Sreda, 09.02.2005.

13:08

Žigić odbio splitski Hajduk?

Izvor: B92

Žigiæ odbio splitski Hajduk? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Branislav

pre 18 godina

Ma gde ce bre zigic u Hrvatsku,nije njihova liga jaca od na se pa ne moze tamo da trazi buducnost.Jeste da navijam za Partizan ali Zigic je dobar igrac i zasluzuje dobar klub.Najbolje po njega da ode u Englesku,a Real nek zaboravi jer ce ga dzabe upropastiti,ako Owen nije uspeo u Realu ko ce?

delija_lj

pre 19 godina

Milos G.sta ti pricas. Normalno da je nasa liga bolja, vidi se i po broju ucesnika u euro kupovima. A hajduk ne moze da pobedi ni irski Selbourn, koji je gori tim od Young boysa, koga je Zvezda lako izbacila.

Todos

pre 19 godina

Ma idi Zigicu covece iz ove bede makar i u Hajduk. oni su i ovako ispred nas u materijalnom i svakom drugom smislu. Bezi iz ove nedodjije.

Ilija

pre 19 godina

Gaston, hvala na ispravci, radi se naime o gresci ( lapsus, lat. ) pri tipkanju teksta. Ne trebas mi objasnjavati sto je PLUSKVAMPERFEKT jer sam i sam isao u skolu, a i ucio latinski ( medicinska skola ). I mislim da, sto se tice uspjeha Zvezde, taj izraz najvise odgovara. Nije li to ipak davno bilo. ;.) Pozdrav.

laza delija

pre 19 godina

ja mislim da se vi dzabe prepucavate, necete vi da odlucujute gde ce zigic. Koji je skor izmedju ZVEZDE i partizana u poslednji 5 godina?

MILAN SRBIJA

pre 19 godina

nije lud da covak ide sa konja na magarca.trazite vi igrace po sirokom i zadru a nasi asovi idu u totenhem psg,inter i ostale svetske klubove.zato caooooo

Milan G.

pre 19 godina

Sta ste svi navalili na ovog Milosa. Nije lose napisao. Nasa liga sigurno nije bolja od hrvatske. Ako Zigic ima mogucnost da igra sa Hajdukom u CL + bolja zarada nego u Zvezdi, sto nebi presao. Bolje i to nego da ide u neki poznatiji klub pa da tamo krade bogu dane na rezervnoj klupi (Ognjenovic). U ostalom ja cisto sumnjam da je on to tako izjavio, vise verujem sta pise u "Glas Javnosti".

Gaston

pre 19 godina

@Ilija.
Kaze se pluskvaMperfekt. Rec je nastala od latinskog Plus (vise) Quam (nego) Perfect (perfekt iliti proslost). Pozdrav iz Sidneja.
ps
Ime ti je stvarno srpsko ;-)

Micko

pre 19 godina

"I NEMA DRIBLAJ I NEMA DODAJ VEC SAMO IMA DOBRO SE PRODAJ!" Zigicu ti si profesionalac i ako ti daju vece pare idi tamo jos pogotovo sto prave dobar tim! Hajduk jeste manji klub od Zvezde ali takodje su i Fulam, Bolonja, Sahtjor (da ne nabrajam jos) manji klubovi pa bi sigurno otisao tamo!!!
Pa ti sad vidi...

Dani

pre 19 godina

@Torcidas
Ima li Hajduk pozitivan skor sa svim klubovima? S Partizanom? Sa Dinamom? Sa drugim bivšim Yu ligašima? Ili recimo sa irskim Shelbournom? :) Ili da pitam drugačije: Ima li Hajduk u svojoj 100 godišnjoj istoriji bilo kakav evropski trofej? Ne trebaš se vraćati u "daleku" prošlost poput 1991. godine ...

marko_rfc

pre 19 godina

Pa dajte Tovari zar vam nije dovoljno sto je Prso uzeo vase drzavljanstvo.Zar hocete jos nekog Srbina u reprezentaciji.A sto se tice skora Zvezde i Hajduka, daj Boze da se formira regionalna liga, kao u basketu...Prosli biste kao Cibosi...

kirk hamet

pre 19 godina

Dokle ce bre ovi Hrvati da nas dave i da nam dosadjuju.Neka prate Janicu,Ivicu i Maricu.
Zigic da predje u Hajduk!?To mi lici na vest da se recimo austrijska Admira interesuje za Ronaldinja.I sada se kao to komentarise.To je zamlacivanje.Kakav Hajduk,kakvi Partizani i raznorazna Dinama?Ipak se zna ko je i sta je Crvena Zvezda.Zna se ko je osvojio to sta je osvojio,zna se gde su igrali najveci fudbaleri,gde su se igrale najvece utakmice i gde se pravi najbolja atmosfera!

Ivan

pre 19 godina

Poruka za Milosa poturicu: Miki druze dali bi bio ljubazan da mi das tvoju adresu da navratim malo do tebe da se upoznamo? Znas, jako mi se svidja kako razmisljas. Izvinjavanje braci Hrvatima i izdaja i pljuvanje Srpskog je veoma pohvalno i jedan patriotski cin. Tako da bi voleo da uzivo razmenimo misli. Hoces li biti tako ljubazan?

Zoran RS

pre 19 godina

Neka Hajduk svake godine pred punom Marakanom nas pobedi 1-0, a mi da svaki pet godina osvojimo sta smo osvojili u 1991! (mislim na sportu ne nad Vukovarom posto smo se branili u vukovaru)
Ja bi bio naj sretni Srbin u svetu!!!!!!
Red Star Belgrade
Stella Rossa di Belgrado
Estrella Roca Belgrado
Rode Ster Belgrado
Roter Stern Belgrad

delija_lj

pre 19 godina

Koga boli briga za skor sa klubom za koga niko nije ni cuo.I vi imate negativan sklor sa Selbournom,pa kakve to veze ima.Europska titula i interkontinentalni kup su nesto,sto vi mozete samo sanjati.I barcelona je samo jednom bila europski prvak,ali bila je.
Bogartu,zasto je Zigic glup,ako je izjavio,da ne bi igrao za hrvatski klub?Ja sam siguran,da je mali broj igraca,koji bi tamo igralo,a i broj hrvata,koji bi igrali u Srbiji je sigurno mali.

Stefan H-Novi

pre 19 godina

Miro Pfc pomiri se sa tim da nema boljeg od Zigica u Partizanu.Vas Hajduk puni kad god se sretnete a nas moli i pita za Zigica!A vi Torcidasi oladite malo,mozda zelite Srbe u svom klubu ali to je nemoguca misija,Ziga ima svoj srpski ponos koji je iznad svega.Vi nekolicina Zvezdasa sto se javljate prekinite sa tim DOLJE UPRAVA I SL.!I ja sam Zvezdas pa ne vidim razloga za to,samo napred Ziga i punices ti ljubomorne grobare i na proljece,rijetko se radja takav as sa 2.01m i ne gine ti odlazak za koju godinu ali na ostrvo jer Celsi bi sigurno profitirao sa takvim igracom a tebi bi prijali svi oni centarsuti!

Zalim Hrvati ali pogledajte na nekom drugom trzistu,mozda makedonskom ili bosanskom, hahahahaha!!!!

Stancho Pansa

pre 19 godina

Milose, zasto ti ne uzmes hrvatsko drzavljanstvo?Pa od svega srpskog, ti jedino imas ime. Daj izvini se Hrvatima i na tome...

kix

pre 19 godina

Za Big Brothera: Dosadni ste sa tim svojim prastarim dostignućima. no ipak te razumijem jer je to jedini uspjeh koje SD Petokraka ima u svim sportovima

ragazzi de Belgrado

pre 19 godina

O cemu vi polemisete. Stimac je rekao da bi voleo a vidi takvog igraca u Hajduku a odmah krece oni ''ode, prodase ga, kuku lele''.
A sto se tice ovih pakistanskih miseva bolje bi im bilo da nadju neki izgovor pa da i u prvenstvu izbegnu dolazak na nas najveci stadion kao sto ga imaju za kup. Znaju i sami da se tu zavrsavaju njihova mastanja o tituli i kupu.

Bogart

pre 19 godina

Pa zasto ne bi otisao. Zvezda sigurno nece u Ligu Sampiona bar za jos jednu deceniju. Mozda nece ni Hajduk, ali u slucaju selidbe, Zigic bar moze uzivati u lepsoj klimi.

Ako je Zigic stvarno izjavio da ne bi igrao ni za jedan Hrvatski klub, onda je gluplji od vecine fudbalera, a to je vec smesno nezavidan standard. Nije ni cudo sto nam klubovi svuda pucaju. I za fudbal treba poneka mozdana celija.

Big brother

pre 19 godina

Pitanje za Torcidaša ...

Kako se zove jedini fudbalski klub sa prostora ex Juge koji je evropski i svetski klupski prvak???

miloš g.

pre 19 godina

Meni bi ipak bilo draže da Žigić predje u Hajduk nego u Metalurg ili neki treći klub čije ime asocira na rudnik ili težak ali uzaludan rad.

Ilija

pre 19 godina

Za BIG Brothera, Zvezda je bila jednom davno Europski i svjetski klubski prvak ( to je vec pluskvanperfekt :-) ), no Hajduk još uvijek ima pozitivan skor sa Zvezdom, a najslađa nam je ona posljednja pobjeda u Beogradu i osvajanje kupa ( nije li to bila ona šampionska Zvezda ta koja izgubi usred Beograda ). :-)!!!

mali mrav

pre 19 godina

Kasnite, B92, kasnite.
Ova vest je bila u Novostima pre 10-ak dana. Stimac je rekao da mu se Zigic dopada kao igrac, ali i da ga zele nema sanse jer je preskup. I Dostanicu se dopadaju Adrijano, Kaka, Ronaldinjo itd.

Delija_sever

pre 19 godina

ODGOVOR TORCIDASU:
PRVO MI SMO SRBIJA A NE CROATIA
CRVENA ZVEZDA JE EVROPSKI SAMPION!
CRVENA ZVEZDA JE SVETSKI SAMPION!
ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!
HRVATI DODJITE JEDNOM NA MARAKANU DA VIDITE STA SU NAVIJACI I STA SU KOREOGRAFIJE!?

Milos

pre 19 godina

Kakvo slepilo tog Zigica. Nisu mu Hrvati krivi sto mu je Srbija zadnja na svim listama svih drustvenih dogadjanja. Ovim potezom se izvinjavam komsijama Hrvatima na nezrelosti i mizernom raspolozenju koji je doticni Zigic ispoljio.
Srbin koji pozdravalja Hrvatkse dobre namere.

super

pre 19 godina

bas je super sto ga zove hajduk.Ja sam recimo cuo da ce Niko Kranjcar na leto mozda stopama Robija Prosineckog, sa Zvezdom u Ligu sampiona.Proverite to vi sa B92, prica se po Hrvatskoj!

PFC-VS

pre 19 godina

Kad je vec najraspevaniji delija - Bajaga,uzeo hrvatski pasos,ne vidim da bi se neko vece cudo desilo ako bi Zigic zaigrao za Hajduk.'Ajmo bili..cerga je na rasprodaji..

dudua

pre 19 godina

nema jadna zvezda drugog posla nego preko nesretnog zigica da se eksponira.idi ziga ajduk je tvoja sansa svejedno si iz krivaje dosao.

MiroPFC

pre 19 godina

E kako ste glupi vi cigani,ja mislim da stimac nikad ne di kupio igraca kao sto je zigigc!Ima toliko boljih fudbalera od njega samo u Partizanu a kamoli u celoj HR!Zigic je samo nahvaljen kao i Ognjenovic,Pjanovic i sl. i tako ce i da zavrsi:u drugoj Ruskoj ligi!Simon Vukcevic je car!

Milek

pre 19 godina

Nikola je sa obe strane poreklom iz Like (kao i Štimac), i oseća se Ličaninom iako su mu roditelji rođeni u Bačkoj, ali sigurno ne bi igrao za Hrvatsku reprezentaciju iako bi oni to najviše želeli. Hajduk jeste veliki klub, ali samo u Hrvatskoj. Međunarodnih uspeha nema. Najveći im je pobeda nad Partizanom u Antaliji.

par'zan

pre 19 godina

Ma svi vi nesta i planirate i busate se. Manite se toga.

Zvezda, Hajduk, kakva sala,
iz Njukasla ceta mala,
rado bi vam pameti dala

nikola

pre 19 godina

ne bi me nista zacudilo ,jer dok drugi prave tim za Ligu sampiona, Zvezda rasprodaje sve sto vredi ,pa nema veze kome cak i ako su to Hrvati. Sramota BRE UPRAVA NAPOLJE zvezda nije na prodaju nije ona vasa

Musline vrati se

pre 19 godina

Ne bi me čudilo da ga puste za dž. u Hajduk, pa da genijalac Vujin kaže da Zvezda ne prihvata milostinju.

uprava napolje!!!!

Delija 4ever

pre 19 godina

E pa pogresno su Hrvati napisali njegovu izjavu na njihovom sportskom sajtu. Nikola Zigic je rekao ovo: "NEPADA MI NAPAMET DA PRELAZIM IZ ZVEZDE U NEKI KLUB KOJI JE MANJI OD ZVEZDE I SAMO DOLAZE U OBZIR VECI KLUBOVI OD CVENE ZVEZDE" Dakle NIJE rekao da nezeli u Hajduk zato sto je Hrvatski klub. Ocigledno da Sportnet nije zeleo da prenese njegovu tacnu izjavu. Kome su potrebne lazne izjave zaista neshvatam. Inace sam citao ovu izjavu Nikole Zigica u "Glas javnosti"

Zoran

pre 19 godina

Tako je Nikola majstore i imaj svoj ponos. Tu bi ponudu svaki drugi igrac Partizana prihvatio i poletio za sakom dolara. Zvezda Srbija nikad Yugoslavija.

Delija 4ever

pre 19 godina

E pa pogresno su Hrvati napisali njegovu izjavu na njihovom sportskom sajtu. Nikola Zigic je rekao ovo: "NEPADA MI NAPAMET DA PRELAZIM IZ ZVEZDE U NEKI KLUB KOJI JE MANJI OD ZVEZDE I SAMO DOLAZE U OBZIR VECI KLUBOVI OD CVENE ZVEZDE" Dakle NIJE rekao da nezeli u Hajduk zato sto je Hrvatski klub. Ocigledno da Sportnet nije zeleo da prenese njegovu tacnu izjavu. Kome su potrebne lazne izjave zaista neshvatam. Inace sam citao ovu izjavu Nikole Zigica u "Glas javnosti"

nikola

pre 19 godina

ne bi me nista zacudilo ,jer dok drugi prave tim za Ligu sampiona, Zvezda rasprodaje sve sto vredi ,pa nema veze kome cak i ako su to Hrvati. Sramota BRE UPRAVA NAPOLJE zvezda nije na prodaju nije ona vasa

Zoran

pre 19 godina

Tako je Nikola majstore i imaj svoj ponos. Tu bi ponudu svaki drugi igrac Partizana prihvatio i poletio za sakom dolara. Zvezda Srbija nikad Yugoslavija.

Musline vrati se

pre 19 godina

Ne bi me čudilo da ga puste za dž. u Hajduk, pa da genijalac Vujin kaže da Zvezda ne prihvata milostinju.

uprava napolje!!!!

par'zan

pre 19 godina

Ma svi vi nesta i planirate i busate se. Manite se toga.

Zvezda, Hajduk, kakva sala,
iz Njukasla ceta mala,
rado bi vam pameti dala

MiroPFC

pre 19 godina

E kako ste glupi vi cigani,ja mislim da stimac nikad ne di kupio igraca kao sto je zigigc!Ima toliko boljih fudbalera od njega samo u Partizanu a kamoli u celoj HR!Zigic je samo nahvaljen kao i Ognjenovic,Pjanovic i sl. i tako ce i da zavrsi:u drugoj Ruskoj ligi!Simon Vukcevic je car!

dudua

pre 19 godina

nema jadna zvezda drugog posla nego preko nesretnog zigica da se eksponira.idi ziga ajduk je tvoja sansa svejedno si iz krivaje dosao.

Milek

pre 19 godina

Nikola je sa obe strane poreklom iz Like (kao i Štimac), i oseća se Ličaninom iako su mu roditelji rođeni u Bačkoj, ali sigurno ne bi igrao za Hrvatsku reprezentaciju iako bi oni to najviše želeli. Hajduk jeste veliki klub, ali samo u Hrvatskoj. Međunarodnih uspeha nema. Najveći im je pobeda nad Partizanom u Antaliji.

Milos

pre 19 godina

Kakvo slepilo tog Zigica. Nisu mu Hrvati krivi sto mu je Srbija zadnja na svim listama svih drustvenih dogadjanja. Ovim potezom se izvinjavam komsijama Hrvatima na nezrelosti i mizernom raspolozenju koji je doticni Zigic ispoljio.
Srbin koji pozdravalja Hrvatkse dobre namere.

PFC-VS

pre 19 godina

Kad je vec najraspevaniji delija - Bajaga,uzeo hrvatski pasos,ne vidim da bi se neko vece cudo desilo ako bi Zigic zaigrao za Hajduk.'Ajmo bili..cerga je na rasprodaji..

super

pre 19 godina

bas je super sto ga zove hajduk.Ja sam recimo cuo da ce Niko Kranjcar na leto mozda stopama Robija Prosineckog, sa Zvezdom u Ligu sampiona.Proverite to vi sa B92, prica se po Hrvatskoj!

Bogart

pre 19 godina

Pa zasto ne bi otisao. Zvezda sigurno nece u Ligu Sampiona bar za jos jednu deceniju. Mozda nece ni Hajduk, ali u slucaju selidbe, Zigic bar moze uzivati u lepsoj klimi.

Ako je Zigic stvarno izjavio da ne bi igrao ni za jedan Hrvatski klub, onda je gluplji od vecine fudbalera, a to je vec smesno nezavidan standard. Nije ni cudo sto nam klubovi svuda pucaju. I za fudbal treba poneka mozdana celija.

Big brother

pre 19 godina

Pitanje za Torcidaša ...

Kako se zove jedini fudbalski klub sa prostora ex Juge koji je evropski i svetski klupski prvak???

miloš g.

pre 19 godina

Meni bi ipak bilo draže da Žigić predje u Hajduk nego u Metalurg ili neki treći klub čije ime asocira na rudnik ili težak ali uzaludan rad.

mali mrav

pre 19 godina

Kasnite, B92, kasnite.
Ova vest je bila u Novostima pre 10-ak dana. Stimac je rekao da mu se Zigic dopada kao igrac, ali i da ga zele nema sanse jer je preskup. I Dostanicu se dopadaju Adrijano, Kaka, Ronaldinjo itd.

Delija_sever

pre 19 godina

ODGOVOR TORCIDASU:
PRVO MI SMO SRBIJA A NE CROATIA
CRVENA ZVEZDA JE EVROPSKI SAMPION!
CRVENA ZVEZDA JE SVETSKI SAMPION!
ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!
HRVATI DODJITE JEDNOM NA MARAKANU DA VIDITE STA SU NAVIJACI I STA SU KOREOGRAFIJE!?

Ilija

pre 19 godina

Za BIG Brothera, Zvezda je bila jednom davno Europski i svjetski klubski prvak ( to je vec pluskvanperfekt :-) ), no Hajduk još uvijek ima pozitivan skor sa Zvezdom, a najslađa nam je ona posljednja pobjeda u Beogradu i osvajanje kupa ( nije li to bila ona šampionska Zvezda ta koja izgubi usred Beograda ). :-)!!!

kix

pre 19 godina

Za Big Brothera: Dosadni ste sa tim svojim prastarim dostignućima. no ipak te razumijem jer je to jedini uspjeh koje SD Petokraka ima u svim sportovima

ragazzi de Belgrado

pre 19 godina

O cemu vi polemisete. Stimac je rekao da bi voleo a vidi takvog igraca u Hajduku a odmah krece oni ''ode, prodase ga, kuku lele''.
A sto se tice ovih pakistanskih miseva bolje bi im bilo da nadju neki izgovor pa da i u prvenstvu izbegnu dolazak na nas najveci stadion kao sto ga imaju za kup. Znaju i sami da se tu zavrsavaju njihova mastanja o tituli i kupu.

Stancho Pansa

pre 19 godina

Milose, zasto ti ne uzmes hrvatsko drzavljanstvo?Pa od svega srpskog, ti jedino imas ime. Daj izvini se Hrvatima i na tome...

delija_lj

pre 19 godina

Koga boli briga za skor sa klubom za koga niko nije ni cuo.I vi imate negativan sklor sa Selbournom,pa kakve to veze ima.Europska titula i interkontinentalni kup su nesto,sto vi mozete samo sanjati.I barcelona je samo jednom bila europski prvak,ali bila je.
Bogartu,zasto je Zigic glup,ako je izjavio,da ne bi igrao za hrvatski klub?Ja sam siguran,da je mali broj igraca,koji bi tamo igralo,a i broj hrvata,koji bi igrali u Srbiji je sigurno mali.

Stefan H-Novi

pre 19 godina

Miro Pfc pomiri se sa tim da nema boljeg od Zigica u Partizanu.Vas Hajduk puni kad god se sretnete a nas moli i pita za Zigica!A vi Torcidasi oladite malo,mozda zelite Srbe u svom klubu ali to je nemoguca misija,Ziga ima svoj srpski ponos koji je iznad svega.Vi nekolicina Zvezdasa sto se javljate prekinite sa tim DOLJE UPRAVA I SL.!I ja sam Zvezdas pa ne vidim razloga za to,samo napred Ziga i punices ti ljubomorne grobare i na proljece,rijetko se radja takav as sa 2.01m i ne gine ti odlazak za koju godinu ali na ostrvo jer Celsi bi sigurno profitirao sa takvim igracom a tebi bi prijali svi oni centarsuti!

Zalim Hrvati ali pogledajte na nekom drugom trzistu,mozda makedonskom ili bosanskom, hahahahaha!!!!

kirk hamet

pre 19 godina

Dokle ce bre ovi Hrvati da nas dave i da nam dosadjuju.Neka prate Janicu,Ivicu i Maricu.
Zigic da predje u Hajduk!?To mi lici na vest da se recimo austrijska Admira interesuje za Ronaldinja.I sada se kao to komentarise.To je zamlacivanje.Kakav Hajduk,kakvi Partizani i raznorazna Dinama?Ipak se zna ko je i sta je Crvena Zvezda.Zna se ko je osvojio to sta je osvojio,zna se gde su igrali najveci fudbaleri,gde su se igrale najvece utakmice i gde se pravi najbolja atmosfera!

Zoran RS

pre 19 godina

Neka Hajduk svake godine pred punom Marakanom nas pobedi 1-0, a mi da svaki pet godina osvojimo sta smo osvojili u 1991! (mislim na sportu ne nad Vukovarom posto smo se branili u vukovaru)
Ja bi bio naj sretni Srbin u svetu!!!!!!
Red Star Belgrade
Stella Rossa di Belgrado
Estrella Roca Belgrado
Rode Ster Belgrado
Roter Stern Belgrad

Ivan

pre 19 godina

Poruka za Milosa poturicu: Miki druze dali bi bio ljubazan da mi das tvoju adresu da navratim malo do tebe da se upoznamo? Znas, jako mi se svidja kako razmisljas. Izvinjavanje braci Hrvatima i izdaja i pljuvanje Srpskog je veoma pohvalno i jedan patriotski cin. Tako da bi voleo da uzivo razmenimo misli. Hoces li biti tako ljubazan?

marko_rfc

pre 19 godina

Pa dajte Tovari zar vam nije dovoljno sto je Prso uzeo vase drzavljanstvo.Zar hocete jos nekog Srbina u reprezentaciji.A sto se tice skora Zvezde i Hajduka, daj Boze da se formira regionalna liga, kao u basketu...Prosli biste kao Cibosi...

Dani

pre 19 godina

@Torcidas
Ima li Hajduk pozitivan skor sa svim klubovima? S Partizanom? Sa Dinamom? Sa drugim bivšim Yu ligašima? Ili recimo sa irskim Shelbournom? :) Ili da pitam drugačije: Ima li Hajduk u svojoj 100 godišnjoj istoriji bilo kakav evropski trofej? Ne trebaš se vraćati u "daleku" prošlost poput 1991. godine ...

Micko

pre 19 godina

"I NEMA DRIBLAJ I NEMA DODAJ VEC SAMO IMA DOBRO SE PRODAJ!" Zigicu ti si profesionalac i ako ti daju vece pare idi tamo jos pogotovo sto prave dobar tim! Hajduk jeste manji klub od Zvezde ali takodje su i Fulam, Bolonja, Sahtjor (da ne nabrajam jos) manji klubovi pa bi sigurno otisao tamo!!!
Pa ti sad vidi...

Gaston

pre 19 godina

@Ilija.
Kaze se pluskvaMperfekt. Rec je nastala od latinskog Plus (vise) Quam (nego) Perfect (perfekt iliti proslost). Pozdrav iz Sidneja.
ps
Ime ti je stvarno srpsko ;-)

Milan G.

pre 19 godina

Sta ste svi navalili na ovog Milosa. Nije lose napisao. Nasa liga sigurno nije bolja od hrvatske. Ako Zigic ima mogucnost da igra sa Hajdukom u CL + bolja zarada nego u Zvezdi, sto nebi presao. Bolje i to nego da ide u neki poznatiji klub pa da tamo krade bogu dane na rezervnoj klupi (Ognjenovic). U ostalom ja cisto sumnjam da je on to tako izjavio, vise verujem sta pise u "Glas Javnosti".

MILAN SRBIJA

pre 19 godina

nije lud da covak ide sa konja na magarca.trazite vi igrace po sirokom i zadru a nasi asovi idu u totenhem psg,inter i ostale svetske klubove.zato caooooo

Ilija

pre 19 godina

Gaston, hvala na ispravci, radi se naime o gresci ( lapsus, lat. ) pri tipkanju teksta. Ne trebas mi objasnjavati sto je PLUSKVAMPERFEKT jer sam i sam isao u skolu, a i ucio latinski ( medicinska skola ). I mislim da, sto se tice uspjeha Zvezde, taj izraz najvise odgovara. Nije li to ipak davno bilo. ;.) Pozdrav.

laza delija

pre 19 godina

ja mislim da se vi dzabe prepucavate, necete vi da odlucujute gde ce zigic. Koji je skor izmedju ZVEZDE i partizana u poslednji 5 godina?

Todos

pre 19 godina

Ma idi Zigicu covece iz ove bede makar i u Hajduk. oni su i ovako ispred nas u materijalnom i svakom drugom smislu. Bezi iz ove nedodjije.

delija_lj

pre 19 godina

Milos G.sta ti pricas. Normalno da je nasa liga bolja, vidi se i po broju ucesnika u euro kupovima. A hajduk ne moze da pobedi ni irski Selbourn, koji je gori tim od Young boysa, koga je Zvezda lako izbacila.

Branislav

pre 18 godina

Ma gde ce bre zigic u Hrvatsku,nije njihova liga jaca od na se pa ne moze tamo da trazi buducnost.Jeste da navijam za Partizan ali Zigic je dobar igrac i zasluzuje dobar klub.Najbolje po njega da ode u Englesku,a Real nek zaboravi jer ce ga dzabe upropastiti,ako Owen nije uspeo u Realu ko ce?

Delija 4ever

pre 19 godina

E pa pogresno su Hrvati napisali njegovu izjavu na njihovom sportskom sajtu. Nikola Zigic je rekao ovo: "NEPADA MI NAPAMET DA PRELAZIM IZ ZVEZDE U NEKI KLUB KOJI JE MANJI OD ZVEZDE I SAMO DOLAZE U OBZIR VECI KLUBOVI OD CVENE ZVEZDE" Dakle NIJE rekao da nezeli u Hajduk zato sto je Hrvatski klub. Ocigledno da Sportnet nije zeleo da prenese njegovu tacnu izjavu. Kome su potrebne lazne izjave zaista neshvatam. Inace sam citao ovu izjavu Nikole Zigica u "Glas javnosti"

nikola

pre 19 godina

ne bi me nista zacudilo ,jer dok drugi prave tim za Ligu sampiona, Zvezda rasprodaje sve sto vredi ,pa nema veze kome cak i ako su to Hrvati. Sramota BRE UPRAVA NAPOLJE zvezda nije na prodaju nije ona vasa

Zoran

pre 19 godina

Tako je Nikola majstore i imaj svoj ponos. Tu bi ponudu svaki drugi igrac Partizana prihvatio i poletio za sakom dolara. Zvezda Srbija nikad Yugoslavija.

Musline vrati se

pre 19 godina

Ne bi me čudilo da ga puste za dž. u Hajduk, pa da genijalac Vujin kaže da Zvezda ne prihvata milostinju.

uprava napolje!!!!

par'zan

pre 19 godina

Ma svi vi nesta i planirate i busate se. Manite se toga.

Zvezda, Hajduk, kakva sala,
iz Njukasla ceta mala,
rado bi vam pameti dala

MiroPFC

pre 19 godina

E kako ste glupi vi cigani,ja mislim da stimac nikad ne di kupio igraca kao sto je zigigc!Ima toliko boljih fudbalera od njega samo u Partizanu a kamoli u celoj HR!Zigic je samo nahvaljen kao i Ognjenovic,Pjanovic i sl. i tako ce i da zavrsi:u drugoj Ruskoj ligi!Simon Vukcevic je car!

dudua

pre 19 godina

nema jadna zvezda drugog posla nego preko nesretnog zigica da se eksponira.idi ziga ajduk je tvoja sansa svejedno si iz krivaje dosao.

Milek

pre 19 godina

Nikola je sa obe strane poreklom iz Like (kao i Štimac), i oseća se Ličaninom iako su mu roditelji rođeni u Bačkoj, ali sigurno ne bi igrao za Hrvatsku reprezentaciju iako bi oni to najviše želeli. Hajduk jeste veliki klub, ali samo u Hrvatskoj. Međunarodnih uspeha nema. Najveći im je pobeda nad Partizanom u Antaliji.

Milos

pre 19 godina

Kakvo slepilo tog Zigica. Nisu mu Hrvati krivi sto mu je Srbija zadnja na svim listama svih drustvenih dogadjanja. Ovim potezom se izvinjavam komsijama Hrvatima na nezrelosti i mizernom raspolozenju koji je doticni Zigic ispoljio.
Srbin koji pozdravalja Hrvatkse dobre namere.

PFC-VS

pre 19 godina

Kad je vec najraspevaniji delija - Bajaga,uzeo hrvatski pasos,ne vidim da bi se neko vece cudo desilo ako bi Zigic zaigrao za Hajduk.'Ajmo bili..cerga je na rasprodaji..

super

pre 19 godina

bas je super sto ga zove hajduk.Ja sam recimo cuo da ce Niko Kranjcar na leto mozda stopama Robija Prosineckog, sa Zvezdom u Ligu sampiona.Proverite to vi sa B92, prica se po Hrvatskoj!

Bogart

pre 19 godina

Pa zasto ne bi otisao. Zvezda sigurno nece u Ligu Sampiona bar za jos jednu deceniju. Mozda nece ni Hajduk, ali u slucaju selidbe, Zigic bar moze uzivati u lepsoj klimi.

Ako je Zigic stvarno izjavio da ne bi igrao ni za jedan Hrvatski klub, onda je gluplji od vecine fudbalera, a to je vec smesno nezavidan standard. Nije ni cudo sto nam klubovi svuda pucaju. I za fudbal treba poneka mozdana celija.

Big brother

pre 19 godina

Pitanje za Torcidaša ...

Kako se zove jedini fudbalski klub sa prostora ex Juge koji je evropski i svetski klupski prvak???

miloš g.

pre 19 godina

Meni bi ipak bilo draže da Žigić predje u Hajduk nego u Metalurg ili neki treći klub čije ime asocira na rudnik ili težak ali uzaludan rad.

mali mrav

pre 19 godina

Kasnite, B92, kasnite.
Ova vest je bila u Novostima pre 10-ak dana. Stimac je rekao da mu se Zigic dopada kao igrac, ali i da ga zele nema sanse jer je preskup. I Dostanicu se dopadaju Adrijano, Kaka, Ronaldinjo itd.

Delija_sever

pre 19 godina

ODGOVOR TORCIDASU:
PRVO MI SMO SRBIJA A NE CROATIA
CRVENA ZVEZDA JE EVROPSKI SAMPION!
CRVENA ZVEZDA JE SVETSKI SAMPION!
ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!
HRVATI DODJITE JEDNOM NA MARAKANU DA VIDITE STA SU NAVIJACI I STA SU KOREOGRAFIJE!?

Ilija

pre 19 godina

Za BIG Brothera, Zvezda je bila jednom davno Europski i svjetski klubski prvak ( to je vec pluskvanperfekt :-) ), no Hajduk još uvijek ima pozitivan skor sa Zvezdom, a najslađa nam je ona posljednja pobjeda u Beogradu i osvajanje kupa ( nije li to bila ona šampionska Zvezda ta koja izgubi usred Beograda ). :-)!!!

kix

pre 19 godina

Za Big Brothera: Dosadni ste sa tim svojim prastarim dostignućima. no ipak te razumijem jer je to jedini uspjeh koje SD Petokraka ima u svim sportovima

ragazzi de Belgrado

pre 19 godina

O cemu vi polemisete. Stimac je rekao da bi voleo a vidi takvog igraca u Hajduku a odmah krece oni ''ode, prodase ga, kuku lele''.
A sto se tice ovih pakistanskih miseva bolje bi im bilo da nadju neki izgovor pa da i u prvenstvu izbegnu dolazak na nas najveci stadion kao sto ga imaju za kup. Znaju i sami da se tu zavrsavaju njihova mastanja o tituli i kupu.

Stancho Pansa

pre 19 godina

Milose, zasto ti ne uzmes hrvatsko drzavljanstvo?Pa od svega srpskog, ti jedino imas ime. Daj izvini se Hrvatima i na tome...

delija_lj

pre 19 godina

Koga boli briga za skor sa klubom za koga niko nije ni cuo.I vi imate negativan sklor sa Selbournom,pa kakve to veze ima.Europska titula i interkontinentalni kup su nesto,sto vi mozete samo sanjati.I barcelona je samo jednom bila europski prvak,ali bila je.
Bogartu,zasto je Zigic glup,ako je izjavio,da ne bi igrao za hrvatski klub?Ja sam siguran,da je mali broj igraca,koji bi tamo igralo,a i broj hrvata,koji bi igrali u Srbiji je sigurno mali.

Stefan H-Novi

pre 19 godina

Miro Pfc pomiri se sa tim da nema boljeg od Zigica u Partizanu.Vas Hajduk puni kad god se sretnete a nas moli i pita za Zigica!A vi Torcidasi oladite malo,mozda zelite Srbe u svom klubu ali to je nemoguca misija,Ziga ima svoj srpski ponos koji je iznad svega.Vi nekolicina Zvezdasa sto se javljate prekinite sa tim DOLJE UPRAVA I SL.!I ja sam Zvezdas pa ne vidim razloga za to,samo napred Ziga i punices ti ljubomorne grobare i na proljece,rijetko se radja takav as sa 2.01m i ne gine ti odlazak za koju godinu ali na ostrvo jer Celsi bi sigurno profitirao sa takvim igracom a tebi bi prijali svi oni centarsuti!

Zalim Hrvati ali pogledajte na nekom drugom trzistu,mozda makedonskom ili bosanskom, hahahahaha!!!!

kirk hamet

pre 19 godina

Dokle ce bre ovi Hrvati da nas dave i da nam dosadjuju.Neka prate Janicu,Ivicu i Maricu.
Zigic da predje u Hajduk!?To mi lici na vest da se recimo austrijska Admira interesuje za Ronaldinja.I sada se kao to komentarise.To je zamlacivanje.Kakav Hajduk,kakvi Partizani i raznorazna Dinama?Ipak se zna ko je i sta je Crvena Zvezda.Zna se ko je osvojio to sta je osvojio,zna se gde su igrali najveci fudbaleri,gde su se igrale najvece utakmice i gde se pravi najbolja atmosfera!

Zoran RS

pre 19 godina

Neka Hajduk svake godine pred punom Marakanom nas pobedi 1-0, a mi da svaki pet godina osvojimo sta smo osvojili u 1991! (mislim na sportu ne nad Vukovarom posto smo se branili u vukovaru)
Ja bi bio naj sretni Srbin u svetu!!!!!!
Red Star Belgrade
Stella Rossa di Belgrado
Estrella Roca Belgrado
Rode Ster Belgrado
Roter Stern Belgrad

Ivan

pre 19 godina

Poruka za Milosa poturicu: Miki druze dali bi bio ljubazan da mi das tvoju adresu da navratim malo do tebe da se upoznamo? Znas, jako mi se svidja kako razmisljas. Izvinjavanje braci Hrvatima i izdaja i pljuvanje Srpskog je veoma pohvalno i jedan patriotski cin. Tako da bi voleo da uzivo razmenimo misli. Hoces li biti tako ljubazan?

marko_rfc

pre 19 godina

Pa dajte Tovari zar vam nije dovoljno sto je Prso uzeo vase drzavljanstvo.Zar hocete jos nekog Srbina u reprezentaciji.A sto se tice skora Zvezde i Hajduka, daj Boze da se formira regionalna liga, kao u basketu...Prosli biste kao Cibosi...

Dani

pre 19 godina

@Torcidas
Ima li Hajduk pozitivan skor sa svim klubovima? S Partizanom? Sa Dinamom? Sa drugim bivšim Yu ligašima? Ili recimo sa irskim Shelbournom? :) Ili da pitam drugačije: Ima li Hajduk u svojoj 100 godišnjoj istoriji bilo kakav evropski trofej? Ne trebaš se vraćati u "daleku" prošlost poput 1991. godine ...

Micko

pre 19 godina

"I NEMA DRIBLAJ I NEMA DODAJ VEC SAMO IMA DOBRO SE PRODAJ!" Zigicu ti si profesionalac i ako ti daju vece pare idi tamo jos pogotovo sto prave dobar tim! Hajduk jeste manji klub od Zvezde ali takodje su i Fulam, Bolonja, Sahtjor (da ne nabrajam jos) manji klubovi pa bi sigurno otisao tamo!!!
Pa ti sad vidi...

Gaston

pre 19 godina

@Ilija.
Kaze se pluskvaMperfekt. Rec je nastala od latinskog Plus (vise) Quam (nego) Perfect (perfekt iliti proslost). Pozdrav iz Sidneja.
ps
Ime ti je stvarno srpsko ;-)

Milan G.

pre 19 godina

Sta ste svi navalili na ovog Milosa. Nije lose napisao. Nasa liga sigurno nije bolja od hrvatske. Ako Zigic ima mogucnost da igra sa Hajdukom u CL + bolja zarada nego u Zvezdi, sto nebi presao. Bolje i to nego da ide u neki poznatiji klub pa da tamo krade bogu dane na rezervnoj klupi (Ognjenovic). U ostalom ja cisto sumnjam da je on to tako izjavio, vise verujem sta pise u "Glas Javnosti".

MILAN SRBIJA

pre 19 godina

nije lud da covak ide sa konja na magarca.trazite vi igrace po sirokom i zadru a nasi asovi idu u totenhem psg,inter i ostale svetske klubove.zato caooooo

Ilija

pre 19 godina

Gaston, hvala na ispravci, radi se naime o gresci ( lapsus, lat. ) pri tipkanju teksta. Ne trebas mi objasnjavati sto je PLUSKVAMPERFEKT jer sam i sam isao u skolu, a i ucio latinski ( medicinska skola ). I mislim da, sto se tice uspjeha Zvezde, taj izraz najvise odgovara. Nije li to ipak davno bilo. ;.) Pozdrav.

laza delija

pre 19 godina

ja mislim da se vi dzabe prepucavate, necete vi da odlucujute gde ce zigic. Koji je skor izmedju ZVEZDE i partizana u poslednji 5 godina?

Todos

pre 19 godina

Ma idi Zigicu covece iz ove bede makar i u Hajduk. oni su i ovako ispred nas u materijalnom i svakom drugom smislu. Bezi iz ove nedodjije.

delija_lj

pre 19 godina

Milos G.sta ti pricas. Normalno da je nasa liga bolja, vidi se i po broju ucesnika u euro kupovima. A hajduk ne moze da pobedi ni irski Selbourn, koji je gori tim od Young boysa, koga je Zvezda lako izbacila.

Branislav

pre 18 godina

Ma gde ce bre zigic u Hrvatsku,nije njihova liga jaca od na se pa ne moze tamo da trazi buducnost.Jeste da navijam za Partizan ali Zigic je dobar igrac i zasluzuje dobar klub.Najbolje po njega da ode u Englesku,a Real nek zaboravi jer ce ga dzabe upropastiti,ako Owen nije uspeo u Realu ko ce?