Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.10.2015.

12:37

Vučelić za B92: Igrači su najveći krivci

Potpredesednik Partizana Milorad Vučelić rekao je za B92 da su igrači najveći krivci za rezultate crno-belih.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Aktuelni šampion Srbije beleži očajne rezultate u Superligi Srbije, dok u Evropi ima šest bodova i zauzima drugo mesto u grupi L Lige Evrope.

"Prvenstveno je uvek kriva Uprava, koja se na početka bavila katastrofalnim stanjem. Nikada nisam ušao u firmu koja je bila u gorem stanju nego Partizan. Uprkos tome prelazni rok i nije tako loše odrađen, došli su Umaru, Subić, Stevanović", rekao je Vučelić.

"Ipak, najveći krivci za ovo sada su igrači, koji su skandalozno odigrali u Surdulici i Lučanima, tako se ne bori za crno-beli dres. Zbog svega toga transfer lista će biti podugačka, ali svakako ćemo dovesti i pojačanja. Već sam imao sastanak sa novim sportskih direktorom (Ivicom Ilievim) na tu temu“, dodao je Vučelić za B92.

Posle 15 odigranih kola deli treće mesto na tabeli sa Čukaričkim i ničkim Radničkim, pošto svce tri ekipe imaju po 25 bodova, dva manje od drugoplasiranog čačanskog Borca, a čak 16 od lidera Crvene zvezde.

"Zvezda sigurno neće ispustiti bodovnu razliku, a samim tim teško da će Partizan uspeti da odbrani šampionsku titulu, ali to ne znači da ćemo se mi predati“, dodao je Vučelić.

Partizan je u sredu savladao Sinđelić u 1/16 finala Kupa, a za vikend gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu, u 16. kolu Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu