Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2015.

09:19

Džejms: Liverpul menja Siti u vrhu

Bivši golman reprezentativac Dejvid Džejms smatra da njegov bivši klub Mančester Siti neće uspeti da obezbedi mesto u Ligi šampiona u narednoj sezoni.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Ekipa Manuela Pelegrinija je prošle godine završila iza šampiona Čelsija, a, iako mnogi smatraju da će se ove godine boriti za titulu, Džejms kaže da neće biti u četiri najbolja kluba u Premijer ligi.

"Mislim da je Mančester Siti najslabija karika od četiri najbolja tima u ligi. Opet, s druge strane, Siti ima talenat u ekipi, dva puta su osvajali ligu u poslednjih pet godina. Ali, ne vidim da je njihov model funkiconisanja ispravan. Trošenje velike količine novca na dosta igrača, a to nije model koji vam donosi uspeh u kontinuitetu. Pogledajte samo Čelsi prošle godine, osvojili su titulu već u novembru, mogli su da osvoje trofej sa 10-15 poena viška. ", kaže Džejms,

Rekorder po broju odigranih utakmica bez primljenog gola kaže i da će Liverpul, klub u kome je najavio svoju karijeru 90-ih, biti taj koji će zameniti Siti u Top 4, iako misli da i u klubu iz Mersisajda ne funkcioniše sve kako treba.

"Nisam jedan od vlasnika, ali ako pogledate njihov biznis plan i tu postoje određene mane, a u ovom trenutku svi misli da je problem sa trenerima. Ja mislim da je upravo trenerska ekipa ta koja može da im donese veliku šansu da se kvalifikuju u Ligu šampiona i zamene Mančester Siti u samom vrhu", zaključio je Džejms.

Premijer liga startuje već narednog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu