Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.07.2014.

17:31

Vijera gledao Čukine klince

Kadeti Čukaričkog odmerili su snage sa vršnjacima iz Mančester Sitija u utakmici odigranoj u hrvatskom Novigradu koja je završena rezultatom 3:1.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Jedini gol za beogradski tim postigao je Hairović u 83. minutu, dok su strelci za podmladak šampiona Premijer lige bili Foaur, Holand i Bokli.

Dva od tri gola Siti je postigao iz jedanaesteraca, a utakmici je prisustvovao i šef omladinske škole "Građana" legendarni Patrik Vijera. Trener Čuke Vladimir Kožul bio je veoma zadovoljan izdanjem svojih pulena uprkos porazu.

“Žao mi je što nismo igrali u nekom drugom terminu, pre desetak dana smo počeli sa pripremama... Zato smo primili golove na ovakav način, ali u suštini možemo biti zadovoljni. Videli smo neke manjkavosti, ali su ovo utakmice u kojima igrači napreduju i stiču novo iskustvo“, rekao je Kožul.

Mladi fudbaler Čukaričnog Zehrudim Mehmedović proveo je nedelju dana u kampu Mančester Sitija i veoma je zadovoljan tim iskustvom.

“Trenirao sam dobro, imali smo dva treninga dnevno, bili je naporno, ali sam sve uradio kako treba. Video sam kako se radi u velikom klubu, a u ovoj utakmici smo imali mnogo šansi, ali ih nismo iskoristili. Nadam se da ćemo shvatiti ovo ozbiljno i da će sve na dalje biti kako treba“, naveo je Mehmedović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu