Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

20:28

Sušić: Klupa Srbije? Zašto da ne?

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić izjavio je za list “Press RS” da bi možda mogao da preuzme selekciju Srbije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Sušić je pre nekoliko dana dobio otkaz posle loših rezultata sa Bosnom, a u nekim medijima spekuliše se da bi mogao da preuzme ‘Orlove’.

On bi na klupi zamenio Dika Advokata koji je raskinuo ugorov sa FS Srbije, ali ističe da je to pitanje nezgodno.

"Klupa Srbije? Uh, to je nezgodno pitanje. Ali zašto da ne? Na kraju krajeva, i moj brat Sead je u Crvenoj zvezdi igrao godinama. Nije isključeno da se i to jednog dana desi", rekao je Sušić.

Prema njegovom mišljenju Srbija je najviše izgubila u prekinutoj utakmici sa Albanijom u Beogradu.

"Orlovi' su slabo startovali. Najviše su izgubili u tom meču sa Albanijom i da nije toga bilo, možda bi savladali i Dansku pred svojim navijačima. Ovako, trenutno su u goroj situaciji od Bosne i Hercegovine", dodao je Pape.

Iako je Vahid Halilhodžić odbio da preuzme klupu BiH, Sušić je priznao da bi upravo on bio pravi naslednik.

"Da imam mogućnost da biram, izabrao bih Halilhodžića. Da napravi red, da postroji sve oko sebe, i članove Izvršnog odbora FS BiH i igrače i medije...", zaključio je Sušić za "Press RS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu