Nova vest
Fudbal

Petak, 01.08.2014.

09:21

Klaudiju Pisaru prijao Čivas

Fudbaleri Bajerna iz Minhena savladali su minimalnim rezultatom meksičku Čivas Gvadalaharu na "Red Bul Areni" u Nju Džersiju.

Izvor:

Autor:

Default images

Šampionu Nemačke ovo je bio prvi meč u Sjedinjenim Američkim Državama, a i pored toga što je nastupio bez šest osvajača Svetskog prvenstva nije imao problema da kontroliše situaciju na terenu.

Ipak, momci Đozepa Gvardiole se nisu previše istakli, a jedini gol na susretu postigao je Peruanac Klaudio Pisaro posle samo deset minuta igre.

Pep je istakao da je zadovoljan nastupom svog tima, jer je meču prethodio let od osam sati.

"Nije lako odigrati utakmicu kada se prethodno proveli osam sati u avionu. Zadovoljan sam onim što smo prikazali, dobro smo se kretali I sigurno je da ćemo biti sve bolji", rekao je Gvardiola.

Bavarci novu sezonu počinju 13. avgusta duelom Super Kupa Nemačke protiv Borusije iz Dortmunda, a pre toga ih očekuje duel sa Ol-Star timom Američke lige (MLS) – u sastavu Tijeri Anri, Džermejn Defo, Tim Kejhil, Obafemi Martins...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu