Nova vest
Fudbal

Subota, 19.07.2014.

17:44

Salah zbog vojske mora iz Čelsija?

Budućnost Mohameda Salaha u Čelsiju u ovom trenutku je neizvesna zato što će najverovatnije morati da se vrati u Egipat na odsluženje vojnog roka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Salah, koji je na „Stamford Bridž“ stigao u januaru iz Bazela za oko 14 miliona evra, dobio je boravišnu vizu u Engleskoj zbog učešća u jednom obrazovnom programu.

Međutim, njegovo mesto u tom programu opozvano je od strane ministra za visoko obrazovanje Egipta, što znači da će 22-godišnji fudbaler morati da se vrati u domovinu.

Ako Salah bude primoran da se vrati u Egipat, sigurno neće moći da napusti zemlju dok ne odsluži vojni rok, koji traje od 12 meseci do tri godine.

Salah je šokiran takvom odlukom“, rekao je direktor reprezentacije Egipta Ahmed Hasan, „Rekao je da pokušava da predstavlja Egipat na najbolji mogući način. I, ovako mu njegova zemlja vraća?“.

Zbog situacije u kojoj se našao Salah biće organizovan sastanak između Fudbalskog saveza Egipta, stručnog štaba reprezentacije i ministarstva za visoko obrazovanje da bi se našlo rešenje. To znači da još postoji šansa da Salah ostane na „Stamford Bridžu“.

Salah, inače, ima ugovor sa Čelsijem do 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu