Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.07.2016.

09:30

Transfer nije najveći problem, Neven mora pod nož

Nekadašnji srpski reprezentativac Neven Subotić ima mnogo veće probleme od toga što nije prošao lekarske preglede u Midlsbrou.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Transfer nije najveći problem, Neven mora pod nož
Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Subotić je u sredu bio u Engleskoj na pregledima u novom premijerligašu, ali nije ih prošao i transfer iz Borusije Dortmund je prošao.

Nedugo zatim, nemački klub se oglasio saopštenjem u kojem navodi da defanzivac mora na operaciju rebara, zbog čega će propustiti ostatak kalendarske godine.

"Loše vesti za Nevena Subotića. Prema navodima specijalista iz Engleske, pokazalo se da će centralni bek Borusije Dortmund morati da bude podvrgnut operaciji rebarnog područja. Pretpostavlja se da će zbog operacije propustiti čitavu narednu sezonu", stoji u zvaničnom saopštenju Borusije.

Nekadašnji reprezentativac godinama muči muku sa povredama i novi zdravstveni problemi koštali su ga novog angažmana.

On je uspeo da se oporavi posle kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta, da bi sezonu završio zbog tromboze ruke, posle čega je na red došla povreda rebara.

Srpski fudbaler prošle sezone nije prvi izbor trenera Tomasa Tuhela jer su prednost na poziciji štopera imali Sokratis Papastatopulos i Mats Humels, pa i Matijas Ginter.

Subotić je od 2008. u Borusiji Dortmund, a ove sezone je odigrao samo jednu utakmicu u Bundesligi, dok je još pet puta sedeo na klupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu