Nova vest
Fudbal

Subota, 27.12.2014.

16:24

Nikolić: Imamo ideje za pojačanja

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je u subotu da su njegovoj ekipi potrebna pojačanja u odbrani, ali to zavisi od ponude.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Imamo neke ideje oko pojačanja. Najpotrebnija su nam na pozicijama centralnog i desnog beka. Pratimo situaciju na tržištu i u narednom periodu ćemo videti kako će se razvijati situacija", rekao je Nikolić.

Nikolić je naveo da se osim poznatih imena na listi nalaze i neka za koja mediji ne znaju.

"Tačno je da smo zaintereseovani za Branislava Miloševića i Nemanju Tubića, ali oni su samo jedni od igrača koje razmatramo da dovedemo... Drago mi je da neka druga imena nisu dospela do javnosti", rekao je Nikolić.

Fudbalski klub Partizan promovisao je u Beogradu kalendar za 2015, a Nikolić je rekao da su ‘crno-beli’ u godini na izmaku ostvarili zapažene rezultate.

"Ovu polusezonu možemo smatrati uspešnom, jer smo se takmičili na tri fronta. U domaćem prvenstvu smo jesenji prvaci, ali to mesto ne donosi ništa, u Kupu Srbije smo izborili polufinale i u Evropi (Liga Evrope), gde smo napravili iskorak samim učešćem... ali žalimo što nismo osvojili neki bod više", dodao je Nikolić.

On je kazao da je dobro što je klub dobio novog predsednika i upravni odbor i da je na njima sada da ekipi obezbede dobre uslove za rad.

"Dobro je da se celokupna priča završila, da sada možemo da se okrenemo fudbalu. Od nove Uprave kluba očekujem samo da pruži podršku i da nam obezbedi dobre uslove za rad", naveo je on.

Nikolić je ocenio da Partizan ima dobru startnu poziciju naproleće u prvenstvu Srbije.

"U dobroj smo poziciji. Želim sa ekipom da igru podignemo na viši nivo. Imamo dobar kadar igrača, pravu osnovu. Pojedini odlasci bi bili hendikep... Danko Lazović je bio stub ekipe u ovoj polusezoni, kao i Petar Škuletić, koji je najbolji strelac. Međutim, ne treba zaboraviti ostale igrače, jer su i oni deo ekipe", zaključio je Nikolić.

Partizan je jesenji deo Supere lige Srbije završio na prvom mestu sa 38 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu