Nova vest
Fudbal

Petak, 05.02.2016.

15:33

Živković se vratio: Nisam ovo zaslužio (FOTO)

Fudbaler Partizana Andrija Živković vratio se sa priprema crno-belih na Kipru pošto je odstranjen iz ekipe.

Izvor: B92

Autor:B92

Živković se vratio: Nisam ovo zaslužio (FOTO)
Starsport

"Emocije se još nisu slegle, a nisam ni ja baš 'kako treba', tako je bilo i poslednjih nekoliko dana na pripremama. Ali dobro, šta da se radi, to je fudbal i potrudiću se da izađem što jači iz svega ovoga", rekao je Živković, po sletanju u u izjavi za B92.

On je u Beogradu trenirati sa ostalim „otpisanima“ do isteka ugovora, a obraćanje javnosti, koje je najavio, odložio je dok se cela priča malo ne smiri.

"Nemam trenutno ništa da kažem, još uvek mi je vruća glava. Nisam ni svestan svega što se događa, pa ne bih znao stvarno šta da vam kažem u ovom trenutku. Nisam pametan... Stvarno ne znam šta da kažem, sem da nisam zaslužio. Ali, kao što sam rekao, to je stav kluba, ja tu ne mogu ništa, sem da poštujem odluku", istakao je Živković i dodao da su saigrači teško reagovali na odluku da on bude vraćen u Beograd.

"Svima je bilo jako teško, pozdravili smo se u četvrtak i jutros. Stvarno nam je svima bilo teško, ali tako je kako je, šta da se radi. Mislim da se cela priča, o tome da li je sve ovo moglo da se reši drugačije i da se nađe neko drugo rešenje, dovoljno provlačila po novinama i televizji. A bilo je i pismo i saopštenje, tako da više stvarno nemam komentar".

Reprezentativac Srbije je istakao i da je igrač Partizana, još šest meseci, i da će poštovati svaku odluku kluba.

"Ja sam u Partizanu još šest meseci i poštovaću svaku odluku kluba. Ne znam da li će sve ovo uticati na moju karijeru, ali znam da ću iz svega izaći jači. Takođe, nije me samo Saša Lukić ispratio, svi su me pozdravili i ispratili me, a Saša je samo ustao sa mnom jutros, pošto smo cimeri", zaključio je Živković.

Za kraj, mladi krilni napadač još jednom je rekao da mu je sve jako teško palo, potvrdivši da je plakao u sobi, kao i da ga niko od saigrača nije pritiskao.

Već nedeljama traje saga u vezi sa Živkovićem koji će 30. juna postati slobodan igrač, zbog čega će Partizan morati da plati "penale" menadžeru Piniju Zahaviju oko 2,5 miliona evra.

Partizan je poslednjih dana uslovljavao Živkovića da potpiše novi ugovor, mladi fudbaler i njegov otac su to odbili istakavši da ne žele novi ugovor pod istim uslovima u koji je uključena treća strana, već da žele da sačekaju leto i tada eventualno produže saradnju.

Međutim, čelnicima kluba iz Humske to ne odgovara, pa su odlučili da ga izbace iz ekipe čiji je jesenas bio najbolji igrač.

Živković će do leta tranirati u Teleoptiku sa ostalim igračima na koje klub ne računa, a to su Predrag Luka, Lazar Ćirković, Živko Živković, Filip Knežević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu