Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.07.2015.

18:19

De Marija: Principi važniji od Ererinih rezultata

Predsednik Fudbalske federacije Meksika Desio de Marija rekao je da je Migel Erera otpušten zbog toga što su vrednosti i principi važniji od rezultata.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Matt Rourke

Erera je kao selektor doveo selekciju Meksika do titule u Gold kupu pošto je u finalu u nedelju njegov tim savladao Jamajku sa 3:1, ali je samo dva dana kasnije otpušten posle incidenta na aerodromu u Filadelfiji.

Temperamentni stručnjak je prilikom povratka državne selekcije kući fizički napao novinara meksičke Asteka televizije Kristijana Martinolija, nezadovoljan njegovim komentarima tokom turnira.

Niko ne može da bude izuzet od odgovornosti za ono što se dogodilo u Filadelfiji“, rekao je De Marija koji je u subotu izabran za predsednika nacionalne federacije Meksika.

De Marija je naglasio da su vrednosti i principi Meksika iznad rezultata.

Erera se u saopštenju izvinio igračima, stručnom štabu, navijačima, federaciji i medijima za ponašanje u bolnom incidentu sa komentatorom.

Najbolje meksičke fudbalere Erera je vodio od 2013. godine, a sa nacionalnom reprezentacijom stigao je do osmine finala prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu