Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.08.2016.

15:14

Džo Hart zvanično kod Mihajlovića

Golman Mančester Sitija Džo Hart prešao je na pozajmicu u Torino, saopštio je italijanski klub.

Izvor:

Autor:

Džo Hart zvanično kod Mihajlovića
Getty Images

Trener Sitija Đozep Gvardiola obavestio je Harta da može da potraži novi klub, pošto je izgubio mesto u startnoj postavi, pa je dvadesetdevetogodišnji engleski reprezentativac prešao u Torino, gde će braniti do kraja sezone.

U Mančester Siti došao je dosadašnji golman Barselone Klaudio Bravo, koji će najverovatnije biti prvi golman. Hart je juče obavio lekarske preglede, a Torino je danas saopštio da je završen posao oko transfera.

Hart će u Torinu sarađivati sa srpskim trenerom Sinišom Mihajlovićem.

"Odjednom se dogodila promena u mojoj karijeri, to vidim kao znak sudbine, da sam morao nešto da uradim. Prelazak u Torino došao je u pravo vreme i na pravi način. Srećan sam što ću moći da igram u lepoj i teškoj ligi kakva je Serija A. Italijanski golmani su veoma priznati u svetu i uveren sam da ću ovde mnogo naučiti. Zbog toga sam odmah i sa mnogo entuzijazma prihvatio predlog predsednika kluba (Urbana) Kaira", rekao je Hart za sajt Torina.

Hart bi mogao da debituje za Torino 11. septembra protiv Atalante.

Poslednji dan prelaznog roka pratite u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu