Shuput, Bogdanovic, Savanovic, Kosta, Pekovic, Velickovic, Bozic, Stefanovic...
POSHTUJTE INSTITUCIJU ZVANU KK PARTIZAN!!!!

Aleksandar

pre 18 godina

Bar nesto pametno da cujemo iz Partizana. Mada koliko im je verovati,neznam. Nije ovo prvi put da tako nesto izjavljuju, a na kraju sezone, ode pola tima.

Stepa

pre 18 godina

"...jer baš zbog šanse koju im pružamo naš klub ne uspeva da uđe u famoznih top 16 Evrolige." Koga ovaj lik laze? Kakvo bezobrazno izbegavanje odgovornosti i prebacivanje krivice.

PFC

pre 18 godina

TAKO JE BRE! PAMET U GLAVU...SA OVOM ISTOM EKIPOM SLEDECE SEZONE U EURO LIGI, DA NAPRAVIMO MNOGO BOLJI REZULTAT, I UZ BOZIJU POMOC I MALO SRECE, DA NAM SE PONOVI 92ga...ILI BAR OPET DA ODEMO NA F4!!! TRIPKO, SAVANOVIC, BOGDANOVIC, SHUPUT, MILOJE, PEKOVIC, VELICKOVIC, KOSTA...IMALI KO BOLJI!?!! TALENTI SAMO PRSHTE! TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA...PARTIZAN SHMPION, PEVA CELA SRBIJA!!!
POZDRAV ZA SVE GROBARE!

manve

pre 18 godina

ovo je nesto sto ohrabruje, nadam se da ce todoric ispuniti ovo obecanje!!! mada je bilo i ranije takvih prica pa su na kraju sezone igraci odlazili. colovic je prosle godine isto rekao za avdalovica!!!

manve

pre 18 godina

ovo je nesto sto ohrabruje, nadam se da ce todoric ispuniti ovo obecanje!!! mada je bilo i ranije takvih prica pa su na kraju sezone igraci odlazili. colovic je prosle godine isto rekao za avdalovica!!!

PFC

pre 18 godina

TAKO JE BRE! PAMET U GLAVU...SA OVOM ISTOM EKIPOM SLEDECE SEZONE U EURO LIGI, DA NAPRAVIMO MNOGO BOLJI REZULTAT, I UZ BOZIJU POMOC I MALO SRECE, DA NAM SE PONOVI 92ga...ILI BAR OPET DA ODEMO NA F4!!! TRIPKO, SAVANOVIC, BOGDANOVIC, SHUPUT, MILOJE, PEKOVIC, VELICKOVIC, KOSTA...IMALI KO BOLJI!?!! TALENTI SAMO PRSHTE! TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA...PARTIZAN SHMPION, PEVA CELA SRBIJA!!!
POZDRAV ZA SVE GROBARE!

pfc

pre 18 godina

TAKO JE BRE! Zadrzite ove igrache..jer se ima potencijala, da sledece sezone, u EURO Ligi, uz Boziju pomoc, i malo srece, odemo najmanje na F4! mozda nam se ponovi (1997./1998), a ko zna mozda i (1991/92), a tripko zabode 3 za pobedu!... OVA EKIPA JE SJAJNA! titula titula slavice se titula, partizan shampion, peva cela srbija......
POZDRAV ZA SVE GROBARE!
Miloje, Tripko, Shuput, Bogdanovic, Savanovic, Kosta, Pekovic, Velickovic, Bozic, Stefanovic...
POSHTUJTE INSTITUCIJU ZVANU KK PARTIZAN!!!!

Jelena

pre 18 godina

Ovo bi bilo extra! Ako je istina!!!
Da i mi jednom napravimo tim za Euroligu!!!
Ali se plasim da ce Todoric PREKRSITI ovo sto je rekao i proddati klince onome ko najvise ponudi....kao i uvek.....
Pozzz od Jece

Aleksandar

pre 18 godina

Bar nesto pametno da cujemo iz Partizana. Mada koliko im je verovati,neznam. Nije ovo prvi put da tako nesto izjavljuju, a na kraju sezone, ode pola tima.

FiFty Cent

pre 18 godina

i bilo je krajnje vreme za takvo nesto..sa ovim igracima za koju godinu partizan bi mogao da bude neko i nesto u evropi..ista stvar je i sa FMP-om i ekipom Buducnosti,ali videcemo kakve su njihove politike..

Stepa

pre 18 godina

"...jer baš zbog šanse koju im pružamo naš klub ne uspeva da uđe u famoznih top 16 Evrolige." Koga ovaj lik laze? Kakvo bezobrazno izbegavanje odgovornosti i prebacivanje krivice.

Milica

pre 18 godina

MILOJE, BOZIC, SUPUT, TRIPKOVIC, PEROVIC, PEKOVIC, VELICKOVIC, STEFANOVIC, BOROVNJAK, BOGDANOVIC, DRAGICEVIC, BAKIC! iMA LI KO JACI!!!!!! A posto je Dragicevic jos uvek rezerva (nije standardni prvotimac) nek se KK PARTIZAN malo otvori da dovede Stepa ili Hausa i ponovice se 92. godina!
TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA EVROPA!

alexaNS

pre 18 godina

Ma jeste...Vujanic,Krstic,Avdalovic,,...bas su bili matori kad su otisli..isti sistem u politici i sportu,lazi dok te ne obese!

SmiljaPfc

pre 18 godina

Nemojte da se zezate i da prodajete tripka, treba nam, a za 3 godine cena moze samo da mu skoci. A ti kosta covece gde ces u NBA?

Sanjam TOP 16

pre 18 godina

Dobro da ostade živ, posle ovakve izjave. A Krstić, Vujanić, jel to uradila bivša uprava, sram ih bilo. Nesposobnima nije mesto u KK Partizan, i trebaju korenite promene da se klub postavi na zdrave noge. Prvo uprava, pa trener, pa igrački kadar.

Sirius Black

pre 18 godina

@PFC
Ima li ko bolji???Pa samo ostale 23 ekipe iz Eurolige,da ih ne nabrajam sve.Pravo pitanje je ima li ko gori,a odgovor je NEMA!

Boki

pre 18 godina

Memorisao sam ovu vest, izbacicu je ovde na B92 sledece sezone ukoliko uprava ne odrzi obecanje, ako ne onda bojkot i za kosarkase "DO KONACNE POBEDE".

Pozdrav :)

grobarka

pre 18 godina

E ovo bi bi bilo super!Nego treba zadrzati MILOJA i dovesti, recimo , HAUSA!A da li neko zna sta je s Jovom Stanojevic?!Jel on jos uvek u Albi? PARTIZAN SAMPION!!!

Лазар

pre 18 godina

Морам да приметим не баш злурадо али да приметим како је Мука Богдановић преласком у кк "шумари из хумске" стагнирао и окренуо каријеру у погрешном смеру, што ће рећи удаљио себе од НБА а то је оно што сваки млади играч са ових простора сања.

EL 2008 Champion

pre 18 godina

Ako uprava slaze i ovaj put proci ce dosta godina pre nego sto potrosim jos koji nerv na KK Partizan. Svima je jasno da ova generacija, koliko god imala potencijala, bez Tripka brzo ide u zaborav. Zato Uros "Zivotinja" Tripkovic mora ostati bar jos dve sezone i onda nam ne gine novi naslov europskoga prvaka, sto bi rekla braca!!!

Kakav pacenik ovaj gos'n Sirius?

Boki

pre 18 godina

Avdalovic je napunio 25 godina prosle sezone i trebalo je da ide. A nije mi jasno kako Kosta da igra u NBA ligi, kada ne bi mogao da igra ni u Tadzakistanu! Sto se tice Koste neka ide...

Jelena

pre 18 godina

Plasim se samo da ovim potezom,uprava ne TVRDI PAZAR??????????!!!!!!!

A sto se Koste tice...jaki ste mi vi navijaci koji vole svoj klub!!!!! OLAKO ZABORAVLJATE STA JE ON SVE URADIO (mozda nije mnogo,ali zaboravljate da je skakutao u finalu play off-a na jednoj nozi i jedan je od igraca koji nam je doneo titulu,bio je povredjen (nosio je "cizmu" mesec dana pocetkom sezone)jer 3 godine nije imao nedelju dana odmora???)!!!!!!
I sad mi recite da li takva osoba koja se trudi i koja je solidan igrac,ali i veliki talenat,da li treba da ode u NBA???? Mnogi gori su od njega otisli!!!!!
Svako od nas ima uspone i padove (pa zasto ne bi mogli ni oni?),a vi ih sve pljujete ne samo Kostu..... Kako onda mozete da kazete da volite PARTIZAN??????? Setite se samo koliko je lopti Tripko ttrosio prosle sezone....pljuvali ste ga kao da je...ne znam ni ja sta,a sad vam je BOG?????
I Luku plujete....niko vam ne odgovara!!!!

Mislite o tome....

Pozzz od Jece

Sirius Black

pre 18 godina

@EL 2008 Champion
Mozda sam ja pacenik,ali sam samo izneo cinjenice,ako te istina boli onda OK.Ako ti znas neku goru ekipu u Euroligi(mada tabela govori dovoljno sama za sebe) ti mi je slobodno napisi.Slazem se sa tobom da je Tripkovic najperspektivniji igrac u ovom timu Partizana,ali lupiti takvu glupost da ce Partizan sa ovim timom,pa cak i uz jedno ili dva pojacanja osvojiti Euroligu za dve godine pa to se granici sa ludilom.Ja ti nudim opkladu pod uslovima kojim ti hoces da je to nemoguce.Ne zbog toga sto ja ne volim Partizan,nego zbog toga sto u Evropi ima minimum 20 klubova bogatijih i mocnijih od Partizana i koji nece dozvoliti ni Partizanu ni bilo kom drugom nasem klubu da se umesa u borbu za titulu.Zato prijatelju samo ti sanjaj pa kad se probudis videcemo ko je bio u pravu.

Jelena

pre 18 godina

@Sirius Black

Ja prihvatam opkladu da u naredne 2 god,AKO OSTANE OVA EKIPA,da ce Parizan uci u TOP 16 i ozbiljno ce pripretiti da se plasira na Final 4 a i tituli EVROPSKOG SAMPIONA!!!

Dogovoreno???

PEXON JF, KLADOVO

pre 18 godina

NEMOJTE NI DA SE SALITE DA PRODAJETE LUKU BOGDANOVICA KADA JE DECKO USAO U ONU ZELJENU FORMU. U NAREDNOM DELU SEZONE BICE ONAJ PRAVI.

nesa

pre 18 godina

Sto u prevodu znaci odose Milojevic,Suput,Smiljanic,Bozic.A onda sa ovim mladima mrka kapa.Tako da bih zamolio Todorica da nam ne maze oci vec da dovede pleja vec jednom i da nadje generalnog sponzora.

moka

pre 18 godina

dovedite mijatovica i vranjesa iz buducnosti, jer mijaovic je plej koji nedostaje a od vranjesa dule ce stvoriti najdominantnijeg centra u evropi.......

ozna sve dozna

pre 18 godina

au sta naprica ovaj tip, cudo jedno...
od izlaska na draft nema nista?haha...ma da, kaznite ga po pravilniku...a kda je trebalo na jednoj nozi da se igra, onda je bilo ok...
nego da zapamtimo mi ovo, pa da , daj boze da svi budemo zdravi na leto pisemo komentare posle prodaje BILO KOGA...
nego nesto se mislim, cemu bas sad ovakva izjava?
i za b92, nemojte vise, tripkovic plejmejker...kakav crni plejmejker...
kakav god da je, bogdanovic je bio najbolji u reprezentaciji za koju je igrao prosli put(drugo je pitanje, kako tako ultra talentovani itd. nije bio ni na najsirim spiskovima A reprezentacije) , a sto mu je ucinak takav kakav je, samo je dokaz gde je ovaj sport i u kakvom stanju
evo nekih brojeva
tripkovic ima 27 po utakmici...i 1,2 skoka(zivotinjo), 1,6asistencija i 2,4 izgubljene...na 11 utakmica sutnuo 14 penala, agresivno nema sta...i 4(od 11) zavrsio sa minus indexom...ok je sve...ali prosle sezone, sa istog sajta(evroliga)brojevi kazu, da je imao slicne ucinke...napredak!
perovic ima 2,17cm i 3,7 skokova po utakmici, a na svakoj drugoj ima JEDNU rampu(igra oko 26 minuta), 9,2 poena je prosek, 46% suta...prosle godine, isto takmicenje-9,1 poen i 4,8 skokova
bogdanovic-5,7(prosle 7,7)Poena...ove godine 28% suta...
sigurno da mogu bolje

SASA

pre 18 godina

Hajde da i to vidimo...Ja i ne verujem jer su isuvise toga slagali da bi im jos i netko verovao???Ovo je definitivno jedna od naj losijih Partizan generacija i naj losija uprava Partizana svih vremena...Kako mogu ovakve gluposti da valjaju..Neka prvo jave sta se desava sa onim Amerom koji je trebao doci 1 januara!!!??? Zvezda ove godine uzima titulu i tko god u to ne veruje neka gleda play-off i nek zna da vreme KK partizana je proslo... Dokle god ova uprava sedi i gospodin Vujosevic koji sve vise vremena provodi pricajuci o tome kako su skupo prodali kozu ali nesrecno izgubili!!!??? Ja iskreno ne znam sta jedan milojevic i radi sa tim amaterima i klincima od 17-18 godina i da se zna da onaj dan kada Milojevic ode iz tima Vujosevic moze slobodno da podnese ostavku jer i naj vecem laiku je jasno da je Milojevic Partizan a ostatak tu samo ispunjava klupu.. Kakva losa selekcija ocajno strucno vodjenje tima i taktika koja se bazira samo na jednom...Dodaj do Milojevica i smakni se... Bravo za Vujosevica.. Zvezda stvarno ima cemu da se nada...!!! SASA

Fiki

pre 18 godina

Ma ima da prodaju nekog od glavnih igraca a posle da pricaju kako od toga zive. Ako posle sezone ostanu svi mladi plus miloje, suput i smiljanic napravicu kip Todorovicu i stavicu ga ispred svoje kuce.

manve

pre 18 godina

ovo je nesto sto ohrabruje, nadam se da ce todoric ispuniti ovo obecanje!!! mada je bilo i ranije takvih prica pa su na kraju sezone igraci odlazili. colovic je prosle godine isto rekao za avdalovica!!!

PFC

pre 18 godina

TAKO JE BRE! PAMET U GLAVU...SA OVOM ISTOM EKIPOM SLEDECE SEZONE U EURO LIGI, DA NAPRAVIMO MNOGO BOLJI REZULTAT, I UZ BOZIJU POMOC I MALO SRECE, DA NAM SE PONOVI 92ga...ILI BAR OPET DA ODEMO NA F4!!! TRIPKO, SAVANOVIC, BOGDANOVIC, SHUPUT, MILOJE, PEKOVIC, VELICKOVIC, KOSTA...IMALI KO BOLJI!?!! TALENTI SAMO PRSHTE! TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA...PARTIZAN SHMPION, PEVA CELA SRBIJA!!!
POZDRAV ZA SVE GROBARE!

pfc

pre 18 godina

TAKO JE BRE! Zadrzite ove igrache..jer se ima potencijala, da sledece sezone, u EURO Ligi, uz Boziju pomoc, i malo srece, odemo najmanje na F4! mozda nam se ponovi (1997./1998), a ko zna mozda i (1991/92), a tripko zabode 3 za pobedu!... OVA EKIPA JE SJAJNA! titula titula slavice se titula, partizan shampion, peva cela srbija......
POZDRAV ZA SVE GROBARE!
Miloje, Tripko, Shuput, Bogdanovic, Savanovic, Kosta, Pekovic, Velickovic, Bozic, Stefanovic...
POSHTUJTE INSTITUCIJU ZVANU KK PARTIZAN!!!!

Jelena

pre 18 godina

Ovo bi bilo extra! Ako je istina!!!
Da i mi jednom napravimo tim za Euroligu!!!
Ali se plasim da ce Todoric PREKRSITI ovo sto je rekao i proddati klince onome ko najvise ponudi....kao i uvek.....
Pozzz od Jece

Aleksandar

pre 18 godina

Bar nesto pametno da cujemo iz Partizana. Mada koliko im je verovati,neznam. Nije ovo prvi put da tako nesto izjavljuju, a na kraju sezone, ode pola tima.

FiFty Cent

pre 18 godina

i bilo je krajnje vreme za takvo nesto..sa ovim igracima za koju godinu partizan bi mogao da bude neko i nesto u evropi..ista stvar je i sa FMP-om i ekipom Buducnosti,ali videcemo kakve su njihove politike..

Stepa

pre 18 godina

"...jer baš zbog šanse koju im pružamo naš klub ne uspeva da uđe u famoznih top 16 Evrolige." Koga ovaj lik laze? Kakvo bezobrazno izbegavanje odgovornosti i prebacivanje krivice.

Milica

pre 18 godina

MILOJE, BOZIC, SUPUT, TRIPKOVIC, PEROVIC, PEKOVIC, VELICKOVIC, STEFANOVIC, BOROVNJAK, BOGDANOVIC, DRAGICEVIC, BAKIC! iMA LI KO JACI!!!!!! A posto je Dragicevic jos uvek rezerva (nije standardni prvotimac) nek se KK PARTIZAN malo otvori da dovede Stepa ili Hausa i ponovice se 92. godina!
TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA EVROPA!

alexaNS

pre 18 godina

Ma jeste...Vujanic,Krstic,Avdalovic,,...bas su bili matori kad su otisli..isti sistem u politici i sportu,lazi dok te ne obese!

SmiljaPfc

pre 18 godina

Nemojte da se zezate i da prodajete tripka, treba nam, a za 3 godine cena moze samo da mu skoci. A ti kosta covece gde ces u NBA?

Sanjam TOP 16

pre 18 godina

Dobro da ostade živ, posle ovakve izjave. A Krstić, Vujanić, jel to uradila bivša uprava, sram ih bilo. Nesposobnima nije mesto u KK Partizan, i trebaju korenite promene da se klub postavi na zdrave noge. Prvo uprava, pa trener, pa igrački kadar.

Sirius Black

pre 18 godina

@PFC
Ima li ko bolji???Pa samo ostale 23 ekipe iz Eurolige,da ih ne nabrajam sve.Pravo pitanje je ima li ko gori,a odgovor je NEMA!

Boki

pre 18 godina

Memorisao sam ovu vest, izbacicu je ovde na B92 sledece sezone ukoliko uprava ne odrzi obecanje, ako ne onda bojkot i za kosarkase "DO KONACNE POBEDE".

Pozdrav :)

grobarka

pre 18 godina

E ovo bi bi bilo super!Nego treba zadrzati MILOJA i dovesti, recimo , HAUSA!A da li neko zna sta je s Jovom Stanojevic?!Jel on jos uvek u Albi? PARTIZAN SAMPION!!!

Лазар

pre 18 godina

Морам да приметим не баш злурадо али да приметим како је Мука Богдановић преласком у кк "шумари из хумске" стагнирао и окренуо каријеру у погрешном смеру, што ће рећи удаљио себе од НБА а то је оно што сваки млади играч са ових простора сања.

EL 2008 Champion

pre 18 godina

Ako uprava slaze i ovaj put proci ce dosta godina pre nego sto potrosim jos koji nerv na KK Partizan. Svima je jasno da ova generacija, koliko god imala potencijala, bez Tripka brzo ide u zaborav. Zato Uros "Zivotinja" Tripkovic mora ostati bar jos dve sezone i onda nam ne gine novi naslov europskoga prvaka, sto bi rekla braca!!!

Kakav pacenik ovaj gos'n Sirius?

Boki

pre 18 godina

Avdalovic je napunio 25 godina prosle sezone i trebalo je da ide. A nije mi jasno kako Kosta da igra u NBA ligi, kada ne bi mogao da igra ni u Tadzakistanu! Sto se tice Koste neka ide...

Jelena

pre 18 godina

Plasim se samo da ovim potezom,uprava ne TVRDI PAZAR??????????!!!!!!!

A sto se Koste tice...jaki ste mi vi navijaci koji vole svoj klub!!!!! OLAKO ZABORAVLJATE STA JE ON SVE URADIO (mozda nije mnogo,ali zaboravljate da je skakutao u finalu play off-a na jednoj nozi i jedan je od igraca koji nam je doneo titulu,bio je povredjen (nosio je "cizmu" mesec dana pocetkom sezone)jer 3 godine nije imao nedelju dana odmora???)!!!!!!
I sad mi recite da li takva osoba koja se trudi i koja je solidan igrac,ali i veliki talenat,da li treba da ode u NBA???? Mnogi gori su od njega otisli!!!!!
Svako od nas ima uspone i padove (pa zasto ne bi mogli ni oni?),a vi ih sve pljujete ne samo Kostu..... Kako onda mozete da kazete da volite PARTIZAN??????? Setite se samo koliko je lopti Tripko ttrosio prosle sezone....pljuvali ste ga kao da je...ne znam ni ja sta,a sad vam je BOG?????
I Luku plujete....niko vam ne odgovara!!!!

Mislite o tome....

Pozzz od Jece

Sirius Black

pre 18 godina

@EL 2008 Champion
Mozda sam ja pacenik,ali sam samo izneo cinjenice,ako te istina boli onda OK.Ako ti znas neku goru ekipu u Euroligi(mada tabela govori dovoljno sama za sebe) ti mi je slobodno napisi.Slazem se sa tobom da je Tripkovic najperspektivniji igrac u ovom timu Partizana,ali lupiti takvu glupost da ce Partizan sa ovim timom,pa cak i uz jedno ili dva pojacanja osvojiti Euroligu za dve godine pa to se granici sa ludilom.Ja ti nudim opkladu pod uslovima kojim ti hoces da je to nemoguce.Ne zbog toga sto ja ne volim Partizan,nego zbog toga sto u Evropi ima minimum 20 klubova bogatijih i mocnijih od Partizana i koji nece dozvoliti ni Partizanu ni bilo kom drugom nasem klubu da se umesa u borbu za titulu.Zato prijatelju samo ti sanjaj pa kad se probudis videcemo ko je bio u pravu.

Jelena

pre 18 godina

@Sirius Black

Ja prihvatam opkladu da u naredne 2 god,AKO OSTANE OVA EKIPA,da ce Parizan uci u TOP 16 i ozbiljno ce pripretiti da se plasira na Final 4 a i tituli EVROPSKOG SAMPIONA!!!

Dogovoreno???

PEXON JF, KLADOVO

pre 18 godina

NEMOJTE NI DA SE SALITE DA PRODAJETE LUKU BOGDANOVICA KADA JE DECKO USAO U ONU ZELJENU FORMU. U NAREDNOM DELU SEZONE BICE ONAJ PRAVI.

nesa

pre 18 godina

Sto u prevodu znaci odose Milojevic,Suput,Smiljanic,Bozic.A onda sa ovim mladima mrka kapa.Tako da bih zamolio Todorica da nam ne maze oci vec da dovede pleja vec jednom i da nadje generalnog sponzora.

moka

pre 18 godina

dovedite mijatovica i vranjesa iz buducnosti, jer mijaovic je plej koji nedostaje a od vranjesa dule ce stvoriti najdominantnijeg centra u evropi.......

ozna sve dozna

pre 18 godina

au sta naprica ovaj tip, cudo jedno...
od izlaska na draft nema nista?haha...ma da, kaznite ga po pravilniku...a kda je trebalo na jednoj nozi da se igra, onda je bilo ok...
nego da zapamtimo mi ovo, pa da , daj boze da svi budemo zdravi na leto pisemo komentare posle prodaje BILO KOGA...
nego nesto se mislim, cemu bas sad ovakva izjava?
i za b92, nemojte vise, tripkovic plejmejker...kakav crni plejmejker...
kakav god da je, bogdanovic je bio najbolji u reprezentaciji za koju je igrao prosli put(drugo je pitanje, kako tako ultra talentovani itd. nije bio ni na najsirim spiskovima A reprezentacije) , a sto mu je ucinak takav kakav je, samo je dokaz gde je ovaj sport i u kakvom stanju
evo nekih brojeva
tripkovic ima 27 po utakmici...i 1,2 skoka(zivotinjo), 1,6asistencija i 2,4 izgubljene...na 11 utakmica sutnuo 14 penala, agresivno nema sta...i 4(od 11) zavrsio sa minus indexom...ok je sve...ali prosle sezone, sa istog sajta(evroliga)brojevi kazu, da je imao slicne ucinke...napredak!
perovic ima 2,17cm i 3,7 skokova po utakmici, a na svakoj drugoj ima JEDNU rampu(igra oko 26 minuta), 9,2 poena je prosek, 46% suta...prosle godine, isto takmicenje-9,1 poen i 4,8 skokova
bogdanovic-5,7(prosle 7,7)Poena...ove godine 28% suta...
sigurno da mogu bolje

SASA

pre 18 godina

Hajde da i to vidimo...Ja i ne verujem jer su isuvise toga slagali da bi im jos i netko verovao???Ovo je definitivno jedna od naj losijih Partizan generacija i naj losija uprava Partizana svih vremena...Kako mogu ovakve gluposti da valjaju..Neka prvo jave sta se desava sa onim Amerom koji je trebao doci 1 januara!!!??? Zvezda ove godine uzima titulu i tko god u to ne veruje neka gleda play-off i nek zna da vreme KK partizana je proslo... Dokle god ova uprava sedi i gospodin Vujosevic koji sve vise vremena provodi pricajuci o tome kako su skupo prodali kozu ali nesrecno izgubili!!!??? Ja iskreno ne znam sta jedan milojevic i radi sa tim amaterima i klincima od 17-18 godina i da se zna da onaj dan kada Milojevic ode iz tima Vujosevic moze slobodno da podnese ostavku jer i naj vecem laiku je jasno da je Milojevic Partizan a ostatak tu samo ispunjava klupu.. Kakva losa selekcija ocajno strucno vodjenje tima i taktika koja se bazira samo na jednom...Dodaj do Milojevica i smakni se... Bravo za Vujosevica.. Zvezda stvarno ima cemu da se nada...!!! SASA

Fiki

pre 18 godina

Ma ima da prodaju nekog od glavnih igraca a posle da pricaju kako od toga zive. Ako posle sezone ostanu svi mladi plus miloje, suput i smiljanic napravicu kip Todorovicu i stavicu ga ispred svoje kuce.