Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.09.2014.

22:01

Savić 'oterao' Drinčića iz CG?

Kako prenosi crnogorski portal "Topfudbal", Nikola Drinčić napustio je reprezentaciju Crne Gore zbog sukoba sa Stefanom Savićem.

Izvor: B92, topfudbal.me

Autor:B92, topfudbal.me

Default images

Prema njihovim saznanjima, posle treninga u subotu održan je sastanak na kojem je većina fudbalera stala na stranu bivšeg defanzivca Partizana, što sadašnji vezista crno-belih nije mogao da prihvati i odlučio se da napusti pripreme nacionalnog tima za kvalifikacioni meč Evropskog prvenstva sa Moldavijom i vrati se u Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama, Drinčić je i ranije imao problem da nađe "zajednički jezik" sa saigračima, tako da je ovo bila kap koja je prelila čašu

Najpre se u nedelju ujutru pojavila informacija da je Drinčić napustio ekipu, a kao razlog selektor Branko Brnović naveo je "pritisak iz Beograda". Međutim, zatim se oglasio i sam igrač, koji je istakao da je "problem lične prirode i da nema nikakve veze sa vicešampionom Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu