Nova vest
Fudbal

Petak, 26.12.2014.

22:54

Mitrović pogađa i asistira

Fudbaleri Andrelehta savladali su Vesterlo u 21. kolu Župile lige 4:0 (2:0), a srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović upisao je gol i asistenciju.

Izvor:

Autor:

Default images

Bivši napadač Partizana otvorio je seriju golova domaćih u 15. minutu, posle sjajnog prodora i povratne lopte na ivicu kaznenog Denisa Praeta, laganim plasiranim šutem u bliži ugao.

Prednost je duplirao Konte u 24. minutu, da bi se Mitrović u 81. revanširao mladom Belgijancu za asistenciju. Konačan rezultat postavio je Maksim Kolin u poslednjem minutu regularnog toka meča.

'Ljubičasti' su ovom pobedom nastavili da prate vodeći Klub Briž, koji je ranije tokom dana doveo u pitanje posao Slaviše Stojanovića u Lirsu pobedom od 6:0, pa sada imaju 40 bodova – četiri manje od lidera.

Bio je ovo 12 pogodak Aleksandra Mitrovića od starta sezone, a deseti u nacionalnom šampionatu, što je dovelo do toga da se nađe listi želja Filipa Inzagija koji ga želi u Milanu.

S druge strane, takođe bivši trener Crvene zvezde, Aleksandar Janković imao je više uspeha sa Mehelenom. Njjegov tim minimalnom pobedom protiv Muskorna prekinuo niz od osam mečeva bez pobede, od duela sa ekipom Slaviše Stojanovića krajem oktobra.

U domaćem timu svih 90 minuta odigrali su Ivan Obradović, Dalibor Veselinović i Miloš Kosanović, a bivši igrač Mladosti iz Apatina učestvovao je u akciji kod jedinog gola, kada je u 82. minutu progirao Seta De Vita.

Domaćin je ovom pobedom pobegao od opasne zone, pa je sada deseti sa 25 bodova, dok je Muskon dva mesta slabije plasiran sa dva boda manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu