Nova vest
Fudbal

Petak, 19.12.2014.

10:37

Škuletić u Lilu za 2,5 miliona €?

Kako prenosi Sport, napadač Partizana Petar Škuletić velika je želja francuskog Lila, kao i još nekolicine 'velikih klubova'.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Prema rečima menadžera robusnog Crnogorca Radojce Božovića 'Mastifi' su spremni da plate 2,5 miliona evra.

"Istina je, pregovaramo s Lilom, interesovanje i ponuda postoje već izvesno vreme, ali još uvek ništa nije dogovoreno. Pored Francuza, koji su veoma korektni, postoje još tri zainteresovana velika kluba i rekao bih da sve ide svojim tokom. U narednom periodu će sve biti mnogo jasnije".

Škuletić iza sebe ima sjajnu jesen, prvi je strelac ekipe sa 21 golom u svim takmičenjima, čime je nadmašio učinak Klea od pre nekoliko sezona.

"Obavili smo jedan sastanak i uskoro ćemo nastaviti priču. Ostali su još neki detalji, iz tog razloga ne mogu da potvrdim da je transfer dogovoren. Pregovaramo, dogovaramo se, pa ćemo videti šta će od svega da ispadne", dodaje Radojica Rajo Božović, istakavši da se nije raspravljalo o tome da li bi Škuletić eventualno ostao u Humskoj do kraja sezone.

"To su već neki detalji do kojih još nismo stigli u pregovorima. Nije isključeno da Petar potpiše predugovor i ostane još neko vreme u Partizanu, a možda će već sada promeniti klub. Najviše se pita Partizan, sve je u rukama kluba", kaže Božović, "Interes Partizana je u celoj priči najbitniji i kako klub odluči tako će biti, taman došla ponuda i od Reala iz Madrida. Ukoliko crno-beli i Marko Nikolić budu imali drugačije razmišljanje, mi ćemo izaći u susret bez pogovora. Interes kluba i trenera su najbitniji, a u to se uklapa i interes Škuletića".

Lil je trenutno dvanaestoplasirani tim francuskog šampionata, a najviše problema ima upravo sa realizacijom, jer u 17. kola postigao samo 14 pogodaka.

Petar Škuletić ima 24 godine, ponikao je u Partizanu, ali je do prvog tima morao da ide zaobilaznim putem. Igrao je još LASK, Zetu, Radnički Niš i Vojvodine, iz koje se i vratio u Humsku, zajedno sa trenerom Markom Nikolićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu