Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.03.2017.

16:21

Ibra kažnjen tri meča, propušta Čelsi u Kupu

Najbolji strelac Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović suspendovan je na tri utakmice zbog nasilničkog ponašanja na terenu.

Izvor: AK

Autor: AK

Ibra kažnjen tri meča, propušta Čelsi u Kupu

Šveđanin je udario laktom u glavu Tajrona Mingsa, prilikom jednog skok duela, a neposredno nakon što ga je on nagazio kopačkom po glavi posle jednog okršaja u sredini terena.

Oni nisu kažnjeni za ove startove tokom utakmice, ali ih je Fudbalska asocijacija (FA) optužila za nasilno ponašanje.

"Šta se desi na terenu, ostaje na terenu. Nisam neko ko napada druge igrače u igri. Išao sam na loptu i on je nesrećno skočio na moj lakat. Nije bilo namerno. Nadam se da nije poređen. Ne znam za gaženje, ako je bio on, onda je on", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović će propustiti četvrtfinalni duel Junajteda sa Čelsijem u FA Kupu (13. mart), te susrete sa Midlzbroom i Vest Bromvičem u Premijer ligi.

Šveđanin je najbolji strelac Junajteda ove sezone, postigao je 15 golova u PL, a 26 na 39 mečeva u svim takmičenjima.

Junajted je šesti u prvenstvu sa 49 bodova, jednim manje od petoplasiranog Arsenala, a tri od Liverpula koji je na mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Crveni đavoli" u četvrtak gostuju ruskom Rostovu, u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu