Nova vest
Fudbal

Subota, 03.12.2016.

20:00

L1: 'Đubretari' pomeli 'Svece'

Ekipa Monpeljea ubedljivo je savladala šampiona Pari Sen Žermen u prvom subotnjem meču 16. kola Lige 1 – 3:0 (1:0).

Izvor:

Autor:

L1: 'Đubretari' pomeli 'Svece'
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

'Đubretari' su sjajnom predstavom na svom Mosonu stigli do tek četvrtog trijumfa u sezoni, pa se sada nalaze na desetom mestu sa 19 bodova, dok su 'Sveci' pretrpeli treći poraz i imaju 35 bodova na drugoj poziciji, jedan manje od vodeće Nice.

Lider s Azurne obale ima priliku da u nedelju ponovo stigne do četiri boda prednosti, ako savlada Tuluz, dok Monako može da prestigne ekipu Unaja Emerija – ukoliko od 20 časova porazi Bastiju.

Igralo se tvrdo od samog starta, PSŽ je imao nešto konkretnije akcije, ali je onda Pol Lasan kaznio kiks Serža Orijea i doveo domaćina u vođstvo u 42. minutu.

Posle samo 180 sekundi igre u nastavku, ovoga puta greši Markinjos, a Škirija vara Areolu i duplira prednost Monpeljea. Domaći su se zatvorili posle drugog pogotka, PSŽ je napao iz sve snage, a konačan rezultat postavio Budebu udarcem sa dvadesetak metara, pošto je pretrčao barem 60 metara u kontri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu