Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.02.2016.

17:46

FSS opet odložio izbore, sada za maj ili jun

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije odložio je izbore u toj organizaciji za maj ili jun ove godine.

Izvor: JT

Autor: JT

FSS opet odložio izbore, sada za maj ili jun
Starsportphoto

Vladajuće telo srpskog fudbala je u oktobru najavilo posle više odlaganja da će naslednik Tomislava Karadžića biti poznat u aprilu, za kada je bila zakazana Izborna skupština.

Međutim, Fudbalski savez je sada pomerio sve izbore, kako se navodi, na osnovu sugestija regionalnih saveza da se produže rokovi da bi bilo više vremena za kvalitetan izborni postupak.

Tako je doneta odluka da izbori u teritorijalnim fudbalskim savezima budu pomereni za period od 11. do 30. aprila, umesto od 20. februara do 15. marta. Uz to, naglašeno je da će konstitutivna – Izborna skupština Fudbalskog saveza biti održana krajem maja ili početkom juna 2016. godine, bez navođenja konkretnog datuma.

Karadžić je pre više od pola godine najavio odlazak sa čela Fudbalskog saveza Srbije, a upravo je on u sredu predsedavao sastankom Odbora za hitna pitanja u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu