Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.03.2015.

16:25

Alegri: Prednost nije nedostižna

Trener fudbalera Juventusa Masimo Alegri ocenio je danas da bodovna prednost njegove ekipe u Seriji A u odnosnu na drugoplasiranu ekipu nije nedostižna.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Imali smo tri remija u poslednjih pet utakmica i to nisu rezultati koji me raduju. Devet bodova prednosti je dosta, ali ako ovako nastavimo to bi se moglo istopiti. Ima još mnogo utakmica do kraja, mnogo bodova je u igri, tako da moramo biti oprezni", rekao je Alegri, a prenose italijanski mediji.

Rome i Juventus odigrali su sinoć u Rimu nerešeno 1:1, u derbiju 25. kola italijanske Serije A.

"Dobri smo bili negde do 70. minuta. Do tada nismo dopustili Romi nijednu priliku na utakmici. Ipak, s igračem više smo postali loši, prestali smo da se držimo plana i na kraju smo strepeli da izgubimo meč", kazao je Alegri.

Gol za Juventus postigao je Karlos Teves u 64. minutu, a Alegri je kazao da je Argentinac zaslužio da postigne gol, kao i da ga raduju njegove dobre igre u poslednje vreme.

Juventus posle 25 odigranih utakmica zauzima prvo mesto sa 58 bodova, dok je Roma druga sa 49.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu